Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6378537 Napisano: 12.07.2017 13:52:56 w Dyskusje o loteriach
rafi323raf napisał(a):

cayenne napisał(a):

W Loterii Żywiec gdzie co tydzień mamy 300 000zł coś wyraźnie śmierdziWyniki:Paulina S., Warszawa
Magdalena S., Warszawa
Radosław D., Rogów ( 118 km od Warszawy )
Adam L., Skierniewice ( 84km od Warszawy i 30km od miejscowości Rogów )

To samo zauważyłem w innych konkursach, w większości wygrywają osoby do 500 km od Łodzi emotka

a ja mieszkam w centrum Łodzi i nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6377726 Napisano: 10.07.2017 13:37:58 w Kaufland konkursy
jakie produkty opłaca się kupic na konkurs Branq? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6374239 Napisano: 30.06.2017 10:14:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
chyba się tu wpiszę bo w tym tygodniu jeszcze NIC nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6374236 Napisano: 30.06.2017 10:08:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
zawszebeznagrod napisał(a):

A co sądzicie o wynikach konkursu "Zamocowani" organizowanego przez i360? http://loteriazam.../index.php#zwyciezcy
Porównuję z loterią "Olej Polski" organizowanego przez agencję i co zauważyłem: 
Państwo WOLSCY - 8 nagród w "Zamocowanych", 3 nagrody w "Oleju" - 1000, 2 x 100 PLN
Państwo KONARSCY - 4 nagrody w "Zamocowanych", 2 nagrody w "Oleju" - nagroda głowna (samochód), 100 PLN
Państwo SAMOL - 3 nagrody w  "Zamocowanych", 2 nagrody w "Oleju" 

Zbieg okoliczności? emotka

oglądałam wyniki Oleju jakiś czas temu i pierwsza myśl ze tam chyba właciciele jakiejś smażalni ryb grają Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6373763 Napisano: 29.06.2017 11:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Agnes napisał(a):

bruce napisał(a):

synk napisał(a):

bruce napisał(a):

synk napisał(a): potwierdzona wygrana z Koraliady. Na 150 zakupionych lodów wygrałem bilety oraz powerbank. Niebogato.

emotka  To ja od dziś nawet nie podejmuję próby wystartowania... emotka

normalnie nie startuję w loteriach,  u żony w pracy kupowały dziewczyny lody na całą ekipę, więc paragony były emotka hutrowo rożek mały kosztował lekko ponad 1zł

emotka  To najlepszy sposób na loterie! emotka Sam jednak przyznasz - przecież ta ilość jest powalająca emotka - powinieneś wszystkie nagrody spokojnie zgarniać! emotka  Jestem w szoku, ile zgłoszeń wysyłają ci, którzy mają ich jeszcze dużo, dużo więcej... emotka

Przecież na loterii nie liczy się ilośc. Mozna wygrać 1 zgłoszeniem. Wiadmo statystycznie większe szanse są przy większej lcizbie paragonów ale ile razy wygrywa osoba która wysłała 1 paragon... npo dom z Almette

tiaaa i ta pani podobno nie gra w konki a potem wyszło ze jej mąż graale potwierdzam jednym paragonem mozna wygrac

to że jej mąz gra w konki nei znaczy ze kupowali hurtowo Almette. Ja np nie kupuje hurtowo produktów na loterie i kilka razy zdarzyło się wygrac emotka

ale mnie bardziej chodziło o to że mówiła ze nie gra a potem się okazało ze to nieprawda nie mówię ze kupiła więcej napisałam przeciez ze jednym paragonem mozna wygrać, ja nie kupuję raczej więcej no chyba ze loteria trwa długo a ja akurat te produkty używam
dla przykładu kupiłam wiele jogurtów Mlekowity i nie wygrałam nawet bidonu
a np kiedys kupiłam raz piwo leżajsk i wygrałam główną 3 tys Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

Agnes

#6373755 Napisano: 29.06.2017 11:04:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bruce napisał(a):

synk napisał(a):

bruce napisał(a):

synk napisał(a): potwierdzona wygrana z Koraliady. Na 150 zakupionych lodów wygrałem bilety oraz powerbank. Niebogato.

emotka  To ja od dziś nawet nie podejmuję próby wystartowania... emotka

normalnie nie startuję w loteriach,  u żony w pracy kupowały dziewczyny lody na całą ekipę, więc paragony były emotka hutrowo rożek mały kosztował lekko ponad 1zł

emotka  To najlepszy sposób na loterie! emotka Sam jednak przyznasz - przecież ta ilość jest powalająca emotka - powinieneś wszystkie nagrody spokojnie zgarniać! emotka  Jestem w szoku, ile zgłoszeń wysyłają ci, którzy mają ich jeszcze dużo, dużo więcej... emotka

Przecież na loterii nie liczy się ilośc. Mozna wygrać 1 zgłoszeniem. Wiadmo statystycznie większe szanse są przy większej lcizbie paragonów ale ile razy wygrywa osoba która wysłała 1 paragon... npo dom z Almette

tiaaa i ta pani podobno nie gra w konki a potem wyszło ze jej mąż gra
ale potwierdzam jednym paragonem mozna wygrac Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6373002 Napisano: 28.06.2017 08:30:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wielka paczka Trefl ze stokrotki
naprawdę ilość wszystkiego mnie zszokowała Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

Agnes

#6372717 Napisano: 27.06.2017 15:55:14 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Agnes napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edi999a napisał(a):

