Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6320278 Napisano: 09.02.2017 07:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Mam nadzieję, że to pomyłka. W konkursie Nivea, po dodaniu zgłoszenia: Dziękujemy, bla, bla BIERZESZ UDZIAŁ W LOSOWANIU głównej nagrody... łazienki. 

a brałaś udział w jakimś konkretnym sklepie z dodatkowymi nagrodami? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6320025 Napisano: 08.02.2017 13:06:29 w Auchan
szejknaftowy napisał(a):

Kto już wydał 600+ niech się pochwali co kupił i ile wózków trzeba było napełnić  emotka  

ja na razie wydałam 100zł
spieszyc się nie mam zamiaru do czerwca mam czas Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6318715 Napisano: 05.02.2017 14:25:47 w Auchan
Niebieska_Laguna napisał(a):

Agnes napisał(a):

tak z ciekawości
jak odbieraliście bony to pokazywaliście dowód?
Mnie dali te bony na piękne oczy, wypisałam oświadczenie i to wszystko
szok przecież dane to sobie mogłam wymyśleć

U mnie w kawowym rebusie nie sprawdzali dowodu. Jeszcze się wyczekałam na kierowniczkę, bo podobno dopiero z urlopu wróciła i była nieogarnięta. Jak w końcu do mnie podeszła to dała mi ten protokół i zaczęła sobie plotkować z panią z obsługi klienta. ja wszystko wypełniłam, dostałam bon i życzenia udanych zakupów, a Pani kierowniczka nawet na to, co napisałam nie popatrzyła. Po weekendzie wybieram się po odbiór tych aktualnych bonów i jestem ciekawa czy dalej mają do mnie tyle zaufania, że nie sprawdzą danych emotka

no własnie ja poprzednio w jakimś ich konkursie wygrałam bon na 30zł i dowód oglądali na wsze strony a teraz 600zł i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6318709 Napisano: 05.02.2017 13:53:56 w Auchan
tak z ciekawości
jak odbieraliście bony to pokazywaliście dowód?
Mnie dali te bony na piękne oczy, wypisałam oświadczenie i to wszystko
szok przecież dane to sobie mogłam wymyśleć Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317924 Napisano: 03.02.2017 08:56:21 w Auchan
katrin1 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Agnes napisał(a):

agnieszka12485 napisał(a):

assal ale jakie to bezczelne i zachłanne emotka  zasady są po to żeby ich przestrzegać...tak tak owszem granie na męża, ciotkę, babcię to nie to samo co wygranie czegoś na siebie x razy... problem w tym że osoby na które się gra w 90% nawet o tym nie wiedzą a to jest zakazane ;d ale cóż zrobić jak niektórym dasz palec i chcą całą rękę emotka

podaj mi fragment regulaminu który mówi ze nie mogę grać na mamę i nie mogę na nią wygrać robiąc jej przy tym wielką niespodziankę

W Konkursie można brać udział wyłącznie osobiście, tj. niedopuszczalne dokonywanie zgłoszeń konkursowych w imieniu osób trzecich.

:).

Ciekawe ilu z krytykujących rzeczywiście przestrzega tej zasady emotka . Jeśli ktoś inny wygrywa na babcie, mamę, psa, chomika-jest be, ale jeśli ten który krytykuje tak wygrywa jest wszystko ok. Ludzie, dajcie spokój, każdy tu gra na co najmniej kilka osób, trzeba umieć pogodzić się z porażką i wymyślać kolejne anegdoty a nie marnować czas na idiotyczne podejrzenia i śledztwa. Przecież to nic nowego, że w wielu konkursach cyklicznie wygrywają całe rodziny, także z naszego forum i górą są ci, którzy posiadają liczną familię. Takie dyskusje odbierają chęć do grania i coraz mniej osób przyznaje się do wygranych w MDW. Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień. Sądzę, że wiele kamieni by nie poleciało...Dodam, że sama nie wygrałam w tym konkursie.

