Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zarania

zarania

#4987850 Napisano: 01.02.2012 01:17:05 w Wkurza mnie...
bip napisał(a):

wkurza mnie nagonka na wściekłego, choć jego apele 'dla potrzebujących' na początku też mnie wkurzały to wydaje mi się, ze czego by teraz nie robił to i tak będzie źle... nie wiedziałem że coś zaczyna się w Stokrotce więc DZIÊKUJÊ! wolę żeby ktoś 5 razy napisał o konku niż trzymał go w tajemnicy (w bazie nie zawsze mam czas grzebać).

A mnie wkurza i nagonka na wściekłego i wściekły przez którego się robi bałagan i zamieszanie na forum. Zamiast produkować posty powinien raz a porządnie napisać, że wynalazł nowe konki i podać linki do nich, a nie czekać aż ktoś będzie prosił. A najlepiej niech wrzuci do zapowiedzi konkursów, skoro jeszcze się nie zaczęły. A co do Ciebie bip to baza jest właśnie od tego by w niej szukać. emotka
Poza tym wiele rzeczy mnie wkurza, bo jestem w pracy i chcę już do domu wrócić, więc nie bierzcie tego do siebie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4987630 Napisano: 01.02.2012 12:02:23 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

Tak sobie myślę, że jak mają konkursy z pytaniami otwartymi, to przy takiej liczbie zgłoszeń losowanie jest jak nic. Przy konkursach z odpowiedziami zamkniętymi i czasem, system powinien to przemielić i wypluć natychmiastowo wyniki. Mi się wydawało, że pytania były w miarę proste, ale widzę, że ludzie dawali różne odpowiedzi.

Zgadzam się w całości, a co do stopnia trudności pytań to były banalne, tylko pytanie nr 4 nasuwało mi pewne wątpliwości. A więc czekamy na wyniki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4987122 Napisano: 01.02.2012 07:31:07 w Rossmann
nanajka81 napisał(a):

mia napisał(a):

aerdna napisał(a):

Tak czytam ten wątek i się śmieję. emotka

Nigdy... przenigdy nie pomyslałabym, że Mia użyje słowa w ciul emotka emotka emotka

Oj, używam znacznie gorszych słów, jak jestem wściekła... Ale ino w mowie, nie w piśmie! emotka

A w temacie: Po mojemu to Rossnet konkursowo na psy schodzi emotka

a coraz więcej konkursowiczów bierze udział - w hippiee bio - 9500 - wow bedzie trzeba byc niezlym szczęściarzem zeby zostac w nim wylosowanym (czyli nici z wygranej emotka )

trochę szczęścia i refleksu wystarczy, a grać można było wielokrotnie, więc faktycznie w konkursie wzięło udział o wiele mniej osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4985782 Napisano: 31.01.2012 12:15:33 w Rossmann
bianco napisał(a):

które dziecko dotrze do zaspy?

nie mam gazetki a chciałam spróbowac emotka
emotka

Ktoś podawał, że 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4985774 Napisano: 31.01.2012 12:12:09 w Kaufland konkursy
Ktoś pisał w Dziś dotarła nagroda.... że bony wysyłają PP Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4985761 Napisano: 31.01.2012 12:03:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zarania napisał(a):

jenny21 napisał(a):

zarania napisał(a):

Nie smęcić, nie smęcić tylko do gry się brać. emotka
Choć szczerze mówiąc też od dawna nic ciekawego nie wpadło, co dało by mi satysfakcję.

zarania ale jakos za ciekawych konkow nie ma w tym roku,

a co do bakala to 10 nagrod a tyle ludu czeka hehe wiec pewnei tez nic nie wpadnie

To prawda, sama ostatnio za bardzo nie gram, bo nie ma w co. Od biedy trochę tylko na rossnecie czasówki obstawiłam i czasem coś na FB drobnego wpadnie. Brakuje mi konkursów promocyjnych z fajnymi nagrodami. W szczególności w Tesco. Wreszcie zbudowali nam hipermarket, a konkursów z fajnymi nagrodami ani widu ani słychu. emotka

Magiczna siła tego wątku chyba jednak działa: od czwartku w moim Tesco będą dwa fajne konkursy, a do tego mam 3 nagrody z FB. emotka
Jeszcze tylko porządne ankiety z GFK by mi się przydały i wena na Prymat. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4985686 Napisano: 31.01.2012 11:30:29 w Zakupy na konkursy - usługi
Zbieram zamówienia na zakupy w czwartek w Tesco i Intermarche. PW emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4984335 Napisano: 30.01.2012 01:50:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jenny21 napisał(a):

zarania napisał(a):

Choć szczerze mówiąc też od dawna nic ciekawego nie wpadło, co dało by mi satysfakcję.

