Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5925596 Napisano: 02.10.2014 18:09:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

mia myślisz, że nie dzwoniłam -w sprawie konkursu milki kontakt przez formularz kontaktowy -TYLKO I WYŁĄCZNIE -koniec rozmowy

Znaczy, nic się sk...le nie zmienili. emotka

Dobra, robię jedyne co mogę - trzymam kciuki! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925585 Napisano: 02.10.2014 17:50:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

delvitto ale jak tu być na 100% pewnym? starałam się wypełnić wszystko dokładnie, paragon był na 1000% ten i jasno opisany, mam tylko wątpliwość co do tych punktów bo faktycznie nie sprawdziłam czy były. Ale najgorsze jest to że normalnie człowiek czuje się jak przed jakąś rozprawą -wygra się czy nie? Jak oni nas traktują? w końcu skoro się wygrało to chyba powinni jakoś inaczej podejść do tematu i jeśli czegoś brakuje to poinformować co i jak. A tu człowiek się cieszy jak głupi, odsyła wszystko i może czekac na ferie do samych wakacji emotka

Najgorsze właśnie u nich jest to, że nie powiedzą Ci o co chodzi, tylko "pisz reklamację". emotka
Jak można do cholery pisać reklamację, jak nie wiadomo co się reklamuje? emotka
Może zadzwoń do nich i poproś, żeby wyjaśnili to (telefonicznie) Twoim dzieciom, jako osobom zainteresowanym, dlaczego mają nie jechać na ferie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925581 Napisano: 02.10.2014 17:46:11 w Informują
basiag napisał(a):

sms z Nałęczowianki emotka

Teraz? emotka
To może i Velvet dziś ruszą w końcu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925558 Napisano: 02.10.2014 16:53:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

beznadzieja po prostu!! Tak się cieszyłam z tych ferii a teraz osłabili mnie niesamowicie. Na dodatek żeby przesyłka dotarła na 100% wysłałam DHL-em no i mam ferie emotka

Ja miałam takie przeprawy z IQ przy słynnej loterii z Cifem. Mimo listownej (bo inna nie wchodziła w grę) reklamacji, straciłam blender, do tej pory do końca nie wiem dlaczego. Podobno odesłałam błędny paragon (nie ten numer) - wierzę im jak psom emotka - potem razem z reklamacją odesłałam im wszystkie paragony, które były zgłaszane na wszelki wypadek, ale nic to nie dało... emotka
Od tego czasu wielbię te agencję. emotka

Trzymam kciuki, żeby u Ciebie skończyło się to inaczej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925554 Napisano: 02.10.2014 16:47:07 w Intermarche
Czy ktoś ma przecieki, kiedy Smolar zamierza poinformować z Velvet, chociażby z pierwszych dni? emotka
Podobno mieli puścić smsy we wtorek, ale chyba (?) nie puścili? emotka

Zaczynam mieć poważne obawy, że w końcu na chybcika wylosują z całości, łącznie z głównymi, chrzaniąc jaki to dzień. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925186 Napisano: 02.10.2014 00:37:34 w TESCO konkursy
Ja już nie szukam odpowiedzi...
To był komentarz dla tych, co szukają. emotka
Tylko Bryzy żal... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925183 Napisano: 02.10.2014 00:26:06 w TESCO konkursy
Reasumując: czyli wiemy, że dalej nic nie wiemy. emotka
Dołożę swoje trzy grosze - wygrałam u nich dwa razy, tylko dwa i aż dwa, i do tej pory nie wiem, dlaczego akurat wtedy wygrałam, a innymi razy nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925135 Napisano: 01.10.2014 22:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bronia napisał(a):

A były już jakieś wyniki z tego Velvetu? czy znów na koniec wszystko emotka ?

A gdzie tam były. Miały być.
Toż oni już kompletnie nie ogarniają tych konkursów/loterii, co nabrali. Nie wiem, po co w ogóle w tych regulaminach jeszcze piszą, kiedy rozstrzygnięcia i powiadomienia, zamiast krótko "jak nam się zachce, albo przypomni". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925107 Napisano: 01.10.2014 21:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

Czy dochodzą Wam zwrotki z intermarche Velvet? Ja dostaję, że im przykro, ale treść SMSa nieprawidłowa, a wysyłam Velvet. nr paragonu. odpowiedź na 7055.

