Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zarania
Postów 3644
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ekuc2 - Twoje życzenia noworoczne dla mnie się spełniły, a co najmniej są w fazie realizacji.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do grona w/w dołączyło kolejne 8 osób.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I kobieta, którą poznałam w szpitalu, a miała drugą w życiu cesarkę, tak śmigała dzień po porodzie, że byłam w szoku i poczułam pełną mobilizację w powrocie do zdrowia, np. gdy dowiedziałam się, że była już w ubikacji na posiedzeniu, to doszłam do wniosku, że też od tego nie umrę.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi cesarka bardzo się podobała i nie wyobrażam sobie naturalnego porodu przy kolejnym dziecku. Poród trwał długie 17 godzin, podczas których rozwiązywałam krzyżówki, leżałam na niewygodnym łóżku i latałam do ubikacji, bo tam czułam się bezpieczna. A bóle, które zaczęłam odczuwać pod wieczór zupełnie mi się nie spodobały. Miałam znieczulenie częściowe i bezpośrednio po porodzie ujrzałam moje dziecko, a po zszyciu podbrzusza i naświetleniu dziecka natychmiast byłyśmy razem. Gdy czekałam na czucie w nogach, córeczka była na wyciągnięcie ręki ode mnie, a ja rozmawiałam z ordynatorką i położnymi. Opieka po porodzie też była ok.; podczas 1 doby przychodzono do mnie w ciągu 1 minuty na dźwięk dzwonka przy łóżku, a w razie czego mogłam liczyć na dziewczynę z pokoju, która urodziła naturalnie. Na nogach stanęłam po 24 godzinach i gdyby nie to, że moje łóżko było ustawione ciut za wysoko (nie wiedziałam, że jest regulowane), to byłoby super (troszkę bolało gdy zeskakiwałam 5 cm w dół). A wszelkie prysznice itp. odbywałam sama, bo ani siostra ani partner nie byli chętni by choć głowę mi umyć.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, że jest zalogowany nie znaczy, że czytał PW. Przykładowo, w ciągu dnia, często jestem zalogowana, a zajmuję się pracą i sporadycznie spoglądam na forum czy pocztę. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda 6 stopnia i 276 odebranych (tj. 3 wieczory zbierania).
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze mówiąc powodem jest takie samo nazwisko.
Tak było już w poprzednich konkursach. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już nieaktualne, zagram dla 3 osób z forum i znajomych z sąsiedztwa. Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
telefon jest nagrodą IV stopnia i nie mam mowy o odesłaniu paragonu Wyświetl w wątku >>
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc przyślą bez odsyłania paragonu, a jeśli nie to im wysmaruję reklamację.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takim razie jeśli ktoś chce to mogę sprobować mu wygrać słonika z aktualnego quizu.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos paszportu to muszę wziąść 2 dni wolnego i pojechać do miasta odległego o 100 km żeby złożyć wniosek i odebrać paszport, bo 15 km od mojego miejsca zamieszkania można wyrabiać paszporty, ale to inne województwo, nie nasz rejon.
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3644
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie dotrała moja nagroda z Johnsona, wiec nie jesteście same. Sklep zgłosił to, ale najlepiej jest też zadzwonić do rossnetu (tel. 42 6139700) i zapytać o stan sprawy (zrobiłam tak ostatnim razem i nagroda dotarła do domu kurierem plus prezent na przeprosiny). Wyświetl w wątku >>