Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5913472 Napisano: 05.09.2014 19:24:39 w Biedronka
brudny napisał(a):

e lipa, tylko trochę koszulek, w sumie chyba nie bd odsyłał, na co mi pobazgrany kawałek materiału emotka

Ano mniej więcej, jak o mnie chodzi to będzie rezerwa z koszulek, gdyby komuś zabrakło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5913336 Napisano: 05.09.2014 16:40:30 w Biedronka
donia7 napisał(a):

Ale jeszcze nikt nie pisał do nich lub nie dzownił, żeby się spytac? emotka

Jak masz numer, to zadzwoń.
Może kolejni mają awarię systemu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5913262 Napisano: 05.09.2014 14:32:19 w PLAGIATY
Kate78 napisał(a):

Też kojarzę to hasło, ale nie wiem skąd.

To na bank był Adidas.
Zapamiętałam, bo wtedy to hasło wydawało mi się wyjątkowo oryginalne... emotka
Zresztą chyba nawet wiedziałam, czyje ono było. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912868 Napisano: 04.09.2014 16:46:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wysłałam na Stokrotkowa loterie 2 zgłoszenia- ale jak zobaczyłam, że kasjerka każdej osobie tłumaczy zasady konkursu i poleca wysłać zgłoszenie, to moje nadzieje legły w gruzach emotka

U Was też tak kasjkerki zachecają do konkursu? emotka

Dokładnie tak samo!
Aż odechciało mi się drugi raz jechać do Stokrotki, a biorąc jeszcze poprawkę na moje szczęście w loteriach... emotka

No i mega - nawet w rezerwie mnie nie ma. emotka
https://www.loter...i_losowanie_nr_1.pdf
Jak tam, Rani, gratulować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912663 Napisano: 04.09.2014 11:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Wysłałam na Stokrotkowa loterie 2 zgłoszenia- ale jak zobaczyłam, że kasjerka każdej osobie tłumaczy zasady konkursu i poleca wysłać zgłoszenie, to moje nadzieje legły w gruzach emotka

U Was też tak kasjkerki zachecają do konkursu? emotka

Dokładnie tak samo!
Aż odechciało mi się drugi raz jechać do Stokrotki, a biorąc jeszcze poprawkę na moje szczęście w loteriach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912627 Napisano: 04.09.2014 10:30:20 w SZUKAM....
silvia8 napisał(a):

mia napisał(a):

Czy do aparatu Nikon z Albedo nie było żadnego protokołu odbioru nagrody?
Co z gwarancją w takim razie - brak i tyle? emotka

U mnie kurier miał do podpisu, ale tylko jeden egzemplarz do zwrotu. Myślałam, że może w środku jest, ale brak. Często sprzedaję sprzęt na allegro i nie ma później potwierdzenia wygrania nagrody i pojawia się problem z gwarancją emotka

To jest nie tylko problem gwarancji, ale i ogólnie udokumentowania pochodzenia przedmiotu.
Skąd ktoś, kto kupuje aparat ode mnie ma mieć pewność, że nie został np. ukradziony? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912625 Napisano: 04.09.2014 10:27:18 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

selenes napisał(a):

Wczoraj była komisja z Biedronki z TV. + 2 dni robocze na info emotka Czeka ktoś? emotka

2 dni? Ładnie! Ale w sumie zauważyłam, że Zeg szybko ogarnia swoje konkursy emotka Ja czekam, ale na nic nie liczę emotka Standardowo emotka

500 koszulek przecież jest emotka coś tam zawsze wpadnie.

Ty to zawsze pocieszysz człowieka. emotka
Od razu mi się odechciało czekać na te wyniki...

Niech Ci będzie emotka 40 telewizorów, dla każdego wystarczy emotka

No, i od razu inaczej brzmi! emotka
Jasne, że starczy, jeszcze na rezerwę zostanie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912621 Napisano: 04.09.2014 10:20:32 w Biedronka

selenes napisał(a):

Wczoraj była komisja z Biedronki z TV. + 2 dni robocze na info emotka Czeka ktoś? emotka

2 dni? Ładnie! Ale w sumie zauważyłam, że Zeg szybko ogarnia swoje konkursy emotka Ja czekam, ale na nic nie liczę emotka Standardowo emotka

500 koszulek przecież jest emotka coś tam zawsze wpadnie.

