Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6498802 Napisano: 15.06.2018 20:27:22 w Intermarche
stamp2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Brico jeszcze informuje?

Jakaś cisza nastała...Dzwonią czy nie dzwonią...

oni czesto około godz. 17-18 budzą sie do życia emotka

Może prowadzą podwójne życie i w nocy robią co innego-kiedy my śpimy...
nie za bardzo chce żeby ktoś mi mecz tel przerywał i pytał jaki tam numer paragonu, czy coś tam.. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

darog

#6498623 Napisano: 15.06.2018 13:58:02 w Czy informują/ informowali?
BRICOMARCHE- wszystko powiadomione? Czy skakali po miastach/ jaki system powiadamiaNIA WYBRALI, KTOŚ MA TROP? Wyświetl w wątku >>
0 1 margobb

darog

#6496324 Napisano: 10.06.2018 16:16:54 w Smolar
mampytanie napisał(a):

cb656 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jak to jest z tą agnecją Smolar... Czy oni może mają jakiś system, że dany numer tel nigdy nie ma szansy wygrania? 
Zdarza mi się wygrywać jednym zgłoszeniem w konkursach (jak się naprawdę postaram), loteriach, ale jakoś nigdy u Smolara.

Słusznie wnioskujesz emotka emotka Smolar ma tajny algorytm, według którego przerabia cyfry składające się na numer telefonu i ich kolejność w numerze także ma wielki wpływ na wynik, tak więc na przykład numery 666555666 oraz 665 665 566 choć składają się z TYCH SAMYCH cyferek, po obrobieniu przez ten tajny algorytm Smolara dają miażdżąco różne wyniki. No i jak wynik mieści się w założonym przez Smolara przedziale, to posiadacz numeru jest skazany na porażkę, jest pomijany, ignorowany dożywotnio przy wyborze zwycięzcy, a nawet - o zgrozo - przechodzi to na wszystkie pozostałe numery tego własciciela. Dlatego Smolar zastrzegł sobie, że chce wiedzieć o WSZYSTKICH numerach, jakie uczestnik posiada (zastrzegli to sobie nawet w regulaminie, żeby była jasność).
Nikt od Smolara istnienia tego tajnego algorytmu nie potwierdzi nawet na mękach, emotka ale on istnieje. Ja to wiem. Tak, tak, jak raz popadniesz w szpony Szatana toś przepadł emotka

Taka odpowiedź jakoś nie jest satysfakcjonująca emotka Chyba jednak lepiej nie korzystać z tego forum, gdy ma się pytania.
Ps. Jak znajdujesz czas na odpowiedzi, praktycznie każdemu, kto zada jakieś pytanie?Nie masz życia poza tą stronką? :-D
Miłego dnia, uciekam korzystać z pięknej pogody emotka Polecam innym!

JA TAM cb656 lubie, często jest pomocny, rzeczywiście wnikliwie cytuje, odp, regulaminy czyta,,,ale tyle sarkazmu co dziś?? uff zaskoczenie. Wyświetl w wątku >>

darog

#6496319 Napisano: 10.06.2018 15:43:31 w Smolar
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy Smolar w związku z RODO zmienił treść swoich regulaminów, czy nadal inwigilacja typu ile nr tel ma zwycięzca zarejestrowanych u operatora etc..

Przeczytałem za Ciebie i już to wiem. Radzę zrobić to samo - regulaminy dostępne na stronach konkursowych. emotka

Skoro nie biore udziału w konkursach smolarowych to i regulaminu nie czytam.
Może zacznę brać, jeśli regulaminy będą zgodne z prawem. 
Więc pytanie, czy coś na plus się zmieniło w związku z RODO, kogoś kto stale bierze u nich udział. Dziwne? 
Czyli:
-dyskryminacja - która polega na 1 nagrodzie na 1 gospodarstwo domowe// ADRES..czyli np 3 piętrowa willa 3 rodziny..ALE nie! JEDNA NAGRODA. RODZINY MUSZA SIĘ DOGADAĆ: KTO BIERZE UDZIAŁ?
- wymuszanie danych: zgoda wg regulaminu na dane od operatorów tel- kto ile i jakich ma nr tel..
- dyskryminacja niepełnosprawnych - głuchy nie ma prawa wygrać głównej nagrody, gdyż nie odbierze tel i nie potwierdzi uczestnictwa sms..
- naruszenia w kwestii zapisu w regulaminach: "kurier zostawi awizo". NIE takiej opcji Smolar nie wykupił w DPD - mam pisemną odp. z DPD od kogoś kto nagrode stracił a Smolar kazał zapłacić za ponowną przesyłke.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496317 Napisano: 10.06.2018 15:33:28 w Smolar
cb656 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jak to jest z tą agnecją Smolar... Czy oni może mają jakiś system, że dany numer tel nigdy nie ma szansy wygrania? 
Zdarza mi się wygrywać jednym zgłoszeniem w konkursach (jak się naprawdę postaram), loteriach, ale jakoś nigdy u Smolara.