Macie jakieś sprawdzone miejsce w Małopolsce (raczej na południe od Krakowa) na jednodniowy wypad w dziećmi? Oczywiście tanio (albo jakieś zniżki- karta dużej rodziny itp.) emotka   

Inwałd park miniatur http://www.inwaldpark.pl/ i zator- https://energylandia.pl/ http://zatorland.pl/Zatorland-5.htmlPrzy okazji możesz zagrać o auto w Inwałdzie emotka

ja tez polecam te miejscaw zeszłym roku byłam w Inwałdzie i w Zatorlandzie z 2 letnim dzieckiem ( zachwyconym) ceny niestety nie są małe ale na szczęście ja miałam wygrane vouchery

Właśnie w tym roku chcielibyśmy się wybrać, a możesz rozwinąć jakie są atrakcje/ciekawostki dla takich maluchów emotka

przede wszystkim Zatorland - obeszliśmy wszystkie parki Dinopark park owadów, park mitologi i park bajek moja córka przy każdym obiekcie chciała fotkę, a tam jeszcze jest domek do góry nogami i tam tez byliśmy, płynelismy łódką w parku mitologii naprawdę super miejsce nawet dla takiego malucha a w Inwałdzie byliśmy w parku miniatur i w warowni gdzie jest zajefany smok ( ten wawelski niech się chowa) w Inwałdzie smok tanczy śpiewa zieje ogniem i pluje i jest większy od Wawelskiego Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6372698 Napisano: 27.06.2017 15:36:57 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

edi999a napisał(a):

Macie jakieś sprawdzone miejsce w Małopolsce (raczej na południe od Krakowa) na jednodniowy wypad w dziećmi? Oczywiście tanio (albo jakieś zniżki- karta dużej rodziny itp.) emotka   

Inwałd park miniatur http://www.inwaldpark.pl/ i zator- https://energylandia.pl/ http://zatorland.pl/Zatorland-5.htmlPrzy okazji możesz zagrać o auto w Inwałdzie emotka

ja tez polecam te miejsca
w zeszłym roku byłam w Inwałdzie i w Zatorlandzie z 2 letnim dzieckiem ( zachwyconym)
ceny niestety nie są małe ale na szczęście ja miałam wygrane vouchery Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6372589 Napisano: 27.06.2017 13:35:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu?????

głosićudział w Konkursie przesyłając z telefonu komórkowego wiadomość tekstową SMS na numer 7055otreści według schematu: „HOCHLAND.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ”, gdzie NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu opisanego w pkt9

tak chodzi o numer fiskalny dowodu zakupu,źle napisałam,czyli to ten koło daty?

tak numer paragonu to ten na górze a systemowy to długi numer na dole Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6372583 Napisano: 27.06.2017 13:29:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu?????

głosićudział w Konkursie przesyłając z telefonu komórkowego wiadomość tekstową SMS na numer 7055otreści według schematu: „HOCHLAND.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ”, gdzie NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu opisanego w pkt9 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6372579 Napisano: 27.06.2017 13:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu????? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6372488 Napisano: 27.06.2017 11:27:25 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

będę w sierpniu jechać, z okolic Torunia, do Krynicy Górskiej. Ponieważ to daleko chciałabym gdzieś w połowie drogi zatrzymać się na nocleg, gdzieś okolice Częstochowy albo Kielc .Może ktoś mi polecić jakiś niedrogi ale przyzwoity nocleg?

okolice Częstochowy to może Ogrodzieniec?
nie pamiętam dokładnie adresu ale na parkingu wiodącego do zamku facet który ten parking obsługiwał miał ulotki i nocleg znalazł bez problemu
przy okazji moze pozwiedzac zamek wzgórze z takim niby skansenem i park miniatur Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6370968 Napisano: 23.06.2017 10:30:35 w SZUKAM....
kozuszka38 napisał(a):

Co dziś wozi DPD?

wczoraj woził nagrody z zywca z Intermarche to moze dzis tez Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6370599 Napisano: 22.06.2017 13:38:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
termitek99 napisał(a):

Mleko z konkursu Super Body Challenge listem poleconym w pudełku. Tylko nie wiem, czy to zgłoszenie za maj czy czerwiec? Ktoś dostał?

ja czekam a wygrałam w pierwsze dni
a w temacie słuchawki Zywiec kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6370149 Napisano: 21.06.2017 12:33:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka

obcym i nieznanym paragony tam dają, tylko mieszkancy i działkowcy jak ja nie dostają Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6370148 Napisano: 21.06.2017 12:31:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a): czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

W lewiatanie są dobrze opisane (przynajmniej te, które ja kupowałam)

no ale trzeba mieć tego Lewiatana Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6370124 Napisano: 21.06.2017 12:03:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6369759 Napisano: 20.06.2017 11:08:51 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jeny jak ludzie smierdza w autobusie ,masakra jakas. Nie potrafia sie umyc i perfuma jakas psiknac,no kurde.

smród plus perfumy to mieszanka wybuchowa emotka  

no to wyobrazcie sobie ze taki zapach towarzyszy mi w drodze do pracy i w samej pracy ( robię w MOPS) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6369749 Napisano: 20.06.2017 10:49:10 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

holden napisał(a):

Na jakich stacjach paliw znaleźć można Rockstar? Szukam i nic emotka
Może być pw

Podbijam i dopiszę jeszcze XL  emotka

o XL to pytaj się bezpośrednio u nich na FB
mnie odpisali i podali konkretne sklepy w moim mieście Wyświetl w wątku >>
0 0