Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6402817 Napisano: 13.09.2017 10:30:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wpiszę się profilaktycznie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402815 Napisano: 13.09.2017 10:28:07 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Żabki/colgate?Bo ja mam tylko szczotka do zebow cena 2,99 emotka

ja też ale zauwazyłam to od razu w sklepie i na odwrocie mi szefowa sklepu napisała ze to colgate i podstemplowała
teraz wysłałam fotki obu stron Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402814 Napisano: 13.09.2017 10:25:40 w Wkurza mnie...
wkurzył mnie paragon z colgate z żabki
minął miesiąc od zakupu a on prawie biały
ciekawe czy uznają? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402548 Napisano: 12.09.2017 15:52:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuu nie mam plecaczka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402504 Napisano: 12.09.2017 14:59:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mjane napisał(a):

Agnes napisał(a):

mjane napisał(a):

Kaufland loteria Nestle - wysyłam smsy, ale nie dostaję żadnego zwrotnego emotka  Ktoś też tak miał? 

zastanawiają się co Ci odpisac czy ze wygrałas czy ze niea tak powaznie to ja bardzo długo czekałam na zwrotkę

ale "długo" liczone w minutach czy godzinach? Bo u mnie mija druga godzina i cisza emotka  

ok 30 minut Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402459 Napisano: 12.09.2017 14:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mjane napisał(a):

Kaufland loteria Nestle - wysyłam smsy, ale nie dostaję żadnego zwrotnego emotka  Ktoś też tak miał? 

zastanawiają się co Ci odpisac czy ze wygrałas czy ze nie
a tak powaznie to ja bardzo długo czekałam na zwrotkę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6402379 Napisano: 12.09.2017 11:27:38 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Agnes napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Zamówiłem suszarkę do grzybów w Media-expert - dostawa za godzinę, GRZYBÓW KUPA, A Z SUSZARKI D.PA!!!W trakcie realizacji zamówienia sprzedała się ostatnia sztuka  emotka  I co ja mam z tymi grzybami zrobić? Idę jutro i wysypię im to wszystko w sklepie ku.... ać!!!

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka

gdzie mieszkacie???mnie wkurza ze u mnie nie ma ani jednego grzyba!!!!!a zapasy z ubiegłych lat się kończa

Całe Mazowsze w grzybach tonie emotka

no to się wkurzyłam
w Łodzkim susza przynajmniej tam gdzie ja jezdzę Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6402371 Napisano: 12.09.2017 11:16:35 w Wkurza mnie...

jackk76 napisał(a):

Zamówiłem suszarkę do grzybów w Media-expert - dostawa za godzinę, GRZYBÓW KUPA, A Z SUSZARKI D.PA!!!W trakcie realizacji zamówienia sprzedała się ostatnia sztuka  emotka  I co ja mam z tymi grzybami zrobić? Idę jutro i wysypię im to wszystko w sklepie ku.... ać!!!

Zamówiłam tak rok temu laptopa. Udałam się do sklepu, a Pan do mnie: Ale wie Pani, mamy tylko ten model z wystawy. Ale on jest lepszy, niż nowy, bo już sprawdzony przez naszych klientów tu na wystawie. Nie wiem, czy to u nich normalne, ale wmurowało mnie nieco w podłogę. Jeszcze jakby cena była powystawowa emotka
A w temacie grzybów- wkurza mnie, że grzybów mnóstwo, a ja nie mam z kim w tygodniu do lasu się udać emotka

gdzie mieszkacie???
mnie wkurza ze u mnie nie ma ani jednego grzyba!!!!!a zapasy z ubiegłych lat się kończa Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401879 Napisano: 11.09.2017 12:12:02 w TESCO konkursy
velvet można kupić nawet w malutkim tesco? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401836 Napisano: 11.09.2017 11:18:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
składam reklamacje na brak wygranych Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6401829 Napisano: 11.09.2017 11:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

kunlunija napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

dlaczego nie chcesz wygrać głównej? wydawało mi się że to fajna nagroda, ogromna wartość i nei trzeba płacić podatku z własnej kieszeni emotka

nagroda wspaniała, ale trzeba załatwić wizę ( spory koszt ) której posiadanie nie gwarantuje wjazdu do USAznajomy dostał, a go nie wpuścili z powodu ,,widzi mi się" i tylko się wykosztował na wizę oraz samolot 

no wiza
a u mnie to jeszcze dziecko którego bym na tak długo samego z babcią jeszcze nie zostawiła
urlop w końcu to aż 6 dni
i....angielski z którym u mnie kiepsko
lot samolotem którego nie cierpię bo zawsze boi mnie głowa ( a tu tak długo) Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

