Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika darog

darog

#6436633 Napisano: 04.12.2017 11:45:18 w Carrefour konkursy
darog napisał(a):

marionzzz napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Agnes napisał(a):

kupiłam colę w dwupaku na paragonie 1 x 5,99zł
mogę w tym zagrać?
http://www.swietawcarrefour.pl/

nie, musisz kupic żeby bylo 2 produkty na paragonie. dwupak traktowany jest jao 1 produkt

ale nigdzie w regulaminie nie ma napisane,że dwupak to jeden produkt? jest napisane "każdy jednorazowy zakup minimum dwóch dowolnych produktówpromocyjnych z pkt. 4.4 regulaminu" więc można dyskutować, czy dwupak to produkt czy pojedyncza butelka to produkt...ja mam czteropak kupiony ale chciałam wysłać bo nie traktuję tego jako jednego produktu tylko jako cztery butelki czyli 4 x jeden produkt

Ty traktujesz tak, a organizator inaczej, Smolar nie uznał kiedyś  zgrzewki Kropli Beskidu-czyli 6 butelek.. Choć minimum były 2 szt produktu... 2 NA PARAGONIE ODBITE WYRAŹNIE x2

ps. przy piwie kiedyś Smolar pisał w regulaminie, że może być "czteropak" lub 4 sztuki Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6436632 Napisano: 04.12.2017 11:44:16 w Carrefour konkursy
marionzzz napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Agnes napisał(a):

kupiłam colę w dwupaku na paragonie 1 x 5,99zł
mogę w tym zagrać?
http://www.swietawcarrefour.pl/

nie, musisz kupic żeby bylo 2 produkty na paragonie. dwupak traktowany jest jao 1 produkt

ale nigdzie w regulaminie nie ma napisane,że dwupak to jeden produkt? jest napisane "każdy jednorazowy zakup minimum dwóch dowolnych produktówpromocyjnych z pkt. 4.4 regulaminu" więc można dyskutować, czy dwupak to produkt czy pojedyncza butelka to produkt...ja mam czteropak kupiony ale chciałam wysłać bo nie traktuję tego jako jednego produktu tylko jako cztery butelki czyli 4 x jeden produkt

Ty traktujesz tak, a organizator inaczej, Smolar nie uznał kiedyś  zgrzewki Kropli Beskidu-czyli 6 butelek.. Choć minimum były 2 szt produktu... 2 NA PARAGONIE ODBITE WYRAŹNIE x2 Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6436614 Napisano: 04.12.2017 11:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie prześpimy zimy - Albedo.
Jaki to konkurs z którego jest dzisiaj wpis że powiadamiają? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6435076 Napisano: 30.11.2017 10:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henryczka62 napisał(a):

regulamin ze strony Kaufland:
1.6. Uczestnikiem Konkursu może stać się pełnoletnia osoba fizyczna, posiadająca paragon dokonanej osobiście transakcji
jednorazowego zakupu dowolnych produktów marki NIVEA BABY, oferowanych w sieci sklepów Kaufland. Zakupy dokonywane w związku z działalnością gospodarczą, jak również zakupy odnośnie których nabywca skorzystał z uprawnień konsumenckich w zakresie zwrotu zakupionego towaru, nie będą uwzględniane w toku niniejszego konkursu.

regulamin ze strony Versus:
1.6. Uczestnikiem Konkursu może stać się pełnoletnia osoba fizyczna,posiadająca paragon dokonanej osobiście transakcji jednorazowego zakupu dowolnych produktów marki NIVEA BABY za min. 20 zł, oferowanych w sieci sklepów Kaufland. Zakupy dokonywane w związku z działalnością gospodarczą, jak również zakupy odnośnie których nabywca skorzystał z uprawnień konsumenckich w zakresie zwrotu zakupionego towaru, nie będą uwzględniane w toku niniejszego konkursu.

Tez myśle, że min 20 zł, na stronie Kaufland (nie w regulaminie, ale zdjęciu promo) jest ten zapis, 
DZIĘKI DZIEWCZYNY za dyskusje i pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6435071 Napisano: 30.11.2017 10:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Hilcona PiP/Selgros cała poinformowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6435060 Napisano: 30.11.2017 09:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.e-kon...nd.html#.Wh_FzkriZPY

tu trzeba za 20 zł czy dowolny produkt? Nie widze w regulaminie min kwoty zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6434939 Napisano: 29.11.2017 22:14:10 w Wkurza mnie...
Czaiłem się na nagrode weekend w Domku na drzewie..obiecałem komus taki prezent,
nie 2, a jednak 3 paragony zmarnowane.. Konkurs trwał dziś do 15.00 Regulaminu juz nie widze, 
No jakby sklepy Superpharm o 12.00 zamykali, koniec zzakupów i czas na wysyłanie prac konkursowych do 15.00

Wku...wia mnie taka godzina, jakby nie można było normalnie do północy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6432507 Napisano: 24.11.2017 01:11:40 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali dzisiaj kogos z jakiegoś konkursu po godz 13.00 
z num 616398522?

