Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#7370120 Napisano: 30.06.2026 21:35:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

a dajecie piwo Lech?

Nawet mi to nie przyszło do głowy. Do mojego ogrodu piwo pasowałoby tak samo jak salceson. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7370117 Napisano: 30.06.2026 21:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki, wyszło naprawdę ładnie. Jestem mile zaskoczona.  emotka  Oczywiście wykorzystałam niecałe 500 znaków, mogłam pewnie trochę dorzucić (mój ogród ma zero oświetlenia emotka  ), ale mi się podoba. Jeszcze jakby się spodobało komisji, to mega! emotka
Dziękuję wszystkim za wpisy - poszło jak z płatka. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7370057 Napisano: 30.06.2026 19:23:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

(...)

„Dzieło” jest nieodwołalne. 😝 Najlepiej najpierw pobierz sobie aplikację chat gpt i sprawdź sobie, jak to działa w praktyce. Trzeba się przełamać,  bo takich konkursów będzie coraz wiecej. 🙂 
Piszemy proste komendy, prostym językiem, bez żadnych udziwnień i wierszyków.

Kochana, nie mam na to dzisiaj czasu.  emotka  Zresztą czytałam, że niektórzy mimo że mieli wprawę, to wygenerowali sikorki wielkośći indyków...  emotka
Będę pisać telegraficznie: "Biała altana, anioł na szczycie, wokół krzewy jaśminu i białe lilie" emotka
Gorzej, jak nie będzie znał nazw roślin (np. jaśmin), bo mam tam zamiar dużo kwiatów zasadzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7370052 Napisano: 30.06.2026 19:12:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

mia napisał(a):

yaagatka napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś mógłby mnie krótko (jeśli się da) poinstruować na temat konkursu Lech Dinoemotka emotka
Nie korzystałam nigdy świadomie z AI, unikam jak diabeł święconej wody, i kompletnie nie ogarniam co (i jak) mam zrobić w tym konkursie. emotka
Nie wiem, czy jest sens kupować paragon - czy dam radę. emotka

masz 1000 znaków żeby wizualnie opisać Twój wymarzony ogród, po czym AI ci go generwuje na podstawie Twojej wypowiedzi. Wybierasz jeden z dwóch (praawie identycznych) obrazków i wysyłasz.

Dzięki wielkie! emotka
A w razie czego mozna "dzieło" skasować i zacząć od nowa, czy to już jest nieodwołalne?

Skasować tak, natomiast punktem kulminacyjnym jest przycisk który generuje obrazek  -jeśli już go wcisniesz to nie ma odwołania.
Ale pisać mozesz sobie ile chcesz, jak w notatniku

No to tzw. blada... Chodziło mi właśnie o to, jak obrazek wyjdzie durny.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7370049 Napisano: 30.06.2026 19:00:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś mógłby mnie krótko (jeśli się da) poinstruować na temat konkursu Lech Dinoemotka emotka
Nie korzystałam nigdy świadomie z AI, unikam jak diabeł święconej wody, i kompletnie nie ogarniam co (i jak) mam zrobić w tym konkursie. emotka
Nie wiem, czy jest sens kupować paragon - czy dam radę. emotka

masz 1000 znaków żeby wizualnie opisać Twój wymarzony ogród, po czym AI ci go generwuje na podstawie Twojej wypowiedzi. Wybierasz jeden z dwóch (praawie identycznych) obrazków i wysyłasz.

Dzięki wielkie! emotka
A w razie czego mozna "dzieło" skasować i zacząć od nowa, czy to już jest nieodwołalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7370034 Napisano: 30.06.2026 18:39:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem, czy jest sens kupować paragon - czy dam radę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7369697 Napisano: 29.06.2026 23:17:26 w Paragony na trwające konkursy
ankasss napisał(a):

