Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6473534 Napisano: 15.03.2018 21:45:55 w SZUKAM....
nie wiecie co wozi jakaś dziwna firma GEIS???? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6473235 Napisano: 15.03.2018 11:02:48 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

mahuska napisał(a):

Co taka cisza...podzwonili by jeszcze

Kobieto, daj się panu wyspać, kawkę wypić i nastroić na mówienie tej samej regułki przez pół dnia emotka

to myslicie ze jeszcze nie skonczyli dzwonić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6473202 Napisano: 15.03.2018 09:53:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no własnie czy ktoś pisał kiedys w tej sprawie do sposnora?
te pierwsze edycje paczka sprzątaczka chyba były uczciwe bo tam sporo wygrywało nawet mnie się udało kilka zestawów a potem coś poszło nie teges....
w glade nie grałam nigdy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6473030 Napisano: 14.03.2018 16:29:36 w Wkurza mnie...
mpaulina88 napisał(a):

Własnie dostałam od nich taka odp: 
Odpowiadając na Pani poniższego maila, sprawa została zamknięta z naszej strony w ubiegłym roku rozliczeniowym, więc nie ma potrzeby, aby wpłacała nam już Pani podatek.
Mam nadzieję, że nagroda się podobała i sprawiła Pani dużo radości,

Hmmm myslicie ze naprawde wplacili ten podatek  ? Dziwne ze juz sie rozliczyli w 2016 r skoro konkurs byl w maju 2017.
Nie wiem co teraz robic czy wplacac czy nie...

po co Ty sobie glowę zawracasz podatkiem? myslisz ze osoby tu grające wypelniają jakieś pity36?????????? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Agnes

#6472920 Napisano: 14.03.2018 13:14:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chyba sobie buknę buuuuu
coś ostatnio mi nie idzie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6471960 Napisano: 11.03.2018 17:46:19 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się że mimo niehandlowej niedzieli jedna apteka obok mnie jest czynna
dziecko się rozchorowało i bez syropu ani rusz Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6471944 Napisano: 11.03.2018 15:33:51 w Wkurza mnie...
co do wolnych niedziel
pracowałam w Uk i tam niedzielę nawet autobusy nie jezdziły ( przynajmniej tam gdzie ja byłam) jakoś przezyłam mimo ze od poniedziałku do piątku byłam zmordowana robotą
tu tez przezyję choć nie ukrywam lekko nie bedzie
teraz jest dziecko i słabnie mozliwosc zakupów w tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6471941 Napisano: 11.03.2018 15:31:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Dlatego, że jeśli na rynku na daną usługę jest popyt to ktoś z tego korzysta. Zwykłe prawa rynku. Jeżeli nie zrobi tego jedna osoba/firma to zrobi to inna. Tesco otwarte 24h zlokalizowane w dużych miastach ma w nocy mnóstwo klientów. A w okolicach świąt kolejki jak za dnia w weekend. 

W mojej prywatnej opinii to zachowania ocierające się o patologię. A patologię wszelkiego rodzaju należy zniszczyć emotka

Co do Tesco, to chyba jednak nie mają aż tak zayebiście, skoro - mimo upływu lat - żadna inna sieć nie poszła w ich ślady emotka Nie znam też nikogo, kto choć raz zrobiłby zakupy nocą w Tesco (za dnia to i owszem). Mogłabym nawet zechcieć tę sprzedaż naocznie zbadać, ale pewnie przy okazji wędrowałabym między półkami sycząc do klientów "Zmień frayerze swoje życie, bo chyba coś w nim nawala, skoroś tutaj o trzeciej nad ranem..." emotka

apropo nocnych zakupów w tesco
jak byłam w ciazy, mój mąz konczyłpracę o 22 w piątek więc stwierdziliśmy szkoda marnowac switu w sobotę i pojedziemy na działkę juz w piatek w pózno wieczorem po drodze wstąpimy do tesco po szybkie zakupy
bylismy pewnie ze będą pustki
w sklepie bylismy ok 24 i zastalismy kolejki do kas Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6471423 Napisano: 09.03.2018 12:26:21 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

defed napisał(a):

Od wczoraj bezskutecznie usuwam kilka odebranych wiadomości ze skrzynki mailowej o2 i one jakimś cudem wracają emotka  Są to wiadomości zarówno przeczytane jak i te nawet nie otwierane. Dodam, że to nie są spamy. Przenoszę je do kosza, potem czyszczę kosz, po jakimś czasie wchodzę na skrzynkę, bo widzę 6 nowych wiadomości, a okazuje się że w odebranych są te same, co je już uśmierciłam, WTF???  emotka emotka emotka  Zwariować idzie!