nic mi ten Num nie mówi, ale jedynie jakiś konk wchodzi w gre, chyba ze jakieś reklamy? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6432205 Napisano: 23.11.2017 13:54:07 w SZUKAM....
czy ktoś kupował na ten konkurs w normalnym Lewiatanie? Bo jest zapis "Lewiatan Żory"
https://www.e-kon...ta.html#.WhbElEriZPY Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6431504 Napisano: 21.11.2017 23:39:42 w Smolar
Leroy Merlin Dulux? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6431502 Napisano: 21.11.2017 23:34:58 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

Który wpisujecie nr paragonu ze stokrotki MILKA?  ten z dołu czy z góry?  wiem że gdzieś wczoraj to było poruszane ale nie umiem odszukać emotka

ja przepisuje z góry. Jest wyraźnie zaznaczone, że "z góry na przeciwko daty"...a żadnej daty na dole nie ma

a który to konkurs, bo wpisuje stokrotka - nie ma, wpisuje Milka- nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6430820 Napisano: 20.11.2017 21:40:21 w Czy informują/ informowali?
agusiamajusia napisał(a):

darog napisał(a):

Czy informowali zn konkursy Duracell??
Czy ktoś dostał już wiadomość od Żabki Nescafe?? ( już rezerwa poszła ) 

w regulaminie sa 2 rezerwy..poszła, ale ta pierwsza jak sądzę,
też czekam niecierpliwie na.. 5 tysiaków! a najlepiej 2x5 tys...

;) czyli jak pójdzie druga rezerwa to będą się wtedy odzywać? Ja dostałam informacje o nagrodzie, i czekam cierpliwie. Napisali mi, że jak weryfikacja przejdzie pozytywnie to będą się kontaktować o informacje z numerem konta. I już tydz czekam na jakaś informacje od nich. 

czyli wygrałas 5 tys...?! Wyświetl w wątku >>

darog

#6430521 Napisano: 20.11.2017 14:02:21 w Czy informują/ informowali?

Czy informowali zn konkursy Duracell??
Czy ktoś dostał już wiadomość od Żabki Nescafe?? ( już rezerwa poszła ) 

w regulaminie sa 2 rezerwy..poszła, ale ta pierwsza jak sądzę,
też czekam niecierpliwie na.. 5 tysiaków! a najlepiej 2x5 tys... Wyświetl w wątku >>

darog

#6429324 Napisano: 16.11.2017 15:35:39 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dzwoni dzisiaj to Orange,czy nie?

A z czym oni maja jeszcze dzwonic?
Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

Może rezerwa. Dwa nieodebrane telefony i nagroda przepada. emotka

A fakt...
Bezlitośnie polecieli z tym zapisem emotka

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje. 

Ciekawy konkurs...Akurat było 1 połaczenie, nie dzwonili drugi raz, do nich tel, mieli zadzwonić, nie dzwonili, napisany mail - cisza - w spr. odp. 
A który to pkt regulaminu o rezerwach?
Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora.

Nie wiem czy jest rezerwa, pomyślałam, że może jest. Ale z regulaminu wynika, że nie ma.
Trudno mi oceniać czyja to wina - to odnośnie tego że nie oddzwonili drugi raz. Ja uważam, że nie powinno tak być, bo potem są takie sytuacja, jak Twoja. Niby ktoś dzwonił, a niby nie. Może zasięgu nie było albo coś i cenzura. Jak ktoś ma dual sima to czasem cisza w eterze jest jak ktoś rozmawia przez drugi numer i też jest lipa. Zwyczajnie ludziom brakuje empatii.  

U mnie sytuacja jasna, zasięg OK-warunki domowe-cisza, spokój, tel w kieszeni., tel na 1 SIM,
2 maile do nich, 2x dzwonienie do nich. 
dziś nikt nie dzwonił. 
przed chwilą trzeci mail ze screenem z ich strony-że mają dzwonić między 9-15 a jest 15;15 i tel - 2 połaczenie zgodnie z regulaminem nie ma.

Z uporem maniaka w odp ta sama teść..
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Zostało ono zarejestrowane w systemie. Odpowiedź prześlemy najszybciej jak to będzie możliwe. 

Jednocześnie informujemy, że reklamacje są przyjmowane wyłącznie: 

a) drogą pisemną - osobiście w Spółce lub za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera lub posłańca;
b) drogą elektroniczną - za pośrednictwem formularza reklamacyjnego dostępnego na stronie pomoc.bluemedia.pl lub za pośrednictwem formularzy kontaktowych dostępnych w naszych serwisach bm.pl oraz kokos.pl;
c) ustnie - telefonicznie pod nr tel. 58 7604 822 w godzinach 8:00 - 22.00 w dni robocze oraz w soboty w godzinach 8:00 – 16:00 (połączenie płatne według stawek właściwego dla Użytkownika operatora telekomunikacyjnego) lub osobiście do protokołu w Spółce (w godzinach od 8.00 do 16.00 w dni robocze).

Z poważaniem,
Blue Media S.A.

