Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6096506 Napisano: 19.10.2015 18:44:53 w SZUKAM....
Szukam za ile te xboxy z Wedla-Biedronka ewentualnie sprzedajecie i w ogóle jakiegoś linku do tego modelu, na ceneo czy gdzie indziej...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6096448 Napisano: 19.10.2015 16:39:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie lubię takich poniedziałków... Tylko ból głowy wygrany od latania po bankach i innych szacownych instytucjach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6096249 Napisano: 19.10.2015 12:27:11 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Jak sobie przypomnę że kiedyś z pewnego konkursu opublikowali teksty o marzeniach... to aż mi się nie chce na pedigree wymyślać

Poziom  aż tak wysoki czy raczej w drugą stronę? 

Poziom hmmmm... poniżej dna i 2m mułu, ale za to były to prace specjalistek "od opraw plastycznych"....

Słucham? emotka Ale to była ta sama agencja? Bo jak tak, to daruję sobie wyprawę po Whiskas, zwłaszcza że kot syna nie chce tego żreć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6096093 Napisano: 18.10.2015 23:03:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katoda napisał(a):

No właśnie niby zapis w regulaminie mówi, że nie można w ciągu trwania konkursu otrzymać zwrot dwa razy, ale poprzedni to był inny konkurs, całkiem osobny.

Dziwiłam się, że kasa jeszcze nie wpłynęła mi na konto, bo mojej mamie, która zgłaszała się po mnie pieniądze po tygodniu wpłynęły (inne konto, inny adres).
Także chyba po ptokach...

Aha, to znaczy ja też pewnie nie mam na co czekać... I bądź tu człowieku uczciwym.emotka
Oj, chyba sobie do nich napiszę - nie dla tych 15 zł, ale dla zasady - nie mają prawa przetrzymywać moich danych osobowych z poprzednich konkursów i porównywać z aktualnymi...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6095828 Napisano: 17.10.2015 23:05:17 w SZUKAM....
migi napisał(a):

mia napisał(a):

Zgłaszał ktoś dzisiaj Łaciate przez stronę i nie dostał zwrotki na maila? emotka

Tak, przyszło od razu. A zaznaczyłaś zgodę w 3-cim kwadraciku?

O, widzisz... Zaznaczyć zaznaczyłam, ale tam mi się coś nie chciało wysłać, bo bredziło, że znaków za dużo (okazało się , że cudzysłów nie pasował szanownym) i może te zgody niektóre poznikały w międzyczasie.
Dzięki.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6095815 Napisano: 17.10.2015 22:22:33 w SZUKAM....
Zgłaszał ktoś dzisiaj Łaciate przez stronę i nie dostał zwrotki na maila? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6095791 Napisano: 17.10.2015 21:33:41 w Wkurza mnie...
1Hiacynta1 napisał(a):

"o ty ku**o, odpie*dol się od dziecka, ja tu mięso kupuję, a ty spie*dalaj!".
taalvikki gdzie ty robisz zakupy???? Nigdy nie spotkałam się z taką reakcją, nigdy!!! A kilka razy w życiu zdarzyło mi się zwrócić uwagę innej osobie...emotka

Też sobie tego nie wyobrażam, żeby ktoś odezwał się do mnie w ten sposób. emotka I jak normalnie jestem łagodna jak baranek z różowa wstążeczką, tak w takiej sytuacji nie ręczyłabym za siebie...

A wkurzają mnie maksymalnie, żeby dosadniej nie powiedzieć, kupujący na Allegro i Tablicy, którzy zawracają d..ę pytaniami długo i wytrwale, i na tym koniec. Ani be, ani me, ani kukuryku... Chyba się nudzą.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6094702 Napisano: 15.10.2015 22:13:59 w Wkurza mnie...
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, słowa otuchy, tu i na PW. Może to śmieszne, ale naprawdę już mi lżej. emotka emotka
Koper, a ten cytat, to sobie chyba w stopkę wstawię! Genialny jest.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6094533 Napisano: 15.10.2015 16:58:14 w Wkurza mnie...
Wszystko się chrzani... emotka
Na wszystkich frontach. Od finansów po zdrowie. Zaczyna mi brakować już sił, żeby to udźwignąć.emotka
Niech mnie ktoś dobije, albo pocieszy, jeśli to możliwe...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6094105 Napisano: 15.10.2015 00:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie co... Wczoraj było żarcie o cukierki, dzisiaj o Dzień Nauczyciela... emotka
Nie wiem, czy biomet jest jakiś niekorzystny, czy inne cholerstwo, ale proponuję każdemu szklankę zimnej wody przed napisaniem kolejnej riposty. emotka