Paragon na słoneczną loterię odkupię taniej , gdyby ktoś chciał sprzedać

Ja również - byłam pewna, że kończy się jutro... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7369646 Napisano: 29.06.2026 20:48:55 w Zapowiedzi konkursów
I kolejny konkurs tego typu, gdzie wkład jest w najlepszym wypadku równy wartości wygranej.  emotka
W skrócie: Pojedź do SPA (i to nie byle jakiego), a następnie odstaw cyrk na zdjęciu z certyfikatem hotelu. Masz szansę wygrać wyjazd SPA (1 nagroda) lub... kosmetyki (2 nagrody). Sic.  emotka
https://www.spaed...s-dla-milosnikow-spa
Kto chce, niech doda do bazy. Wyświetl w wątku >>

mia

#7369640 Napisano: 29.06.2026 20:40:40 w Zapowiedzi konkursów
https://www.every...onkursy/dostan-ariel
Bardzo nędzne nagrody, więc nie dodaję do bazy. Kto chce, może dodać.
Mimo szumnej nazwy "Konkurs" nadaje się to raczej do wątku "Co można dostać gratis". Wyświetl w wątku >>

mia

#7369610 Napisano: 29.06.2026 18:13:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Durex IV stopień.  emotka  Gdyby to były bramki, w życiu bym nie trafiła!... Na znaleziony paragon.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#7369309 Napisano: 28.06.2026 18:41:06 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

Kupię paragon na kończący się dziś konkurs "Nagrody prosto z rusztu"  https://www.e-kon...rody-prosto-z-rusztu .
W godziwej cenie. emotka

Kupię Peroni Lidl. W atrakcyjnej cenie. Aktualne do 23-ej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7369271 Napisano: 28.06.2026 14:28:23 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na kończący się dziś konkurs "Nagrody prosto z rusztu"  https://www.e-kon...rody-prosto-z-rusztu .
W godziwej cenie. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

mia

#7368010 Napisano: 24.06.2026 15:03:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

Czy ktoś miał problem że dpd nie wydało głośnika z bakusia bo zamiast Ł w nazwisku było Lemotka  Przepadły mi 2 głośniki. Pisać do agencji?

A po cholerę kurier zaglądał do dowodu? emotka   W życiu mi się to nie zdarzyło. Może jeszcze w szlafroku i z wałkami na łbie trzeba otworzyć, żeby miał pewność, że tu faktycznie mieszkam (w dowodzie nie ma adresu)?
Jasne że pisz! Całe szczęście, że to nie jakieś duże nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>
2 kwadracik, MDL 0

mia

#7367757 Napisano: 23.06.2026 18:07:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Sprawdzajcie w wygranych z Nałęczowianki na stronie, u mnie   dwa SMSy nie dotarły a wygrane są 🥶

Narobiłabyś mi apetytu, ale niestety Nałęczowianka także na stronie mnie olała - 0/2. A to dziady! Ciekawe, czy w ogóle to przeczytali.emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

mia

#7367746 Napisano: 23.06.2026 17:33:02 w Informują
Informują z Konkurs "Nadaj lub odbierz paczkę w DHL Box i wygraj"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Godz. 14:09, hulajnoga. W spamie! Wyświetl w wątku >>

mia

#7365799 Napisano: 17.06.2026 13:54:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Ile znaków przyjmuje formularz persila z rossmana?

250 tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7364663 Napisano: 14.06.2026 16:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam na paragonie z Lidla pastę opisaną  Aquafr. Pasta dla dzieci cena 8.99.
Czy taki jest opis pasty Aquafresh Paw? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#7364531 Napisano: 13.06.2026 22:08:33 w Pomocy!!!!
kiwiwi napisał(a):

[quote=

mia]Diabeł mnie podkusił i nacisnęłam "nową skórkę". emotka
Jak mam wrócić do starej strony? Przedtem wystarczyło najechać na koniczynkę czy coś koło tego, a teraz... kicha. Nie trawię tej nowej wersji.  emotka

Ctrl+Shift+M  wywołujesz sobie tryb responwywny wyświetlanej strony, taki widok mobilny, potem klikasz na 3 kreski z lewej u góry, rozwinie się menu > na skróty> stara wersja strony. Potem zamykasz tryb responsywny iksem po prawej i włala. Albo jeśli ten tryb nie działa to możesz sobie odwrócić orientację na pionową i wtedy się powinny pojawić też te 3 kreski.
Wielkie dzięki! Poszło. W życiu bym sama na to nie wpadła! 
Edit:
A teraz znowu się źle cytuje. Widzę, że nie tylko mnie. Dzisiaj mam fart do ekonków. emotka Wyświetl w wątku >>
2 kiwiwi, ziolko 0

mia

#7364517 Napisano: 13.06.2026 20:43:14 w Pomocy!!!!
Diabeł mnie podkusił i nacisnęłam "nową skórkę". emotka
Jak mam wrócić do starej strony? Przedtem wystarczyło najechać na koniczynkę czy coś koło tego, a teraz... kicha. Nie trawię tej nowej wersji.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0