Ty to zawsze pocieszysz człowieka. emotka
Od razu mi się odechciało czekać na te wyniki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912619 Napisano: 04.09.2014 10:18:09 w SZUKAM....
Czy do aparatu Nikon z Albedo nie było żadnego protokołu odbioru nagrody?
Co z gwarancją w takim razie - brak i tyle? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912359 Napisano: 03.09.2014 18:04:00 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

Czy z Fa z rolkami wystarczy odesłać jeden paragon, czy tyle ile posłało się w całym konkursie?
W mejlu jest info, z którego dnia zgłoszenie, ale grałam też raz wcześniej bez rezultatu i nie wiem. emotka

Napisz do nich maila z tym pytaniem (w odpowiedzi na ich informację o wygranej). Bardzo szybko odpowiadają - w godzinach pracy oczywiście. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912241 Napisano: 03.09.2014 15:25:06 w Paragony
dromader napisał(a):

I kto to mówi?
mia sama we wszystkich ostatnich konkursach Nescafe: Intermarche, Tesco i Carrefour szukałaś paragonów... no ale w Twoim przypadku to były zapewne "naprawdę sporadyczne przypadki losowe" emotka

A czy ja napisałam gdziekolwiek, że jestem święta, niewinna i praworządna? emotka Wskaż mi to proszę.
Odniosłam się do teorii Kammaro. emotka
A i jeszcze:
1) Co do Fa - żeby była jasność - wygrałam 2 bony, więc to nie zawiść przeze mnie przemawia.
2) Co do wątku Paragony i tak zawsze byłam przeciwna.
3) Poszukiwane paragony i tak znalazłam u znajomych. Podobnie i ja robię - paragony daję/sprzedaję/wymieniam tylko poszukującym znajomym. Kumoterstwo? Może, nie przeczę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912189 Napisano: 03.09.2014 14:27:23 w Paragony
kammaro napisał(a):

Nie wspieram oszustów, wspieram kreatywnych, którzy napisali lepiej niż ja i wbili się w gust komisji emotka

Basiu, wiesz, że Cię lubię, ale tym razem piszesz bzdury. emotka
Chyba kreatywnych inaczej. emotka
Co wysłali setki zgłoszeń z setek maili, na istniejące i nieistniejące numery telefonów, wiedząc, że zawsze w tym wątku znajdą się łosie, które wysłały tyle zgłoszeń, ile miały paragonów...
Pomijam naprawdę sporadyczne przypadki losowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912162 Napisano: 03.09.2014 14:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

Z rolek Fa to były już ostatnie wyniki?

Raczej tak. Chyba do końca doszli - 29.08.
Teraz mogłaby być rezerwa, gdyby nie wiadomy wątek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912123 Napisano: 03.09.2014 13:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlatego ja nawet nie oferuję swoich.
W ramki se je oprawię, a nie sprzedam, a co... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912085 Napisano: 03.09.2014 13:33:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co prawda, jak do tej pory w tym tygodniu nie rozwiązał się żaden konkurs, w którym bym brała udział, ale psiakość mógłby się w końcu ten wrzesień jakoś zacząć. emotka
Tym bardziej, że na wszystkich frontach się chrzani... emotka

Edit:
Właśnie się pierwszy rozwiązał - Fa rolki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5912021 Napisano: 03.09.2014 12:49:41 w SZUKAM....
Czy były maile z Fa, bo widzę, że roi się w wątku Paragony od ofert, a w MDW nic nie widzę?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5911715 Napisano: 02.09.2014 22:29:38 w Paragony
Szukam w atrakcyjnej cenie (lub na wymianę za inne paragony Cola Polomarket, Intermarche itd.) paragonu na nowy konkurs Cillit Bang w Leclerku. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5911146 Napisano: 01.09.2014 21:34:44 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Asiam - wyjątkowo rzetelna i odpowiedzialna osoba! emotka
Gorąco polecam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5911143 Napisano: 01.09.2014 21:30:54 w Biedronka
nataszka napisał(a):

W naszej biedronce babka wydrapała samsunga galaxy emotka -czyli dają nagrody emotka

A dlaczego by mieli nie dawać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5910925 Napisano: 01.09.2014 15:16:46 w TESCO konkursy
kunlunija napisał(a):

jestem ciekawa, jakie hasło wygrało ten czerwony samochód w konkursie walentynkowyjm - lady speed stick. Czy można sie jakoś tego dowiedzieć? czy to jest gdzieś opublikowane? emotka

Napisano, że zwyciężczyni wykazała się ogromną kreatywnością.
Ja już na wszelki wypadek wolę nie wiedzieć, jaką. Niech nie znam tego hasła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0