Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6315991 Napisano: 30.01.2017 17:30:29 w WC - rozmowy o wszystkim
tez mam wielki problem z auchan
ten konkurs nie dla mnie a raczej pytanie....
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6315990 Napisano: 30.01.2017 17:28:04 w Dziś cieszę się z.....
nkba napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Bardzo się cieszę,że dziś wybrałam się ze swoją siostrą na musical 'Metro" do wrocławskiej Hali Stulecia emotka W moim odczuciu genialne widowisko.Polecam każdemu emotka

Byłam ładnych kilka lat temu i do dziś jestem zachwycona!!! emotka

ja pamiętam to pierwsze Metro jeszcze z Janowskim i Górniak - super
bardzo chciałabym obejrzeć tamtą wersję ale nigdzie na necie znaleźć nie mogę ... Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6315860 Napisano: 30.01.2017 12:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

monisss napisał(a):

-Violka- napisał(a):

harnas napisał(a):

Obijają się coś z tym Auchan, zawsze koło południa już było pozamiatane emotka

Zaskoczyliśmy ich  emotka

Auchanomiliśmy swoją aktywną wysyłką emotka

To taka oszałamiająca ciekawostka na nasz temat  emotka

czekacie na wyniki? w regulaminie jest że wyniki z piątku i weekendu będą we wtorek Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313525 Napisano: 23.01.2017 07:36:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Agnes napisał(a):

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day...

musisz odszukać tę dyskusję było chyba tak, że do nich trzeba napisać na co chcesz wykorzystać ten bon (super prezenty)i wtedy dopiero zamówić o ile dobrze pamiętam 

dzieki
ale to było w tym wątku? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6313464 Napisano: 22.01.2017 19:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

androm napisał(a):

ktos dostal bon superprezenty od Tubadzin? Tez macie bon wazny do 1 marca? Troche chamsko, ze taki krotki, normalnie jest, ze bon wazny rok od zakupu a dali nam prawie przeterminowane. Nie da sie teraz wykorzystac na niektore rzeczy np skoki itp bo wiadomo jaka jest pogoda .

już była o tym dyskusja do 1 marca masz sobie wybrać swój prezent a wtedy masz rok na realizację emotka

tzn ze np jak ja chcę iść na manicure za 50zł i do excape room za 100zł to mam teraz na to zamienic a wykorzystac to np dopiero w maju?
to z takim bonem nie idę do konkretnego miejsca? chciałam go zabrać i iść do spa day... Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6309206 Napisano: 09.01.2017 17:39:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem

odp dla ciekawskich
bony wazne do konca lutego
wysłane 4 stycznia i mogę dodać tylko tyle że akurat 4 stycznia napisałam do nich z pytaniem kiedy dojdzie nagroda - przypadek? Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

Agnes

#6309049 Napisano: 09.01.2017 13:52:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doszły bony za 150zł z wymarzonej łazienki zwykłym listem Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308600 Napisano: 07.01.2017 15:22:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

tak patrze na wyniki duracella nie powinno być 100 laureatów? i 2 głównych?

Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki emotka

Powinny, ale nie będzie pewnie już więcej, bo organizator nie przewidział listy rezerwowej emotka

W Duracellu były 103 nagrody(3+100), zatem brakuje 24 nazwisk laureatów.To zapewne efekt grania bez paragonów
Nie znoszę konkursów bez podawania nr paragonu emotka

a tam będzie rezerwa? czy nagrody przechodzą na organizatora? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308385 Napisano: 06.01.2017 11:50:16 w Lay's
czyli zmarnowałam kod
wrzuciłam zdjęcie śmieszne bez uśmiechu - bezsensu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6308219 Napisano: 05.01.2017 18:09:33 w Lay's
buraczek napisał(a):

Czy w każdej paczce jest kod? W mojej nie ma emotka

kod jest na opakowanie ale bardzo zle widoczny Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Agnes

#6307494 Napisano: 04.01.2017 10:21:13 w Zdjęcia naszych wygranych
ace napisał(a):

tyle, że te bransoletki z posti są całkiem ładne (mimo, że na sznurku) - do tego stopnia, że rozważałam nawet zostawienie sobie jednej (a ja nie noszę biżuterii), a te perełki to jak z odpustu - co najwyżej można dać jakiejś małej strojnisi na korale dla lalki.

no ta z Posti jest fajna
i własnie przed chwilą doszła ta z Biedry moja dwuletnia córka już ją przechwyciła emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Agnes

