Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6390185 Napisano: 16.08.2017 10:20:22 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

Nivea Hairmilk tylko 1 osobę poinformowała? Tyle było wpisywów w MDW...

mnie tez poinformowali więc juz są 2 osoby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6386969 Napisano: 07.08.2017 11:08:47 w SZUKAM....
andii napisał(a):

Agnes napisał(a):

wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugimmuszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronieplisssss pomocy

https://www.e-kupon.info/zabka tu musisz wpisac dane+ paragon załączyć

wielkie dziękiemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Agnes

#6386965 Napisano: 07.08.2017 11:00:05 w SZUKAM....
wpadłam na chwilę do domu między jednym wyjazdem i drugim
muszę wysłać dane i paragon na konkurs Gillete w zabce i nie wiem na jakiej stronie
plisssss pomocy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6384510 Napisano: 31.07.2017 12:46:29 w Wkurza mnie...
oj tam poduszki
w podstawówce miałam sznaucera
na koniec szkoły kupiliśmy z klasą bukiety dla wszystkich nauczycieli
podzieliliśmy się nimi by przechowac jedną noc w domu
jakieś było moje wkurzenie gdy rano wstałam i zobaczyłam kuchnię usłaną płatkami róż
dobrze ze wstałam wczesniej a nasz sąsiad miał kwiaciarnię i na szybko sporządził nam takie same bukiety jak wczesniej miałam Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6384384 Napisano: 31.07.2017 08:25:31 w Smolar
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

Zauważyliście, że Smolar jest kolejną agencją, która pomału rezygnuje z rezerwy? emotka Vide: regulaminy nowych konkursów, np. Surf...

To, co ostatnio zauważyłam, to spora ilość loterii. emotka

no nie proszę ja u nich tyle razy wygrałam z rezerwy buuuuuuuuuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383801 Napisano: 28.07.2017 14:33:45 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

Agnes napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wchodzę dziś do ITM, na oczach Pani ekspedientki biorę tabletki, które stoją przy kasie, i podaję jej do skasowania. Pani z miną mówiącą "mam ochotę zaciągnąć Cię na zaplecze i zamordować za to, że muszę Cię obsłużyć" rozpoczyna długą procedurę sprawdzania pudełka, czy przypadkiem tam czegoś nie schowałam  emotka  Tylko co i kiedy? Poczułam się jak członkini zorganizowanej grupy przestępczej: że niby najpierw ktoś wchodzi do sklepu, dokłada do pudełka dodatkowy listek Apapu, a potem ja bez podejrzeń, na oczach kasjerki kupuję go za normalną cenę, a nadwyżkę sprzedajemy na czarnym rynku. Biedaczka tak się zmęczyła tym sprawdzaniem, że brakło jej siły, żeby odpowiedzieć na "dziękuję" i do widzenia". 

ja sama sprawdzam pudełka od momentu kiedy kupiłam PUSTE opakowanie po Cholinex w auchan

a ja sprawdzam wszelkie soki w kartonach-odkąd moja siostra kupiła niby cały  a jednak zapleśniały,bo ktoś przeprowadził sobie degustację.Stwierdził,że jest bee i odstawił na półkę! A po Waszych wpisach sprawdzam jogurty ,mleka i inne po np.konkach  muu!! emotka

ja kupiłam dziecku sok bobovita w butelce i w domu się okazało ze był otworzony i normalnie juz skisł
tak więc powinno się chyba sprawdzać wsio co się wkłada do koszyka ale z drugiej strony bezsensu otwierać sok w sklepie bo trzeba go wypic czyli nic na zapas Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383786 Napisano: 28.07.2017 13:59:42 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza ząb
złamał mi się a raczej prawie wyleciał cały został korzeń i kawałek jednej ścianki
poleciałam do dentystki a tam kartka ze ma urlop do 6 sierpnia
no wkurzyłam się na maksa bo w środę wyjezdzam a teraz boję się ruszyć z tym zębem
najbardziej boję się że mi na wyjezdzie jakiś stan zapalny się zrobi..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383767 Napisano: 28.07.2017 13:39:26 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wchodzę dziś do ITM, na oczach Pani ekspedientki biorę tabletki, które stoją przy kasie, i podaję jej do skasowania. Pani z miną mówiącą "mam ochotę zaciągnąć Cię na zaplecze i zamordować za to, że muszę Cię obsłużyć" rozpoczyna długą procedurę sprawdzania pudełka, czy przypadkiem tam czegoś nie schowałam  emotka  Tylko co i kiedy? Poczułam się jak członkini zorganizowanej grupy przestępczej: że niby najpierw ktoś wchodzi do sklepu, dokłada do pudełka dodatkowy listek Apapu, a potem ja bez podejrzeń, na oczach kasjerki kupuję go za normalną cenę, a nadwyżkę sprzedajemy na czarnym rynku. Biedaczka tak się zmęczyła tym sprawdzaniem, że brakło jej siły, żeby odpowiedzieć na "dziękuję" i do widzenia". 

ja sama sprawdzam pudełka od momentu kiedy kupiłam PUSTE opakowanie po Cholinex w auchan Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383656 Napisano: 28.07.2017 09:28:35 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

malgol napisał(a):

delvitto napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kermit napisał(a):

Pytanie tylko kto tak naprawdę jest w plecy? Nie orientuję się w tych zasiłkach, ale na logikę skoro jest na wujka to chyba powinien być przeznaczony na jego potrzeby? (to jest zasiłek o charakterze zaopatrzeniowym?)...

