Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zarania

zarania

#4944333 Napisano: 09.01.2012 10:25:14 w Rossmann
w jakim terminie można odbierać maskary Rimmel? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4943635 Napisano: 08.01.2012 06:44:13 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, bo nie mam powodów by się smucić i miło spędziłam dzień z rodziną.
Ekuc2 - Twoje życzenia noworoczne dla mnie się spełniły, a co najmniej są w fazie realizacji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4941921 Napisano: 07.01.2012 03:21:41 w Wkurza mnie...
zarania napisał(a):

Może nie wkurza, ale bawi i zarazem irytuje mnie głupota ludzka - ludzie nie czytają regulaminów i przykładowo po 16.00 17 osób straciło szansę na wygraną w quzie, bo wysłali swoje zgłoszenia kilkadziesiąt sekund, a nawet kilka minut zbyt późno. Chyba, że to wielcy optymiści. emotka

Do grona w/w dołączyło kolejne 8 osób. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4941905 Napisano: 07.01.2012 03:12:35 w Wkurza mnie...
Może nie wkurza, ale bawi i zarazem irytuje mnie głupota ludzka - ludzie nie czytają regulaminów i przykładowo po 16.00 17 osób straciło szansę na wygraną w quzie, bo wysłali swoje zgłoszenia kilkadziesiąt sekund, a nawet kilka minut zbyt późno. Chyba, że to wielcy optymiści. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4941830 Napisano: 07.01.2012 02:24:10 w Wygraj mi / Wygram za...
Mogę spróbować w quizie Hipp na rossnet.pl wygrać 1-2 osobom maskotkę słonika. PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4940872 Napisano: 06.01.2012 05:30:21 w Konkursowiczki w ciąży
Nigdy nie myślałam, że przy mojej budowie ciała będę musiała mieć cesarkę. Ale po 12-14 godzinach i pierwszych porządnych bólach zmieniłam zdanie i sama nalegałam. Dodam, że córka ważyła 4,230 kg.
I kobieta, którą poznałam w szpitalu, a miała drugą w życiu cesarkę, tak śmigała dzień po porodzie, że byłam w szoku i poczułam pełną mobilizację w powrocie do zdrowia, np. gdy dowiedziałam się, że była już w ubikacji na posiedzeniu, to doszłam do wniosku, że też od tego nie umrę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4940854 Napisano: 06.01.2012 05:15:37 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agasiam napisał(a):

Z wyboru to i ja bym się nie zdecydowała na CC choć miałąm poród naturalny i choć mówi się że ból się zapomina to ja nadal się wzdrygam na wspomnienie. Jak CC to bardzo ważna jest opieka później na oddziale. Ja zapłaciłam za prywatną położną i nie żałuje ani grosza bo bez niej to chyba bym do dzisiaj rodziła:) Ale po porodzie to już masakra. W zalezności od zmiany trafiają się takie pielęgniarki że przysłowiowa teściowa to przy nich pryszcz. Na sali ze mną leżała dziewczyna po CC i nie mogła samodzielnie wstawać. Pielęgniarki były okropne kiedy jej pomagały, nie wspomne o braku poszanowania dla intymności. Jak ją podnosiły to koszule miała pod brodą. po pierwszej dobie miały ją już głęboko gdzieś i zamontowały jej taką drabinke do podnoszenia. Kobieta męczyła się przy wstawaniu przez 15 minut ja bym się w tym czasie zwyczajnie zsiusiała:)

To ja tak źle nie miałam, wstałam po ponad dobie, pod prysznic mnie zaprowadziła położna, na pierwsze siusiu także, potem niestety już sama, ale ja darłam się jak coś potrzebowałam (nawet w nocy). Nie było łatwo, nikt się też nie litował, miałam tak pokłute ręce, bo żył już nie było widać.Wtedy zazdrościłam kobietom rodzącym sn, teraz z perspektywy czasu, jednak chyba CC dalej wybrałabym, mimo tych męk, bo ja próg bólu mam niski.
Boże... jak dobrze, że ja już mam to za sobą.
Teraz tylko problemem jest alergia,ale trzymam dietę to i synek już ma zdrową skórę, nie jest łatwo faszerowac się produktami bezmlecznymi i bez jaj, ale daję radę jeszcze cycem, a mały coraz więcej je, nie wiem ile pociągnę,ale jeszcze daję radę.
Kubuś już też podnosi główkę( metoda fryteczki na brzuchu rewelacyjna)śmieszne jest to, że jak mały leży ja brzuchu to szuka cyca i jak uda mu się chwycić to ssie hehe.
Kupki robi co 4 dni, beka bez problemu.Kolek nie ma. Nie jest źle (odpukać PUK PUK PUK) emotka
Także po porodzie będzie lepiej, lżej na pewno emotka

beniaminowa co jadłaś słodkiego na tej diecie?
bo ja na razie znam tylko przepis na szarlotkę i rogaliki z marchewką bez jaj i bez mleka.
I jaki kremik do twarzy stosowałaś, ja stosuję tylko oliwę z oliwek,ale miałam próbkę z oilatum i spróbowałam i czekam na rezultaty, bo KUbuś na jednym policzku miał suchą skórę.

