Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6266719 Napisano: 10.10.2016 10:54:42 w GFK
tusienka napisał(a):

shell napisał(a):

ankieta zdrowie +10 pkt
przepuścili mnie , gdy podałam rozmiar koszulki M, a później wyrzucili po podaniu rozmiaru buta, wagi, wzrostu i obwodu pasa! emotka

U mnie podobnie z tym ,że dałam L emotka

U mnie było XS/S, a i tak wymiary dalej nie przeszły. emotka Może mają jakieś tabelki i wyszło im, że fałszywe jedno lub drugie podaję?
Albo jeszcze jedna opcja, że czekają na XL... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266610 Napisano: 10.10.2016 00:01:09 w Żegnamy zmarłych
edzia21 napisał(a):

Andrzej Wajda  emotka

O nie... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6266604 Napisano: 09.10.2016 23:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

joan napisał(a):

honoris napisał(a):

Jak obstawiacie, ile może być zgłoszeń w konkursie głównym PKP? emotka

Nie wiem, trzymam kciuki za Was. Ale za moją siostrę bardziej emotka

Ja nie grałam, bo nie mam biletów i na pewno bardzo wielu konkursowiczów z tego powodu musiało konkurs odpuścić...

Ja w sumie mało zgłoszeń wysłałam miałam co prawda jakieś 50 biletów, ale czasu i weny brak emotka  Jutro wyniki?

Jutro? emotka Jakim cudem? Optymistycznie zakładam, że przynajmniej przejrzą, jak nie przeczytają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6266014 Napisano: 07.10.2016 21:26:02 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

magchem napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czasami, gdy klient stojący w kolejce przede mną nie chce naklejek to pytam czy ja mogę je zabrać - zawsze się zgadzają bo zawsze na zakupach jestem z synkiem i myślą ze dla niego zbieram.

wczoraj też tak chciałam zrobić ale Pani kasjerka powiedziała ze nie można, tonem dość nie miłym, ale w innych daja

dziwnie. mi sama kasjerka zaproponowała oddanie kolejnej osobie w kolejce, bo tamta osoba akurat zbierała, a ja nie. 

Hm... A czy to było aby zgodne z regulaminem? emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6265937 Napisano: 07.10.2016 18:51:25 w Intermarche
mixik napisał(a):

Aaaa. No chyba ze tak... ale tyle czasu na informowanke z obu tygodni czy tylko z tego pierwszego (sorry, nie moge teraz czytac regulaminu)

Z pierwszego. Z drugiego dają sobie czas do 20.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265918 Napisano: 07.10.2016 18:13:32 w Intermarche
mixik napisał(a):

Moze ktos wie czy z pierwszego tygodnia glowne z nescafe juz poinformowali? Jakas niemoc w haselkowych mnie ogarnela emotka

Przecież nie skończyli chyba nawet dziennych informować, więc jakim cudem... emotka
Mają regulaminowo czas z tygodniowymi bodajże do 12.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265909 Napisano: 07.10.2016 17:59:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
scrabble napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka

Dzięki za opinię emotka  Wiesz, nigdy nie byłam, nie wiem jak to wygląda ale pewnie Masz rację emotka
Można ewentualnie kogoś ze sobą zabrać? Bratanica jak usłyszała to skacze do nieba, że chce jechać. Nastolatka, wiadomo jak jest  emotka

Moim zdaniem spokojnie możesz, oczywiście na własny koszt, no i wiadomo, że metamorfozy nie będzie miała, ale co się naogląda, to jej! emotka A może i jakiś lekki makijaż jej strzelą, ot tak.
Wg mnie naprawdę warto -choćby po to, żeby się przekonać, jak to wygląda. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265904 Napisano: 07.10.2016 17:53:08 w Informują
tusienka napisał(a):

Trnd - Zott Natur  info w panelu. Udało się   emotka

Dzięki za info emotka - u mnie też. emotka Choć tyle się dzisiaj udało. Maila na razie brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265897 Napisano: 07.10.2016 17:43:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
scrabble napisał(a):

Dzięki dziewczyny  emotka
Tak.... mam metamorfozę  emotka  a chciałam tylko bonik do ZARY. To nie to, że jestem niewdzięcznicą ale nie uśmiecha mi się jechać 300 kilometrów. Gdyby było bliżej, jak najbardziej. Jeżeli będzie można to chętnie się dogadam z wymianą emotka  jeżeli nie to postaram się pojechać.
Szkoda, że nie ma żadnych szczegółów w regulaminie. Kto jeszcze wygrał, dziewczyny, odezwijcie się emotka

Nie masz racji - jedź. emotka Też tak kiedyś myślałam, że te metamorfozy, sesje zdjęciowe i inne, to bezsensowne imprezy, ale wcale tak nie jest. emotka Dużo fajniejsze wspomnienia, zdjęcia, filmiki i zabawa, niż te parę ciuchów do Zary.
Nie wymieniaj się, bierz i korzystaj! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6265576 Napisano: 07.10.2016 10:38:58 w Biedronka
nelunia napisał(a):

Kurcze już nie mogę się skupić na pracy, ciekawe o której  Smolar będzie informował o coca-coli emotka

Ja tam bez problemu mogę - po porażkach w poprzednich etapach, tym bardziej, że w tym wysłałam parę zgłoszeń na krzyż. Raczej liczę na rezerwę jaką, jeśli już. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265288 Napisano: 06.10.2016 17:30:57 w Połączenia nieodebrane
shell napisał(a):

16:44 zastrzeżony
do kogoś jeszcze dziś dzwonił zastrzeżony?

