Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5932285 Napisano: 17.10.2014 17:46:57 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

mia napisał(a):

A tak w ogóle, fatalna passa konkursowa już mnie przestała bawić i z powrotem wkurza.
emotka

to tylko wraca zła karma emotka

emotka emotka No i wreszcie jakieś wyjaśnienie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932262 Napisano: 17.10.2014 17:15:10 w Wkurza mnie...
A tak w ogóle, fatalna passa konkursowa już mnie przestała bawić i z powrotem wkurza.
Orange nie dało mi nawet 10 zł, a raczej dało... mi w pysk. emotka
Biorąc pod uwagę, że za hasła na tym samym poziomie w poprzednich konkursach dało mi tablety, stwierdzam, że ewidentnie jakieś fatum nade mną zawisło.
Ano tak... Pewnie trzeba zacząć się leczyć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932258 Napisano: 17.10.2014 17:12:01 w Wkurza mnie...
dysia napisał(a):

mia napisał(a):

dysia napisał(a):

a mnie dziś wkurza albedo. dzwonili do mnie raz w środę (nieodebrane), więc grzecznie czekałam aż oddzwonią. w końcu sama dziś do nich zadzwoniłam i pani poinformowała mnie że nagroda przepadła, bo oni się kontaktowali emotka emotka emotka co jest niezgodne z regulaminem, bo powinni dzwonić 2x a jak nie odbiore to wysłać smsa. emotka emotka emotka emotka emotka

co mogę ewentualnie w tej sytuacji zrobić?

Dysia, ale jaki to konkurs?
Bo jeśli rezerwa, to oni faktycznie to trochę inaczej traktują/spieszą się - trudno mi powiedzieć, czy zgodnie z regulaminem, czy nie... emotka I tak dobrze, jak nie dzwonią z ukrytego, bo wtedy to nawet nie wiesz, że Ci coś przepadło. emotka

jesień w kolorach pallette, ten ostatni z superpharmu.
ja już odpuszczam, szkoda moich nerwów, bo każda pani z którą rozmawiałam mówiła co innego.

Kiedyś przy jakimś konkursie (z rok temu) też miałam telefon z Albedo...
Kiedy oddzwoniłam, pani powiedziała, że nikt z tego numeru do mnie nie dzwonił. emotka
Do tej pory nie wiem, o co chodziło. Mam tylko nadzieję, że o jakąś drobnostkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932257 Napisano: 17.10.2014 17:08:18 w Hochland
troyd napisał(a):

.....

a) Użyłam słów "kwota symboliczna", w kontekście zdziwienia, że ktoś może chcieć coś za darmo zrobić. emotka
b) Jo, boję się własnego cienia. emotka Leczę się na to od lat, ale nic mi z tego nie wychodzi...
On ciągle jest za mną. emotka
"Wplątanie się w coś" ma dla mnie szerszy wymiar, niźli tylko prawny.

Pozdrawiam i życzę mniej pochopnych sądów w ocenie innych.
EOT z mojej strony. emotka

mikki85 napisał(a):

widzę, że te sery wychodzą już ludziom bokiem i palma odbija emotka

No tak, tylko Ciebie tu jeszcze brakowało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932238 Napisano: 17.10.2014 16:41:32 w Wkurza mnie...
Co jest kurna z tym wątkiem? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932237 Napisano: 17.10.2014 16:40:39 w Wkurza mnie...
dysia napisał(a):

a mnie dziś wkurza albedo. dzwonili do mnie raz w środę (nieodebrane), więc grzecznie czekałam aż oddzwonią. w końcu sama dziś do nich zadzwoniłam i pani poinformowała mnie że nagroda przepadła, bo oni się kontaktowali emotka emotka emotka co jest niezgodne z regulaminem, bo powinni dzwonić 2x a jak nie odbiore to wysłać smsa. emotka emotka emotka emotka emotka

co mogę ewentualnie w tej sytuacji zrobić?

Dysia, ale jaki to konkurs?
Bo jeśli rezerwa, to oni faktycznie to trochę inaczej traktują/spieszą się - trudno mi powiedzieć, czy zgodnie z regulaminem, czy nie... emotka I tak dobrze, jak nie dzwonią z ukrytego, bo wtedy to nawet nie wiesz, że Ci coś przepadło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932233 Napisano: 17.10.2014 16:31:37 w Hochland
Nie wiem o co biega w tej Tajnej Misji i o co chodzi, ale wypowiem się postronnie:
a) jeśli gra toczy się o 20 tys. to kwota 100 zł jest i tak symboliczna (w razie powodzenia oczywiście)
b) gdybym to ja miała tę sprawę załatwiać (szczęśliwie mieszkam 500 km od Graspa, więc nie mam rozterek tego typu), to też chciałabym wiedzieć o co kaman, zanim się w coś...wplączę? emotka
c) magnus jest jedną z ostatnich osób na tym forum, które określiłabym mianem "wścibska"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932063 Napisano: 17.10.2014 11:19:01 w Kaufland konkursy
izak1000 napisał(a):

mia napisał(a):

No to ja też się wstrzymam z dzwonieniem, ale mocno mi się to nie podoba. emotka
W tym samym czasie maile poszły, jeden bon dotarł w środę, a drugi ni hu hu...

dlaczego obwiniacie tylko Agencję..a może firma kurierska też zawiniła...