Niniejsza wiadomość została przekazana w imieniu Blue Media S.A. z siedzibą w Sopocie, ul. Powstańców Warszawy 6, 81-718 Sopot, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym Gdańsk-Północ VIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000320590, NIP 585-13-51-185, REGON 191781561. Kapitał zakładowy 2 000 000 PLN (wpłacony w całości).

Jeżeli nie jest Pan/Pani zamierzonym i wskazanym adresatem niniejszej wiadomości, nie może Pan/Pani jej ujawniać, kopiować, dystrybuować ani też w żaden inny sposób udostępniać lub wykorzystywać. Jeżeli otrzymał/a Pan/Pani tę wiadomość przez pomyłkę prosimy o niezwłoczne poinformowanie nas o tym i o usunięcie wiadomości.
System Pomocy: https://pomoc.bluemedia.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6429317 Napisano: 16.11.2017 15:21:45 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

A fakt...

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje. 

Ciekawy konkurs...Akurat było 1 połaczenie, nie dzwonili drugi raz, do nich tel, mieli zadzwonić, nie dzwonili, napisany mail - cisza - w spr. odp. 
Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora.

Nie wiem czy jest rezerwa, pomyślałam, że może jest. Ale z regulaminu wynika, że nie ma.
Trudno mi oceniać czyja to wina - to odnośnie tego że nie oddzwonili drugi raz. Ja uważam, że nie powinno tak być, bo potem są takie sytuacja, jak Twoja. Niby ktoś dzwonił, a niby nie. Może zasięgu nie było albo coś i cenzura. Jak ktoś ma dual sima to czasem cisza w eterze jest jak ktoś rozmawia przez drugi numer i też jest lipa. Zwyczajnie ludziom brakuje empatii.  

U mnie sytuacja jasna, zasięg OK-warunki domowe-cisza, spokój, tel w kieszeni., tel na 1 SIM,
2 maile do nich, 2x dzwonienie do nich. 
dziś nikt nie dzwonił. 
przed chwilą trzeci mail ze screenem z ich strony-że mają dzwonić między 9-15 a jest 15;15 i tel - 2 połaczenie zgodnie z regulaminem nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6429224 Napisano: 16.11.2017 13:00:03 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

A fakt...

Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6428655 Napisano: 14.11.2017 23:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

deva napisał(a):

superloser napisał(a):

deva napisał(a):

maryam napisał(a):

magisterek napisał(a):

KONKURS NESCAFE W ŻABCE!

Dane odesłałem od razu, nadal nie wiem co wygrałem, a zgodnie z REGULAMINEM kurier już dawno powinien przywieźć nawet BON do Empiku.

Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3
dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w
ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez
laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.

Ktoś wie co wygrał w Żabce?

Czekamy, wczoraj rezerwa poszła emotka

zweryfikowane nagrody mogli by juz wysłać, zreszta zgodnie z regulaminem, ale...po co?

Bo może masz haslo jako 11 albo 12ste.
Jesli 2 osoby przed toba odpadaja ... to którą nagrode wolisz???

fajnie by było, pomarzyć zawsze można emotka

Niestety, oni nie praktykują "przesuwania na liście laureatów". Zarówno ja, jak i znajoma wygrałyśmy kiedyś u ZEG`a nagrody główne z rezerwy emotka (w różnych konkursach) ...

Jeśli tak jest to uzbrajam sie w cierpliwość emotka obym tylko wskoczył w pierwszą dziesiątkę emotka

A w praktyce emotka - nagrodzili kiedyś głównymi 2 osoby o tym samym nazwisku? emotka czy raczej wybierają potem na zasadzie "żałujemy, by mafia Kowalskich dostała 2 główne..więc damy 1 bon i jedną główną..." Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6427351 Napisano: 12.11.2017 16:39:39 w SZUKAM....
BIELSKO-BIAŁĄ

są tu jakieś portale internetowe, etc..chodzi o wygrywanie wejściówek kino/teatr/koncert.. na najbliższe 2 tyg.. Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6426899 Napisano: 10.11.2017 16:16:02 w Informują
Wszyscy dostali dzisiaj drugi raz połaczenie z Orange? U nas na 1 tel nie było, a tel w reku od 9 rano, 
tel do nich i odp. pani Andzeliki Weber: "skoro nie było dzisiaj połaczenia- to już go nie będzie!"
- na pytanie: przeciez tel miał byc dzisiaj- wczoraj oddzwanialiśmy- było info o polaczeniu dziś..i tak mówi regulamin - 2x!!!!
- odp: "skoro nikt nie oddzwonił to już tel ie będzie..nie moge weryfikowac pracownika - czy dzwonił czy nie.., mozna EWENTUALNIE wysłać maila..

ZERO INFO- JAKA NAGRODA, ZERO COKOLWIEK... A może główna..? Wyświetl w wątku >>
0 0

darog

#6426653 Napisano: 10.11.2017 09:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

xpac napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dalej nie wiadomo nic o nagrodach z Nescafe Żabki? 

Luko o której do Ciebie dzwonili z Orange ?:) bo mam nieodebrane z 12:30 może też s8 emotka

No mama mówiła, że właśnie coś koło tego emotka  

Pytają o pesel w czasie rozmowy tel? Jakie dane chcą? Wyświetl w wątku >>
0 0