Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6303006 Napisano: 20.12.2016 12:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

netka_wawa napisał(a):

monisss napisał(a):

apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11?

dla mnie dziwne te wyniki - 900 bonów i 3 bodajże wpisy w MDW? Niech podadzą całą listę nagrodzonych.

nie wszyscy chwalą się nagrodami w MDW
ja tego nie robię od wielu lat ale teraz mogę napisać że mam bon a wysyłałam od razu jak się pojawił tu konkurs

ale to chyba nie bylo dla 900 pierwszych osob (mialam grac, ale nie gralam)
a na co ten bon wystarczy, bo ktos pisal, ze nic za to sie nie da tam kupic...

ja dam go mamie starczy jej na manicure emotka
ale to zalezy za jaką kwotę kto dostanie najwięcej było za 50zł więc myślę że takiej mam oczekiwać Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6302992 Napisano: 20.12.2016 12:16:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
netka_wawa napisał(a):

monisss napisał(a):

apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11?

dla mnie dziwne te wyniki - 900 bonów i 3 bodajże wpisy w MDW? Niech podadzą całą listę nagrodzonych.

nie wszyscy chwalą się nagrodami w MDW
ja tego nie robię od wielu lat ale teraz mogę napisać że mam bon a wysyłałam od razu jak się pojawił tu konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301591 Napisano: 16.12.2016 18:38:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
silvia8 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Bon Super Prezenty od Tubądzin z konkursu Wymarzonałazienka @

i u mnie

też mam
ale tak sprawdzam na stronce ze za 50zł to na nic mi nie starczy Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301285 Napisano: 16.12.2016 12:38:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nutrikid z testmeetoo juz w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6301278 Napisano: 16.12.2016 12:26:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziulka21 napisał(a):

Agnes napisał(a):

wygrał ktoś teraz w actimelu?
ja niby rękawiczki ale chcą zdjęcie kodu
oni mi ten kod meilem przysłali bo brakowało na produkcie to co mam zrobić fotkę meila???

Ja robilam screena emotka

dzięki Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6301270 Napisano: 16.12.2016 12:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wygrał ktoś teraz w actimelu?
ja niby rękawiczki ale chcą zdjęcie kodu
oni mi ten kod meilem przysłali bo brakowało na produkcie to co mam zrobić fotkę meila??? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300746 Napisano: 15.12.2016 13:28:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Kurcze a ja wlasnie chciałam na zakupy do C4 i mam dylemat.... nabiorę pełny koszyk a potem obciach haha

ale carrefour jest na ich stronie więc spoko
ja własnie tylko ten sklep widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300742 Napisano: 15.12.2016 13:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

no własnie ja mam tam konto a nie mam czegoś takiego o czym pisza Dodaj kartę

No właśnie też się zastanawiam, jest tam podana strona www.chequeit.pl na której można kartę zarejestrować, ostatnio jak tam rejestrowałam to razem z kartą były podane takie dane jak nr rachunku, kod aktywacyjny i takie tam, a teraz nic nie ma i sama nie wiem jak ją tam dopisać.

Po zalogowaniu na openbenefit.pl dodajecie kartę/karty - wpisujecie numer i NIK. W zakładce Saldo i Historia wybieracie kartę, której stan chcecie sprawdzić. U mnie wygląda to tak:

u mnie jest tylko saldo i zablokuj nie mam tego dodaj ani szczegóły karty Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300724 Napisano: 15.12.2016 12:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

aniago81: Nie można. To jest karta do wykorzystania wyłącznie na usługi i do sklepów, których lista jest na stronie openbenefit.pl.

a gdzie tam jest ta lista?
ja myślałam ze to do wszystkich sklepów

Po wejściu na stronę openbenefit.pl i zalogowaniu wyświetlają się różne kategorie sklepów i usług. Jest np. Zalando, Douglas.

