Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6240918 Napisano: 14.08.2016 17:46:11 w Kaufland konkursy
Ashedalka napisał(a):

Bo Indianin to nie będzie "APACZ" jak wpisujecie , tylko "SIUKS" emotka

Taa? A krzyżujące się z Indianinem hasło, "rozbity przez harcerzy", to będzie obós znaczy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6240510 Napisano: 12.08.2016 15:58:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znów się kotłuje w wątku Paragony, jak w wiadrze pełnym robaków, i w dodatku cały czas pełzają tam te same osobistości.emotka
Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy nie pieprznąć w kąt morale, i nie przenieść się tam, zamiast siedzieć jak ta kwoka nad klaserem pełnym bezużytecznych paragonów... Wyświetl w wątku >>

mia

#6240480 Napisano: 12.08.2016 15:06:11 w Intermarche
monkakk napisał(a):

mia napisał(a):

monkakk napisał(a):

Sms z crunchips o bonie własnie przyszedł. Wątek informuje szaleje bo kasowane są posty

U mnie też. Czyli po rybach już. emotka

Oni ślą partiami

U mnie najwyraźniej na jednej partii się skończyło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6240468 Napisano: 12.08.2016 14:58:30 w Intermarche
monkakk napisał(a):

Sms z crunchips o bonie własnie przyszedł. Wątek informuje szaleje bo kasowane są posty

U mnie też. Czyli po rybach już. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6240076 Napisano: 11.08.2016 18:35:45 w Sport
koki napisał(a):

Brawo w końcu medale ! emotka

I w końcu wygraliśmy w ręczną! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mia

#6239982 Napisano: 11.08.2016 13:44:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że już wszystkie maile z nożami od Kamisa poszły? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6238527 Napisano: 07.08.2016 22:43:54 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

mia dziękuję a nie wiesz konkretnie jakie były?

http://www.rossma...mini-produkty,pln136 Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6238522 Napisano: 07.08.2016 22:33:46 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

czy  henkel & schwarzkopf ma w swojej ofercie produkty typu fa, taft i inne w wersji miniaturowej ? takie do wakacyjnej kosmetyczki? jeśli tak to gdzie można je dostać?

1) Ma.
2) Na pewno są w Rossmannie. To znaczy, ściślej, zawsze były. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6238469 Napisano: 07.08.2016 20:05:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusia222 napisał(a):

ana8564 napisał(a):

Mam problem z konkursem z biedronki, gdzie do wygrania są walizki ,po wysłaniu smsa nie dostałam zwrotki, minęły już 24 h a tu nadal cisza, w czym tkwi problem????

ja też wysłałam dziś i zero zwrotki emotka

U mnie przychodzą natychmiast - dosłownie w sekundę. Sieć Orange i Play. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6237933 Napisano: 05.08.2016 16:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

Właśnie toczę walkę z organizatorem o to, by nie podawać danych podlegających ochronie tj. numer dowodu i imiona rodziców. Powołałam się na art. 23 i 24 ustawy o chronie danych osobowych - chcę oby podali mi adres i siedzibę administratora danych oraz prawnie uzasadnili cel w jakim moje dane miałyby być wykorzystane. Naprawdę nie rozmuniem w jakim celu są im potrzebne te dane w końcu PESEL już identyfikuję daną osobę, a oni swoje powołują się na regulamin w którym jest napisane, że należy "podać niezbędne informacje, które są wymagane do odbioru nagrody"  . 

Ja nie mam zamiaru toczyć żadnej walki. W mailu napisali wyraźnie, że chodzi im o datę urodzenia. Będą mieli datę i i mię i nazwisko - czyli to, co chcieli - reszta zamazana.
Nawet im to dopiszę na oświadczeniu, i niech sobie nie pogrywają. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6237304 Napisano: 04.08.2016 12:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

a pamiętsz kto zgarnął g***a> emotka  ?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6237240 Napisano: 04.08.2016 11:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

ja zamażę wszystko oprócz imienia ,nazwiska i daty,absolutnie nie podam rodowego oraz imion rodziców i numeru dowodu

Albedo Marketing żąda od laureatów loterii "Kamis smaki 25-lecia" kserokopii dowodu osobistego, nazwiska rodowego oraz imion rodziców???

