Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6073130 Napisano: 14.09.2015 18:56:51 w Biedronka
kaskaderka1 napisał(a):

Jestem w szoku.
Ludzie po 400 zgłoszeń wysyłają a wygrana to 4 pralki.

Wierzysz w to naprawdę? emotka Ja myślę, że ktoś ma dobrą polewkę z takich reakcji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072996 Napisano: 14.09.2015 16:43:01 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

k...a,siedzę i ryczę jak dzieciak.Zainwestowałam w kapsułki,wciskam rodzinie za 1/2 ceny a  tu porażka na całego. To się nazywa pech.
Szlag by to trafił. Odechciewa się wszystkiego.

emotka Na pewno się passa odwróci.emotka   Zagraj w drugim etapie na jedno zgłoszenie i czuję, że wygrasz! emotka

A w ogóle, to niech lepiej wrzucą wyniki na stronę, bo się znowu okaże, że 1/3 smsów nie dotarła. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072961 Napisano: 14.09.2015 16:14:28 w Biedronka
arya napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Smsy o pralkach macie z jednej godziny czy ślą na raty?

Właśnie?

Powiedzcie, że jeszcze nie jest pozamiatane. Jak Smolar śle smsy???

Niestety raczej śle wszystkie naraz. emotka
Ale za to kapsułki w super cenie były. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072958 Napisano: 14.09.2015 16:13:15 w Informują
Netsle ITM dzwoni z głównymi.
Tel. jak zawsze 537... itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072806 Napisano: 14.09.2015 13:59:51 w Inne mniejsze markety
perlshine napisał(a):

Ja mam iRobota prawdopodobnie z 04.09 telefon około 12:20
PS Szukam regulaminu, ktoś coś?? :>

http://www.poloma.../konkurs-henkel.html
Tu jest na stronie w PDF-ie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072685 Napisano: 14.09.2015 12:08:32 w Biedronka
frodo napisał(a):

A co z 11 września?

Teoretycznie 11-12-13 wyniki jutro.
Chyba że zmienią taktykę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072427 Napisano: 13.09.2015 23:41:33 w Biedronka
marzenier napisał(a):

mia napisał(a):

Nie pasuje mi to kompletnie, abstrahując od moich sympatii i antypatii.emotka Czy Albedo kiedykolwiek w jakimś swoim konkursie stosowało formularz na stronie?

Tak
Coś było. 
Coś z szmponem chyba syoss,do wygrania byly walizki i wycieczki.
Pamietam,bo...nie wygrałam emotka (ale z tego co mi mgliscie świta,to tam chyba prosili o nr.paragonu)

No to w takim razie nie brałam w tym udziału, bo formularza nie kojarzę, a o numer paragonu prosili mnie jak do tej pory jedynie w loteriach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072420 Napisano: 13.09.2015 23:36:04 w Biedronka
Nie pasuje mi to kompletnie, abstrahując od moich sympatii i antypatii.emotka Czy Albedo kiedykolwiek w jakimś swoim konkursie stosowało formularz na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072407 Napisano: 13.09.2015 22:50:47 w Biedronka
Adasio napisał(a):

Aldebo Marketing Poznań.

Mam nadzieję, że to pomyłka...emotka Nie tylko b z d. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072382 Napisano: 13.09.2015 22:12:45 w Biedronka
Adasio napisał(a):

Nie wróżmy w fusów emotka

Czemu nie? emotka
PMICombera. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072364 Napisano: 13.09.2015 21:46:55 w Biedronka
rogalino napisał(a):

http://www.opinio...ronka-konkurs-wedel/ seriooo? Bierdonka oszalała!

Nagrody - dobrze, lubo. emotka
Hasłowy - dobrze. emotka
Formularz - dobrze. emotka
Wedel=słodycze - fatalnie... emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072348 Napisano: 13.09.2015 21:09:00 w Biedronka
luko922 napisał(a):

giulietta napisał(a):

bonitta napisał(a):