Ale Ty nie zrozumiałaś chyba. Wujek- brat mamy, którego mój ojciec jest kuratorem ma znaczny stopień i ja też, więc świadczenie przysługuje nam obojgu.

Kasiu, ale ja mam wrażenie, że Ty również nie zrozumiałaś kermita - skoro przez tyle lat ojciec odbierał zasiłek, będąc przekonanym, że to Twój, to on (zasiłek) nie szedł raczej na potrzeby wujka, prawda? emotka emotka

Ja tych pieniędzy też nie dostawałam na swoje potrzeby- ani na konto własne, ani do ręki.Nie wiem, na czyje potrzeby to szło. Co miesiąc odbieram z poczty 1453 zł renty tego wujka, za które rodzice kupują mu ubrania, buty, soki, jedzenie, bo to z DPS mu nie wystarcza.Od czasu da czasu mama zawozi tam jakieś kawy czy czekoladki w podziękowaniu za opiekę nad wujkiem,aby tam mu się lepiej żyło (tak,wiem, zaraz powiecie,że mama daje "łapówki"). Resztę kasy z renty mama odkłada na specjalne konto wujka, gdyby np. trzeba było mu kupić nowy wózek albo gdyby był nagle bardziej chory niż jest.

mam chorego syna i od lat pobieram na niego taki zasiłek. Interesują mnie te sprawy, bo warto być na bieżąco, jeśli ma się w rodzinie chorą osobę. Dlatego zdziwiło mnie, że Twój tato pobiera na wujka zasiłek, podczas gdy wujek przebywa w DPS. Od lat zasiłek nie należy się osobom mającym całodobową opiekę w jakichś placówkach:( Teraz nawet zajrzałam do google by się upewnić. Proszę, oto treść mówiąca to dokładnie:"zasiłek pielęgnacyjny nie przysługuje osobie umieszczonej w instytucji zapewniającej całodobowe utrzymanie. Zasiłku nie otrzyma więc osoba umieszczona w domu pomocy społecznej, młodzieżowym ośrodku wychowawczym, schronisku dla nieletnich, zakładzie poprawczym, areszcie śledczym, zakładzie karnym czy też szkole wojskowej lub innej szkole, jeżeli instytucje te zapewniają nieodpłatnie pełne utrzymanie"Dlatego sprawdź, czy może w MOPS ktoś nie zrobił błędu, bo wszystko możliwe, że wypłacany zasiłek należał się Tobie, tylko coś ktoś pomylił. Nie bardzo chce mi się wierzyć, że przez 7 lat MOPS nie zorientował się że osoba przebywa w DPS, tego chyba nie można jakoś ukryć? Jeśli jednak faktycznie były to pieniądze na wujka, to niestety, przygotujcie się na to, że będziecie musieli je zwrócić za cały okres - odkąd wujek przebywa w DPS, jak tylko wyjdzie to na wierzch emotka

Dziwne jest również, że renta nie zostaje przelana na konto DPS-u, z tego co wiem, to właśnie z renty podopiecznego opłacany jest pobyt w DPS. Zwykle jeszcze rodzina dopłaca, bo pobyt jest dużo droższy niż świadczenie jakie otrzymuje rencista.

Wujek otrzymuje rentę po SWOIM ojcu, czyli moim dziadku,której całkowity koszt to jakieś 3 tysiące złotych. Od mamy wiem,że drugie 1453 zł albo i więcej za pobyt wujka dostaje właśnie DPS bezpośrednio.Delvitto, o to w takim razie mam zagwozdkę- muszę koniecznie powiedzieć o tym rodzicom. To w takim razie gdzieś ktoś musiał się "walnąć" na górze, bo wujek jest w tym DPS już od 22 lat i to świadczenie w takim razie powinno być na mnie przyznane, a nie na wujka. Nigdy tatoc tego nie odkręcał, bo myślał,że na mnie pobiera emotka emotka Jaja jak berety!

