Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6065086 Napisano: 02.09.2015 11:24:41 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Posiedzenia Komisji będą w dni robocze, to jest od poniedziałku do piątku. W  przypadku dni wolnych od pracy, to jest sobót, niedziel i dni świątecznych, wybór Laureatów nastąpi na pierwszym  posiedzeniu  Komisji przypadającym po dniach wolnych od pracy.

O przyznaniu Nagrody Laureat zostanie powiadomiony poprzez wysłanie przez Organizatora na adres e-mail podany w trakcie
rejestracji wiadomości e-mail w ciągu 3 dni roboczych od momentu przyznania nagrody

Czyli 31.08- komisja 01.09+ 3 dni robocze= 4.09

Dzięki. emotka To kiepsko - trzeba się chyba wcześniej jednak powlec do Biedronki...
Wygląda na to, że oni wierzą, iż będą to czytać.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6065077 Napisano: 02.09.2015 11:16:55 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

ja dzis pasuje z biedronką. czekam na pierwsze wyniki i zobaczę czy jest sens grać emotka

A kiedy mają być pierwsze wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064516 Napisano: 01.09.2015 15:44:17 w Biedronka
malutka456 napisał(a):

mia napisał(a):

buncia88 napisał(a):

120 laureatów tj.10dni konkursu. do 28go w takim razie?

Chyba 12 dni konkursu. Czyli dokładnie do wczoraj. Niestety. emotka

emotka  no coz, jak przyjdzie sms to go sobie na pamiatke zostawie emotka  mozna zadzwonic do nich i poprosic o usuniecie z bazy, jak myslicie?

Oczywiście, że tak zrób. Jeszcze cholera, samochód wylosuje to dziadostwo.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064508 Napisano: 01.09.2015 15:37:57 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

120 laureatów tj.10dni konkursu. do 28go w takim razie?

Chyba 12 dni konkursu. Czyli dokładnie do wczoraj. Niestety. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064482 Napisano: 01.09.2015 15:11:54 w Biedronka
joan napisał(a):

rencia163 napisał(a):

Gdzie ta lista, nie potrafię jej znaleźć. 

Tutaj:
http://www.smolar...at%C3%B3w_bIEDRA.pdf

Jeszcze tylko brakuje na niej tradycyjnie nagradzanych zgłoszeń typu:
- PAR. NR. 12345,
- 12345,
- Nr paragonu to 12345
itd. emotka

Po wynikach, jakie zamieścili w loterii Makro, ja już całkiem zwątpiłam w ich weryfikację. emotka
Miałam nawet do nich dzwonić, żeby przynajmniej może publicznie nie robili z siebie idiotów i nie pokazywali jak cudnie dają się robić w ciula, ale dałam sobie spokój. Szkoda nerwów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064342 Napisano: 01.09.2015 12:27:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
abodak napisał(a):

Gratulacje dla naszej forumowiczki - głownej z carte dor-brawooooooooemotka

Dokładnie! Sylwia, szacun wielki i wielu niezapomnianych chwil! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064120 Napisano: 31.08.2015 23:43:49 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Zwrotka z Lajkonik Żabka: "zachowaj orginał paragonu" emotka seriously???

Lepiej zrób jak radzą, bo to właśnie Twoje hasło może być zwycięzkie.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064118 Napisano: 31.08.2015 23:33:40 w Biedronka
monikar napisał(a):

A nie mogliby zrobić raz konkursu ze zdrową żywnością emotka  Wszędzie tylko cola, pepsi, chipsy...Zawartość cukru w tych produktach przekracza moje roczne normy emotka

Żartujesz? Zdrową i tak kupisz. A świństwo trzeba jakoś sprzedać.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6064018 Napisano: 31.08.2015 19:35:17 w Wkurza mnie...
Edit: 
Już mi przeszło. Ostatnio zbyt wiele pieniędzy straciłam, żeby się kwotą 18 zł przejmować. Chłopak córki Cheetosy poźre z radością. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6063997 Napisano: 31.08.2015 18:27:13 w SZUKAM....
mixik napisał(a):

mia napisał(a):

Czy dobrze kojarzę, że iPady mają gwarancję producenta (Apple) tylko po numerze seryjnym? emotka
Może ktoś wie też, czy to jest 24 miesiące czy 12?

Tak, ale na 12 m-cy

Dzięki, też dobrze. emotka
A z paragonem dłużej, czy tak samo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6063993 Napisano: 31.08.2015 18:21:08 w SZUKAM....
Czy dobrze kojarzę, że iPady mają gwarancję producenta (Apple) tylko po numerze seryjnym? emotka
Może ktoś wie też, czy to jest 24 miesiące czy 12? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6063809 Napisano: 31.08.2015 14:05:21 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

Ja do Biedronki z moim nie chodzę od momentu kiedy się " zapomniał " i wszedł do sklepu z workiem naszych śmieci ( worek 120l) .
Jak to ujął zapomniał że miał wyrzucić i myślał że ma siatkę z zakupami emotka .
Wstyd . Chodzimy oddzielnie .