Nie do końca, zaraz Ci zacytuję z maila dokładnie, co chcą.
Uprzejmie informujemy, że w celu dopełnienia formalności (zgodnie z pkt. 4.10 Regulaminu loterii), aby otrzymać nagrodę, należy w terminie 7 dni kalendarzowych od momentu powiadomienia o wygranej, wysłać do Organizatora loterii – Albedo Marketing sp. z o. o. – następujące dokumenty:
- Uzupełnione „Oświadczenie laureata” (dokument znajduje się w załączniku);
- Kserokopię pierwszej strony dokumentu tożsamości w celu udokumentowania wieku;
- Oryginał paragonu fiskalnego zgłoszonego w loterii, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych;
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6237234 Napisano: 04.08.2016 11:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

darog napisał(a):

mia napisał(a):

Ileż te noże od Kamisa są warte, że im trzeba ksero dowodu odsyłać? emotka
Ja numer dowodu i tak zamażę, najwyżej nóż u nich zostanie. I po grzyb w ogóle dzwonią, skoro i tak maile rozsyłają? Nie mają co robić? emotka

Nawet gdyby nóż był ze szczerego złota-to nie widzę przesłanek, by oprócz imienia, nazwiska oraz adresu do doręczenia jeszcze było cokolwiek potrzebne.. 
Dzisiaj kurier nie wydal nagrody - Duka, bo stwierdził, że osobisty podpis na odbiorze musi być...
Serio te działania Agencji reklamowych trzeba gdzieś zgłosić.. oraz to, że kurier "dokumenty zwrotne" ma sobie "luzem" zabiera dokument ze wszystkimi danymi, peselem etc.. i zmyka..Chyba w obecności osoby podpisującej dokument zwrotny powinien zapakowac do koperty i tyle..

Dane krążą nie wiadomo gdzie co i jak. Agencje przechowują dane , numery telefonów a niby do konkretnego konkursu była zgoda na "przetwarzanie etc" to jakiego groma latami trzymają listy laureatów?

Reszta agencyjnego wątku będzie w temacie 'wkurza mnie"

ja zamażę wszystko oprócz imienia ,nazwiska i daty,absolutnie nie podam rodowego oraz imion rodziców i numeru dowodu

To robimy mniej więcej tak samo, ja nawet zdjęcie na ksero pokreśliłam, tak żeby tylko było widać, że "jakieś" jest. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6236951 Napisano: 03.08.2016 17:37:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

mia napisał(a):

Ja numer dowodu i tak zamażę, najwyżej nóż u nich zostanie. I po grzyb w ogóle dzwonią, skoro i tak maile rozsyłają? Nie mają co robić? emotka

o której były te @ to znaczy ze juz pozamiatane

poprostuanette napisał(a):

2500 nozy a ja nie wygralam. Mam zly dzien

Ludziska, czytajcie ze zrozumieniem - najpierw dzwonią, potem maila wysyłają (po kilku godzinach).
Stąd moje pytanie - po uj dzwonić? Dwa tygodnie im z tym zejdzie.emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

mia

#6236945 Napisano: 03.08.2016 17:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja numer dowodu i tak zamażę, najwyżej nóż u nich zostanie. I po grzyb w ogóle dzwonią, skoro i tak maile rozsyłają? Nie mają co robić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6236847 Napisano: 03.08.2016 13:26:09 w Dziś cieszę się z.....
Z tego maila: emotka emotka emotka
Witaj
Dzisiaj wspólnie dokonaliśmy cudu. Mateusz wraz z mamą jedzie walczyć o życie. Cel, który wsparłeś "PILNE: Wygrać z rakiem walkę o syna!" osiągnął właśnie 100%. Dzięki Pomagaczom znów ktoś dostanie szansę! Razem Wielką mamy Moc! Razem pomagamy zatrzymać jedyne dziecko przy matce.
--
Życzymy Ci miłego dnia!
Zespół Siepomaga.pl
Wyświetl w wątku >>

mia

#6236746 Napisano: 03.08.2016 10:35:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

darog napisał(a):

Patrze które paragony wywalać..
AVANTI widze-tam gdzie była kasa do wygrania nie robiło rezerwy, np http://www.e-konk....html#.V6Gm7jVPI6U  , PREMIA KIBICA BIEDRA..

wkurzam sie na konkursy, gdzie nagroda przechodzi na rzecz organizatora.. coraz bardziej..

Mnie nie dziwi, że w Premii nie ma rezerwy. Popatrz ile mają roboty z ogarnięciem tych wszystkich nagród dziennych a i jeszcze konsole.  W 2 miesiące się wyrobią a gdyby miały być rezerwy to do Bożego Narodzenia by się z tym kopali emotka

Za darmo tego nie robią... Akurat rezerwy to by dużo tu nie mieli, bez przesady. Wyświetl w wątku >>

mia

#6236698 Napisano: 03.08.2016 00:34:29 w Pomoc potrzebującym!
https://www.siepomaga.pl/mateuszvsrak
Jeśli masz syna... Jeśli nie, to też możesz pomóc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6236443 Napisano: 02.08.2016 14:52:57 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Mam pytanie do właścicieli wygranych drzewek bonsai-też tak opadają listki.Niby wypuszcza nowe,ale ciągle lecą te stare?!A jak Wasze roślinki?

Lecą jak diabli. emotka Niedługo jak Pazdan będzie.
Za to u syna podobno tylko trochę opadło i już ładnie rośnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6236410 Napisano: 02.08.2016 14:05:17 w Informują
Mail o jakiejś kampanii TchiboCard z Rekomenduj.to. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0