Z mojej strony EOT. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093986 Napisano: 14.10.2015 20:37:47 w Popraw sobie humor...
awi napisał(a):

Konkurs na nazwę parku wodnego w Tychach
http://deser.gaze...aczycie-co.html#Prze

Przerabialiśmy to już gdzie indziej. emotka
http://www.gk24.p...ne-zdjecia,id,t.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093905 Napisano: 14.10.2015 17:55:12 w Biedronka
renatak0 napisał(a):

poszły juz maile  z Mocy z 10.10?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093856 Napisano: 14.10.2015 17:21:08 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

Ja na 8 kuflach mam negatywną
Na aparacie na razie cisza emotka

Co Wy? emotka Ogłupieli?
Ja na razie nie mam nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093767 Napisano: 14.10.2015 15:35:50 w Biedronka
asante napisał(a):

Ciężki poród ma dzisiaj Moc...

Toć kurczę, już dawno cesarkę należałoby zrobić...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093419 Napisano: 14.10.2015 09:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Ja Wam powiem skąd ta dyskusja. Biedronka nie rzuciła wyników z Mocy już od piątku i wszystkim tak żyłka chodzi, że nie ma gdzie z siebie wyrzucić tej frustracji. Avanti, taki odwyk od wyników nam nie służy - upraszamy o szybkie nadrobienie zaległości emotka
Bo już nie wiadomo o co chodzi, o rzucanie chrupkami, czy cukierkami emotka

Amen!emotka
Człowiek na odwyku zły jest. I tyla w temacie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093161 Napisano: 13.10.2015 20:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

jeśli na paragonie z tesco mam napisane czek gorz wisn100 i ptas ml wanil 380g to bez problemu Albedo uzna mi paragon czy muszę jechać po pieczątkę, że to produkty Wedel?
kto pomoże ?

Na 99% uznają.
A jak chcesz mieć pewność, to poślij im skan paragonu z tym pytaniem. Na odsyłkę jest dużo czasu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093157 Napisano: 13.10.2015 20:36:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sugrasugar napisał(a):

Zupełny przypadek, zarejestrowałam się zupełnie nie po to emotka Akurat pech chciał, że czytałam dziś forum i czytałam też regulamin konkursu i być może to, że jestem nowa sprawia, ze mnie jeszcze coś oburza, was już pewnie nic nie rusza emotka

Tak masz rację - nas już nic nie rusza - z lubością wyrywamy łapki biedronkom, także tym przez małe "b", i tym podobne.
Ale nie o to mi chodziło z tą rejestracją; dziwi mnie raczej to, że od razu zaczynasz nas nawracać ( to bardzo odważne, prawie jak Giordano Bruno), zamiast najpierw się przyczaić i dopiero po kilkunastu postach w "grach i zabawach", wywalić co myślisz o bywalcach tego forum. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6093141 Napisano: 13.10.2015 20:23:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

A jak napiszę tekst np. chłopakowi i on tym tekstem zgarnie te cukierki, które ja już w niedziele wygrałam to też będę się smażyćw piekle? emotka

Nie, ale tu Cię spalą na stosie jak widać. Więc nie kłap dziobem po próżnicy. emotka

sugrasugar, czy naprawdę aż trzeba się było zarejestrować po to, by dwa posty z pretensjami o cukierkach napisać? emotka
Swoją drogą, nie wiem co tak się wszyscy wściekli z pożądania na te cukierki - taką nienaganną linię macie? Bo ja jak widzę wpis "Hura, mam 5 kg cukierków Wawel", to mi skóra cierpnie, jak zrobię sobie wizualizację... Tym bardziej, że przed chwila zeżarłam pół czekolady Wedla z zapasów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6092949 Napisano: 13.10.2015 16:47:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

Czy może ktoś wie / wygrał bądź słyszał o wygranych z Nalęczowianki "Wyskocz z Kapci" w przeciągu kilkunastu ostatnich dni? Coś ucichło nikt się nie pochwalił chyba w tym miesiącu.

Może Aleksandrów Łódzki zaczął wyskakiwać z kapci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6092945 Napisano: 13.10.2015 16:46:15 w Biedronka
Bunt powstał na pokładzie wiadomej agencji:
"Mamy dosyć tych żałosnych sentencji!
Ile można w kółko to samo obracać?
Od czytania już Lipton się zwraca...
Żądamy podwyżki wynagrodzenia
i czegoś innego niż Lay's do jedzenia!"
Pobladło jak lilia Lidii oblicze...
"Przecież na razie same straty liczę,