Super! emotka
Mnie (bo mój mąż jest nieomylny emotka ) się zdarzyło z takich akcji, jedynie wyjść z Rossmanna z koszykiem w ręku i przedefilować z nim przez pół galerii, zanim się zorientowałam, że to nie moja torebka...emotka

A wkurza mnie, że wakacje to ulubiony czas remontów - wyjeżdżaliśmy w poprzednią sobotę, sąsiad z prawej sądząc po odgłosach wywalał ścianki działowe. Wróciliśmy dzisiaj rankiem, z prawej cisza, za to u sąsiada z lewej hula po podjeździe młot pneumatyczny. emotka
Sąsiadów jeszcze sporo, bo mieszkamy w szeregówce... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6059728 Napisano: 21.08.2015 18:00:55 w Rossmann
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

stelka napisał(a):

U mnie karta Apaart  emotka  

i nawet u mnie emotka . A myślałam, że mam bana u rossmana emotka

A u mnie na dwa zgłoszenia brak... Po prostu nie wierzę. emotka Nie trafić w takim stosunku nagród do grających, to faktycznie moje zgłoszenia musiały zostać uznane za beznadziejne. emotka Koniec, mam dość Rossnetu i grania. Idę na urlop.

Nie miałaś szczęścia do tej maszyny emotka  

Brak szczęścia też jest ułomnością. emotka
Chrzanię, idę się pakować. Oby jutro mi humor wrócił.emotka

Sylwia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6059721 Napisano: 21.08.2015 17:48:26 w Rossmann
ivanotta napisał(a):

stelka napisał(a):

U mnie karta Apaart  emotka  

i nawet u mnie emotka . A myślałam, że mam bana u rossmana emotka

A u mnie na dwa zgłoszenia brak... Po prostu nie wierzę. emotka Nie trafić w takim stosunku nagród do grających, to faktycznie moje zgłoszenia musiały zostać uznane za beznadziejne. emotka Koniec, mam dość Rossnetu i grania. Idę na urlop. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6059394 Napisano: 21.08.2015 08:09:40 w Biedronka
Wiecie co, jak to czytam... Wczoraj miałam podjechać do Biedronki żeby kupić małe Cole (max sztuk dziesięć), bo i tak zużyję, no a poza tym wiadomo, magiczny pierwszy dzień. emotka
Nie wyrobiłam się, ale chyba już nie żałuję. emotka
Zagram na pewno, ale pewnie już we wrześniu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6059155 Napisano: 20.08.2015 17:01:15 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Czy dostajecie na maila zgłoszenie dotyczące odbioru nagród?
Ja nic nie dostałam a dziś będąc przypadkiem w moim Rossmanie dowiedziałam się, że była dla mnie jakaś paczka. Niestety nie mogłam jej odebrać, bo już było po terminie.
Jednak nie dostałam żadnego maila potwierdzającego możliwość odbioru nagrody.

U mnie takie informacje zawsze dochodzą, nigdy nie było problemu, aczkolwiek to tylko głupi system i zawsze może wystąpić jakiś błąd. Być może kobieta w rossku nie zeskanowała Twojej paczki, kiedy ta dotarła do drogerii...tylko po takim zeskanowaniu informacje o odbiorze automatycznie trafiają na Twojego maila. Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła do siedziby Ross. i o tym poinformowała. 

Swoją drogą...ciekawa jestem, czy zaszczycą nas dzisiaj wynikami kobiety Active. Nie wiem co tam się u nich ostatnio dzieje emotka  dobrze, że to moje pierwsze i ostanie wyniki na które czekam w tym etapie

To samo i u mnie.
Ale w tym tygodniu wsio na pohybel, więc raczej sprawa jasna. emotka

Staszek, to inny konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6059050 Napisano: 20.08.2015 13:45:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Garnier i Shell, i tyle, bo w nic innego nie grałam.emotka   A, sorry, jeszcze Rossnet mnie pewnie aktywnie dobije.
W dodatku wszystko się pieprzy, finanse pod psem, i nawet sznurek do prania mi się zerwał przed chwilą (z praniem oczywiście). emotka
Najbardziej się boję, że ta wszechobecna passa to zły znak, a w sobotę wyjeżdżamy...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6058926 Napisano: 20.08.2015 09:50:15 w WC - rozmowy o wszystkim
olabas napisał(a):

Od ośmiu lat jestem na forum i dostałam pierwszego karniaczka emotka

Nawet nie wiem za co, wygląda na to, że napisałam coś w złym temacie, już nie pamiętam co, post usunięty emotka

Kiedyś w końcu to dziewictwo trzeba stracić...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6058922 Napisano: 20.08.2015 09:47:42 w Inne mniejsze markety
Zastanawiam się, czy to nie celowa akcja z ich strony... No chyba, że na swoja własną pocztę nie mogą trafić.
Do 21.08 powinni wg regulaminu wysłać nagrody. Może ich jeszcze nie zorganizowali i żeby uniknąć pretensji, mieszają, że listy z paragonami wcięło... Teraz się wszyscy skupia na tym, żeby listy szczęśliwie się odnalazły i kij z terminem wysyłki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6058723 Napisano: 19.08.2015 19:10:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Czy ktoś wygrał "komplementy" w więcej niż jednej drogerii?

Nie wiem, ale na pewno są tacy, co nie wygrali w żadnej.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0