Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A jeszcze jak będą tak samo precyzyjnie wybierać hasła i weryfikować laureatów, jak tworzą regulaminy, to po prostu poezja będzie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja jednak poczekam z zakupami i wysłaniem też, bo może się im jeszcze kilka razy odmieni. Całe szczęście, że to nie konkurs dzienny.
Co do Chaty Polskiej - chyba ocipieli. Przecież tam wyraźnie widać w pliku, że brakuje kilku stron.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jakby oni, to z mety bym ten konkurs łukiem omijała.
Ja mogę jutro gdzieś zadzwonić dopiero w okolicy 16-tej, więc jakby Ci się udało czegoś konstruktywnego dowiedzieć, to będę wdzięczna za info.
Zresztą, chyba wszyscy będziemy...
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety, wersja że wiążący jest regulamin, w przypadku tej agencji mnie kompletnie nie przekonuje, bo mają tyle błędów i nieścisłości w regulaminach, że pewnie będą je zmieniać.
A nie mam ani czasu, ani ochoty na użeranie się z tą agencją.
Tym bardziej, że już raz jedna mnie wyrolowała (mimo zapisów w regulaminie) - słynna loteria Cif i reklamacja za przeproszeniem g... dała.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
https://loteria20...users/submit_contest
Wysłałam na próbę jakieś ble ble, la la, i poszło... Pewnie się ucieszą jak otworzą, że jedno mniej do czytania.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dziękuję za odpowiedzi tu i na PW.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wydaje mi się że specjalnie je dokładają, żeby pokazać, że brali jer pod uwagę, ale nie wygrały...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jadę zrobić zdjęcie cmentarza:
"Jeszcze nie spróbowałam, lecz kiedyś będę musiała - Visą zapłaciłam, miejsce wykupiłam!"
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kurczę, to jak tak szybko wstawiają, to ja dodaję ciasto, jak tylko tekst obmyślę. A co, tez czasem coś piekę!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niezmiennie za to mają branie: rowery, stadiony, góry i... buty.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ktoś chciał film?
Już jest - aktualnie na stronie 2. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba 12.03 pobije rekord w galerii pod względem ilości wrzuconych fotek. Wyraźnie chcą pokazać, że sam fakt znalezienie się w galerii nic nie znaczy...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To z Kauflanda z krzyżówki bon o wartości raptem 50 zł, konkretniej opakowany przychodzi i to za potwierdzeniem odbioru...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Toć ja jeszcze nic im dziś nie posłałam, dopiero wieczorem mam zamiar.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Widzę, że dziś w galerii wymiatają psy i rowery...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie patrzcie w ogóle na te numery - to system losowo przypisuje liczbę z zakresu 5-cyfrowych (jak na razie).
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie żeby była jasność, że szanse w najlepszym wypadku 50%.
Moje też wstawili, ale ponieważ ostatnio wygrałam zdjęciem spoza galerii, więc kompletnie nie wiążę z tym żadnych nadziei. natomiast chętnie bym się ich zapytała, dlaczego akurat TO wybrali z trzech zgłoszonych?
Karolkas, to że mało estetyczne, to delikatnie powiedziane!
Czekam, kiedy się ukaże zdjęcie obesranego, za przeproszeniem, pampersa, z wierszykiem, że dzięki Visie dziecinka sobie ulżyła...