Kobitki mam intymne pytanko, jak u Was z antykoncepcją? JA od kilku dni zażywam Azalię,ale znów zapomniałam zjeść ją o 20 i zjadłąm o 22.00 i trzeba czekać kilka dni...
Jestem przeciwniczką sztucznych hormonmów, ale po CC trzeba się pilnować przez jakieś 18 miesięcy...

Mi cesarka bardzo się podobała i nie wyobrażam sobie naturalnego porodu przy kolejnym dziecku. Poród trwał długie 17 godzin, podczas których rozwiązywałam krzyżówki, leżałam na niewygodnym łóżku i latałam do ubikacji, bo tam czułam się bezpieczna. A bóle, które zaczęłam odczuwać pod wieczór zupełnie mi się nie spodobały. Miałam znieczulenie częściowe i bezpośrednio po porodzie ujrzałam moje dziecko, a po zszyciu podbrzusza i naświetleniu dziecka natychmiast byłyśmy razem. Gdy czekałam na czucie w nogach, córeczka była na wyciągnięcie ręki ode mnie, a ja rozmawiałam z ordynatorką i położnymi. Opieka po porodzie też była ok.; podczas 1 doby przychodzono do mnie w ciągu 1 minuty na dźwięk dzwonka przy łóżku, a w razie czego mogłam liczyć na dziewczynę z pokoju, która urodziła naturalnie. Na nogach stanęłam po 24 godzinach i gdyby nie to, że moje łóżko było ustawione ciut za wysoko (nie wiedziałam, że jest regulowane), to byłoby super (troszkę bolało gdy zeskakiwałam 5 cm w dół). A wszelkie prysznice itp. odbywałam sama, bo ani siostra ani partner nie byli chętni by choć głowę mi umyć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4939656 Napisano: 05.01.2012 08:20:47 w Wygraj mi / Wygram za...
To ja oddam 20 kodów z Carlsberga i 3 z Pepsi albo poklikam na FB za wygranie Lecha. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4939613 Napisano: 05.01.2012 07:59:19 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

mnie wkurza,że pytam grzecznie o coś na pw a ktoś mnie zlewa a jest na forum emotka

To, że jest zalogowany nie znaczy, że czytał PW. Przykładowo, w ciągu dnia, często jestem zalogowana, a zajmuję się pracą i sporadycznie spoglądam na forum czy pocztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4939236 Napisano: 05.01.2012 05:12:48 w Rossmann
merynosek napisał(a):

koki napisał(a):

Ja 9 stopnia ale i tak się cieszę emotka

Fajna jest ta latarka czołowa emotka
Dzisiaj odebrałam z poprzedniego konkursu Energizer emotka

A tak z ciekawości ile miałaś kartek odebranych?
Ja 337 i mam 5 stopnia nagrodę emotka

Nagroda 6 stopnia i 276 odebranych (tj. 3 wieczory zbierania). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4939230 Napisano: 05.01.2012 05:11:34 w Rossmann
mia napisał(a):

ati88 napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1045 emotka

Ja mam torbę na laptopa! emotka emotka emotka

Ale chyba będę pisać reklamację... bo widzę, że córka nic... a miała ponad 400 kartek. emotka
Dyskwalifikacja z powodu tego samego IP? emotka
Jeśli to jest jedyny powód, to nie w porządku.
Jeżeli natomiast zdecydowali, że jedna nagroda na jeden adres, no to ok. emotka

Szczerze mówiąc powodem jest takie samo nazwisko. emotka
Tak było już w poprzednich konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4938847 Napisano: 05.01.2012 01:23:01 w Rossmann
to na telefon trzeba odesłać sam paragon czy wraz z kartką z danymi do wysyłki i loginem/adresem mailowym z rossnetu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4937093 Napisano: 04.01.2012 05:27:14 w Wygraj mi / Wygram za...
zarania napisał(a):