A kto powiedział, że ja obwiniam kogokolwiek? emotka
Po prostu się obawiam, i tyle - nawet nie wiem czy ten mail dotarł.
I ewentualnie (w poniedziałek) nie mam zamiaru dzwonić z pyskiem, tylko z grzecznym zapytaniem... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932015 Napisano: 17.10.2014 10:25:29 w Hochland
emotka Widzę, że Hochland ostro dał ciała...
Ciekawa jestem, co z tym zrobią. Pewnie nic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932003 Napisano: 17.10.2014 10:13:02 w Kaufland konkursy
No to ja też się wstrzymam z dzwonieniem, ale mocno mi się to nie podoba. emotka
W tym samym czasie maile poszły, jeden bon dotarł w środę, a drugi ni hu hu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5932000 Napisano: 17.10.2014 10:11:02 w TESCO konkursy
Z tego, co kojarzę, Columbit z rezerwą zawsze dzwoni, niezależnie od tego, w jaki sposób informowali wcześniej. Więc wszystko gra. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5931820 Napisano: 16.10.2014 19:24:09 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka

Brak słów, a raczej cisną mi się na usta same przekleństwa... Karma wraca. emotka emotka
Trzymaj się, kochana! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930835 Napisano: 14.10.2014 21:41:50 w Paragony
nouvelle napisał(a):

Kupię paragon do Intermarche - max 9-10 zł emotka

Jakby co, to ja mogę sprzedać za 20 zł (końcówkę "ponad" już odpuszczę).
Widzę, że już niedaleko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930694 Napisano: 14.10.2014 16:26:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
darog napisał(a):

czy na Rossnecie należy podawac prawdziwe dane os?
Bo widzę w wynikach kilka razy: xxxxxxxxxxx . dziwne nazwisko, ciut nie Bruce LEE...

Może w końcu w jakimkolwiek konku i ja bym wygrał, może ktos podpowie-?

1) Widywałam dziwniejsze. emotka
2) Łatwo znaleźć w Googlach, że to nazwisko jest prawdziwe.
3) Niezależnie od powyższego nie sypałabym niczyimi danymi na publicznym forum... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930688 Napisano: 14.10.2014 16:12:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monikar napisał(a):

Przecież Fiat z Rossnetu miał być mój... emotka

A to nie mój? emotka
W temacie - d..a blada. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930423 Napisano: 14.10.2014 00:02:37 w TESCO konkursy
W nowej gazetce Tesco konkurs Nivea od 16.10.
Do wygrania zestawy do stylizacji:
http://www.tesco....ego-1/KPPPPq/swf#/21
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930404 Napisano: 13.10.2014 22:58:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Czy otwiera się wam strona www.lechwpolomarkecie.pl emotka Dodałem konkurs do bazy, ale jeszcze nie jest widoczny na stronie.

Ale tam jest tylko 6 nagród z sensem... emotka A reszta - otwieracze. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5930237 Napisano: 13.10.2014 18:18:32 w Kaufland konkursy
benasia napisał(a):

z pewnością każdy kto wygrał jest z siebie dumny bo wiadomo każdy się stara jak pisze zgłoszenie i nie pisze na odczepnego by nie wygrać emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5929959 Napisano: 13.10.2014 12:01:00 w Wkurza mnie...
kurpianka napisał(a):

Wkurza mnie to,ze nie mogłam pomóc mojemu kochanemu kotkowi.Od wczoraj w nocy siedziałam przy niej w lecznicy,dostawała kroplówki i zastrzyki przeciw bólowe..operacja nie była brana pod uwage,bo narkozy by nie przeżyła.Musiałam podjąć decyzję by uśpić..Patrząć na nią,jak się męczy,była już w stanie agonii...żadnej temperatury ciała,oczy już nie reagowały..nic...Chciałam być przy tym jak odchodzi,trzymałam za łapkę,za głowkę,szeptałam do ucha..nie wiem,czy mnie czuła przy sobie czy nie...Okazało się,że miała raka trzustki..Odeszła:(...

Byłam kiedyś w dokładnie takiej samej sytuacji... emotka emotka
Zrobiłaś to, co mogłaś - i byłaś z Nią do końca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5929916 Napisano: 13.10.2014 11:29:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony z Fa Go Sport - w nominałach 100+100+50, ważne do 10.2015. emotka emotka

Poczta Polska polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0