Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6068637 Napisano: 07.09.2015 17:06:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

mia napisał(a):

bzowapani napisał(a):

dolly napisał(a):Smolar główna  emotka  z żabki

Dolly, nie wiem nawet, czy to był konkurs, czy loteria, ale doczytałam ile główna wynosi.emotka emotka emotka
Mam nadzieję, że i ja się kiedyś na taką kwotę załapię, bo jeszcze mi się nie zdarzyło. emotka emotka

Eeee Mia, ale to tylko te bilety na mecz, to chyba z czyms pimylilas emotka

Zaraz Cię w d...e kopnę - to co ludzi w konia robisz???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068631 Napisano: 07.09.2015 17:00:36 w Gratulacje! Dla wygranych!

dolly napisał(a):Smolar główna  emotka  z żabki

Dolly, nie wiem nawet, czy to był konkurs, czy loteria, ale doczytałam ile główna wynosi.emotka emotka emotka
Mam nadzieję, że i ja się kiedyś na taką kwotę załapię, bo jeszcze mi się nie zdarzyło. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068605 Napisano: 07.09.2015 16:39:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

no ale wiadomo o co cho emotka same zdzisławy, janiny, ireny, zbigniewy... pewnie doszukuję się drugiego dna, ale rzuciło mi się to w oczy emotka bo jak można na siebie wygrać nawet 100 bonów, to czemu grają na babcie i prababcie, dziadków itd? emotka chyba mało jeszcze wiememotka

No, wściekł się chyba, czy szaleju objadł! emotka
Mogę się na PW dowiedzieć, gdzie z moim imieniem jestem w klasyfikacji wiekowej? Bo może mam już kury macać, zamiast w konkursach grać?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068553 Napisano: 07.09.2015 15:49:55 w Biedronka
assal napisał(a):

Po pierwszych kilku dniach, gdzie było 100% i wysyp pięćdziesiątek, teraz marniutko emotka

To ciesz się z tego, co masz emotka - ja zaczęłam grać dopiero od 02.09, więc marnie to widzę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068524 Napisano: 07.09.2015 15:37:05 w Biedronka
Skuteczność spada - 2/3. Mogliby dać dalsze wyniki, bo nie wiem, czy jechać do Biedronki, czy przystopować na razie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068361 Napisano: 07.09.2015 13:27:38 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

Szukam czy jest jakaś awaria na poczcie ??
Nie można wysłać paczek ani listów poleconychemotka

Ano jest.emotka

Edit:
(...) Nieaktualne, już znalazłam dokument. Matko, co za dzień. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068352 Napisano: 07.09.2015 13:14:25 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Mia - u mnie też dziś awaria na poczcie była... 

To może coś centralnie im padło?
Termin wysyłki mam do środy, więc lepiej niech się ogarną...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068350 Napisano: 07.09.2015 13:09:58 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że tydzień się zaczął parszywie. Najpierw mnie coś zaczęło łamać (pewnie prze cudowną pogodę), potem na poczcie, na którą się mimo wszystko powlekłam z listem do Nestle, awaria... nie przyjmują poleconych. emotka emotka Jeszcze zaparkowałam tak na krzywy ryj pod cholerną pocztą, że więcej zajęło wyjeżdżanie jak droga na nią, no ale wszak spieszyło mi się...emotka
Dotarłam do domu, zrobiłam sobie kawę dla relaksu i wylałam - dobrze, że na balkon, nie na dywan. Niemniej zrobiłam to z odpowiednim rozmachem i wszystkie "meble" balkonowe do wycierania. Niby płytki już dawno należało umyć...

I na koniec: tego posta pisze drugi raz, bo pierwszego zamiast wysłać skasowałam.
Chyba jednak nie lubię poniedziałków. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068221 Napisano: 07.09.2015 09:41:57 w Biedronka
rachel napisał(a):

mia napisał(a):

jokan napisał(a):

lui napisał(a):

regulamin Persil Biedronka (strona już działa)
https://www.loter...sil.pl/regulamin.pdf

ciekawe czy towaru na półkach zabraknie emotka

Nie sądzę. Ja kupię, bo i tak proszek mi się kończy i lubię Persil. Ale konkurs ogólnie drogi jest dla przeciętnego konsumenta. emotka
Poza tym do wygrania są nie malutkie iPady (np.), ale trudne do sprzedania i przechowania pralki...

Ja myślę że wiele osób spróbuje zagrać , a produkty Persil w biedronce nie są jakoś szczególnie drogie. Poza tym ludzie widzą 750 pralek (mówię o zwykłych konsumentach) i nie zastanawiają się ile biedronek jest w całej Polsce. Do tego wystarczy podać sam nr paragonu bo to loteria. Słowem pewnie nie będzie tylu zgłoszeń co w coli czy leonie ale i tak spodziewam się bardzo dużej konkurencji. Ja osobiście planuję spróbować, bo pralka by mi sie przydała a persil też od czasu do czasu zdarza mi się kupować...ale leon nauczył mnie nie wiązać zbyt dużych nadziei. Na bieronkę nawet zapowiadane 2000 zestawów kosmetyków to mało. Zresztą jak zamarudzę po wynikach będziecie mieć dowód że mam racje:P

