Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6348652 Napisano: 21.04.2017 11:02:03 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cudaczek121 powiem tak - na chwilę obecną żyje mi się więcej niż bardzo dobrze, ale mimo wszystko dla 768 zł wstałabym z wyrka, ponieważ każdy milion składa z pojedynczych złotóweczek i gdyby nie te małe sumki, nie byłoby tych wielkich emotka

I ile można w wyrku leżeć! Nawet jak już zdobędę jakoś te miliony, to nie wyobrażam sobie nie robić nic, zwariować można emotka

To była z mojej strony taka metafora.Ja w weekendy jak mam wolne, to wyleguję się w łóżku do południa,ale nie to,że śpię jak zabita do tej godziny, tylko mam tym czasie różne swoje przemyślenia, wymyślam hasła na konkursy (ostatnio z mizernym skutkiem), uczę się z pozycji leżącej hiszpańskiego i czytam książki i gazety.Tak, wiem,że na dłuższą metę życie bezrobotnego nawet bogacza może się kiedyś w końcu znudzić,ale każdy człowiek z pewnością lepiej się czuje zarabiając godziwe pieniądze.Moja mama po ponad trzydziestu latach pracy w przedszkolu ma 2200 zł na rękę, a po odjęciu 300 zł, które musi wydać na codzienne dojazdy do pracy, to ona się zastanawia, po co do pracy chodzi,ale jednak stwierdza,że jakąś tam emeryturę wypadałoby sobie wypracować, poza tym bez pracy zawodowej z pewnością by sfiksowała, a my razem z nią emotka

ja pracuję w budżetówce ( nie będę głośno mówić co to za urząd emotka ) i powiem tak chciałabym mieć 2200zł na rękę choć na pewno mam 100 razy bardziej spokojniejszą pracę niż przedszkolanka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6345937 Napisano: 13.04.2017 11:31:54 w GFK
jak często dostajecie ankiety od nich na meile? ja juz z rok nic nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6345928 Napisano: 13.04.2017 11:23:25 w Wkurza mnie...
co Wy wszyscy tutaj tacy wkurzeni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6344502 Napisano: 10.04.2017 15:46:27 w Konkursowiczki w ciąży
cudaczek121 napisał(a):

W wielkanocny poniedziałek za tydzień wybieramy się z rodzinką na chrzciny małej Zosi- córeczki mojego kuzyna (mojego taty brata syna córeczka). Dziewczynka dziś kończy 4 miesiące.Dziewczyny, może macie jakieś pomysły, co moglibyśmy kupić dla tej najmłodszej członkini naszej rodziny z okazji chrztu emotka

z mniej praktycznych rzeczy ale takich pamiątkowych to np srebrny smoczek lub jakas łyżeczka z wygrawerowanym imieniem i np datą chrztu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6344501 Napisano: 10.04.2017 15:43:32 w Konkursowiczki w ciąży
cudaczek121 napisał(a):

W wielkanocny poniedziałek za tydzień wybieramy się z rodzinką na chrzciny małej Zosi- córeczki mojego kuzyna (mojego taty brata syna córeczka). Dziewczynka dziś kończy 4 miesiące.Dziewczyny, może macie jakieś pomysły, co moglibyśmy kupić dla tej najmłodszej członkini naszej rodziny z okazji chrztu emotka

z drobiazgów to odcisk stópki i rączki
z droższych rzeczy to polecam leżaczek z wibracjami ( jeśli jeszcze nie ma) u mnie sprawdził się bardzo
mniej polecam matę edukacyjną choć to też fajna rzecz Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6342895 Napisano: 06.04.2017 09:23:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Czary mary, czary mary,
Telewizor chce mój stary!
Hokus pokus dla Pani Lidki,
Koszulkę Kuby na moje c.cki! emotka

Ps.: Piersi by tutaj lepiej pasowały,
Lecz zarymować się nie chciały...

