Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6342835 Napisano: 05.04.2017 23:55:33 w Paragony na trwające konkursy
pini napisał(a):

Wolny paragon woseba z itm - 400960  Ozorków (nie wiem, czy miasto potrzebne)

Potrzebne, ale skoro tak podane na tacy, to nie ma gwarancji, czy ktoś już nie skorzystał. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6342768 Napisano: 05.04.2017 21:21:34 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

Nie, musisz napisać, że Twoje dziecko tak marzy o swoim pierwszym w zyciu smartfonie, a Ty, żeby wziąć udział w konkursie musiałaś stać pod sklepem i błagać ludzi, żeby kupili Ci chrzan z aplikacją  emotka  

Olej, koteczku, olej. emotka
Znaczy nie Ty olej, tylko olej słonecznikowy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6342764 Napisano: 05.04.2017 21:14:08 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Możecie mi powiedzieć ile kosztował olej z aplikacją? 2,99 zł? Ktoś mi kupował i chce się upewnić, że mam dobry paragon.

Ano. emotka
W rewanżu zdradź mi zalety tej aplikacji, poza kompletnym zawracaniem doopy sobie i kasjerkom... emotka

Już Ci mówię - można wygrać wypasionego smartfona  emotka

Sugerujesz, że to mam im napisać? emotka
To może dodam jeszcze na wszelki wypadek, że mam dwoje dzieci na studiach na utrzymaniu i starą komórkę? A smartfona (aplikacja!) na czas konkursu wykupiłam z lombardu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6342757 Napisano: 05.04.2017 20:53:00 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

Możecie mi powiedzieć ile kosztował olej z aplikacją? 2,99 zł? Ktoś mi kupował i chce się upewnić, że mam dobry paragon.

Ano. emotka
W rewanżu zdradź mi zalety tej aplikacji, poza kompletnym zawracaniem doopy sobie i kasjerkom... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6342541 Napisano: 05.04.2017 13:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

czy ja dobrze widzę, że w kamisie intermarche nie trzeba podawać nr paragonu? emotka

Bardzo dobrze widzisz.
Dlatego na taki konkurs idzie srylion smsów, Albedo robi zgrabne losowanko, zaoszczędzając swój cenny czas, a sponsorowi pokazuje śliczne statystyki, ile to ludziska nakupili, że tyle smsów przyszło... I wszyscy są happy, z wyjątkiem tych, co nie wygrali. emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, mysia 0

mia

#6341720 Napisano: 03.04.2017 22:27:34 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

cb656 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Obstawiam wtorek skoro dziś jeszcze nie ma...

Z piątku?! A trzy dni robocze gdzie się podziały? emotka

To jest wołanie o litość dla czekających przecież emotka pobożne życzenie jak wolisz emotka

Z jakiego znów piątku? Przecież chyba jeszcze z czwartku nie bylo... emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

mia

#6341594 Napisano: 03.04.2017 18:11:34 w Wkurza mnie...
To jest jałowa dyskusja.
Reszta wpisu joan (ta, która bulwersowała), została usunięta przez moderatora. Koniec cytatu. Moim zdaniem słusznie.
Aktualnie rozmowa toczy się nie na temat, bo wpis barszcz odnosił się do tej usuniętej części wpisu.
A wpis anety, z całym szacunkiem, to już totalne bzdury i mylenie podstawowych pojęć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

mia

#6341557 Napisano: 03.04.2017 16:39:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nerka Kaufland - Pocztex. Wyświetl w wątku >>

mia

#6341268 Napisano: 02.04.2017 20:00:41 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu Kaufland aplikacja w zamian za Kamis ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6341184 Napisano: 02.04.2017 11:25:01 w Lay's
aurorcia napisał(a):

(...) To jest koszulka z Lay's, ale nie zrobię wam zdjęcia rozłożonej, bo jest zaklejony woreczek tym tekstem,że napis jest nietrwały i nie chcę go rozrywać, bo koszulki pójdą dalej emotka

Jednego nie rozumiem - już pal licho wątpliwą urodę koszulek, ale chyba mogli zainwestować w marker niespieralny? To jest koszt raptem rzędu 10 zł...  emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6341122 Napisano: 01.04.2017 23:21:07 w Kaufland konkursy
thysdrus napisał(a):

warcik napisał(a):

Czy jak mam na paragonie Apap, to wyklucza to ten paragon z gry o bon do kosmetyczki, czy jedynie kwota zakupu za leki jest odliczana?

Podbijam pytanie ? Ktos wie? 