Cudaczek jako osoba pracująca w MOPS potwierdzam jeśli ktoś przebywa w jakiś zakładach itp to kasa wysyłana jest na konto tego zakładu a nie bezpośrednio na konto klienta, przecież te osoby nie wychodzą z tych domów do bankomatów to jakby tą kase zdobyli? Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6383287 Napisano: 27.07.2017 08:50:20 w Biedronka
no to bezsensu ta akcja
od razu powinni dawać bony
zresztą do mnie dzwoniła jakaś babka ze kupowałam pieluchy i bym oddałą tą osłonkę i mówiła o bonie a nie o kasie na mojej biedronce Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383279 Napisano: 27.07.2017 08:35:42 w Biedronka
marlena083 napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy ktoś z Was oddawał te zasłonki z Dady co miały jakiś feler?Nabili mi niby 15 zł na kartę i ta suma miała się odjąć przy kolejnych zakupach i nic nie odliczyło nie wiem gdzie pisać w tej sprawie

miałam podobnie... ale byłam pierwszą klientką w moim sklepie, która je zwracała... Pani wbijała po kolei wszystko wg instrukcji którą miała, nabiła mi na kartę rabat, zapytałam zawczasu jaką mam gwarancję, że ten rabat tam faktycznie jest, a nie było możliwości sprawdzenia, więc Pani powiedziała, że przy kolejnych zakupach mam sprawdzić, jeśli nie będzie mam przyjść do niej i będziemy jeszcze raz próbować, poszłam następnym razem i Pani już była bardziej poinformowana, nie nabijała już rabatu na kartę, tylko wydrukowała kupon rabatowy o wartości 15 zł

o kurcze
ja osłonkę oddawałam 2 tygodnie temu i to nie w swojej Biedronce tylko takiej w drodze na działkę
coś czuję że chyba ma ta kaska przepadła
no bo jak teraz udowodnię ze mi nic nie odliczyło jak oni nie mają możliwości sprawdzenia czy coś było tam nabijane Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6383269 Napisano: 27.07.2017 08:20:21 w Biedronka
czy ktoś z Was oddawał te zasłonki z Dady co miały jakiś feler?
Nabili mi niby 15 zł na kartę i ta suma miała się odjąć przy kolejnych zakupach i nic nie odliczyło
nie wiem gdzie pisać w tej sprawie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6382955 Napisano: 26.07.2017 12:30:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
uwaga sprawdzam czy ten wątek działa!!!!!
buuuuuuuuu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6381993 Napisano: 23.07.2017 19:33:45 w Informują
matgal napisał(a):

ivanotta napisał(a):

matgal napisał(a):

ivanotta napisał(a):

BIC natura @ ze sprostowaniem że jednak nie ma wygranej emotka emotka

te z portfelami?

tak dokładnie ten z portfelami.. przez 3h lbyła główna, a teraz nie ma nic  emotka

to samo podobno jest z bic z superpharm.

ja dostałam sprostowanie z C4 tez BIC Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6381535 Napisano: 21.07.2017 14:09:56 w Informują
Agnes napisał(a):

BIC Carrefour @ emotka

podobno to rezerwa Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6381499 Napisano: 21.07.2017 13:20:01 w Informują
BIC Carrefour @ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6381062 Napisano: 20.07.2017 10:18:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
blender z Branq - Fedex Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6381055 Napisano: 20.07.2017 09:54:56 w Kaufland konkursy
waldi5 napisał(a):

Z regulaminu wynika, że pobyt weekendowy:"jednej nagrody w postaci vouchera o wartości do 2000 (słownie: dwóch tysięcy) zł każdy,
z przeznaczeniem na weekendowy pobyt dla dwóch osób do ośrodka SPA znajdującego się na terenie
Polski, który może być wykorzystany najpóźniej do 31 grudnia 2017 r., zwanego dalej „Nagrodą”.
Nagroda nie obejmuje kosztów dojazdu oraz organizacji środka transportu przez Organizatora
do wybranego kurortu spa."

jesli macie podaną kwotę to mozecie zamówić tyle na ile Wam starczy
ja wygrałam taki voucher do Karpacza do Sandra SPA jest na nim napisane ze obejmuje nocleg i śnaidania plus obiadokolacje tez się przestarszyłam ze to tylko jedna noc
zadzwoniłam tam kazali przysłać zdjęcie vouchera i okazało się ze za 2 tys to mogę dopłacić 40zł i jedziemy za tydzień na 4 noclegi z wyżywieniem
więc poszukajcie najbardziej korzystenj oferty w jakimś spa bo 2 tys to całkiem niezła kwota Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6380978 Napisano: 19.07.2017 21:20:58 w Smolar
Kozunia1982 napisał(a):

moniazr napisał(a):

Agnes napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś nie otrzymał jeszcze kodu VOD z I etapu loterii Aquafresh ? 

czekam ale chyba nikt jeszcze nie dostał

Ja dostałam wczoraj e-mail z kodem. Sms o wygranej 26.06.2017r. Dane odesłałam listem zwykłym.

ja też zwykłym. I kodu nie dostałam. A wygrana z pierwszego tygodnia. Pewnie przepadł emotka

a jaki tytuł miał ten @? moze go wykasowałam
wygrałam 09.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6380723 Napisano: 19.07.2017 11:24:19 w Smolar
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś nie otrzymał jeszcze kodu VOD z I etapu loterii Aquafresh ? 

czekam ale chyba nikt jeszcze nie dostał Wyświetl w wątku >>
0 0