Nie wygrywasz? Niech Cię to nie dziwi, skoro piszesz, że chcesz Twój stary tivi...
Do wypowiedzi dodawaj myślniki, albo przecinki- zobaczysz wyniki! :P

telewizor to chyba Pauli stary chce a nie ona - przynajmniej ja tak to zrozumiałam

w temacie mnie to nawet ten wątek nie pomaga Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Agnes

#6342357 Napisano: 05.04.2017 09:28:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
 ostatnio bransoletka na FB Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

Agnes

#6338578 Napisano: 27.03.2017 10:58:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
ir napisał(a):

anula81 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Mysia napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

malenka89 napisał(a):

edith napisał(a):

Cieszyłam sie , że wygralam w konkursie Peugeot na fb ale jak patrzę na ceny tych wyjazdów to napewno go nie zrealizuję na Travelist albo Gruponie wyjdzie taniej,skąd oni takie ceny wzięli emotka  A może ja żle patrzę ?? emotka

niestety dobrze patrzysz, wyceniają pobyt na 1100 zł, z bonem zostaje Ci 700 zł do zapłacenia, a na Travelist ten sam pobyt normalnie kosztuje 650 zł emotka  porażka, ja najpierw wkurzyłam się, że przegapiłam, a teraz w sumie ciesze się, że nie traciłam na niego czasu.

Ja też ciesze się że nie zagrałam emotka  przeanalizowałam wszystko jak konkurs wypatrzyłam i stwierdziłam ze to bez sensu z innych stronek bez użycia nawet tych voucherów całość wychodziła taniej niż tutaj dopłata po uzyciu vouchera emotka

To ja się teraz cieszę bo widziałam wpisy, zorientowałam się że coś mnie ominęło, ale jednak nie emotka

A ja myślałam że weekend w Zakopanym będzie kosztował mnie 299zł skoro mam 400zł w bonach a tu się okazuje, że to 699zł to ja im muszę dopłacić emotka  No chyba na głowę upadli  emotka

ja tez najpierw czytałam regulamin i nawet się nie wysilałam by wziaśc udział bo to bez sensu jak nie można opłacić w całości emotka to taniej na grouponie by wyszło w net !!!!

Nie grałam, ale macie rację - darmowa reklama dla danej formy/sponsora...i tyle.

ja miałam w to zagrać ale jak przeczytałam ile bym musiała zapłacić to zrezygnowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6337080 Napisano: 23.03.2017 12:02:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
3 smsy i nic
nigdy wczesniej tyle nie wysłałam na 1 konkurs
NIVEA Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6334435 Napisano: 17.03.2017 12:30:31 w Platformy dla testerów- trnd itp.
takasamajak napisał(a):

Co do projektu Zalando, odniosłam wrażenie, że chcieli dotrzeć tam, gdzie jeszcze Zalando nie dotarło emotka bo zakwalifikowały się moja mama i ciocia (sporo kupujące online dla wnuków). Obie prawie 60 lat i ze wsi, a wszystkie kuzynki z dużych miast nie.

ja się dostałam a mieszkam w Łodzi i juz na zalando kupowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6330300 Napisano: 08.03.2017 11:58:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zamiast biletów od candyking mam zamówioną wizytę u dentysty
nie mam też nic od colgate
nic z FB
NIC od tygodnia!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6329654 Napisano: 07.03.2017 10:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleopatra napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

luko922 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

karton rządzi... 
https://www.faceb...p;type=3&theater

mnie bardziej podobają sie emotka rymowanki-''Mieszkam między Rzeszowem a Jasłem i zajadam śniadaniową z masłem'' emotka

A mi się w ogóle ten link nie otwiera (matriały niedostępne) :X 

Widocznie jesteś chroniony przez Siły Wyższe emotka . Nie warto...

przykryty kartonem....

bardzo skomplikowane to zdanie...
Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6327655 Napisano: 02.03.2017 07:31:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

ja się muszę w tamte strony przejechać emotka

Ne jedź tam! Może to zaraźliwe! 

wg fb ta dziewczyna jest po szkole wyższej praw ai administracji... jestem w szoku emotka

jak to mawia moja znajoma - wykształcenie nie zawsze idzie w parze z inteligencją emotka

TRAGEDIA, aż mnie oczy pieką od patrzenia na ten "twórczy opis"...

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu..... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6327654 Napisano: 02.03.2017 07:25:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy w tym konkursie Kaufland "Zadbaj o siebie" jest jakiś limit znaków?Czy też trzeba zmieścić się na tej czerwonej linii z hasłem emotka Pytanie pewnie mugolowate,ale zgłupiałam.

no ja też zgłupiałam ale na wszelki wypadek napisałam krótkie haslo które mi się tylko w tej linii mieściło Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6326591 Napisano: 28.02.2017 07:37:38 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jestem już taka duża.Jednak jak miałam piętnaście lat, to życie było prostsze,wrr.

przeczytałam to i się wkurzyłam bo własnie sobie uświadomiłam ze za 2 tygodnie skończę .....( nawet przez gardło mi nie przejdzie ile lat- dobrze ze wyglądam na przynajmniej 10 mniej) Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6326214 Napisano: 27.02.2017 07:28:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
takasamajak napisał(a):

