Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6456920 Napisano: 27.01.2018 14:27:32 w Smolar
loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

andii napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Dostał ktos moZe dziś sms ze smolara z prywatnej komórki prośbę o dane z dowodu osobistego z zamierZchlych konkursów  w których wygrało sie nagrodę wyższego stopnia ?

emotka  Może lepiej zadzwoń do nich i zapytaj? Coś mi tu śmierdzi emotka

...no i może to wyglądać np na to- że Smolar np miał zapłacić podatek..i go nie zapłacił i mają np kontrole jakąś z jakiegoś urzędu???

Ja np co tydzięń przez 5 tyg pytałem ich o to na czyje zlecenie działają i kto jest sponsorem konkretnego konkursu - bo tego w regulaminie nie ma,,a chciałbym poskarżyć się do zleceniodawcy-więc prosze o dane adresowe..

W końcu odp cos w stylu "DOŚĆ!!! regulamin jest sporządzony zgodnie z prawem...reklamacja pisemna listem poleconym...ble ble ble.." I kto jest sponsorem zleceniodawcą nie odp..na mail..trzeba list polecony słac by się dowiedziec gdzie wysłać skarge na Smolara..

Darog masz wiecznie problem ze Smolarem, twoje żale i pretensje do nich biorą sie pewnie stąd, że jak to ktos może u nich wygrać więcej niż Ty...nawet jesli nie zapłacili podatku, chociaz pewnie nie o to chodzi to co szkodzi podac im te dane zeby to zrobili? Nie każda agencja podatek odprowadza za uczestnika, wysyła w miarę szybko nagrody jak oni chociaz kiedys wysylali szybciej, nie każda daje wyniki na stronie i wymaga tylko 1 paragonu aby wszystkim było łatwiej - i im i nam, ale co tam, trzeba ponarzekac i pisac skargi, na nas też piszesz? Żenada emotka

"na nas" - czyli na kogo i w jakim temacie pisze i gdzuie wysyłam i czyje dane podaje?
akurat nie wiem: kto i gdzie wygrywa  

poza tym skoro przechowują dane i wysyłaja smsy do osób które nie brały udziału w konkursie (np do mnie z ITM że wygrałem jakiś zestaw AGD na nr tel który od roku!! ma "w spadku" dzieciak ..) i nagle jakies dane z dowodu chcą to znaczy że prawdopodobnie maja coś duże nieteges w dokumentach i bazie danych...poza tym  można przypuszczać/podejrzewać- że jeśli Smolar ma obowiazek odprowadzić podatek, a woli 'zarobić" i tego np nie zrobić-to przy ew kontroli jest problem-może? dlatego proszą o dane z dowodU...
Ale ..skoro usuwają dane z bazy danych NATYCHMIAST po zakończeniu postepowania w konkursie..- to skąd mają dane człowieka z konkursu "z zamierzchłych czasów"?
Nie trace czasu na bezsens korespondencji z nimi. Skoro dostaje nagrode za 620 zł a w regulaminie jest 1000zł to informuje i tyle..nagle przepraszają i wysyłają co trzeba...czy takie małe smolarowe oszustewko..

Co do wysyłania nagród...Oj  było czekanie 2,5 mies na kod Eventim (3 ponaglenia), były kłopoty z grillami weber... tez czekanie ok 3 mies..
Były zagubione przesyłki polecone i udowadnianie że dostali...
Zaniechali potwierdzenia dla DPD uszkodzenia przesyłki -  mieli podać - POTWIERDZIĆ zawartość i udokumentować kwotowo jej zawartość... 
 Napisali mail-że nie będa niczego dokumentowac dla DPD, przyjmują protokół szkody i wyślą nagrode.. 2 lata minęły .. 400zł - wartosć nagrody nie ma do dziś..(połamana skrzynka Jameson, pobita whisky i szklanki- protokół spisany przez DPD) widziałem te dokumentuy kilka dni temu- przy okazji spotkania towarzyskiego 0- bo temat nie mój. 
Nie odp na maile (nie tylko mi) , w regulaminach zamieszczają punkty niezgodne z prawem (min na żądanie podanie wszystkich zarejestrowanych numerów tel. etc)
Nie ma też takiego prawa-by jeden uczestnik z gospodarstwa domowego---wszyscy mają takie samo prawo - bez ograniczeń. Może ew. 1 nagroda na osobe..ale nie na gospodarstwo domowe..gdzie mogą mieszkac w jednym domu 3 piętrowym jednorodzinnym 4 rodziny o różnym nazwisku...etc.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6456866 Napisano: 27.01.2018 10:18:21 w Smolar
andii napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Dostał ktos moZe dziś sms ze smolara z prywatnej komórki prośbę o dane z dowodu osobistego z zamierZchlych konkursów  w których wygrało sie nagrodę wyższego stopnia ?

emotka  Może lepiej zadzwoń do nich i zapytaj? Coś mi tu śmierdzi emotka

...no i może to wyglądać np na to- że Smolar np miał zapłacić podatek..i go nie zapłacił i mają np kontrole jakąś z jakiegoś urzędu???