katrin1 dokładnie emotka
ja mam wrażenie że mamy nagle nie tylko epidemię grypy ale i sklerozy
tyle konkursów za nami gdzie w wynikach całe rodziny ale tego nikt nie pamięta a teraz nagle wielkie HALO i poruszenie, może gdyby zamiast bonów za 600zł były kubki do wygrania to nikt by się tak nie bulwersował
i masz rację z tym chwaleniem, ja juz dawno przestałam pisac w MDW co nie oznacza ze wygrywam dużo Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6317907 Napisano: 03.02.2017 07:50:46 w Auchan
agnieszka12485 napisał(a):

assal ale jakie to bezczelne i zachłanne emotka  zasady są po to żeby ich przestrzegać...tak tak owszem granie na męża, ciotkę, babcię to nie to samo co wygranie czegoś na siebie x razy... problem w tym że osoby na które się gra w 90% nawet o tym nie wiedzą a to jest zakazane ;d ale cóż zrobić jak niektórym dasz palec i chcą całą rękę emotka

podaj mi fragment regulaminu który mówi ze nie mogę grać na mamę i nie mogę na nią wygrać robiąc jej przy tym wielką niespodziankę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317787 Napisano: 02.02.2017 20:09:02 w Auchan
andii napisał(a):

Agnes napisał(a):

agicho napisał(a):

babariba napisał(a):

hmm - to chyba miałaś kogoś z BOK nie do końca znającego regulamin
W moim sklepie dowód mamy, która wygrała + upoważnienie nie wystarczył, więc raczej bym się nie nastawiała, że tym razem - przy większej kwocie - wydadzą innej osobie

Być może nie znała/chociaż reg. w ręku trzymała/ ale  przed odbiorem dzowniłam i pytałam o takiej możliwości o bardziej babka się skupiała licząc dni czy mi wydać bon bo 7 dni - , nei potrafiła do 17. dodać 7 emotka liczyła to na placach.
Piszę jak było.

7 dni jest na odbiór???? myslałam ze 14

14dni jest na odbiór emotka

no wiem haha panika w oczach nastąpiła a potem dopiero weszlam na meila i doczytałam Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Agnes

#6317730 Napisano: 02.02.2017 18:30:33 w Auchan
agicho napisał(a):

babariba napisał(a):

hmm - to chyba miałaś kogoś z BOK nie do końca znającego regulamin
W moim sklepie dowód mamy, która wygrała + upoważnienie nie wystarczył, więc raczej bym się nie nastawiała, że tym razem - przy większej kwocie - wydadzą innej osobie

Być może nie znała/chociaż reg. w ręku trzymała/ ale  przed odbiorem dzowniłam i pytałam o takiej możliwości o bardziej babka się skupiała licząc dni czy mi wydać bon bo 7 dni - , nei potrafiła do 17. dodać 7 emotka liczyła to na placach.
Piszę jak było.

7 dni jest na odbiór???? myslałam ze 14 Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317223 Napisano: 01.02.2017 20:44:39 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie Jet, Toyota, Gerard - takie jazdy co wyprawiają z autami ( wygranymi ) - bez komentarza emotka  aż się nie chce nic ,  człowiek nawet się nie cieszy , że auto wygrał -po prostu jazda -NA MAXA

a co wyprawiają?

w temacie to wkurza mnie smog śmierdzi jak diabli i oddychac się nie da
a dziecko juz prawie zdrowe i marzy o spacerku Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317109 Napisano: 01.02.2017 17:38:46 w Auchan
malgosia74 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Mam pytanie do tych, którym udało się już odebrać bony - jaką datę ważności mają i jaka jest procedura odbioru?

według regulaminu ważne do konca czerwca

zakupy roczne, a bon ważny do czerwca emotka  niech będzie ważny nawet miesiąc, tylko jak go wygrać przy takiej mocnej konkurencji? emotka

Małgosia a  Ty tak za 600 zł potrafisz cały rok? emotka

ojjj bywało nieraz ciężko... ale tak serio to nie wiem co mi padło na wzrok  emotka

ja liczę że starczą mi do maja przy kupowaniu tylko artykułów spożywczych Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6317068 Napisano: 01.02.2017 16:03:03 w Auchan

