Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Agnes
Postów 3034
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale mam nadzieję że tu losują tylko laureatów a rezerwowych juz nie
wystarczy ze jestem w rezerwie do auta więcej takich rezerw juz nie chcę Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
auta juz rozdane a karty nie? Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dlatego wiem że zawsze jest warto
setki razy wygrałam tylko 1 zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a w poprzedniej edycji colo w Biedrze to juz zupełnie był numer bo wygrałam normalnie kartę i się okazało że akurat na tym paragonie kupiłam złą colę ( półlitra mozna było a ja kupiłam litrową której nie było albo na odwórt juz nie pamiętam) jakoś stratę przebolałam a tu się na koniec okazało ze wygrałam z listy rezerwowej normalnie fuks
teraz juz w takie cuda nie wierzę
z jednej strony jestem załamana a z drugiej mnie to motywuje że jednak zawsze warto grać Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://jesienzmilka.pl/ Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Konkurs "#WŁOSYMOICHMARZEŃ"?
u mnie strona główna Elseve i nic o konkursie Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale ja się spytałam o tą akcję i dostałam różę od zdziwionej kasjerki ze ją w ogóle chcę Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak to jest z loterią w POLO?
trzeba zrobić zakupy za 30zł bez alkoholu no to rozumiem ale można kupić jeden oznaczony produkt z listy na której jest piwo jasne no i tego nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dodzwoniłam się i po prostu brakowało im mojej daty urodzenia Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
każą dzwonić a nie odbierają telefonu Wyświetl w wątku >>
Agnes
Postów 3034
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja nigdy nie kupiłam paragonu bo nigdy bez niego zagrałam
nigdy nie sprzedałam bo wolałam poczekać na rezerwową ( i dzięki temu kilka razy wygrałam mimo że powinnam dawno je wyrzucić)
jeszcze parę lat temu strasznie bluzgałam w tym wątku próbowałam uświadamiać ale się poddałam dlatego zamknięcie tego wątku bardzo mnie cieszy Wyświetl w wątku >>