Ja np co tydzięń przez 5 tyg pytałem ich o to na czyje zlecenie działają i kto jest sponsorem konkretnego konkursu - bo tego w regulaminie nie ma,,a chciałbym poskarżyć się do zleceniodawcy-więc prosze o dane adresowe..

W końcu odp cos w stylu "DOŚĆ!!! regulamin jest sporządzony zgodnie z prawem...reklamacja pisemna listem poleconym...ble ble ble.." I kto jest sponsorem zleceniodawcą nie odp..na mail..trzeba list polecony słac by się dowiedziec gdzie wysłać skarge na Smolara.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6456831 Napisano: 26.01.2018 23:14:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda.

Smolar nie odsyła paragonów, chyba że rezygnujesz z nagrody emotka

Mi Smolar odesłał paragon bez problemu. Zadzwoniłam do nich wcześniej i upewniłam się, że jest to możliwe. Kazali tylko napisać na oświadczeniu laureata, żeby po weryfikacji odesłali oryginał.

Przy loteriach nie odsylaja. Inaczej jest w przypadku konkursow kreatywnych.

nie rozumiem różnicy: przy kreatywnych odsyłają, przy loterii nie..? mi nigdy żadnego nie odesłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6456830 Napisano: 26.01.2018 23:08:41 w Smolar
renatak0 napisał(a):

zamierzchłe konkursy? 
po co podawać numer z dowodu os. .
Smolar żadnej reklamacji nigdy ie rozpatrzył wysłanej 1 dzień PO TERMINIE ('postępowanie w związku z loterią/ konkursem zakończone") 

czyli coś nie teges..skoro jednak dane przechowuje i sms wysłyła mimo tego że z końcem loterii./konkursu powinien  miec wszystko wykasowane z zw. z ochroną dannych os... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6455384 Napisano: 23.01.2018 00:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBanna28 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

darog napisał(a):

ivanotta napisał(a):

U mnie teraz właśnie dotarły pozostałe doładowania na konta główne z orange wakacje. Po tym jak uznali reklamacje, posypaly sie kolejne i o to efekt  emotka

Czyli musowe są pisemne reklamacje? Dla tych co nie pisali, doładowań nie będzie?

Podbijam... Namówiłam koleżankę-mugolkę na ten konk, Jej numer wygrał, a doładowania ponoć nie dostała... 

Może ktoś podzielić się treścią reklamacji do Orange, którą uznali? U mnie kont głównych nie doładowali.

Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6455375 Napisano: 23.01.2018 00:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

U mnie teraz właśnie dotarły pozostałe doładowania na konta główne z orange wakacje. Po tym jak uznali reklamacje, posypaly sie kolejne i o to efekt  emotka

Czyli musowe są pisemne reklamacje? Dla tych co nie pisali, doładowań nie będzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6455373 Napisano: 22.01.2018 23:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

W loterii Kauflanda wpisuję w formularzu kwotę po odliczeniu np.piwa,tak?
Już w tym wszystkim pogubiłam się emotka

Tak.

A co będzie jak nie odliczyłem? Ale i tak kwota jest powyżej 50 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6454809 Napisano: 20.01.2018 17:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z tego wyniki juz były? BURN... https://www.burnpromocje.pl/
Ktoś wygrał konsole? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6454803 Napisano: 20.01.2018 17:22:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiora Disney Biedronka

Wczoraj były wyniki.
Czy po wysłaniu zgłoszenia było potwierdzenia na maila, że przyjęte zgłoszenie?
Podawało się dane do wysyłki? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6453817 Napisano: 18.01.2018 09:42:41 w Smolar
czytam te smolarowe regulaminy i wiedzę, że unika podawania na czyje zlecenie działa, kto jest sponsorem, podaje tylko dane organizatora-swoje. i jak odszukac komu się poskarżyć na Smolara? Na maile nie odpisuje, nagród w terminie nie wysyła, 'gubi" przesłane paragony/oświadczenia, wydaje inny towar niż w regulaminie, zrywa metki z towaru-sprawia wrażenie używanego, etc.. Wyświetl w wątku >>
1 pablo75 0

darog

#6453028 Napisano: 16.01.2018 14:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monkakk napisał(a):

Orange Wakacje doładowuje 30 zł na konta główne - pisałam reklamację na wszystkie doładowania emotka

A to uwzględniają tylko tym co pisali reklamację? Dostał ktoś kto nie pisał?

Tak dostałam a nie pisałam reklamacji

a w jaki sposób powiadamiają? u nas nikt nie pisał i nikt na telefonie żadnego info o doładowaniu nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6452356 Napisano: 14.01.2018 00:30:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

mia napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy w loterii Circle Coca Cola przychodza zwrotki?

tak,ale za kilka dni

Dzwoniłam do nich i powiedzieli zeby wysyłać  Cocacola pisane razem i szybciej są zwrotki.

