Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3034
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
często robię fotki na podłodze, gdzie indziej mi nie wychodzą a tu mam kawałek miejsca....nie widzę w tym nic dziwnego przecież wiadomo, że to tylko ekspozycja i z podłogi nikt nie je Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak bym wygrała ( małe szanse ale nadzieja zawsze jest) to przyslali by mi voucher 1 sierpnia
urlop w sierpniu więc raczej nic juz nie zarezerwuję a jeszcze nie wiadomo co to za SPa i gdzie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tam najpierw trzeba napisac do superprezentów na co się chce bon wykorzystac i oni przysyłają bony juz inne do wydrukowania Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja się ich pytałam przy poprzednim konkursie i mi napisali
one są tylko w naprawdę duzych Biedronkach
kupiłam wczoraj i bardzo załuję konkurs będzie mnie drogo kosztował a jedyna osoba jaka juz się cieszy to moja dentystka Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale nie o wszystko gram tylko o rzeczy które się im przydadzą
tak, to zawsze gram na siebie, wysyłam jedno hasło, kupuję jeden produkt
jak są fajne konkursy promo to mówię mamie że może sobie zagrać i co ma zrobić
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
teraz np wygrałam bilety do teatru poinformowałam tylko tatę gdzie ma jechać i je odebrać
ale granie na wujków po to by zabrać im tą nagrode?
jeszcze biedny wujek musi iść i ją odebrać ....
no to jest wielka różnica Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak mam wygrać to wygram jednym zgłoszeniem bo wierzę w przeznaczenie i niepotrzebne mi granie na ziomków
rozumiem granie na mamę tatę brata ( ale to i tak zawsze nagroda idzie na nich) ale na wujka ciocię? sorry tego nie pojmę nigdy Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie wiem czy grać bo jak wyjdzie ze spa jest tylko jedno np w Międzyzdrojach czyli strasznie dla mnie daleko to bezsensu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
szczerze mówiąc nie rozumiem grania na wuje i ciocie by potem nagrodę zabrać dla siebie
ja czasem gram na mamę lub tatę ale wtedy nagroda idzie do nich i cieszę się ich radością Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
szkoda bo juz zaczęłam robić listę zakupów....trudno pójdę z nią do auchan z bonami Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to chyba pomyłka
może 10 Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to ja kupiłam zestaw 4 za 8 z groszami Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale mam na to wytłumaczenie wczesniej czytałam wpis przed wypiciem kawy Wyświetl w wątku >>