Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Agnes

Agnes

#6272373 Napisano: 20.10.2016 10:42:57 w Biedronka
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

o jakich Wy kartach piszecie z coli?
auta juz rozdane a karty nie?

Karty nie emotka

a to myślałam ze juz wszystko porozdawane
ale mam nadzieję że tu losują tylko laureatów a rezerwowych juz nie
wystarczy ze jestem w rezerwie do auta więcej takich rezerw juz nie chcę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6272370 Napisano: 20.10.2016 10:40:26 w Biedronka
o jakich Wy kartach piszecie z coli?
auta juz rozdane a karty nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6270961 Napisano: 17.10.2016 19:52:28 w Biedronka
montezuma napisał(a):

Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ja mam dokładnie tak samo!!! emotka   emotka
Ale smutek...

ja jestem na liście rezerwowej
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

Współczuję... znam ten ból
Ja dwukrotnie w przeszłości zajmowałem drugie miejsca nagradzane w 1. przypadku weekendem w spa, w 2. tv... gdy pierwsze miejsce miało 4 koła emotka ...Agnes - a pochwalisz się, ile zgłoszeń było potrzebnych, by znaleźć się na rezerwie?
(ja wysłałem zaledwie 70 zgłoszeń... nie lubię coli emotka ... zakładam, że hurtownicy - Ci od numerów 737... mogli mieć nawet kilka tysięcy zgłoszeń)

nikt mi nie uwierzy ale wysłałam 8 zgłoszeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dlatego wiem że zawsze jest warto
setki razy wygrałam tylko 1 zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6270951 Napisano: 17.10.2016 19:33:49 w Biedronka
mczarna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

olunka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ale smutek...

teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

O rany!!!
Ok...wygrałaś w konkursie na wysokość poziomu wk....;)
No,ale Smolar się tak lubi pastwic właśnie emotka  w tamtym roku też tu była taka "wygrana" na forum emotka
Współczuje..

ja tak w tym roku do Rio na olimpiadę "pojechałam" z Visy , pani dzwoniła z rezerwą a w sumie nawet karty nie wygrałam:( więc się łączę w bólu

mnie szczęśliwie wylosowali w tym roku na rezerwę auta w loterii tesco, w tym ich magicznym losowaniu.. i oczywiście na rezerwie pozostało. Uczucie zaje*iste, nie polecam nikomu.. 

O kurde, współczuję Wam. Natomiast życzę powodzenia by ta obecna rezerwa okazała się jednak prawdziwie szczęśliwa

nie powinnam tego pisac ale chciałabym by osoba z nagrody głównej do której jestem przypisana .....zgubiła paragon Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

Agnes

#6270945 Napisano: 17.10.2016 19:27:03 w Biedronka
ja wygrałam juz kilka rzeczy z rezerwy w tym np laptop w eclercu
a w poprzedniej edycji colo w Biedrze to juz zupełnie był numer bo wygrałam normalnie kartę i się okazało że akurat na tym paragonie kupiłam złą colę ( półlitra mozna było a ja kupiłam litrową której nie było albo na odwórt juz nie pamiętam) jakoś stratę przebolałam a tu się na koniec okazało ze wygrałam z listy rezerwowej normalnie fuks
teraz juz w takie cuda nie wierzę
z jednej strony jestem załamana a z drugiej mnie to motywuje że jednak zawsze warto grać Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6270881 Napisano: 17.10.2016 18:12:57 w Biedronka
luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

No.....k!!!! Zawał !!!

Ale smutek...

teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6270473 Napisano: 17.10.2016 11:00:34 w Inne mniejsze markety
nie wiem czy to przeoczenie czy co ale w tym konku niby trzeba kupic Milkę w groszku a na stronie Groszka widnieje napis ze nie ma żadnych aktualnych konkursów
https://jesienzmilka.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6268740 Napisano: 13.10.2016 09:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Agnes napisał(a):

otwiera się Wam tam jakiś konkurs w tym
Konkurs "#WŁOSYMOICHMARZEŃ"?

u mnie strona główna Elseve i nic o konkursie

otwiera się. Musisz zjechać na sam dół i tam jest "dowiedz się więcej"

i to elseve mozna w dowolnym sklepie kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6268735 Napisano: 13.10.2016 09:55:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
otwiera się Wam tam jakiś konkurs w tym
Konkurs "#WŁOSYMOICHMARZEŃ"?

u mnie strona główna Elseve i nic o konkursie Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6263757 Napisano: 04.10.2016 09:18:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenka1483 napisał(a):