Świetnych mają informatyków, pogratulować. emotka Ile to taka mała kreseczka potrafi złego narobić - i to od kilku tygodni.
A może po prostu sami ręcznie ślą te zwrotki, a przez weekend mają wolne, i dlatego w poniedziałek dochodzą? emotka

Mi wczoraj przyszła odrazu aż szok  emotka

to nie moga tego w regulai ie napisać o zmianie prefixu?
i co? nie wiadomo: czy i kiedy te zgłoszone smsy biora udział...czy w dniu zwrotki czy w dniu wysłania sms... Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6451304 Napisano: 10.01.2018 23:23:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ten konkurs gdzie trzeba było kupić 2x ketchup Pudliszki już rozwiązany? W sensie czy wyrzucać paragony.. Dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6450938 Napisano: 10.01.2018 09:24:01 w Karlsbad
henks133 napisał(a):

po co im te nazwy miast przy wpisywaniu odpowiedzi w ogóIe? dzis się zorientowaIam, że wpisaIam Zabrze zamiast GIiwic  emotka emotka  teraz się 
modIę, żeby jednak nie zadzwoniIi , bo się zaIamie  emotka  pech goni pech  emotka

Po co chcą miasto? Wydaje mi się, ze po to by nagrodzić z całej Polski. 
Tym samym nie patrzą na treść... Bo choćby np 10 najlepszych odp było z Wrocławia to i tak dadzą 1-2 .
Moim zdaniem nazwa miasta nie powinna mieć wpływu- bo przecież nagrodzona została treść. To nie loteria...
Moim zdaniem oby ten numer systemowy czy jaki tam chcą się zgadzał wystarczy.Chyba że był zapis w regulaminie (jka np Kaufland_ że wybierają po ileś tam z każdego konkretnego sklepu i dlatego potrzebna nazwa miasta. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

darog

#6450770 Napisano: 09.01.2018 18:29:42 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a):

Czy z Mazzini dzwonili już z ekspresami?

Teraz dzwoniła pani z bonem 50 zł- inne nagrody ma obdzwaniać inna pani, ta miała tylko listę z bonami emotka

z jakiego nr dzwonią>? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6449720 Napisano: 07.01.2018 01:38:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy po odesłaniu danych w tym dziwnym, grafowym formularzu konkursowym (Podravka/Vegeta Carrefour - Kuchnia jak marzenie) wyskakuje jakieś powiadomienie? Bo u mnie była tylko pusta, biała strona...  emotka

Ja odesłałam dane + skan paragonu na e-maila: promocje@graf.torun.pl zgodnie z instrukcją zawartą w SMS-ie...  emotka

Ej, w moim smsie było odesłanie do formuarza na stronie www. emotka    

U mnie we wszystkich eskach z 4 etapu również był link do formularza na stronie www emotka , nie martw się emotka

? z 4 etapu?
a to nie miało być rozwiązanie - w dn. 12.01.2018 za najlepsze rozwiązanie zadania konkursowego zgłoszone w dniach 04.12.2017-10.12.2017, chyba że mam jakiś inny regulamin...
Informowali? Kiedy dokładnie?

Tak, dokładnie z tego etapu...informowali 4 stycznia.

Dzięki za odp, choć dla nas nie jest to dobre info...może smsy nie doszły...wierzyć się nie chce.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6449704 Napisano: 06.01.2018 23:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy po odesłaniu danych w tym dziwnym, grafowym formularzu konkursowym (Podravka/Vegeta Carrefour - Kuchnia jak marzenie) wyskakuje jakieś powiadomienie? Bo u mnie była tylko pusta, biała strona...  emotka

Ja odesłałam dane + skan paragonu na e-maila: promocje@graf.torun.pl zgodnie z instrukcją zawartą w SMS-ie...  emotka

Ej, w moim smsie było odesłanie do formuarza na stronie www. emotka    

U mnie we wszystkich eskach z 4 etapu również był link do formularza na stronie www emotka , nie martw się emotka

? z 4 etapu?
a to nie miało być rozwiązanie - w dn. 12.01.2018 za najlepsze rozwiązanie zadania konkursowego zgłoszone w dniach 04.12.2017-10.12.2017, chyba że mam jakiś inny regulamin...
Informowali? Kiedy dokładnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6449280 Napisano: 05.01.2018 12:50:59 w Lay's
Auto Pepsi Lidl wybierają tylko z tych co wygrali bony? 

dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6448480 Napisano: 03.01.2018 22:56:54 w Czy informują/ informowali?
Colgate - Natura? Informowali? Mam nadzieję, że nie..
dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6448125 Napisano: 02.01.2018 23:01:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

dziś rano ok. 9;00 zgłoszenie poszło, do tej pory brak zwrotki. około 14;00 poszedł do nich mail. na razie brak odp.

jednak jest odp
"Dzień dobry,
smsy są przyjmowane przez system. Odpowiedź zwrotna zostanie wysłana zgodnie z Regulaminem.
Pozdrawiamy,
FORTIS Team"

Zapytałem ich teraz: który to punkt regulaminu, mówiący w jakim czasie mają zwrotki byc przesłane. Wyświetl w wątku >>
0 0