Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5970913 Napisano: 23.01.2015 15:06:31 w Intermarche
Mam nadzieję, że ta zgrzewka się sprzeda za 50 zł na Tablicy...emotka
U mnie dwa takie cuda  emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5970786 Napisano: 23.01.2015 12:24:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale to jest czasówka, tak?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5970748 Napisano: 23.01.2015 11:26:24 w Intermarche
dolly napisał(a):

Monika11 napisał(a):

szynka staropolska jest , kiełbasa pieprzowa też  ,ale inne produkty słabo opisane

a wędliny mają dobre? to może w te strone pojde??

Jadalne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5970702 Napisano: 23.01.2015 09:45:02 w Inne mniejsze markety
koper napisał(a):

Dzięki, właśnie tak myślałam, że tajemnica była przy tabletach i przy bonach, które ewentualnie mogły zmienić się w tablet. Skoro mi Pani otwarcie mówiła o wygranym bonie, to nie spodziewam się niczego innego niż bon  emotka

Tako i ja.emotka
Swoją drogą, mogliby zacząć i te bony posyłać. Przynajmniej zakupy się opłaciły, bo kawa wypita. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5970442 Napisano: 22.01.2015 15:12:07 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

wygralismy  nagrode 2 stopnia z łowickiego i dostalam jedynego meila takiego

Przepraszamy za błędnie wysłany email o wynikach konkursu.
Lista wszystkich nagród znajduje się na stronie konkursu
pod adresem http://wygrywajzbrodka.pl/losowanie.html
Zapraszamy do zapoznania się z wynikami i w razie wygranej,
proszę oczekiwać kontaktu z naszej strony.

Jeszcze raz serdecznie przepraszamy za zamieszanie.

czy osoby poza kubkami dostaly juz informacje?

Ja nic nie wygrałam, a też mam takiego maila...emotka
Wcześniej oczywiście nie miałam żadnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5969911 Napisano: 21.01.2015 09:33:06 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

Jak myślicie - o jaką miseczkę chodzi ? O tą mała okrągłą na zdjęciu ?
http://www.robimysushi.pl/nagrody

W regulaminie wartość nagrody 40 zł - zestaw miseczka plus pałeczki - więc myślę, że chodzi o to coś płaskie większe na zdjęciu, gdzie leży żarełko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5969833 Napisano: 20.01.2015 21:33:29 w Czy informują/ informowali?
zibek napisał(a):

Czy były już informacje o zwycięzcach z
Nowy Rok, nowy porządek - Intermarche ? emotka

Mają czas do początku lutego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5969772 Napisano: 20.01.2015 19:06:23 w Żegnamy zmarłych
tygrysek82bu napisał(a):

Dziękuję wam wszystkim, w takich chwilach wszędzie szuka się słów otuchy... Wiedzieliśmy, że nie ma szans na to, że tata się obudzi, lekarze w kółko powtarzali, że uszkodzenia mózgu są zbyt duże i że z każdym dniem może być tylko gorzej, ale on wszystkich zadziwiał walczył, wychodził z kryzysów, podczas których lekarze kazali się z nim żegnać , tak bardzo chciał żyć i dawał nam tym nadzieję, że do nas wróci, a teraz... teraz nadzieja umarła wraz z nim... Jedynie co mnie pociesza, to to, że już nie cierpi, bo było po nim widać, że każdy kryzys, przynosił mu wielkie cierpienie.  emotka

Kochana... emotka emotka
Jedyne co mogę powiedzieć, to "czas leczy rany" - okrutne to, lecz prawdziwe... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#5969468 Napisano: 19.01.2015 21:40:32 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

To jest specjalna gazetka katalog "Warto wybrać" - obowiązuje od 22 stycznia do 4 lutego. 

Martusia, a nie widać tam czasem, kto organizuje?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5969216 Napisano: 19.01.2015 11:37:28 w SZUKAM....
rettib napisał(a):

marzenier napisał(a):

napisał(a):mia napisał(a):Co to za konkurs z Martini?
Wpisuję do bazy i nic z iPhone'ami nie wyskakuje.emotka

Coś z fc chyba .