Agnes

#6401823 Napisano: 11.09.2017 10:57:57 w SZUKAM....
szukam odp
czy dobrze widzę że w velvet tesco można kupić produkty nawet w takim mini mini tesco?
https://www.tesco...onkursy/2017-velvet/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401821 Napisano: 11.09.2017 10:54:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie emotka Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej emotka Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

ja mam takie szczęście, że zawsze, gdy nie chcę głównej i staram się napisać coś na 2 czy 3 miejsce, to ją wygrywam emotka  

Mam to samo emotka

niestety mnie też się tak już nie raz zdazyło
oby w tym przypadku tak nie było bo bym się zapłakała i to wcale nie z radości Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Agnes

#6401811 Napisano: 11.09.2017 10:27:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Wysłałem pierwsze kody na Kinder Bueno i w sumie nie wiem po co i dlaczego… uzależnienie normalnie Pierwszy raz trzymam kciuki, by nie wygrać nagrody głównej Kiedy informują o wygranych biletach do kina?

Jeśli tak bardzo nie chcecie wygrać głównej, to trzymajcie kciuki, żeby mi się udało 2 zgłoszeniami emotka .I wilk syty i owca cała!

Bardzo trzymam kciuki, za osoby które chcą wygrać ten wyjazd emotka Bo jednak szkoda, by przepadło.

ja też nie chcę głównej
póki co wygrałam bilety i liczę jeszcze na kartę i naprawdę będę happy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401801 Napisano: 11.09.2017 10:09:20 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

Sprawdzają, sprawdzają,  emotka  moje dziecko ciągle eksperymentuje głównie z płynami do mycia i wychodzą z tego super banie, wcale nie pękają od razu, są duże i kolorowe (tęczowe, jak mawia moja córeczka) emotka    

O, Moja Kochana, dzięki wielkie emotka emotka , ale podpowiedz, proszę, dodajecie jeszcze tę glicerynę? Czy samo modło i płyn do naczyń? Każdy może być? emotka  Bo mam kilka pustych buteleczek, zrobiłabym nowe, ale nie wiem, czy nie zużyję niepotrzebnie płynu. emotka

Na pewno bez gliceryny emotka , ale konkretnego przepisu nie potrafię podać, bo mój mały "eksperymentator" nie korzysta  z przepisów, za każdym razem improwizuje, mam wrażenie, że używa równie często płynu do naczyń jak i mydła w płynie (twierdzi, że dodaje też trochę wody)    emotka

ja dodaję glicerynę, bańki są wtedy olbrzymie i rozciągają się
oczywiście dodaję je do płynu który rozrabiam w misce i robimy je na działce
do małych baniek gliceryny nie dodaję
a z mydła tez nie robiłam....muszę spróbować Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401796 Napisano: 11.09.2017 10:05:29 w Smolar
agniehaha89 napisał(a):

Smolar mógłby ułatwić te sprawdzanie wyników na stronie. Wygodniej byłoby wpisać sam numer telefonu, bez podawania paragonu. W przypadku wygranej nr paragonu powinien automatycznie wyświetlić się na ekranie. 

dokładnie
może jest tu ktoś ze Smolara i to czyta?
ja np teraz mam ochotę sprawdzić wyniki ale jestem w pracy i paragonów ze sobą nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6401785 Napisano: 11.09.2017 09:36:13 w Smolar
nkba napisał(a):

pingu4 napisał(a):

Hej wszystkim mam takie pytanko, czy zdarza sie taka mozliwosc  bo jakos nie wygrywam u smolora emotka  ze smsy nie dochodzą i ktos nie dostal smsa,a na wyniki smolar.pl miał ( chodzi mi o ot że w ogolnie dostał smsa przed i po sprawdzeniu) ?

Zdarza się emotka

fajnie ja często wygrywałam w smolarze a teraz jakoś nie a wyników nie sprawdzałam
więc się zastanawiam czy mi jakies nagrody nie przepadły Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

Agnes

#6401771 Napisano: 11.09.2017 09:03:51 w GFK
a czy są tu osoby które same prosiły ich o ankiety?
ja juz z rok nic nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6400978 Napisano: 08.09.2017 13:11:49 w Smolar
podsumowując to o czym piszecie wyżej ja nigdy nie kupuję na jednym paragonie na 2 rózne konkursy
nie lepiej rozdzielić sobie zakupy żeby potem się nie stresować? Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6400960 Napisano: 08.09.2017 12:53:55 w Informują
kinder bueno z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0