Nie mam dostępu do topu teraz więc piszę tu-  na frendi są makarony do testu. Ilość ograniczona.

ciągle mam ze oferta niedostępna mimo ze makarony jeszcze są Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6261959 Napisano: 30.09.2016 10:35:21 w Biedronka
rzepkam napisał(a):

Czy u Was rozdają te róże?

sami nie
ale ja się spytałam o tą akcję i dostałam różę od zdziwionej kasjerki ze ją w ogóle chcę Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6261648 Napisano: 29.09.2016 14:22:33 w Biedronka
myszania napisał(a):

monisss napisał(a):

jokan napisał(a):

myszania napisał(a):

Poszłam sobie dzis do Biedry, wiec kupuje Cole - of course.
Pakowalam zakupy na takim "stoliku" do tego przeznaczonym...i nagle zobaczylam tam pełno paragonów i jak debil zaczełam je przegladać!!!
Normalnie jakaś choroba, czy co?

no choroba emotka , ale chyba wiekszosc z nas ja ma emotka

też tak robie emotka po każdy skopany nawet się schylę:P

Od razu mi lepiej emotka  ze nie jestem sama w tej cięzkiej chorobie emotka

nie chcę Was martwić ale to jest nieuleczalne Wyświetl w wątku >>

Agnes

#6256879 Napisano: 20.09.2016 08:39:10 w NA CO CZEKAMY?
budzet juz rozwiązany? bo go nie uwzględniacie w rozpisce Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6252412 Napisano: 09.09.2016 20:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

wystarczy 1 produkt ale dla mnie fajnie bo nie trzeba rozbijać a ponoć wszystkie produkty zlicza...

dzięki czyli mogę kupić piwo jasne na rozluznienie i melisę na uspokojenie i będę miec 2 losy?
Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

Agnes

#6252408 Napisano: 09.09.2016 20:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja z innej beczki
jak to jest z loterią w POLO?
trzeba zrobić zakupy za 30zł bez alkoholu no to rozumiem ale można kupić jeden oznaczony produkt z listy na której jest piwo jasne no i tego nie rozumiem

zakupu za 30zł-1 los+piwo razem 2 losy karta losy podwójnie czyli razem 4 losy -Chyba emotka

a czyli i tak trzeba kupić za 30zł ? nie wystarczy jeden produkt z listy? Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6252404 Napisano: 09.09.2016 20:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja z innej beczki
jak to jest z loterią w POLO?
trzeba zrobić zakupy za 30zł bez alkoholu no to rozumiem ale można kupić jeden oznaczony produkt z listy na której jest piwo jasne no i tego nie rozumiem Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6251261 Napisano: 07.09.2016 20:39:41 w Biedronka
olus15 napisał(a):

Nic nie dostałam...
A do kiedy wg reg. mają przyjść te walizki ?

haha juz ok
dodzwoniłam się i po prostu brakowało im mojej daty urodzenia Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6251259 Napisano: 07.09.2016 20:38:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
requiem29 napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Czy ktoś mi powie jak otworzyć liste produktów promocyjnych w konkursie polo marketu, poloteria.pl  ?  W adobe reader nie mogę i nie wiem jaki inny program jest do tego potrzebny. 

w regulaminie jest ze alkohol nie bierze udziału a na liscie jest piwo Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6250497 Napisano: 06.09.2016 11:11:32 w Biedronka
czy ktoś dostał smsa z henkel z walizkami o nieuzupełnionym statusie?
każą dzwonić a nie odbierają telefonu Wyświetl w wątku >>
0 0

Agnes

#6249458 Napisano: 02.09.2016 21:05:23 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

chyba nigdy nie sprzedałem paragonu, sporadycznie kupuje... Ale mnie wiadomy wpis w wątku paragonowym wkurzył. To kolejny przejaw ograniczenia jakiejś tam swobody i wolności. Każdy na prawo do własnego paragonowego wyznania, każdy może przecież błądzić i taka wolna wola jego. Nie wszyscy za życia maja ochotę sobie zapewniać klucze do paragonowego nieba:) dystansu trochę!

tu nie chodzi o swobodę i wolność ale o uczciwość
ja nigdy nie kupiłam paragonu bo nigdy bez niego zagrałam
nigdy nie sprzedałam bo wolałam poczekać na rezerwową ( i dzięki temu kilka razy wygrałam mimo że powinnam dawno je wyrzucić)
jeszcze parę lat temu strasznie bluzgałam w tym wątku próbowałam uświadamiać ale się poddałam dlatego zamknięcie tego wątku bardzo mnie cieszy Wyświetl w wątku >>