Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6169388 Napisano: 06.03.2016 13:30:49 w Wkurza mnie...
@cc_investigator napisał(a):

Naprawdę nie chcę nikogo urazić, ale ten wątek (który bardzo lubiłam) stał się ostatnio serialem jednego aktora. Ok, niech będzie, staram się nie czytać, nie wchodzić, bo zaczęło mnie to nużyć, mój problem.
Ale jak zaczynamy w ten serial wplątywać depresję, czyli sprawę baaardzo poważną, a epizod ma tytuł "wylecz se depresję wyjazdem w góry", to naprawdę apeluję nie nakręcajcie tego... Bo pójdzie chyba nie w tę stronę, co trzeba. Właśnie ze względu na szacunek dla osób, które albo same walczą, abo mają bliskie osoby, które prowadzą wojnę z tą chorobą.
Nie wyjazd w góry nie pomoże, nie - konkursy nie pomogą.
Koniec apelu.

Z ust mi to wyjęłaś. Choć mnie się cisnęły trochę ostrzejsze, więc dzięki za wyręczenie.emotka

monikar napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

wkurza mnie moja  d e p r e s j a emotka

Znam ten ból  emotka  Trzymaj się! Ściskam mocno! emotka  Kiedyś i dla nas wyjdzie słońce! emotka

Dokładnie tak. Nie jesteś sama. emotka Już za progiem wiosna, zawsze to trochę lepiej/łatwiej będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6169312 Napisano: 05.03.2016 22:07:54 w NA CO CZEKAMY?
Można by zacząć od nowa to aktualizować... emotka

"Spakuj rodzinę na zimę" Actimel C4/ Graf - komisja 04.03 + sms w ciągu 5 dni = 09.03
Tesco Streamline Colgate - 09.03+ 3dr = 14.03
„Wideo-konkurs - 15 lat Kauflandu w Polsce”  - mail do 15.03
"Wygraj prezent tej zimy" ITM/ Columbit - komisja 08-21.03, sms w ciągu 7 dni roboczych

Proszę dopisywać, ja mało w czym biorę udział ostatnio. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6168836 Napisano: 04.03.2016 14:39:51 w Biedronka
monikar napisał(a):

Wiadomo już coś na temat poprawienie listy Zott z 1 etapu?

Ha ha ha.
Niezmienna odpowiedź ze strony Jogobelli na FB: "Prosimy o cierpliwość". emotka
https://www.faceb...47688/posts_to_page/
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6168580 Napisano: 03.03.2016 21:38:56 w Wkurza mnie...
gosposia07 napisał(a):

Dziś byłam w Rabacie Detal- myślę sobie- a kupię, co tam trzeba ( mimo, że tak na prawdę mi nie trzeba emotka ) i zagram.
Ale w tym sklepie taka bida z nędzą, że nie było ani jednego produktu do tego konka aktualnego i wyszłam z niczym, tzn, z zaoszczędzonymi 2 dychami w kieszeni emotka

Ha ha, to tak jak u mnie w ABC. Ten sklep fajkami i piwem stoi; oczywiście w sieci jest tylko na papierze, więc nawet jak się jakiś produkt konkursowy trafi, to cenę ma daleką od promocyjnej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6168528 Napisano: 03.03.2016 20:09:49 w Wkurza mnie...
gosposia07 napisał(a):

Loteria  z cocacolą  Smolar
21 paragonów i cisza - masakra, chyba lekko przesadziłam emotka , a staram się nie ulec pokusie, żeby zrobić następne zakupy na tą loterię...(spoliczkujcie!)

emotka W którym to sklepie tak zaszalałaś?
Ja dziś w C4 kupiłam na 5 (aż!) paragonów i mało mi wąż w kieszeni nie zdechł...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6168527 Napisano: 03.03.2016 20:07:42 w Czy informują/ informowali?
mariolakal napisał(a):

Czy Grześki, Henkel POLO i inne "dzienne" informują na bieżąco ? 

Grześki - wg informacji z FB wyniki będą raz na tydzień, co wtorek.
Henkel Polo - jest tak mało nagród, że możliwe iż informują na bieżąco. Zgodnie z regulaminem, mają 7 dni od losowania na sms. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6168019 Napisano: 02.03.2016 20:18:59 w Biedronka
Te odpowiedzi na FB dość podobne są. emotka
Jogobella dzisiaj: "Komisja na pewno zweryfikuje zgłoszenia, prosimy o cierpliwość."
Dotyczy wyników Zott z I etapu, sprzed (bagatela) prawie miesiąca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167981 Napisano: 02.03.2016 19:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Czy Rossmann Skarb informuje automatycznie wszystkich o jednej godzinie? Czy jest jeszcze szansa na sms?

