Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6309206 Napisano: 09.01.2017 17:39:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem

odp dla ciekawskich
bony wazne do konca lutego
wysłane 4 stycznia i mogę dodać tylko tyle że akurat 4 stycznia napisałam do nich z pytaniem kiedy dojdzie nagroda - przypadek? Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

Agnes

#6309049 Napisano: 09.01.2017 13:52:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308600 Napisano: 07.01.2017 15:22:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

tak patrze na wyniki duracella nie powinno być 100 laureatów? i 2 głównych?

Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki emotka

Powinny, ale nie będzie pewnie już więcej, bo organizator nie przewidział listy rezerwowej emotka

W Duracellu były 103 nagrody(3+100), zatem brakuje 24 nazwisk laureatów.To zapewne efekt grania bez paragonów
Nie znoszę konkursów bez podawania nr paragonu emotka

a tam będzie rezerwa? czy nagrody przechodzą na organizatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308385 Napisano: 06.01.2017 11:50:16 w Lay's
czyli zmarnowałam kod
wrzuciłam zdjęcie śmieszne bez uśmiechu - bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308219 Napisano: 05.01.2017 18:09:33 w Lay's
buraczek napisał(a):

Czy w każdej paczce jest kod? W mojej nie ma emotka

kod jest na opakowanie ale bardzo zle widoczny Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6307494 Napisano: 04.01.2017 10:21:13 w Zdjęcia naszych wygranych
ace napisał(a):

tyle, że te bransoletki z posti są całkiem ładne (mimo, że na sznurku) - do tego stopnia, że rozważałam nawet zostawienie sobie jednej (a ja nie noszę biżuterii), a te perełki to jak z odpustu - co najwyżej można dać jakiejś małej strojnisi na korale dla lalki.

no ta z Posti jest fajna
i własnie przed chwilą doszła ta z Biedry moja dwuletnia córka już ją przechwyciła emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Agnes

#6307490 Napisano: 04.01.2017 09:59:50 w Zdjęcia naszych wygranych
te bransoletki w regulaminie miały wartość 18zł- ja nadal na swoją czekam
te z posti chyba 50zł
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6306062 Napisano: 30.12.2016 19:15:05 w Nasze wygrane w minionym roku
chyba juz nic w tym roku nie wygram więc moge się już tu wpisac choć tak naprawdę to robię bardziej z tradycji niz z tego że mam się czym pochwalić..
patrząc na mój staż w graniu to niestety ale w tym roku było gorzej niż moglo być....ale i tak nie narzekam
Nie wygrałam autka ale byłam blisko, baaaa nawet bardzo blisko. Smolar uraczył mnie wylosowaniem jako osoby rezerwowej do toyotki. Smsa o tym fakcie postanowiłam nigdy nie kasowac. I tak naprawdę zamiast mnie to podłamać to mnie to bardzo podniosło na duchu że jednak warto grać nawet w loteriach.
A z realnych nagród....
w tym roku wpadło
-mnostwo zabawek różnego rodzaju, nie dośc że dawałam dwuletniej córce systematycznie to jeszcze mam spory zapas schowany na pawlaczu na zaś, cały czas czekamy też na śnieg z wygranymi sankami Piccolino
- sporo gier planszowych które uwielbiam
- sporo bonów do przeróżnych sklepów Auchan Kaufland tesco, witeks,decathlon, Jula, Leroy Merlin, Takko,zalando,toys us rous,tk maxx, superprezenty i karty przedplacone
- kilkanaście książek z których jestem mega zadowolona zwłaszcza z kryminałów które uwielbiam
- walizki Puccini i Witchen plus plecak dla córki ( więc spakowac się juz mamy w co)
- trochę różnych słodkości, koszy i innego jedzenia
-
mimo że nie wygrałam ani Tyskiego ani Heinekena to i tak wpadło sporo różnych alkoholi
- depilator i szczoteczka do twarzy,
torba Obag
do mojego domu trafiły też rzeczy których bym sobie za kasę nie kupiła a które pokochałam np drzewko bonsai i świece Yankee candle, w czerwcu zastanawialiśmy się jaki kierunek wybrać na urlop i wpadły rodzinne bilety do Zatorlandu tak padło na Wadowice i okolice haha
-trochę kosmetyków
-
kilka płyt
-trochę jedzenia dla kotów co bardzo wspomogło mój budżet gdyż na działce mam kilka przychodzących kotów
sporo drobiazgów których nie chce mi się wymieniać choć np koc z Milki super a ze wszystkich biletów do kina itp bardzo zadowolony był mój tata
no i dwie nagrody które jeszcze nie zostały zrealizowane
kurs bezpiecznej jazdy w szkole skoda oraz wisienka na torcie czyli weekend w SPA w Karpaczu
Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6305588 Napisano: 29.12.2016 13:41:45 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

avanti9 napisał(a):

kalka napisał(a):

czeko napisał(a):

Czyli z Stokrotka- Milka pozamiatane?;(

Myślę, że tak (chyba, że jest tam rezerwa i ktoś się nie wyrobi w 3 dniach z wysłaniem paragonów) 

a ja wciaz sie ludze... w sumie to malo osob sie pochwalilo jak na taka ilosc nagrod

Serio naprawdę mało na 100 bonów może z 15 jest na forum - u mnie na 3 zgłoszenia nic!! ;( Jest tam rezerwa?