Do mnie między 16 a 17, ale nie mogłam odebrać i nawet nie wiem, jak długo cholerstwo dzwoniło.
Mam nadzieję, że to jakieś automatyczne ćwoki, a nie że diabli wzięli jakąś nagrodę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265205 Napisano: 06.10.2016 15:00:37 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

U mnie musi zajmować mało miejsca bo przestrzeń między budynkiem a ogrodzeniem od tej strony gdzie chce sadzic jest niewielka. To może coś co się będzie pięło po ogrodzeniu? 

Przy roślinach pnących bardzo istotną kwestią jest, jakie to będzie ogrodzenie, z czego.
Co innego posadzi się przy siatce, co innego przy płocie z drewna (który np. bluszcz szybko "zeżre" + problem konserwacji), co innego przy murowanym ogrodzeniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6265165 Napisano: 06.10.2016 14:00:40 w Intermarche
mixik napisał(a):

mia - a nie podpytałaś, czy oprócz bonów i te główniejsze już poszły? Czy może dopiero później jakoś?

Nie pytałam, bo Unique One zawsze informowało te główniejsze po całym etapie, więc pewnie i teraz tak zrobią. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6264992 Napisano: 06.10.2016 10:37:56 w Intermarche
Dosłownie w tym momencie telefon z 30.09. emotka
Rozmowa długa, bo też ankieta na temat konkursu, Nescafe itd. - więc trochę schodzi. emotka
Tel. 537999... Wyświetl w wątku >>
2 monisss, mixik 0

mia

#6264939 Napisano: 06.10.2016 09:32:17 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Wkurzam się, bo robimy nowe ogrodzenie i coś trzeba przed nim posadzić, jakąś zieleninę. Nie znam się zupełnie, nienawidzę wszystkiego co się wiąże z ogrodnictwem a jako, że jestem kobietą to się wszystkim wydaje, że ja to ogarnę. 

tuja szmaragd-będzie Pani zadowolona emotka Jak coś to pisz-chętnie pomogę  emotka

Pod warunkiem, że nie ma psa, który je obsika. emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

mia

#6264861 Napisano: 05.10.2016 23:22:58 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Te cyfry w nicku to taka zmyłka, moja Droga... to tylko informacja, ile mam w biodrach czy gdzieś tam indziej emotka

W pasie? W biuście? emotka Tak z czystej ciekawości pytam... emotka
Zresztą nieważne, jeśli to nie obwód ramienia, to wszystko ok! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mia

#6264858 Napisano: 05.10.2016 23:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

a czy wygrał ktoś więcej niz raz na ta samą osobe w konku Pkp http://www.interc...kurs-codzienny.html?
wysyłałam zgłoszenia 2-3 minuty po północy i tylko raz wygrałam

Tak, zresztą wystarczy przejrzeć listy - dane się nieraz powtarzają. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6264494 Napisano: 05.10.2016 11:47:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

czy wyrzucacie już korki z Żywiec Zdrój i opakowania z Familijnych? ja nic nie wygrałam ale łudziłaś się na jakieś rezerwy.. ? inne praagony sobie moga leżeć ale te opakowania i korki zajmują mi za dużo miejsca w mojej szufladzie skarbów emotka

No właśnie... Familijne! Całe lato wszyscy moi goście obowiązkowo żarli ciasteczka i wafelki Familijnych i grzyb z tego!emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6264130 Napisano: 04.10.2016 17:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

defed napisał(a):

Prad napisał(a):

Tak Was pytam i nie mogę się nadziwić w temacie Winiary... Czy dobrze rozumiem, że do 1000 osób wysłali o jednej porze sms z prośbą o telefon podczas którego informują, że sami oddzwonią?????

emotka  Tak  emotka

Masakra...
wychodzi na to ze przez 1,5 dnia bylo ponad 1000 zgłoszeń

Zapewne, ale trzeba wziąć pod uwagę, że zadziałały tu też magiczne słowa "dla 1000 pierwszych"...
W sumie, nieważne czy dadzą fartuchy, czy breloczki, czy magnesy na lodówkę, na ludzką psychikę to znakomicie działa. emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mia

#6264100 Napisano: 04.10.2016 16:49:30 w Intermarche
Czy może mi ktoś podać (może być na PW) treść smsa? Bo dochodził w takich kawałkach, że jak zaczęłam je kasować, to w końcu i ten cały wykasowałam. emotka
Głównie chodzi mi o maila, na który trzeba odesłać dane i skany, bo resztę znajdę w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0