Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6268852 Napisano: 13.10.2016 12:21:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Loterie... Z Colą na czele. emotka
Kiedy wróci mi rozum, żebym przestała brać w nich udział?...  emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6268802 Napisano: 13.10.2016 11:17:18 w Żegnamy zmarłych

maryam napisał(a):

Andrzej Kopiczyński nie żyje. emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6268773 Napisano: 13.10.2016 10:39:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

monisss napisał(a):

mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah

A ja zegareczek przygarnę jak nie chcecie emotka

To nie o to chodzi, czy chcemy, czy nie chcemy. emotka
Chodzi o to, że wartość nagrody I stopnia to 485 zł, II stopnia 169 zł, a III stopnia... 561 zł. Trochę dziwne stopniowanie wartości. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mia

#6268757 Napisano: 13.10.2016 10:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia?emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6268417 Napisano: 12.10.2016 16:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

shell napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy Wy też macie problemy ze stroną Vegety? Wpisuję odpowiedź 133 znaki i nie chce mi przejść, bo za długa... Próbowałam z różnych przeglądarek i komputerów emotka

Tak!
Mam 131 znaków i wyrzuca mi komunikat że za dużo i ma być ...134! emotka
A może ma być bez polskich??? emotka

Dokładnie 
Wlasnie wysłałam bez polskich znaków tekst długości 132.Poszło...
Więc trzeba pisać w formularzu bez pol.znaków 

Mnie wczoraj poszło normalnie - 133 z polskimi znakami... emotka Na Mozilli, jakby kto pytał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6268368 Napisano: 12.10.2016 15:01:59 w Informują
zaczytana-pola napisał(a):

Vegeta około godz. 11 posłała SMS-y z pierwszego dnia.

A z wczorajszego dnia ok.13.40. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

mia

#6267555 Napisano: 11.10.2016 12:17:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie no, to już są jakieś jaja... emotka Normalnie zaniżam średnią forumową w loteryjnych wygranych.
Tylko zapas chemii wszelakiej w domu mi rośnie. Mógłby choć raz ten smętny wątek na mnie podziałać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mia

#6267327 Napisano: 10.10.2016 23:00:05 w skojarzenia
Będzin - byt  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6267104 Napisano: 10.10.2016 18:21:55 w SZUKAM....
basku napisał(a):

proszę napiszcie w jakim sklepie i za ile kupujecie te jogurty zott primo? u mnie ich nie ma emotka

Ja kupiłam w ITM, ale raptem 8... Bo więcej nie było. emotka
Mam nadzieję, że będą akceptować zakupy rozbite na większą ilość paragonów, bo inaczej kicha, z tego co widzę po moich sklepach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266746 Napisano: 10.10.2016 11:33:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja i loterie... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266728 Napisano: 10.10.2016 11:10:59 w GFK
tusienka napisał(a):

Kochani zamawialiście jakieś sprzęty z GFK ? czy to chińszczyzna nie warta tylu pktówczy raczej polecacie

Swego czasu zamawiałam wagę łazienkowa i kuchenną. Obie bardzo ładne, dobre wykonanie, działają bez zarzutu.
Z tym, że były to całkiem inne modele niż teraz widzę w sklepie u nich, ale marka ta sama - Adler. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266719 Napisano: 10.10.2016 10:54:42 w GFK
tusienka napisał(a):

shell napisał(a):

ankieta zdrowie +10 pkt
przepuścili mnie , gdy podałam rozmiar koszulki M, a później wyrzucili po podaniu rozmiaru buta, wagi, wzrostu i obwodu pasa! emotka

U mnie podobnie z tym ,że dałam L emotka

U mnie było XS/S, a i tak wymiary dalej nie przeszły. emotka Może mają jakieś tabelki i wyszło im, że fałszywe jedno lub drugie podaję?
Albo jeszcze jedna opcja, że czekają na XL... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266610 Napisano: 10.10.2016 00:01:09 w Żegnamy zmarłych
edzia21 napisał(a):

Andrzej Wajda  emotka

O nie... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6266604 Napisano: 09.10.2016 23:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Jak obstawiacie, ile może być zgłoszeń w konkursie głównym PKP? emotka

Nie wiem, trzymam kciuki za Was. Ale za moją siostrę bardziej emotka

Ja nie grałam, bo nie mam biletów i na pewno bardzo wielu konkursowiczów z tego powodu musiało konkurs odpuścić...

Ja w sumie mało zgłoszeń wysłałam miałam co prawda jakieś 50 biletów, ale czasu i weny brak emotka  Jutro wyniki?

Jutro? emotka Jakim cudem? Optymistycznie zakładam, że przynajmniej przejrzą, jak nie przeczytają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266014 Napisano: 07.10.2016 21:26:02 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

magchem napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czasami, gdy klient stojący w kolejce przede mną nie chce naklejek to pytam czy ja mogę je zabrać - zawsze się zgadzają bo zawsze na zakupach jestem z synkiem i myślą ze dla niego zbieram.

wczoraj też tak chciałam zrobić ale Pani kasjerka powiedziała ze nie można, tonem dość nie miłym, ale w innych daja

dziwnie. mi sama kasjerka zaproponowała oddanie kolejnej osobie w kolejce, bo tamta osoba akurat zbierała, a ja nie. 

Hm... A czy to było aby zgodne z regulaminem? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6265937 Napisano: 07.10.2016 18:51:25 w Intermarche
mixik napisał(a):

Aaaa. No chyba ze tak... ale tyle czasu na informowanke z obu tygodni czy tylko z tego pierwszego (sorry, nie moge teraz czytac regulaminu)

Z pierwszego. Z drugiego dają sobie czas do 20.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265918 Napisano: 07.10.2016 18:13:32 w Intermarche
mixik napisał(a):

Moze ktos wie czy z pierwszego tygodnia glowne z nescafe juz poinformowali? Jakas niemoc w haselkowych mnie ogarnela emotka

Przecież nie skończyli chyba nawet dziennych informować, więc jakim cudem... emotka
Mają regulaminowo czas z tygodniowymi bodajże do 12.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265909 Napisano: 07.10.2016 17:59:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265904 Napisano: 07.10.2016 17:53:08 w Informują
tusienka napisał(a):

Trnd - Zott Natur  info w panelu. Udało się   emotka

Dzięki za info emotka - u mnie też. emotka Choć tyle się dzisiaj udało. Maila na razie brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265897 Napisano: 07.10.2016 17:43:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka Wyświetl w wątku >>