Jeśli chodzi o hasła to na początku się starałam a teraz pisze tylko: "Lipton jest bardzo smaczny" gdzie Lipton zmieniam w zależności od tego co mam na paragonie. Nikt tego nie czyta więc po co się starać. Wygrywam mniej więcej 1/3, czasem 2/3 a czasem 3/3 jak zagram na mamę czy kogos innego z rodziny. Generalnie puki co mam 19/27 wygranych

to jak grasz świadczy tylko o Tobie emotka  i nie ważne czy czytają czy nie....  cieszysz się z premii 50 zł zdobytej w "po co się starać" ?! ja bym zrezygnowała i jeszcze 50 dopłaciła agencji za wstyd z takim podejściem, bo to jak oszukać, kraść itp. emotka  a na etacie też "po co się strać"? emotka   wolę też stracić paragony niż okraść kogoś z hasła i wygrać plagiatem.... los jest przewrotny i mierzy według miary..... do czasu emotka

giulietta takie bzdury piszesz, że aż mi się śmiać chce emotka  O jakim oszustwie czy kradzieży tu mowa? Bez przesady... Aż mi w sumie przykro jak to czytam, bo zdaję sobie sprawę z tego, że Ty tak na poważnie... emotka

Luko, a ja jestem przerażona, że Ty na poważnie (chyba?) powyższe piszesz. emotka
I oto jest tak zwana względność rzeczy.
Bo ja pod postem giulietty miałam zamiar ikonki z brawami postawić, tylko że właśnie na kije wychodziłam...
Mimo że święta nie jestem, bo mnie akurat zdarza się na jakiś konkurs posłać stare przerobione lekko hasło z innego konkursu (SWOJE hasło, zaznaczam!) emotka , no to jednak...wszystko ma swoje granice. emotka I dlatego, może i durna jestem, ale nie wysyłam ponownie w Biedronce haseł, które wygrały ze zmienionym jednym wyrazem, tylko stale piszę nowe. Nawet jeśli mi się to mniej opłaci, to trudno - mimo wszystko pieniądze nie są najważniejsze. A ja się przy tym konkursie i tak dobrze bawię.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072282 Napisano: 13.09.2015 18:21:29 w Biedronka
Najlepsze jest to, że w tej samej Biedronce mam jedną super kasjerkę - pogadamy, pożartujemy, ile takich zestawów dziennie sprzedaje - sama zaproponowała, żebym wszystko sobie wzięła od razu do torby,a ona tylko jednym zestawem odpowiednią ilość razy przejedzie, żeby tłoku na ladzie nie robić. emotka A, i oczywiście zaproponowała też, że mi cały zwitek paragonów da naraz, jak wszystkie się wydrukują. emotka   Choć raz nie miały rogów poobdzieranych.
Niestety, do tej pory tylko dwa razy na nią trafiłam... emotka
Zakupy robię stale w tej samej (najbliższej zresztą) Biedronce, bo jest najlepszy/najtańszy asortyment i stosunkowo mało ludzi. Nie lubię stać w kolejkach.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072269 Napisano: 13.09.2015 17:35:20 w Biedronka
Moja wizyta w Biedronce.

Pierwsza myśl: "O kur...,znów ta sama kasjerka..". Druga: "Ludzi brak, trzeba szybko działać." W oczach kasjerki w momencie, gdy ciskam na taśmę sześć paczek Cheetosów pojawia się błysk rozpoznania i zniechęcenia. "Dzień dobry (szeroki wyszczerz). Pani już wie co i jak prawda? (drugi wyszczerz) To ja tylko skoczę po Liptony i już może pani kasować." Walczę z cholerną zgrzewką i kątem oka widzę, że przy kasie zaczyna się ustawiać ogonek. A kij tam, w sumie wszystko jedno, Lemon czy Green. Zgarniam w podołek 6 butelek, ciskam na ladę i z porozumiewawczym uśmiechem rozkładam kasjerce na taśmie parkami. No to lecimy. Wysypuję cały bilon na kasę, żeby kasjerka sobie mogła sama szybko brać i sobie wydawać, i tak dalej. Mąż odsuwa się na trzy metry ode mnie i z ogromnym zainteresowaniem ogląda jakieś sadzonki. Kolejka przygląda się z niejaką ciekawością. "X, chodźże tu pomóż mi pakować!" drę się do męża. Mąż zbliża z miną, jakby przeżuwał szczura i rzuca dowcipem w kierunku kasjerki:"No, a miałem się zamiar do niej nie przyznawać!". Niestety pani nie reaguje perlistym chichotem, mierzy nas zimnym spojrzeniem, i zamaszyście wyrywa z kasy ostatni, szósty paragon. "Dziękuję, do widzenia (wyszczerz)".
W domyśle... "Do jutra".

