Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na Orange Pop zwrotka z Grilla przed chwilą, niemal dokładnie po 12 godzinach. Na Orange Go nie ma do tej pory.
Cudowna sieć, zaiste. Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To tak samo, jak ja.
Wystarczająco jestem wpieklona dzisiejszymi wynikami.
Jeszcze się okazało, że kurier mi piłkę od Smolara ukradł - na szczęście wyślą drugą.
Piłka od miesiąca obiecana bratankowi... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Tym razem zarobiło na mnie Makro.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przezornie jeszcze nie w celu zakupów, ale że przejeżdżałam, jak to mówią, pomimo, zabrałam ze sobą bon i postanowiłam "przetrzeć szlaki". Pioruńsko świetnie mi to wyszło.
Co prawda, nie spodziewałam się ani fanfar, ani okrzyków "Czekaliśmy na panią!", ale mimo wszystko rzeczywistość przerosła moje oczekiwania.
Moja rozmowa (?) z panią sklepową przebiegała bowiem na odmiennych orbitach. Ja wymachując kolorowym kawałkiem papieru (bon) i równie barwnie opowiadając o 15-tych urodzinach ABC, usiłowałam panią zmusić do przeczytania przynajmniej adresu na bonie, a pani co pewien czas beznamiętnie i mechanicznie cedziła "My bonów nie przyjmujemy".
Ostatecznie dowiedziałam się, że codziennie między 14 a 14.15 jest szef i mogę wtedy te kilkanaście kilometrów się przejechać, by ujrzeć jego oblicze. Nie bardzo tylko wiem, po co - żeby mu złożyć hołd i w darze ofiarować bon? Czy zalać się łzami i prosić o wydanie towaru "na zeszyt", zanim się skontaktuje z... No właśnie z kim?
Tak więc, po namyśle, po prostu skorzystam z podanego wyżej telefonu.
Dzięki, vesper2!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Będę sobie mogła tłumaczyć, dlaczego u nich nigdy nie wygrywam.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Czy znowu jak w ITM będą potem dzwonić i odkręcać, że jednak nie bon tylko okulary (tam walizki)?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Brawo!!!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niech jutro zaświeci słońce, dosłownie i w przenośni... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trzymaj się Kochana!
Ja dziś byłam na pogrzebie kolegi z klasy. Jeszcze nigdy nie byłam na tak biednym i przez to przybijającym dodatkowo pogrzebie.
Fakt, że chowano alkoholika bez rodziny, ale...
Zapalmy też świeczkę za Darka - na pewno jest mu tam lepiej i przynajmniej jest ze swoją Mamą, która odeszła w grudniu.
Na koniec chociaż niebo zapłakało rzęsistym deszczem...
(*)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie chcę żadnych wycieczek, a już broń Boże, dalekich. Za to auto chętnie przyjmę, jakiekolwiek.
Chyba musimy spółkę założyć...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Co innego jak był Finish na Rossnecie - wzięłam udział, bo tabletki i tak kupuję.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
1) Aby zmienić taryfę na PNK Więcej przez rok wklepałam kod *147*18# Opłata za zmianę taryfy wynosi 3zł.
2) Następnie aktywowałam promocję Rok ważności konta po każdym doładowaniu kodem *136*11*04#
3) Zasiliłam konto kwotą 5zł.
Od tego momentu przy każdym zasileniu konta, ważność konta jest przedłużana o rok.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
P.S.
Mnie się nigdy nie udało. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wpisy były przedwczoraj:
https://www.e-kon.../p/257/#.U-0omqPfLZk
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie w mailu jest zaznaczone, że polecony.
Natomiast w Fa-ITM faktycznie dopuszczają list zwykły, przynajmniej jak chodzi o kosmetyki.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przynajmniej wszystko jasne.
Zbaczając z tematu, rozumiem, że jak chodzi o tablety w ITM, to też X już dawno mówiła Y, że Z wygrała?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W regulaminie jest napisane "w sieci Carrefour", w domyśle "całej sieci", skoro nie ma wymienionych sklepów. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzwoń do agencji Afekt chyba najpierw, to oni przysłali niech kombinują. I daj znać o efekcie (nie afekcie), bo ja sobie wybrałam z uwagi na zaopatrzenie sklep odległy o 10 km, i jak pojadę, to nie zamierzam się wracać.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Uwaga: Do podania PESEL laureata oraz nr i seria dowodu. Wyświetl w wątku >>