Na wp mam to samo... emotka Nie wiem, co mam z nimi zrobić, powoli się do nich przyzwyczajam emotka

no wlasnie mialam pisac, na wp mam to samo....moze jakies zawirowania w sieci....nigdy nie mialam problemow...

u mnie ten sam problem ale juz wiem co robic bo kilka miesięcy temu było to samo
kazdą wiadomośc przenosze do spamu a tam hurtem usuwam i juz ich wiecej nie widzę na oczy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6471411 Napisano: 09.03.2018 11:53:50 w Wkurza mnie...
wkurzuł mnie hochland
nie dośc ze nic nie wygrałam to po tej wiadomości i pojawieniu się napisu dokoncz rejestrację próbowałam wpisac dane i dwa razy pod rząd wywala mnie na główna stronę dwa paragony na marne Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6471101 Napisano: 08.03.2018 14:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

donia7 napisał(a):

infatne napisał(a):

kkbt napisał(a):

Czy za wygrane bony do Żabki (Lay's) można płacić rachunki?

Proponuje spojrzec do regulaminu bonow. Wydaje mi sie, ze nie.  Ogólnie w mojej zabce nawet na spozywke nie umieja tego bonu wbic wiec powodzenia emotka

ja nakupiłam takiego badziewia emotka  szkoda, ze nie można było alkoholu emotka

Można alkohol ja kupiłam właśnie alkohol emotka

:O  ja miałam z tyłu naklejkę, że nie dotyczy alkoholu i papierosów o.O

ja za żabkowe bony tylko alkohol kupuję Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

Agnes

#6470600 Napisano: 07.03.2018 10:46:14 w SZUKAM....
buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Agnes napisał(a):

co przysyłają z Wrocławka?

Chyba Włocławka. Zapewne coś od Iq marketing.

no oczywiście że z Włocławka emotka
z IQ marketing to tylko czekam  chyba na bon z budzetu ale tak szybko by przysyłali?

Termos?

zabawki smiki z magazynu mamo to ja

termos juz w domu
ale juz wiem dzięki to na pewno zabawki Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6470581 Napisano: 07.03.2018 09:30:19 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Agnes napisał(a):

co przysyłają z Wrocławka?

Chyba Włocławka. Zapewne coś od Iq marketing.

no oczywiście że z Włocławka emotka
z IQ marketing to tylko czekam  chyba na bon z budzetu ale tak szybko by przysyłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6470577 Napisano: 07.03.2018 09:24:43 w SZUKAM....
co przysyłają z Wrocławka? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6470575 Napisano: 07.03.2018 09:22:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Hej emotka

wiem, że wśród nas są osoby lubiące gotować emotka
Szukam pomysłu na szybką lekką kolację przy lampce czerwonego (chyba pół słodkiego) wina emotka
Poratujecie? emotka

Dzięki emotka

szybka to pizza ale do lekkich to, ona nie nalezy
szybko i romantycznie to spaghetti ale też z lekkością nie wiele ma wspólnego
może jakaś sałatka z kurczaczkiem lub łososiem i grzanki do tego lub tosty
nalesniki w róznych kształtach
zapiekane faszerowane cukinie
grzanki z np suszonymi pomidorami i serem plesniowym
sałatka z makaronem i pieczonymi warzywami
jakas zupa krem - ale nie wiem czy wina pasuje do tego Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6470569 Napisano: 07.03.2018 08:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

na loterię Hochland można kupić kilka prod. na jednym paragonie prawda?

nie wiadomo jeszcze zobaczymy czy się bedzie podawało numer paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6470206 Napisano: 06.03.2018 11:41:23 w Dziś cieszę się z.....
ogladam fotki ręczników cieszę się ze nie wysiadłam wczesniej z autobusu i nie podeszłam do hebe by zagrać w konkursie Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6469384 Napisano: 03.03.2018 15:58:33 w SZUKAM....
dotałam @ ze mi pkt w develey przepadna i bym cos zamowiła weszłam na stronę i kompletnie nie wiem gdzie jest sklepik
ta strona się tak zmieniła czy ja nie dowidzę? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6468433 Napisano: 01.03.2018 08:15:25 w Informują
@ o wygranej z tego konkursu, w bazie zła data zakończenia https://www.e-kon...ic.html#.WpeoROciEdV Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6467878 Napisano: 27.02.2018 15:45:27 w SZUKAM....
mysz-s napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Po jakim czasie mniej więcej kobiety po cesarce wychodzą z dzieckiem do domu?

ja wyszłam po 3 dobie

ja miałam CC w sobotę o 14.25 i równo o tej godzinie w poniedziałek juz miałam wypis Wyświetl w wątku >>
0 0