Słusznie wnioskujesz emotka emotka Smolar ma tajny algorytm, według którego przerabia cyfry składające się na numer telefonu i ich kolejność w numerze także ma wielki wpływ na wynik, tak więc na przykład numery 666555666 oraz 665 665 566 choć składają się z TYCH SAMYCH cyferek, po obrobieniu przez ten tajny algorytm Smolara dają miażdżąco różne wyniki. No i jak wynik mieści się w założonym przez Smolara przedziale, to posiadacz numeru jest skazany na porażkę, jest pomijany, ignorowany dożywotnio przy wyborze zwycięzcy, a nawet - o zgrozo - przechodzi to na wszystkie pozostałe numery tego własciciela. Dlatego Smolar zastrzegł sobie, że chce wiedzieć o WSZYSTKICH numerach, jakie uczestnik posiada (zastrzegli to sobie nawet w regulaminie, żeby była jasność).
Nikt od Smolara istnienia tego tajnego algorytmu nie potwierdzi nawet na mękach, emotka ale on istnieje. Ja to wiem. Tak, tak, jak raz popadniesz w szpony Szatana toś przepadł emotka

Akurat mam powody by wierzyć w "manipulacje" Smolarowe przy loteriach a jeszcze bardziej w eliminowanie "pewnych numerów" z konkursów na hasło. 
Wyjaśni mi ktoś po co Smolarowi zapis w regulaminie w sensie, iż jest ciekawy ile numerów i jakich ma dany uczestnik oraz uczestnik zgadza się na wyjawienie tajemnicy telekomunikacyjnej u operatorów??
"Losowanie z urny" ...widział ktoś kiedyś na żywo? Cieli setki karteczek? Wyświetl w wątku >>

darog

#6496287 Napisano: 10.06.2018 12:20:16 w Smolar
Czy Smolar w związku z RODO zmienił treść swoich regulaminów, czy nadal inwigilacja typu ile nr tel ma zwycięzca zarejestrowanych u operatora etc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496279 Napisano: 10.06.2018 11:43:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kody do kina z Guseppe Team sæ ważne do 27 lipca we wszystkie dni tygodnia. Taką mam odp na mail od organizatora.

Nie wiem, dlaczego ktoś pisze, ze do końca czerwca...? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6496244 Napisano: 09.06.2018 23:28:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

darog napisał(a):

mamuska085 napisał(a):

Czy tylko ja nie mogę wsiąść udziału w konkursie Blend-a-med?  Żadnego linku do potwierdzenia, a jak chciałam spróbować jeszcze raz to pisze ze błąd w mailu 

Myślę, że owszem, tylko Ty nie możesz wsiąść emotka

Oooo pisze na tel i samo mi widocznie poprawiło emotka   sorki emotka

ooo...w dodatku myślisz, że idioci tu na forum? ;-( telefon poprawił na "wsiąść"? a nie poprawił takiego trudnego słowa "spróbować" "Blend-a-med"?? ufff... Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

darog

#6496140 Napisano: 09.06.2018 13:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamuska085 napisał(a):

Czy tylko ja nie mogę wsiąść udziału w konkursie Blend-a-med?  Żadnego linku do potwierdzenia, a jak chciałam spróbować jeszcze raz to pisze ze błąd w mailu 

Myślę, że owszem, tylko Ty nie możesz wsiąść emotka Wyświetl w wątku >>

darog

#6495655 Napisano: 08.06.2018 00:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś mi nie pasuje. Ariel/ C4 100 zestawów i pare os dało znać? Może coś im się 'zatamowało" w wysyłaniu sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6495654 Napisano: 08.06.2018 00:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

barcza napisał(a):

POMOCY PROMOCJA FORTIS OGÓLNOPOLSKA PIŁKARSKIE EMOCJE, ILE TRZEBA MIEĆ PUNKTÓW ŻEBY GRAC O tv 55 CALI CAŁY CZAS MAM NAPISANE ZA MAŁO PUNKTÓW emotka

Loteria piłkarska Coca-Cola WOAH - TV 55 CALI
POMOCY LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE, KOLEJNY KTOŚ, KTO NIE UMIE PRZECZYTAĆ PROSTEGO TEKSTU NA EKRANIE  emotka

to widać: los = 1 punkt, ale nie widać ILE tych losów ma być na TV- skoro jest komunikat "masz za mało punktów" Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6494654 Napisano: 05.06.2018 12:47:55 w Czy informują/ informowali?

darog

#6493308 Napisano: 30.05.2018 09:19:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tu zapytam

Konkurs na impregnat do drewna/ farby?

dzięki za podpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6493306 Napisano: 30.05.2018 09:16:10 w SZUKAM....
czy jest jakis konkurs na farby/ ompregnaty do drewna/ etc?

dzięki za podpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6491493 Napisano: 22.05.2018 22:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepsi / Circle K

Telewizory są wybierane tylko z tych zgłoszeń, co dostały piłkę tak?
Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6491149 Napisano: 21.05.2018 16:39:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy to prawda, ze organizator zmienił nagrody w Nervomix i nie są to walizki Witchen? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6490725 Napisano: 18.05.2018 19:24:40 w Połączenia nieodebrane

darog

#6490724 Napisano: 18.05.2018 19:21:29 w Połączenia nieodebrane
 885...198 ??

oddzwaniam, komunikat "skrzynka przepełniona", dzwonili do kogoś na konkursowy tel? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6490650 Napisano: 18.05.2018 14:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

aneta19790411 napisał(a):

lager napisał(a):

Czy na nagrody od agencji Truly zawsze się czeka miesiącami? emotka

Czeka się długo, może nie kilka miesięcy, ale schodzi im z wysyłką.

Kiedy Turly było jeszcze Przeagencją zdarzyło im się "jedynie" 6 miesięcy opóźnienia z wysyłką nagród (lustrzanki z Tesco)...

Po co oni zmieniają nazwe swojej firmy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6490563 Napisano: 18.05.2018 09:52:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe po co Smolar stworzył Undengrund...?
W wątku Smolara kiedys podałem dane pracowńika Smolara, który jest w Undengrand, napisałem nawet do nich po cos tam maila, jakieś pol roku mija-bez odpowiedzi.

Mam przekonanie niemal 100% ze obie agencje posiadają pięknie stworzona bazę danych.
Mam tez równie wysokie przekonanie, ze Smolar "pewnych kłotliwych uciążliwych po reklamacjach" numery telefonu pomija z losowania "wyciagnięcie losu z urny"... Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0