Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3034
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
muszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronie
plisssss pomocy Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w podstawówce miałam sznaucera
na koniec szkoły kupiliśmy z klasą bukiety dla wszystkich nauczycieli
podzieliliśmy się nimi by przechowac jedną noc w domu
jakieś było moje wkurzenie gdy rano wstałam i zobaczyłam kuchnię usłaną płatkami róż
dobrze ze wstałam wczesniej a nasz sąsiad miał kwiaciarnię i na szybko sporządził nam takie same bukiety jak wczesniej miałam Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tak więc powinno się chyba sprawdzać wsio co się wkłada do koszyka ale z drugiej strony bezsensu otwierać sok w sklepie bo trzeba go wypic czyli nic na zapas Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
złamał mi się a raczej prawie wyleciał cały został korzeń i kawałek jednej ścianki
poleciałam do dentystki a tam kartka ze ma urlop do 6 sierpnia
no wkurzyłam się na maksa bo w środę wyjezdzam a teraz boję się ruszyć z tym zębem
najbardziej boję się że mi na wyjezdzie jakiś stan zapalny się zrobi..... Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
od razu powinni dawać bony
zresztą do mnie dzwoniła jakaś babka ze kupowałam pieluchy i bym oddałą tą osłonkę i mówiła o bonie a nie o kasie na mojej biedronce Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja osłonkę oddawałam 2 tygodnie temu i to nie w swojej Biedronce tylko takiej w drodze na działkę
coś czuję że chyba ma ta kaska przepadła
no bo jak teraz udowodnię ze mi nic nie odliczyło jak oni nie mają możliwości sprawdzenia czy coś było tam nabijane Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nabili mi niby 15 zł na kartę i ta suma miała się odjąć przy kolejnych zakupach i nic nie odliczyło
nie wiem gdzie pisać w tej sprawie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
buuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja wygrałam taki voucher do Karpacza do Sandra SPA jest na nim napisane ze obejmuje nocleg i śnaidania plus obiadokolacje tez się przestarszyłam ze to tylko jedna noc
zadzwoniłam tam kazali przysłać zdjęcie vouchera i okazało się ze za 2 tys to mogę dopłacić 40zł i jedziemy za tydzień na 4 noclegi z wyżywieniem
więc poszukajcie najbardziej korzystenj oferty w jakimś spa bo 2 tys to całkiem niezła kwota Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wygrałam 09.06 Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3