https://apps.facebook.com/begindesire/
Może o ten chodzi? Zakończony już emotka

Może i o ten.
Postawię więc pytanie inaczej - czy ten konkurs jest w bazie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5969192 Napisano: 19.01.2015 11:02:50 w SZUKAM....
Co to za konkurs z Martini?
Wpisuję do bazy i nic z iPhone'ami nie wyskakuje.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5968918 Napisano: 17.01.2015 21:16:31 w Pomocy!!!!
Wiem, ile wynosi. emotka
Do 30 dni jest jeszcze karencja, no ale potem jakoś musi to załatwić. Może MOPS lub cos w tym rodzaju?
Tu masz link, gdzie trochę jest na ten temat:
http://www.poradn...z-ubezpieczenia.html
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5968916 Napisano: 17.01.2015 21:06:37 w Pomocy!!!!
kalinea napisał(a):

Potrzebuje pomocy z zakresu ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi o moją bliską koleżankę. Wyżej wymieniona została w tym miesiącu wyrejestrowana z PUP gdzie figurowała jak bezrobotna i gdzie opłacano jej ubezpieczenie zdrowotne. Dziewczyna ze względu na bardzo zły stan zdrowi nie jest w stanie na ten moment podjąć pracy zarobkowej, nie ma także męża który mógłby ją ubezpieczyć. Na rente nie może pójść ze względu na zbyt krótki staż pracy (dziewczyna studiowała dziennie). Jest załamana ponieważ nie wie gdzie mogłaby uzyskać ubezpieczenie zdrowotne które jest jej teraz tak bardzo potrzebne (ma planowane przynajmniej dwie hospitalizacje). Może ktoś z Was gdzie mogłaby takie ubezpieczenie uzyskać? Są jakieś opcje? Bardzo chciałabym jej pomóc.

No chyba jedyne wyjście, że sama będzie opłacać ZUS - zdrowotne.
Skoro ma planowane dwie hospitalizacje, to i tak jej się to opłaci... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5968760 Napisano: 17.01.2015 14:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

mia

#5968738 Napisano: 17.01.2015 13:54:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

teraz jakiś przekręt z bombonierkami emotka
zrobili nas w bombonierkęemotka

Też mi się tak wydaje.emotka
Może skończyły im się bombonierki, a chcą sprawić wrażenie, że nadal rozdają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5968014 Napisano: 15.01.2015 21:48:21 w SZUKAM....
Co woził dzisiaj UPS?
Niczego sensownego się nie spodziewam, więc to jakieś g...nko pewnie. Ale wolałabym wiedzieć co. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5967600 Napisano: 15.01.2015 13:16:46 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

Do tego, w temacie - teściowa dzwoni co dzień i sie pyta czy nie będę dziś rodzić (nie, nie będę) i znów podkreśla, że jak będą mi chcieli zrobić cc to mam się zgodzić... o matko święta... Czy ja mogę to dziecko urodzić w spokoju??? 

Aga, Ty teraz masz się niczym nie przejmować.emotka
A już najmniej teściową - niech sobie sama zafunduje CC. Jak dobrze zapłaci to może i bez ciąży jej gdzieś prywatnie zrobią.emotka

W temacie - zła passa, zły nastrój... emotka   I praca, a dokładniej to, że niedługo mogę jej nie mieć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5967395 Napisano: 15.01.2015 10:17:35 w Kaufland konkursy
Reni napisał(a):

agnike napisał(a):

chyba czas do okulisty emotka  ja nie widzę żadnych zmian emotka

Na pewno są zmienione - przynajmniej część... emotka

Nie no, zmiany są i to spore. Na bank!
Ja jestem tylko ciekawa, czy nie okaże się, że w niektórych przypadkach zamienili jedne plagiaty na inne.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5966524 Napisano: 13.01.2015 18:01:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

mia napisał(a):

marta85 napisał(a):

napisał(a):maa napisał(a):analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

mam dokladnie takie samo zdanieemotka

Już dawno doszłam do tego wniosku.
A jeszcze biorąc pod uwagę, że u niektórych poszło w ruch kilkadziesiąt starterów... To te 100 walizek jak kropla w morzu było. emotka

oj tam ,ja na 3 hasła walizkę mam ,czyli nie było tak źleemotka

Przypuszczam, że są i tacy co na 1 hasło mają walizkę. emotka
Ale to w niczym nie zmienia faktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5966505 Napisano: 13.01.2015 17:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marta85 napisał(a):

maa napisał(a):

analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

mam dokladnie takie samo zdanieemotka

Już dawno doszłam do tego wniosku.
A jeszcze biorąc pod uwagę, że u niektórych poszło w ruch kilkadziesiąt starterów... To te 100 walizek jak kropla w morzu było. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0