15 osób się pochwaliło a gwarantuję że wygrało więcej
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6304923 Napisano: 27.12.2016 18:29:37 w Czy informują/ informowali?
0 0

Agnes

#6304476 Napisano: 23.12.2016 21:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

To jest jak z hgasłami. Nie umneisz pisać? Nie pisz. Nie umiesz rymować? Zabierz się za plastyczne konkursy.
Czemu mają wygrywac osoby które mają słabsze jakościowo prace?

A ja się nie zgadzam. To są konkursy dla konsumentów. Chcesz mieć rywalizację na poziomie gdzie nie ma szans wygrać nic słabego - zabierz się za te dla profesjonalistów. Jest dużo takich, czy to fotograficzne czy poetyckie. Masz zdolności to bierz udział w takich, a nie w tych dla zwykłego Kowalskiego, co to widzi konkurs i na miarę swoich możliwości tworzy zgłoszenie. I się cieszę, że nie zawsze wygrywają drugie Gesslerowe, Mickiewicze itd.

to tak smao nie oburzajmy się jak wygrywa hasła proste i zwykłe... takie dla zwykłego Kowalskiego.

Lubie ELSEVE bo... dzięki niemu mam pachnące włosy emotka

No niestety każda agencja/organizator ma prawo wybierać według swojego własnego gustu. Też liczyłem na jakąś wygraną w tym konkursie, ale cóż - tym razem się nie udało, a risotto i tak było pyszne. No i tyle - po co komuś odbierać szczęście z wygranej emotka .  

Ja się cieszę że czasem nagradzają hasła przedszkolaków dzięki temu mnie też się czasem udaje wygrać. Do tej pory pamiętam jak pewna osoba z tej strony skomentowała moje hasło które wygrało wycieczkę do Paryża...tak wiem było beznadziejne ale strasznie mi na tej wygranej wtedy zależalo i już mózg mi szwankował od wymyślania.....tak więc od tej pory nie krytykuję żadnych haseł
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6304431 Napisano: 23.12.2016 16:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Co do Wielkopolskiego, nagradzanie zdjęcia z jedzeniem na starym parkiecie lub panelach szczyt sczytów!!!!!żarcie z podłogi ... emotka ( odrózniam drewniany blat, tapete ze wzorem drewna itp. ale K%^&* stary parkiet ???????

a jak ktoś nie ma gdzie zrobić fotki?
przecież wiadomo że z podłogi potem nie je
ja często latem robię fotki jedzenia na trawie i co w tym też jest coś złego? Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Agnes

#6303508 Napisano: 21.12.2016 13:09:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tak chciałam Olafa dla dziecka buuuuuu
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6303373 Napisano: 21.12.2016 08:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Agnes napisał(a):

w ogóle gdzie jest pin do tej karty??//

pin był przypięty do koperty..
https://openbenef.../nmkonto/saldo_karty
tu sprawdzisz saldo karty

haha dzięki
wzięłam kartę wygraną w łódzkiej galerii i tam mam 50zł
zakręcona jestem
dobrze ze z nią do auchan na zakupy nie poszłam
dopiero po 5 minutach szukania pinu zobaczyłam na karcie wielki napis Pasaż Łódzki Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6303369 Napisano: 21.12.2016 07:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie o karty elseve!!!!!
zalogowałam się teraz na stronce mbanku i wychodzi ze na tej karcie mam tylko 50zł!!!!!
ktoś tak miał?
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6303006 Napisano: 20.12.2016 12:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

netka_wawa napisał(a):

monisss napisał(a):

apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11?

dla mnie dziwne te wyniki - 900 bonów i 3 bodajże wpisy w MDW? Niech podadzą całą listę nagrodzonych.

nie wszyscy chwalą się nagrodami w MDW
ja tego nie robię od wielu lat ale teraz mogę napisać że mam bon a wysyłałam od razu jak się pojawił tu konkurs

ale to chyba nie bylo dla 900 pierwszych osob (mialam grac, ale nie gralam)
a na co ten bon wystarczy, bo ktos pisal, ze nic za to sie nie da tam kupic...

ja dam go mamie starczy jej na manicure emotka
ale to zalezy za jaką kwotę kto dostanie najwięcej było za 50zł więc myślę że takiej mam oczekiwać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6302992 Napisano: 20.12.2016 12:16:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
netka_wawa napisał(a):

monisss napisał(a):

apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11?

dla mnie dziwne te wyniki - 900 bonów i 3 bodajże wpisy w MDW? Niech podadzą całą listę nagrodzonych.

nie wszyscy chwalą się nagrodami w MDW
ja tego nie robię od wielu lat ale teraz mogę napisać że mam bon a wysyłałam od razu jak się pojawił tu konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301591 Napisano: 16.12.2016 18:38:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
silvia8 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Bon Super Prezenty od Tubądzin z konkursu Wymarzonałazienka @

i u mnie

też mam
ale tak sprawdzam na stronce ze za 50zł to na nic mi nie starczy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301285 Napisano: 16.12.2016 12:38:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nutrikid z testmeetoo juz w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301278 Napisano: 16.12.2016 12:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

Agnes napisał(a):

wygrał ktoś teraz w actimelu?
ja niby rękawiczki ale chcą zdjęcie kodu
oni mi ten kod meilem przysłali bo brakowało na produkcie to co mam zrobić fotkę meila???

Ja robilam screena emotka

dzięki Wyświetl w wątku >>