A ten konkurs nie skończył się wczoraj? emotka

Przepraszam, to mi się coś pomieszało. Widzę, że jest do dzisiaj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5925059 Napisano: 01.10.2014 20:04:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kate78 napisał(a):

emotka To chyba jakieś jaja! Nasz pan Tomasz! Facet musi prowadzić hurtownię spożywczą emotka

Jeśli tak jest, to Hochland mamy już odfajkowany. Nawet kody tu nie pomogą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924990 Napisano: 01.10.2014 18:14:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że październik pod każdym względem ujowo się zaczął. emotka
Mam nadzieję, że to tylko pierwszy dzień taki, a nie (nie daj Boże) cały miesiąc... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924981 Napisano: 01.10.2014 18:04:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aniutka napisał(a):

Znowu nic, Columbit mnie olał emotka Nie o takich urodzinach marzyłam emotka

Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! emotka

Rzeczony Columbit ma u mnie ostatnią szansę w Leclercu, bo jak na razie to tylko chałupa obrasta mi w Vanishe wszelkiej maści... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924762 Napisano: 01.10.2014 13:31:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Okulary Ray Ban z Nescafe - GLS. Super, oczywiście sobie zostawiam! emotka
Za to kocham konkursy - za rzeczy, na które normalnie nigdy nie byłoby mnie stać. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924344 Napisano: 30.09.2014 17:27:54 w Wkurza mnie...
izak1000 napisał(a):

Kropka TV i jakiś nowy 72012...

U mnie jeszcze pieprzone Dobre Rady 72303. emotka
Jakby się wściekło dzisiaj. A ja za każdym razem do telefonu, w nadziei, że to Smolar ruszył tyłek z Velvet. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924299 Napisano: 30.09.2014 16:09:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka z Biedronki.
Z punktu widzenia mojego 10-letniego bratanka, zapalonego kibica, super! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924267 Napisano: 30.09.2014 15:19:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mixik napisał(a):

Szlag by trafił columbita... Próbuje próbuje i próbuje i nigdy jeszcze nie zdołalem go rozgrysc... Zreszta np. Hard&smart tez

emotka Widzę, że jesteśmy w jednym temacie.
Mój najłagodniejszy epitet przed godzinką, to był z gatunku "cioty niemyte"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924230 Napisano: 30.09.2014 14:19:19 w Czy informują/ informowali?
Ja pierniczę... To ja już nawet nie wiem, gdzie brałam udział emotka
Czy oprócz tego C4, Leclerca i Tesco jeszcze coś Columbit ma rozwiązać? emotka
Bo na razie tylko Kropka mnie smsami zaszczyca...

Edit:
Sprawdziłam, w C4 też brałam udział. Znaczy pierwsza wtopa u Columbita w tej serii zaliczona. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5924213 Napisano: 30.09.2014 14:03:47 w Czy informują/ informowali?
Czy chcecie powiedzieć, że były smsy od Columbita z C4? emotka
Kuźwa, tak chciałam te słuchawki dla córki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5923985 Napisano: 30.09.2014 00:00:39 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Najchetniej bym sie upila z Wami wszystkimi i rozdala swoje nagrody co mi jeszcze zalegaja, to tylko zwykle rzeczy, sa wazniejsze sprawy, ktore w sumie juz stracilam.

Po burzy zawsze przychodzi słońce, po płaczu przychodzi śmiech...
Wszystko jest tylko kwestią czasu.

Zrób sobie Printscreena tej strony, wydrukuj, schowaj i wyciągnij za rok. Sama zobaczysz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5923971 Napisano: 29.09.2014 23:21:29 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Wybaczcie jesli zasmiece watek, ale jak tego nie wykrzycze to normalnie nie wytrzymam. To sie chyba nigdy nie skonczy, dzis jedyna osoba ktorej ufalam(ta sama o ktorej ostatnio pisalam), przyznala mi sie, ze poszedl wczoraj do lozka z inna, ktora poznal ledwo na imprezie pare dni temu....ale nie wie co dalej, ze niby nie wie ktora wybrac po co mi to mowil?! Zeby zrzucic ciezar na mnie, nie dosc ze mam swoje nerwicowe problemy, to jeszcze mi cos takiego mowi.

Nigdy nikomu sie nie zalilam, ani na zadnych forach, co dopiero prywatnie kolezankom, ale juz nie moge tego zniesc, moj pierwszy i jedyny chlopak po tylu latach mi cos takiego zrobil, ze az mnie skreca.

Moze mi troche ulzylo ze chociaz to powiedzialam.

Opcja 1 (naturalna):
Kopa w d..e i ze schodów na pysk won. emotka
Opcja 2 (wysublimowana).
Wziąć udział w loterii Prince Polo, wygrać jak najszybciej bluzę z rogaczem i jak tylko dojdzie wysłać mu w prezencie.

A tak w ogóle... Pierwszy to może i był, ale ostatni na pewno nie będzie. emotka
Jego strata. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0