Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6458075 Napisano: 31.01.2018 13:34:04 w SZUKAM....
szukam info
ostatnio zaczęłam wypełniać ankiety na zymetria pkt widzę ale co dalej?
tam się je zamienia na nagrody tak jak na gfk?
nie widzę na stronie żadnego sklepiku Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6457985 Napisano: 31.01.2018 11:07:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
400 lipikar i nawet na to się nie załapałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6457717 Napisano: 30.01.2018 13:25:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

shineoff napisał(a):

A ich zapewne doprowadza do szału takie gadanie emotka Kurier nie ma obowiązku do Ciebie dzwonić, a co nie dopiero smsy wysyłać. Powinien Ci zostawiać za każdym razem awizo jak Cię nie ma i tyle. Chcesz dostawać wszystkie przesyłki - zamawiaj do firmy w której pracujesz i nie wygłupiaj się nawet z takimi roszczeniami emotka

Słucham?! Roszczeniami?! Chyba nie wiesz o czym mówisz. Zamiast awizo - 3 razy kurier zostawił przesyłkę u sąsiadów (i nie mówię tu o konkursach, tylko o rzeczach, za które zapłaciłam), bez informowania mnie o tym. Zamawianie do firmy? Fajnie, tylko że wiele razy kurier dostarczył mi paczkę po 17, kiedy firma nie pracuje. To ty się nie wygłupiaj, po co mam marnować swój czas i kuriera. Jeśli dzwoni i mówi, że będzie to spoko. Jeśli dzwoni i pyta czy może zostawić w sklepie/u sąsiada - spoko. Ale nie w momencie kiedy nie mam żadnego kontaktu z kurierem, a on radośnie dysponuje moją przesyłką jak mu się podoba. Awizo od kuriera dostałam RAZ w życiu. I raz jeszcze wcisnął mi do skrzynki pocztowej niewielką przesyłkę, z dość kosztowną rzeczą w środku. Tak, że wystawała i każdy mógł ją sobie ukraść. Co z resztą uczyniło dziecko sąsiadki.

Tak z ciekawości - odzyskałaś tą przesyłkę, co dziecko zwinęło?

ja ostatnio czekałam na bransoletkę z YES i gdyby nie forum to bym nie wiedziała ze juz wysyłają, napisałam do agencji a oni ze paczka juz jest w punkcie GLs bez wczesniej jakiejkolwiek info od kuriera, w punkcie okazało się że gdybym nie przyszła w ten dzień to następnego dnia miała ona zostać wysłana do nadawcy
tak więc rozumiem wkurzanie się Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

Agnes

#6456635 Napisano: 26.01.2018 13:58:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cicho pusto
wątek stracił swoją moc Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6456189 Napisano: 25.01.2018 12:22:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

Agnes

#6456173 Napisano: 25.01.2018 11:39:12 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

niestety nie...mam REZERWOWYM

emotka To się nie dziwię Twojemu wkurzaniu! Już wolałbym nie wiedzieć, że jestem rezerwowym laureatem...
Ale jeszcze mocniej współczuję rezerwowym do samochodów, bo czasami bywało tak, że widnieli w wynikach.

ja byłam takim rezerwowym z coca coli, do tej pory mam smsa od smolara ( ot tak na pamiątkę ) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Agnes

#6455072 Napisano: 22.01.2018 09:43:55 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

danaaa napisał(a):

kermit napisał(a):

mariolakal napisał(a):

danaaa napisał(a):

Szukam informacji , czy wszyscy juz dostali nagrody- bransoletki  z „Looks Challenge 2017 w sklepach sieci Kaufland",
Widzę, że juz dzielą rezerwę, a u mnie jeszcze nie było kuriera z wygraną, a dane+ par. wysłałam w wyznaczonym terminie.

Do mnie dotarła 12 stycznia /GLS/... Wcześniej pytali mnie e-mailem o mój adres e-mail...  emotka  Sprawdź spam...

Kiedyś ktoś mnie zapytał na pw czy jak dzwonią z konkursu x to czy pytają o nr tel... emotka

mariolakal  Dzięki za odpowiedź. Ja od razu w oświadczeniu podałam @, więc to nie to.

kermit  W regulaminie konkursu "Looks Challenge 2017 w sklepach sieci Kaufland" nie było informacji o podaniu  w oświadczeniu razem z danymi  swojego @ i część osób zgodnie z regulaminem nie wysłała swojego adresu mailowego wraz z danymi. Zgłoszenie do tego konkursu robiło się właśnie mailowo (nie podając przy tym żadnych innych danych). Dlatego też później puścili pod niektóre adresy mailowe z których przyszły zgłoszenia (a nie mogli dopasować otrzymanych pocztą oświadczeń bo nie było na nich adresu @) informację o konieczności podaniu kompletu informacji.