#6307490 Napisano: 04.01.2017 09:59:50 w Zdjęcia naszych wygranych
te bransoletki w regulaminie miały wartość 18zł- ja nadal na swoją czekam
te z posti chyba 50zł
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6306062 Napisano: 30.12.2016 19:15:05 w Nasze wygrane w minionym roku
chyba juz nic w tym roku nie wygram więc moge się już tu wpisac choć tak naprawdę to robię bardziej z tradycji niz z tego że mam się czym pochwalić..
patrząc na mój staż w graniu to niestety ale w tym roku było gorzej niż moglo być....ale i tak nie narzekam
Nie wygrałam autka ale byłam blisko, baaaa nawet bardzo blisko. Smolar uraczył mnie wylosowaniem jako osoby rezerwowej do toyotki. Smsa o tym fakcie postanowiłam nigdy nie kasowac. I tak naprawdę zamiast mnie to podłamać to mnie to bardzo podniosło na duchu że jednak warto grać nawet w loteriach.
A z realnych nagród....
w tym roku wpadło
-mnostwo zabawek różnego rodzaju, nie dośc że dawałam dwuletniej córce systematycznie to jeszcze mam spory zapas schowany na pawlaczu na zaś, cały czas czekamy też na śnieg z wygranymi sankami Piccolino
- sporo gier planszowych które uwielbiam
- sporo bonów do przeróżnych sklepów Auchan Kaufland tesco, witeks,decathlon, Jula, Leroy Merlin, Takko,zalando,toys us rous,tk maxx, superprezenty i karty przedplacone
- kilkanaście książek z których jestem mega zadowolona zwłaszcza z kryminałów które uwielbiam
- walizki Puccini i Witchen plus plecak dla córki ( więc spakowac się juz mamy w co)
- trochę różnych słodkości, koszy i innego jedzenia
-
mimo że nie wygrałam ani Tyskiego ani Heinekena to i tak wpadło sporo różnych alkoholi
- depilator i szczoteczka do twarzy,
torba Obag
do mojego domu trafiły też rzeczy których bym sobie za kasę nie kupiła a które pokochałam np drzewko bonsai i świece Yankee candle, w czerwcu zastanawialiśmy się jaki kierunek wybrać na urlop i wpadły rodzinne bilety do Zatorlandu tak padło na Wadowice i okolice haha
-trochę kosmetyków
-
kilka płyt
-trochę jedzenia dla kotów co bardzo wspomogło mój budżet gdyż na działce mam kilka przychodzących kotów
sporo drobiazgów których nie chce mi się wymieniać choć np koc z Milki super a ze wszystkich biletów do kina itp bardzo zadowolony był mój tata
no i dwie nagrody które jeszcze nie zostały zrealizowane
kurs bezpiecznej jazdy w szkole skoda oraz wisienka na torcie czyli weekend w SPA w Karpaczu
Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6305588 Napisano: 29.12.2016 13:41:45 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

avanti9 napisał(a):

kalka napisał(a):

czeko napisał(a):

Czyli z Stokrotka- Milka pozamiatane?;(

Myślę, że tak (chyba, że jest tam rezerwa i ktoś się nie wyrobi w 3 dniach z wysłaniem paragonów) 

a ja wciaz sie ludze... w sumie to malo osob sie pochwalilo jak na taka ilosc nagrod

Serio naprawdę mało na 100 bonów może z 15 jest na forum - u mnie na 3 zgłoszenia nic!! ;( Jest tam rezerwa?

15 osób się pochwaliło a gwarantuję że wygrało więcej
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6304923 Napisano: 27.12.2016 18:29:37 w Czy informują/ informowali?
0 0

Agnes

#6304476 Napisano: 23.12.2016 21:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

To jest jak z hgasłami. Nie umneisz pisać? Nie pisz. Nie umiesz rymować? Zabierz się za plastyczne konkursy.
Czemu mają wygrywac osoby które mają słabsze jakościowo prace?

A ja się nie zgadzam. To są konkursy dla konsumentów. Chcesz mieć rywalizację na poziomie gdzie nie ma szans wygrać nic słabego - zabierz się za te dla profesjonalistów. Jest dużo takich, czy to fotograficzne czy poetyckie. Masz zdolności to bierz udział w takich, a nie w tych dla zwykłego Kowalskiego, co to widzi konkurs i na miarę swoich możliwości tworzy zgłoszenie. I się cieszę, że nie zawsze wygrywają drugie Gesslerowe, Mickiewicze itd.

to tak smao nie oburzajmy się jak wygrywa hasła proste i zwykłe... takie dla zwykłego Kowalskiego.

Lubie ELSEVE bo... dzięki niemu mam pachnące włosy emotka

No niestety każda agencja/organizator ma prawo wybierać według swojego własnego gustu. Też liczyłem na jakąś wygraną w tym konkursie, ale cóż - tym razem się nie udało, a risotto i tak było pyszne. No i tyle - po co komuś odbierać szczęście z wygranej emotka .  

Ja się cieszę że czasem nagradzają hasła przedszkolaków dzięki temu mnie też się czasem udaje wygrać. Do tej pory pamiętam jak pewna osoba z tej strony skomentowała moje hasło które wygrało wycieczkę do Paryża...tak wiem było beznadziejne ale strasznie mi na tej wygranej wtedy zależalo i już mózg mi szwankował od wymyślania.....tak więc od tej pory nie krytykuję żadnych haseł
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6304431 Napisano: 23.12.2016 16:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Co do Wielkopolskiego, nagradzanie zdjęcia z jedzeniem na starym parkiecie lub panelach szczyt sczytów!!!!!żarcie z podłogi ... emotka ( odrózniam drewniany blat, tapete ze wzorem drewna itp. ale K%^&* stary parkiet ???????

a jak ktoś nie ma gdzie zrobić fotki?
przecież wiadomo że z podłogi potem nie je
ja często latem robię fotki jedzenia na trawie i co w tym też jest coś złego? Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

Agnes

#6303508 Napisano: 21.12.2016 13:09:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tak chciałam Olafa dla dziecka buuuuuu
Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6303373 Napisano: 21.12.2016 08:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Agnes napisał(a):

w ogóle gdzie jest pin do tej karty??//

pin był przypięty do koperty..
https://openbenef.../nmkonto/saldo_karty
tu sprawdzisz saldo karty

haha dzięki
wzięłam kartę wygraną w łódzkiej galerii i tam mam 50zł
zakręcona jestem
dobrze ze z nią do auchan na zakupy nie poszłam
dopiero po 5 minutach szukania pinu zobaczyłam na karcie wielki napis Pasaż Łódzki Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6303369 Napisano: 21.12.2016 07:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie o karty elseve!!!!!
zalogowałam się teraz na stronce mbanku i wychodzi ze na tej karcie mam tylko 50zł!!!!!
ktoś tak miał?
Wyświetl w wątku >>
0 0