W ciągu 12h trzeba odesłać dane.
Jutro będzie rezerwa. Zawsze jest. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167954 Napisano: 02.03.2016 18:14:07 w Informują
Skarb - smsy. Z numeru 7057. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167530 Napisano: 02.03.2016 09:27:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
blanca napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czy jest ktoś kto brał udział w konku Wawel wczoraj i nie widzi swojego zgłoszenia w galerii? Mojego nie ma ani też  nie ma siostry a dostałyśmy potwierdzenie emotka

Mojego też nie ma

Mojego też nie, w nagrodzonych też nie - kij im w oko z takim konkursem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167398 Napisano: 01.03.2016 21:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola26 napisał(a):

I znów "Wysyłanie zgłoszenia nie powiodło się, prosimy sprawdzić zawartość pól"... wrrrrremotka emotka

Wiesz co w tym jest dobre? Póki co, masz jeszcze nadzieję, i świeżutki niewykorzystany paragon! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167335 Napisano: 01.03.2016 20:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@cc_investigator napisał(a):

Właśnie czytam sobie regulamin Graal w wykonaniu Albedo 
http://graal.vas..../files/regulamin.pdf
i chyba nadejszła nowa era konkursów - promo w połączeniu z lajkami, co oznacza publikację tekstów.
Takiego stworka potworka konkursowego jeszcze nigdy nie oglądałam.

O matko ty moja... A któż to nad tym myślał i ile. emotka
Teraz ja będę musiała się dobrze namyśleć, czy brać w tym cudaku udział. Na razie i tak problem z głowy, skoro ta modernistyczna aplikacja zdechła. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167175 Napisano: 01.03.2016 16:24:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Pytanie zostało wysłane po zakończeniu konkursu. Przyznam, że oglądając to,  co dzieje się przez ostatnie lata w konkursowym światku,  byłam po prostu ciekawa jak tym razem agencja będzie patrzyła na zgłoszenia. Wysłałam sam tekst. I żałuję. 

Widzę, że kolejny n-ty konkurs przegapiłam. Ale chyba już nie żałuję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6167046 Napisano: 01.03.2016 13:34:30 w Informują
Maile od BelVita:
Drodzy zwycięzcy!  Zapraszamy do odbioru upragnionych śniadaniówek od 7 marca br. w wybranych przez siebie salonach. Za wszelkie niedogodności, najmocniej przepraszamy!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6166743 Napisano: 29.02.2016 20:51:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

https://ciachnijselfie.pl/galeria emotka

emotka Tera się dopiero zacznie. Definitywnie przestaję śledzić ten wątek w dniu dzisiejszym (mam zbyt dużo jeszcze do zrobienia). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6166601 Napisano: 29.02.2016 17:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Faktycznie, znowu robi się tu zbyt jadowicie.
Jedno jest pewne - konkurs Milka wzbudza negatywne emocje. emotka
Ja już się wyłączam. Jak namieszałam, to przepraszam. Życzę wszystkim grającym, żeby prędzej czy później, ale w tej upragnionej galerii się znaleźli... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6166569 Napisano: 29.02.2016 16:57:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Mia, nie trzeba mieć wytrzeszczonych oczu, ale czy to zdjęcie z książką wyraża jakieś emocje? Bo ja ich nie dostrzegam. Oświeć, proszę

Proszę bardzo. Np: "Jest mi dobrze, osiągnęłam wewnętrzny spokój. Jest ciepło, jest słodko, cicho - nie trzeba nic więcej. Jestem szczęśliwa."
Wybierz, co chcesz. emotka
Natomiast większość zdjęć mówi wg mnie: "Odje... ło mi totalnie. Ale nie łudźcie się, że na punkcie Milki - na punkcie Samsunga."
Dziwię się, że organizator nie zauważa tej drugiej części przesłania i koncentruje się tylko na pierwszej. emotka

P.S.
A jakie emocje wyraża zdjęcie pani podłączonej kablami od słuchawek do ciastek? Teraz Ty mnie oświeć. Bo dla mnie to jest tylko "Matko, prąd mnie chyba popieścił!". Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6166554 Napisano: 29.02.2016 16:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miałam się już nie odzywać w temacie Milki, ale jednak mnie świerzbi... emotka
Zdjęcie dziewczyny z książką zaliczam do moich ulubionych w tej galerii. Jest piękne, nastrojowe, jest Milka...

A emocje? Czy koniecznie trzeba mieć oczy wytrzeszczone jak kot cenzuraący w sieczkę, żeby tzw. selfie wyrażało emocje?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6166076 Napisano: 27.02.2016 19:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ameryka napisał(a):

http://www.rabat-...l/konkurs-sms-15luty

do jutra jak ktoś ma sklep w pobliżu, a chyba nie ma w bazie

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z regulaminu wynika, że odbiór osobisty w sklepie z dowodem i paragonem...
Piszę, bo ktoś już chce kupić paragon. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6165950 Napisano: 27.02.2016 10:39:14 w Biedronka
deva napisał(a):

zubi napisał(a):

maa napisał(a):

czy był już rozsyłane maile z Zott z III etapu?

jeszcze nie

odsylacie paragony bez maili?

Ja odesłałam, bo miałam akurat jeszcze do odesłania z II etapu, a nie mam zamiaru latać specjalnie na pocztę, dlatego, że organizatorzy mają bajzel na kółkach i leją non stop na własny regulamin... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0