tak to też widzę ale chodzi mi o sklepy spożywcze

Nie wiem czy zaszły jakieś zmiany w regulaminie openbenefit, ale ja wygraną kartą płaciłam z dwa miesiące temu na Allegro i PKP  - nie było żadnego problemu ze zrealizowaniem transakcji  emotka  Karta taka sama jak ta z Elseve  emotka  Jak ktoś już ma konto na openbenfit to kartę można przypiąć i wygodnie sprawdzać stan środków z kart w jednym miejscu  emotka  

no własnie ja mam tam konto a nie mam czegoś takiego o czym pisza Dodaj kartę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300708 Napisano: 15.12.2016 12:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

aniago81: Nie można. To jest karta do wykorzystania wyłącznie na usługi i do sklepów, których lista jest na stronie openbenefit.pl.

Po wejściu na stronę openbenefit.pl i zalogowaniu wyświetlają się różne kategorie sklepów i usług. Jest np. Zalando, Douglas.

tak to też widzę ale chodzi mi o sklepy spożywcze Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300701 Napisano: 15.12.2016 12:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

marzanna napisał(a):

dobrze widzę że on ta karta tylko w carrefour działa? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300677 Napisano: 15.12.2016 12:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ja myślałam ze to do wszystkich sklepów Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300630 Napisano: 15.12.2016 11:23:00 w Intermarche
scrabble napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy Nestle juz było rozwiązane?

A nie chodzi Ci o Bobovitę przypadkiem?

nie o to mi chodzi https://www.e-kon...he.html#.WFJu5VyfeNI Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300597 Napisano: 15.12.2016 10:45:43 w Intermarche
czy Nestle juz było rozwiązane? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300201 Napisano: 14.12.2016 13:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Agnes napisał(a):

sprawdzał juz ktoś kwotę karty z elseve?
na tym openbenefit nie moge dodać karty

Niestety saldo 00

Może ktoś pytał kiedy będą aktywne??

a jak sprawdziłaś w bankomacie czy na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300186 Napisano: 14.12.2016 12:35:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sprawdzał juz ktoś kwotę karty z elseve?
na tym openbenefit nie moge dodać karty Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6300107 Napisano: 14.12.2016 11:06:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a jakim kurierem elseve wożą?
mam sms od GLS ale byłam pewna ze to jogurty z testme too Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6297982 Napisano: 08.12.2016 16:15:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
marzenier napisał(a):

kalka napisał(a):

glena napisał(a):

Załamałam się trochę wczoraj tym ELSEVE, ale dzisiaj w wynikach odnalazłam pocieszenie i nowe życiowe motto i od teraz już "Usmiech nie schodzi mi z buzi,moja glowa niemarudzi,jestem szczesliwa,wlisy sa moim atutem a ja ide przez
zycie z przytupem:)"

emotka
Zaraz se przytupnę i idę po bułki, tylko wlis muszę najpierw poprawić emotka  

A może to chodzi o plisy w spódnicy,że jak się tupie to one ładnie falują emotka  

a się popłakałam haha Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6297506 Napisano: 07.12.2016 19:26:16 w TESCO konkursy
-Violka- napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Agnes napisał(a):

dziwią mnie te ciągłe smsy z Nivea
oni po kilka dziennie wysyłają?

Mnie też dziwią... Przed chwilą i do mnie dotarł z kosmetykami, a wysyłali ponoć codziennie /info z MDW/... Może ilość nagród Im się podwoiła ?  emotka
PS. Ja mam jeden produkt na paragonie zgodnie z Regulaminem... Czy Wy też tak macie ? Coś mi się obiło o uszy, że miały być dwa...  emotka

Też mam 1 i niech mnie nie wnerwiają że dwa   emotka

ja mam 2 bo tak było na plakacie a ja nie przeczytałam regulaminu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6297231 Napisano: 07.12.2016 12:06:05 w TESCO konkursy
dziwią mnie te ciągłe smsy z Nivea
oni po kilka dziennie wysyłają?
Wyświetl w wątku >>
0 0