Jeśli ktoś pragnie słonika z Hipp, a nie może go zdobyć to mogę spróbować za darmo go wygrać w quizie Hipp na rossnet.pl PW

już nieaktualne, zagram dla 3 osób z forum i znajomych z sąsiedztwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4937059 Napisano: 04.01.2012 05:10:12 w Wygraj mi / Wygram za...
Jeśli ktoś pragnie słonika z Hipp, a nie może go zdobyć to mogę spróbować za darmo go wygrać w quizie Hipp na rossnet.pl PW Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4936799 Napisano: 04.01.2012 03:43:34 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

ismena napisał(a):

telefony w końcu się odbiera w drogerii, czy przyślą? W regulaminie stało, że w drogerii, teraz pod wynikami napisano, że prześlą... Ale jednocześnie nie ma informacji, aby odesłać paragon emotka

Warunkiem przyznania nagród I, II i III stopnia jest przesłanie przez Laureatów na adres Organizatora oryginału paragonu zakupu baterii Energizer lub doładowania Orange za minimum 5 zł w terminie 7 dni od dnia ogłoszenia wyników konkursu.

Trzeba odesłać paragon.
bloblebla2 myślę,że Twój paragon się nie przyda,przecież paragon musi mieć zgłoszony numer.
Ja nie wygrałam ,bo się nawet nie starałam...:)Czytaj..jestem opóźniona emotka

telefon jest nagrodą IV stopnia i nie mam mowy o odesłaniu paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4936796 Napisano: 04.01.2012 03:42:29 w Rossmann
ismena napisał(a):

telefony w końcu się odbiera w drogerii, czy przyślą? W regulaminie stało, że w drogerii, teraz pod wynikami napisano, że prześlą... Ale jednocześnie nie ma informacji, aby odesłać paragon emotka

Więc przyślą bez odsyłania paragonu, a jeśli nie to im wysmaruję reklamację. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4936639 Napisano: 04.01.2012 02:47:48 w Rossmann
Wspaniale, a nawet lepiej niż myślałam. Nowy tel. zawsze się przyda. emotka
W takim razie jeśli ktoś chce to mogę sprobować mu wygrać słonika z aktualnego quizu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4935992 Napisano: 04.01.2012 10:51:26 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

wkurza mnie, że mimo iż posiadam paszport ważny do końca lipca 2012 to muszę już wyrobić nowy, żeby gdziekolwiek wyjechać musi być ważny co najmniej 6 miesięcy, na dodatek wszystkie fajne wyjazdy to wyloty z Katowic albo Warszawy, nic ciekawego nie ma z Krakowa, oferty biur podrózy co innego w katalogu jeszcze inne na stronkach
emotka emotka
na dodatek od rana leje deszcze i zaraz muszę wyjść do pracy emotka

a propos paszportu to muszę wziąść 2 dni wolnego i pojechać do miasta odległego o 100 km żeby złożyć wniosek i odebrać paszport, bo 15 km od mojego miejsca zamieszkania można wyrabiać paszporty, ale to inne województwo, nie nasz rejon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4935904 Napisano: 04.01.2012 10:18:34 w Rossmann
Swoją drogą żywię nadzieję, że wpadnie telefon z quizu, choć znam kogoś kto jest szybszy ode mnie (albo ma lepszy sprzęt czy net), więc jemu pewnie w udziale przypadnie pobyt w hotelu i kilka telefonów znając życie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zarania

#4935889 Napisano: 04.01.2012 10:13:01 w Rossmann
funny1ira napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

hej czy ktos z was mial problem z odbiorem nagrody do konkursu johnson's baby? bo ja na liscie jestem a nagroda nie dotarla do rossmanna tak wiec jestem bez szans na odebranie jej emotka z rosnetu nic nie odpisali, jestem strasznie zawiedziona emotka

ja miałam taki sam problem, bo dzwoniłam dzwoniłam a nagród nie było, więc się wkurzyłam i ostatniego dnia poszłam do rossmana. Pani mi powiedziała że nie zostali nawet poinformowani o tym konkursie i nagród tym bardziej nie dostali. Więc poinformowała o tym swoje szefostwo a oni to podobno zgłosili wyżej. Tak więc nagrody kiedyś tam będą i jeśli przyjdą to mimo zakończenia terminu odbioru je dostanę emotka

więc może poproś w swoim rossmanie żeby to również zgłosili bo oni mają większe szanse niż nasze maile...
emotka

też nie dotrała moja nagroda z Johnsona, wiec nie jesteście same. Sklep zgłosił to, ale najlepiej jest też zadzwonić do rossnetu (tel. 42 6139700) i zapytać o stan sprawy (zrobiłam tak ostatnim razem i nagroda dotarła do domu kurierem plus prezent na przeprosiny). Wyświetl w wątku >>
0 0