Rachel, w sumie też racja. Ja raczej myślałam o "hurtownikach", że nie jest to tak dobry biznes jak w Coli np., i nagrody ciężkie.
Życzę Ci szczęścia i wygrania pralki, w każdym razie. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6068210 Napisano: 07.09.2015 09:22:48 w Biedronka
jokan napisał(a):

lui napisał(a):

regulamin Persil Biedronka (strona już działa)
https://www.loter...sil.pl/regulamin.pdf

ciekawe czy towaru na półkach zabraknie emotka

Nie sądzę. Ja kupię, bo i tak proszek mi się kończy i lubię Persil. Ale konkurs ogólnie drogi jest dla przeciętnego konsumenta. emotka
Poza tym do wygrania są nie malutkie iPady (np.), ale trudne do sprzedania i przechowania pralki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6067882 Napisano: 06.09.2015 13:41:17 w SZUKAM....
kozuszka38 napisał(a):

Są jakieś korki gdzie trzeba kupić karmę dla kota ,przetestowałem forum i nic nie widzę ?

A to?
https://www.e-kon...15.html#.VewlmH3SiSo
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6067848 Napisano: 06.09.2015 11:47:28 w skojarzenia
kanapka - szkoła Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6067842 Napisano: 06.09.2015 11:25:51 w Biedronka
magnus napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

W dniu wczorajszym robiąc zakupy w jednej z Biedronek byłam mile obsłużona przez dziewczynki, które pakowały mi zakupy jednocześnie zbierając na akcję charytatywną, stały przy każdej kasie (czynnej czyli dwie na 5 ) oraz przed sklepem. Zastanawiam się czy są świadomymi konkursowiczami, które mogą zbierać paragony np. po coli emotka

Swoją drogą..dawno nie spożywałam takiej dużej ilości niezdrowej żywności.

Te dziewczynki stoją po to żeby zebrać coś dla ubogich dzieci - czyli np Konkursowe chipsy, cola czy soki a nie odwrotnie - wspierać paragonami konkursowiczaemotka

Szkoda, że nie było takich dziewczynek w piątek, jak kupowałam - z mety z radością oddałabym zakupione cuda zamiast wlec je do samochodu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6067513 Napisano: 04.09.2015 23:14:10 w Biedronka
boher401 napisał(a):

Ktoś ma tak opisane laysy? - Chip Katr  ? przejdzie to emotka ?

Jeny.... Popatrz, kurza, dwa posty wyżej...emotka
A co do tego, czy przejdzie, to najlepiej zadzwoń do agencji.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6066826 Napisano: 04.09.2015 10:12:39 w Informują
Nestle ITM dzwoni z bonami z 01.09. emotka
Tel. 537.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6066615 Napisano: 03.09.2015 21:49:33 w Biedronka
masza napisał(a):

najfajniej wymyślili wtedy z ŻUBREM ta wypłatę z bankomatu, z playboyem tez było ok, ale tu to oni na bank się zamotają z tymi oświadczeniami, zobaczycie będą reklamacje, a to nie doszło, a to nie w regulaminowym czasie , bo nie zdążyli otworzyć itp.

Ty byś się nie zamotała, mając w chacie 30.000 listów? emotka
Będą jaja jak berety, to pewne.emotka No ale sami tego chcieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6066058 Napisano: 03.09.2015 12:09:17 w Biedronka
koper napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

A jak ktoś posłał z numerem dowodu to co? Muszę wyrabiać Nowy dowód ? 

Jeżeli ktoś im fizycznie wysłał swój dowód w kopercie, to powinien wyrobić nowy, a w banku zgłosić fakt zgubienia starego, a;e jeżeli tylko numer został posłany, to wyrabianie nowego dowodu nie jest konieczne.

I uprzedzając ewentualne kolejne pytanie, jeżeli ktoś posłał im PESEL, to nie musi rodzić się ponownie, żeby mieć nadany nowy numer

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6065612 Napisano: 02.09.2015 18:58:53 w Biedronka
luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

2 pytania mam Biedronkowe:
1. LEON -  czy jak wygralem ja i druga osoba pod tym samym adresem,  to czy mogę wysłać oświadczenia w jednej kopercie??

2. MOC NAGRÓD -  wygralem dzis,  załóżmy że wygram jutro czy też mozna wysłać w jednej kopercie?  A może pisal ktos / dzwonił do nich pytać o wysyłanie danych mailem??

Podbijam emotka

No ale to przecież pytania nie do nas, tylko do agencji. W Albedo np. kiedyś życzyli sobie, żeby moje i męża jednak wysłać osobno.
Zadzwoń więc i zapytaj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6065372 Napisano: 02.09.2015 14:35:06 w Biedronka
sailor napisał(a):

Wysylacie oświadczenia listem polecony z konkursu Lays?

No nie strasz, mam nadzieję, że jednak się przerzucą na skany. emotka
Inaczej to będzie większy zarobek dla poczty jak dla agencji na tym konkursie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6065146 Napisano: 02.09.2015 12:29:48 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Szkoda, że z pralkami to loteria ...Smolar emotka

Lepszy Smolar, niż... IQ Marketing  czy jak im tam.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0