Ja tę Damę Kartonowa rozumiem. Po tym, jak w jakimś konkursie wygrało hasło o lśniących włosach pantery czy tak jakoś, zaczęłam posyłać dwa zgłoszenia na konkursy. Jedno przemyślane, z ciekawą grą słów, gramatyczne, którego się nie wstydzę, a drugie z rymami częstochowskimi. Czasem jakiś błąd ort dorzucę. Te drugie częściej wygrywają

ja się przyznaję piszę głównie rymy częstochowskie bo naprawdę kiepsko u mnie z rymami
nie wygrywam często ale i tak uważam że jest niezle biorąc pod uwagę jakość wysyłanych tekstów
mój facet potrafi wymyśleć naprawdę dobre hasła a jego wygrywają rzadziej
więc coś w tym jest , nie trzeba się wysilać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6326213 Napisano: 27.02.2017 07:26:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

rpk napisał(a):

niunia-k napisał(a):

scrabble napisał(a):

rpk napisał(a):

Ale marudzicie. Trzeba przyznać że ma kobita zapał karton kartonem potrzeba odwagi na takie fotki. Dodatkowo ten tekst świadczy o tm że zadała sobie dużo wysiłku co by cały dotyczył producenta tej śmierdzącej ryby włącznie z adresem. Może nie do końca estetyczne ale ma pomysł i wygrywa w końcu po to się gra dla wygranej a nie dla uczestnictwa emotka

Nie biorę udziału w konkursach foto więc ta kartonowa akcja mnie nie rusza ale wiesz co? Mam wrażenie, że organizatorzy podchodzą do tego tak jak Ty, pewnie żaden nie dobrnie do końca zgłoszenia ale myślą sobie "kobieta się napracowała, trzeba ją nagrodzić". I tak to wygląda. Teksty są przez nią wydłużane do granic możliwości (albo do granic limitu znaków), nie liczy się treść tylko ilość i żeby były zauważone- a to już gwarantuje dziwaczny karton. To nie jest fair w stosunku do innych osób, które tak samo wkładają w zgłoszenia czy fotki dużo pracy ale mają problem, bo ich zgłoszenie jest zwyczajnie dobre zamiast szokującego  emotka

To może gołe poślady wystawić i coś na nich nasmarować  emotka  Wystarczająco niezwyczajne i szokujące  emotka emotka emotka

Widać w tym jest metoda emotka Co do zgłoszeń dobrych widać nie są dobre skoro wygrywają inne albo po prosty nie są aż tak dobre. Kobitka z kartonem czy to się komuś podoba czy nie musiała się wysilić i sporo nawymyślać znalazła metodę i korzysta na tym to polega nie sztuka grać tylko sztuka wygrać u mnie tam ma dużego plusa za "kreatywność i pracowitość" 
PS
Co do gołych pośladów to nie wystarczy mieć pomysł ale trzeba go jeszcze zrealizować aby się przekonać emotka

a tu taka kartonowa nowinka, na Jogobelli tez jest emotka emotka   https://www.faceb...p;type=3&theater emotka

ej ale na tą trochę kartonową lalę to aż milo popatrzeć porównując z tamtymi, a powiedzcie mi te kartony naprawdę wygrywają? Nie śledzę nigdy wyników kiedy w zgłoszeniach jest ta Kartonowa Hanka.

Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6326079 Napisano: 26.02.2017 10:28:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Agnes napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Informuję, że w Auchanie duży wybór kaszek Smakija, ceny też wg mnie okazyjnie, za 13 sztuk zapłaciłam 26zł z groszem  emotka

o to na jakiś konkurs?

Testowanie kaszek z trnd

a dzięki to ja się w to nie bawię
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6326069 Napisano: 26.02.2017 07:42:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Informuję, że w Auchanie duży wybór kaszek Smakija, ceny też wg mnie okazyjnie, za 13 sztuk zapłaciłam 26zł z groszem  emotka

o to na jakiś konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6325730 Napisano: 24.02.2017 20:30:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Agnes napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Konkurs Zalando Be Active wie ktoś coś czy było rozwiązanie? Chyba do 10 lutego mieli czas emotka

było

yhy  emotka  a opublikowane są gdzieś wyniki? albo ktoś z forum wygrał?

tego nie wiem
koleżanka wygrała i juz bon dostała Wyświetl w wątku >>
0 0