Oki, z tą tylko różnicą, że ja podałam w oświadczeniu wszystkie swoje dane wraz z adresem e-mail...  emotka

ja tez miałam @ z prośbą o adres meilowy a bransoletki nadal nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6454289 Napisano: 19.01.2018 10:56:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bezaczek7 napisał(a):

Agnes napisał(a):

jakaś paczka z PZU konkurs emotka a w niej sporo rózności
zatyczki na kontakty, na rogi stołu, maskotka, naklejki, książeczka z bajkami, magnesy na lodówkę, osłonka samochodowa

U mnie w domu od wtorku. To z tego konkursu https://www.e-kon...ub.html#.WmG-uqjibIU i masz bogatszą wersję, u mnie bez maskotki, 1 magnes, za to kilka naklejek (niby na ścianę), plasterki, miarka wzrostu, naklejka na auto i teczuszka maluszka na dokumenty. Może mają różne zawartości, albo nie wymieniłaś wszystkiego? emotka  Ważne, że wysłali za sam udział emotka

tak u mnie tez naklejka na auto, miarka, plasterki teczka na dokumenty - zapomniałam o wszystkim jak pisałam post
no ale maskotka najwazniejsza przynajmniej dla mojej trzylatki emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

Agnes

#6454257 Napisano: 19.01.2018 10:09:09 w Carrefour konkursy
rudawka napisał(a):

Ws napisał(a):

mahuska napisał(a):

fajny ale trochę się pogubili w nagrodach... raz jest mowa o 75 raz o 25

i teraz doczytałam ze agencja Mysiorków - odpuszczam na dzień dobry

U mnie nie było nic. Czemu mysiorki są złe? 

to ta agencja co dała autka swoim znajomym zresztą głośno o nich było kilka lat temu
nie wiem czy coś się zmieniło na lepsze? Ma ktoś jakieś dobre doświadczenie z nimi? Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

Agnes

#6454254 Napisano: 19.01.2018 10:05:12 w Carrefour konkursy
mahuska napisał(a):

fajny ale trochę się pogubili w nagrodach... raz jest mowa o 75 raz o 25

i teraz doczytałam ze agencja Mysiorków - odpuszczam na dzień dobry Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

Agnes

#6454251 Napisano: 19.01.2018 10:00:40 w Smolar
defed napisał(a):

Agnes napisał(a):

działa Wam stronka smolara?

tak: http://www.smolar.pl

o dzięki z tego linku działa a jak sama wpisuję to nie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6454248 Napisano: 19.01.2018 09:57:51 w Smolar
działa Wam stronka smolara? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6454224 Napisano: 19.01.2018 09:08:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rutka napisał(a):

szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

kazdy konkurs ma regulamin i tam jest napisane do kiedy trwa konkurs nie ma sensu trzymać paragonów po zakończeniu konkursu
i tak np.konkurs Luksji trwa do 28 lutego i dlatego tylko do tego czasu warto trzymać paragony 

kilka lat temu wygrałam laptopa z listy rezerwowej o tym fakcie pamiętam jak dziś zostałam poinformowana w listopadzie a konkurs zakonczył się w lipcu od tej pory staram się tak szybko paragonów nie wyrzucac ( wtedy na szczęście paragon jeszcze miałam) Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6454068 Napisano: 18.01.2018 19:04:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jakaś paczka z PZU konkurs emotka a w niej sporo rózności
zatyczki na kontakty, na rogi stołu, maskotka, naklejki, książeczka z bajkami, magnesy na lodówkę, osłonka samochodowa Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453887 Napisano: 18.01.2018 12:14:30 w Carrefour konkursy
dostałam jakiegoś smsa o konkursie melvit w carrefour ale na stronie nic nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453852 Napisano: 18.01.2018 10:55:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

wkurza mnie, że za każdym razem jak napisze na forum że nie wygrałam w jakimś promo ( gdzie nie podawało się numeru paragonu) to potem dostaję pw z prośbą o sprzedaź paragonów

Bo oni myślą, że Twoje narzekania to zakamuflowana oferta sprzedaży (pewnie w większości przypadków tak właśnie jest) emotka Najlepiej dać upust emocjom, które rodzi brak wygranej + zamieścić krótkie info, że paragony nie do sprzedaży i uj emotka

tak, następnym razem pod narzekaniem napiszę ps. paragony są moją własnością i oddam je tylko agencji Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6453842 Napisano: 18.01.2018 10:47:02 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że za każdym razem jak napisze na forum że nie wygrałam w jakimś promo ( gdzie nie podawało się numeru paragonu) to potem dostaję pw z prośbą o sprzedaź paragonów Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453835 Napisano: 18.01.2018 10:32:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuuuu tylko tyle mogę napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453826 Napisano: 18.01.2018 10:17:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

1) promocjaMonster - wysyłał już ktoś zgłoszenie? Ile wynosi limit znaków? emotka
2) Agencja Streamline - mają jakieś preferencje co do zgłoszeń? Nagradzają częściej prostotę czy coś wymyślnego? emotka

na monstera 360 znaków Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6453395 Napisano: 17.01.2018 10:54:33 w SZUKAM....
basku napisał(a):

Dzisiaj dzwonili do mnie z numeru  61 622 08 56

Jednak jak chciałam odebrać to się telefon rozlaczyl

Czy ktoś wie co to za numer może być? Z jakiegoś konkursu może? 

Proszę napiszcie jak ktoś wie 

Nie można na ten nr oddzwonic

lepiej nie odzwaniaj
http://www.niezna...r.pl/Numer/616220856 Wyświetl w wątku >>