Kto się pod tym podpisze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072244 Napisano: 13.09.2015 16:00:44 w Biedronka
dydys napisał(a):

Może źle to ujęłam,  ale oczywiście nie chodziło mi o plagiat innych hasełek, ale o jakąś inspiracje i kierunek myśli. Żeby nie było, zawsze wysyłam własne prace, bo wtedy radość z wygrania jest duża. emotka Cenię sobie uczciwość a nie lubię cwaniakowania. Ale swoją drogą na taką ilość zgłoszeń hasła pewnie się powtarzają emotka   Zmotywowana przez koleżanki z forum już poruszyłam zlasowane chorobą komórki i 2 hasełka posłałam  emotka  Miłej niedzieli!

Dydys, przecież ja żartowałam.
I na pewno mnóstwo haseł się powtarza, może nie dosłownie, ale w każdym razie jak chodzi o pewne wyrażenia, porównania, itd.
Jedyne, co podtrzymuję, to zmienny gust komisji, co zresztą może być spowodowane ilością i jakością zgłoszeń w danym etapie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072212 Napisano: 13.09.2015 13:28:12 w Biedronka
dydys napisał(a):

Już nie mam weny na wymyślanie coraz to nowych haseł, emotka  Jedyne, które mi przychodzi na myśl: Gdy Lay'sy chrupię, mam wszystko w ...upie chyba raczej nie przejdzie emotka    a Wy cały czas wymyślacie nowe, czy próbował ktoś wysłać zwycięskie. Mam wrażenie, że cały czas podobne nagradzają. Może by się tak powymieniać hasełkami emotka

Taa, jasne, i pójdziemy razem siedzieć za 50 zł. emotka
Tak, cały czas nowe. Z wymyślaniem mam zero problemu, problem ino w tym, by wygrały... A gust komisji jest mocno zmienny.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072060 Napisano: 12.09.2015 17:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Zrobiłam danie na konkurs Radia Zet i Netto i zapomniałam wysłać, czy ktoś wie od kiedy do kiedy będzie drugi etap i jakie produkty w nim będą, bo na ich stronie nic nie mogę znaleźć, a taka zła jestem na siebie, że muszę coś ugotować...

Nie jesteś jedyna - córka miała właśnie dziś (a nie wczoraj) robić swoje popisowe danie, bo jej mamusi się pochrzaniło, że etap jest do niedzieli.emotka
Zrobi i tak, bo lubimy, ale już po nagrodach... emotka
Też jestem ciekawa, co będzie w II etapie, ale pewnie odsłona nastąpi w poniedziałek... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072022 Napisano: 12.09.2015 13:47:20 w Biedronka
polarniczka napisał(a):

nie znam gustu IQ Marketing , bo z tego co widzę biorę udział w małej ilości konkursów co organizują, ale na zdrowy rozsądek, mając do wyboru jakiegoś obleśnego faceta co siedzi w fotelu z czteropakiem Tyskiego na wielkim brzuchu (swoją drogą gdzie tu gest zwycięstwa) a zdjęcie gdzie ktoś stoi na szczycie z rękami w górze, to chyba wybiorą to drugie zdjęcie...niektóre z Tyskim w tle są fajne, ale niektóre żenujące i ja bym się wstydziła je wklejać...takie jest moje zdanie

Dla mnie w ogóle połowa z tych zdjęć w galerii jest żenadą, ale... tak, jak powiedziałaś, nie znamy gustu agencji. emotka
Stąd było moje pytanie... Nawiasem mówiąc moje zgłoszone zdjęcie jest właśnie w górach.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072019 Napisano: 12.09.2015 13:22:20 w Biedronka
mattadore napisał(a):

U mnie tez aparat bez tyskiego na zdjęciu

polarniczka napisał(a):

mia napisał(a):

Mam pytanie - czy wygrał ktoś aparat z Tyskiego zdjęciem, na którym nie było Tyskiego?emotka

ja wygrałam...i nie mam zamiaru w natępnych edycjach go wklejać...wydaje mi się, że nie o to tu chodziło

Dzięki za odpowiedzi. emotka
Zgłosiłam w II etapie całe jedno zdjęcie i bez Tyskiego, i zastanawiałam się, czy można mieć jakąś nadzieję w ogóle... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6072016 Napisano: 12.09.2015 13:13:37 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Czy ktoś wygrał w mocy nagród numerem paragonu, poprzedzonym literami "nr"?
Bo chyba w kulki sobie z nami lecą, bo sami nie przewidzieli, że numery mogą się legalnie powtarzać.

Prawdopodobnie masz rację, ale im tego nie udowodnisz. emotka
Po prostu trzeba liczyć tylko na paragony "niewykorzystane", albo... robić zwrot do sklepu i kupować od nowa.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0