Nie wertowałam regulaminu, ale jak do tej pory we wszystkich konkursach organizowanych przez Kaufland, taki paragon nadawałby się wyłącznie do kosza, więc nie wiem, czy jest sens ryzykować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6341104 Napisano: 01.04.2017 21:50:27 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Wyglądają na takie byle jakie, zwykłe białe, jutro wam zdjęcie tej koszulki zrobię, w każdym bądź razie ja je dodam do telewizorów, które będę sprzedawała emotka

Kijowo. emotka Miała być na prezent dla pewnego młodego fana naszych orłów.
Wychodzi na to, że ani ubrać, ani wyprać, ino za szkło... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6341047 Napisano: 01.04.2017 16:00:26 w Lay's
Aurorcia, napisz proszę coś o tych koszulkach, skoro dotarły. Czy się do czegoś nadają, czy tylko jedyne co z nimi można zrobić, to od razu za szkło i okadzać wonnościami... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6341036 Napisano: 01.04.2017 15:01:09 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Z tym Kaufland Spa to jakieś żarty?:D
Ponoć lista miała być 31 maja  emotka

też tak myślę, na stronie nic nie ma!:P

No toć dzisiaj jest Prima-Aprilis. emotka I tak w MDW wyjątkowo spokojnie jak na ten dzień. Choć może się jeszcze jakiś samochód objawi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6340915 Napisano: 31.03.2017 23:48:10 w Paragony na trwające konkursy
Dwa paragony Garnier Biedronka wydam z chaty precz - jakby ktoś chciał (na wymianę za jakieś inne paragony). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6340907 Napisano: 31.03.2017 23:19:47 w SZUKAM....
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

79magda napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: co to jest zelando? Widzę ciągle w MDW wpisy typu "mam zelando" i chciałabym wiedzieć, czy ja też to chcę emotka

O to samo chciałam zapytać. W dodatku mnie krew zalewa, bo za każdym razem na pierwszy rzut oka widzę zelazko (sic!) i pluję sobie w brodę, że przegapiłam konkurs (akurat jest zapotrzebowanie w rodzinie na to urządzenie). emotka

Może to jest jakiś nowy produkt do prasowania emotka fałd i fałdek różnych, mózgowych na przykład...

Albo zewojów może... emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

mia

#6340900 Napisano: 31.03.2017 23:15:52 w SZUKAM....
79magda napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: co to jest zelando? Widzę ciągle w MDW wpisy typu "mam zelando" i chciałabym wiedzieć, czy ja też to chcę emotka

O to samo chciałam zapytać. W dodatku mnie krew zalewa, bo za każdym razem na pierwszy rzut oka widzę zelazko (sic!) i pluję sobie w brodę, że przegapiłam konkurs (akurat jest zapotrzebowanie w rodzinie na to urządzenie).emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6340731 Napisano: 31.03.2017 17:17:10 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

Szukam info od osób które sprzedają na OLX, wystawiłam przedmiot i mam z wieczora 4 wiadomości od różnych użytkowników, ale wiadomości brak jest tylko informacja "Wiadomość została usunięta." OLX blokuje jakieś wiadomości? Długo na tym nie siedzę i pierwszy raz mi się zdarza taka sytuacja emotka

Nie wiem, co wystawiasz, ale jeśli np. coś łakomego (konsola, iPhone etc.), to bardzo często przychodzą dziwne propozycje "w polska języka" na temat wysłania dodatkowych informacji na maila xxxx@xxx. Chodzi o wydostanie od Ciebie maila i dalszej korespondencji poza OLX odnośnie wysyłki za granicę (oczywiście próba oszustwa).
Ostatnio OLX jest dość czujne i szybko blokuje podejrzanych osobników.
Krótko mówiąc: Wszystko w normie, a Ty bacznie przyglądaj się wiadomościom. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

mia

#6340660 Napisano: 31.03.2017 14:55:04 w Lay's
paula9891 napisał(a):

mia napisał(a):

Niech to jasny szlag trafi! Ktoś mi podebrał 17-go dnia nazwisko. emotka
No to już mi raptem jedno w rodzinie zostało, na które może być TV. Nie cierpię Avanti i ich kretyńskich zasad. emotka

emotka  Ale tutaj ktoś podawał przykłady, że nazwiska się powtarzają, więc luuuz  emotka

Ta, powtarzają... Ciekawe po jakim czasie i czy w TV.
Wrrr... Nie ma luzu. Jestem wściekła. emotka Ich cholerne konkursy są przede wszystkim dla tych, co grają na wszystkich sąsiadów w bloku.
I Avanti myśli, że w ten sposób eliminują konkursowiczów. Koń by się uśmiał. emotka Wyświetl w wątku >>
1 wuada 0

mia

#6340654 Napisano: 31.03.2017 14:49:33 w Lay's
Niech to jasny szlag trafi! Ktoś mi podebrał 17-go dnia nazwisko.emotka
No to już mi raptem jedno w rodzinie zostało, na które może być TV. Nie cierpię Avanti i ich kretyńskich zasad.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0