zarania ale jakos za ciekawych konkow nie ma w tym roku,

a co do bakala to 10 nagrod a tyle ludu czeka hehe wiec pewnei tez nic nie wpadnie

To prawda, sama ostatnio za bardzo nie gram, bo nie ma w co. Od biedy trochę tylko na rossnecie czasówki obstawiłam i czasem coś na FB drobnego wpadnie. Brakuje mi konkursów promocyjnych z fajnymi nagrodami. W szczególności w Tesco. Wreszcie zbudowali nam hipermarket, a konkursów z fajnymi nagrodami ani widu ani słychu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4984299 Napisano: 30.01.2012 01:27:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Choć szczerze mówiąc też od dawna nic ciekawego nie wpadło, co dało by mi satysfakcję. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4984123 Napisano: 30.01.2012 12:14:58 w Paragony
Mam kilka paragonów coca-cola z Reala i sprzedam za 5 zł/szt plus ewentualny koszt przesyłki. PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4983946 Napisano: 30.01.2012 10:54:09 w Rossmann
Dzisiejsze wyniki to pikuś, jestem ciekawa czy wpadnie coś z Colgate, bo bardzo się starałam. emotka
I nie mogę zawieść oczekiwań pewnej forumowiczki, która uważa, że mam patent na konkursy, a nie bierze pod uwagę, że moi znajomi również biorą udział w konkursach z pozytywnym skutkiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4983716 Napisano: 30.01.2012 08:32:49 w Rossmann
avikusia napisał(a):

Byłam 2 razy w rossie na Floriańskiej po nagrodę z Tołpy i nie wydali mi jej, bo oczywiście rżnęli głupa, że nic tam takiego miało nie przyjść emotka odbiór est do 31 stycznia, a ja już nie mam możliwości tam jechać (bez kitu, 70 km po głupi zestaw z Tołpy!!!) ale wygrałam, to mi się należy wrr.. Co mam w takiej sytuacji zrobić? doradźcie proszę, bo od lutego mam do odbioru kosmetyki bourjois i jak znów będą takie jaja to chyba ich.... emotka

zamiast dzwonić do sklepu lepiej zadzwoń do rossnetu i zapytaj co jest grane, czy sklep nie otrzymał dla Ciebie nagrody. Dodaj, że masz daleko i nie będziesz tam po raz kolejny jechać na próżno to może wyślą Ci nagrodę do domu kurierem.
tel.42 6139700 Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4981856 Napisano: 28.01.2012 08:09:02 w Paragony
Mam 7 paragonów coca-cola z Reala i sprzedam za 5 zł/szt. PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4981824 Napisano: 28.01.2012 07:54:30 w Zakupy na konkursy - usługi
W środę mogę zrobić zakupy w Realu na konkurs Lenora w cenie produktu i na konkurs Coca-Cola (5 zł za paragon).
Codziennie mogę zrobić zakupy w ABC. PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4981658 Napisano: 28.01.2012 06:22:18 w Dziś cieszę się z.....
Duży sukces - w Nowym Roku ubyły mi 2 zbędne kilogramy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4980113 Napisano: 27.01.2012 07:02:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw dove z FB, niezbędnik prawdziwego faceta z rossnet.pl, kubek i 2x minikoszykówka z Owoc dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4979646 Napisano: 27.01.2012 02:44:50 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że kończy się dzisiejszy dzień pracy, bo nie załapałam się na żadne gratisy, o których była mowa w zakładce teraz, bo siedzę po uszy w dokumentach. Ale jeszcze kilka minut i wracam do domu w objęcia mojej słodkiej córeczki i wypoczywać brzuchem do góry przed tv. Chyba nawet chipsy sobie zafunduję. emotka Ale najbardziej cieszy mnie to, że mój szef jest wyrozumiały i z własnej inicjatywy obiecał mnie wyrwać ze szponów osoby, z którą przez najbliższe kilka tygodni pod jego nieobecność miałabym pracować. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4976128 Napisano: 25.01.2012 06:58:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
piłeczka antystresowa i rechocząca żabka-maskotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4976038 Napisano: 25.01.2012 06:16:04 w Czas na zmiany...
rachel napisał(a):

Zamiast miejsca na notatki może lepiej jakby PW otwierały się w formie czatu. W sensie pokazywały by się wcześniejsze wiadomości do tej osoby i odpoiwedzi.

też dobry pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4975093 Napisano: 25.01.2012 11:48:19 w Wygraj mi / Wygram za...
Osobom rozczarowanym wynikami konkursu świątecznego Hipp mogę spróbować wygrać maskotkę słonika w quizie na rossnet.pl
Proszę podać dane do logowania na PW. Mogę zagrać kilku osobom. W zamian oczekuję dziękuję, ewentualnie kodów z Coli, 5 zł Heyah lub pomocy w innym konkursie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0