Mam pytanie do tych, którym udało się już odebrać bony - jaką datę ważności mają i jaka jest procedura odbioru?

według regulaminu ważne do konca czerwca Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6316964 Napisano: 01.02.2017 14:07:29 w Auchan
ja ostatnio odbierałam po paru godzinach od meila
teraz najwczesniej będę mogła to zrobic w sobotę .... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6316812 Napisano: 01.02.2017 10:12:01 w Auchan
83huda napisał(a):

A pisał ktoś wierszem, nie prozą? Ja zagrałam dopiero dziś, bom żyła w nieświadomości..

pisałam i tak i tak a wygrałam za tekst pisany prozą Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

Agnes

#6316261 Napisano: 31.01.2017 12:28:00 w Auchan
rudawka napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Agnes napisał(a):

wekt0r napisał(a):

madzik224 napisał(a):

rudawka napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Ktoś gra w Łodzi? emotka

Jaaa

Ja też 

O to konkurencja jest emotka  Na jeden konkretny sklep czy na wszystkie? emotka

Ja też gram

i ja

dużo nas emotka

Jak grać to o miliony emotka ) do każdego mi blisko więc codziennie na inny 

spoko mnie się bać nie musicie nie mam szans na wygraną
a grałam tylko o manu i Brzezińską Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6316249 Napisano: 31.01.2017 12:07:40 w Auchan
wekt0r napisał(a):

madzik224 napisał(a):

rudawka napisał(a):

marzennia111 napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Ktoś gra w Łodzi? emotka

Jaaa

Ja też 

O to konkurencja jest emotka  Na jeden konkretny sklep czy na wszystkie? emotka

Ja też gram

i ja Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6315991 Napisano: 30.01.2017 17:30:29 w WC - rozmowy o wszystkim
tez mam wielki problem z auchan
ten konkurs nie dla mnie a raczej pytanie....
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6315990 Napisano: 30.01.2017 17:28:04 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Bardzo się cieszę,że dziś wybrałam się ze swoją siostrą na musical 'Metro" do wrocławskiej Hali Stulecia emotka W moim odczuciu genialne widowisko.Polecam każdemu emotka

Byłam ładnych kilka lat temu i do dziś jestem zachwycona!!! emotka

ja pamiętam to pierwsze Metro jeszcze z Janowskim i Górniak - super
bardzo chciałabym obejrzeć tamtą wersję ale nigdzie na necie znaleźć nie mogę ... Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6315860 Napisano: 30.01.2017 12:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

monisss napisał(a):

-Violka- napisał(a):

harnas napisał(a):

Obijają się coś z tym Auchan, zawsze koło południa już było pozamiatane emotka

Zaskoczyliśmy ich  emotka

Auchanomiliśmy swoją aktywną wysyłką emotka

To taka oszałamiająca ciekawostka na nasz temat  emotka

czekacie na wyniki? w regulaminie jest że wyniki z piątku i weekendu będą we wtorek Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313525 Napisano: 23.01.2017 07:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day...

musisz odszukać tę dyskusję było chyba tak, że do nich trzeba napisać na co chcesz wykorzystać ten bon (super prezenty)i wtedy dopiero zamówić o ile dobrze pamiętam 

dzieki
ale to było w tym wątku? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313464 Napisano: 22.01.2017 19:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

androm napisał(a):

ktos dostal bon superprezenty od Tubadzin? Tez macie bon wazny do 1 marca? Troche chamsko, ze taki krotki, normalnie jest, ze bon wazny rok od zakupu a dali nam prawie przeterminowane. Nie da sie teraz wykorzystac na niektore rzeczy np skoki itp bo wiadomo jaka jest pogoda .

już była o tym dyskusja do 1 marca masz sobie wybrać swój prezent a wtedy masz rok na realizację emotka

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?
to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day... Wyświetl w wątku >>
0 0