Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5881821 Napisano: 30.06.2014 09:57:57 w DARMOWE minuty i startery
Dzisiaj przyszło mi na Plusa, że kończy się ważność konta. emotka
Myślałam, że tak, jak na Orange jest bezterminowo.
Z tego, co wyczytałam, za włączenie ponowne usługi rok ważności, policzą sobie 10 zł. emotka

Czy ktoś się orientuje, jak i czy można to obejść? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5881787 Napisano: 29.06.2014 23:56:53 w Biedronka
anik01 napisał(a):

monikar napisał(a):

czy te pomadki są stałym asortymentem Biedronki czy sezonowym? może ktoś mnie naprowadzić gdzie ich szukać? na dziale z chemią?

u nas są na wyprzedaży emotka emotka emotka

A u mnie normalnie na chemii koło innych kosmetyków... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5881621 Napisano: 29.06.2014 00:10:50 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie nivea emotka , dwa zgloszenia i nic emotka

eee wiecej nie puszczam, trudno emotka

Tak samo ja. emotka
Mogłabym jeszcze kupić, bo żele pod prysznic i płyny do kąpieli u nas idą, a Nivea fajne ma, ale niech się wypchają. emotka
Kupię, jak wygram; starczy na razie tego sponsorowania! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5881493 Napisano: 28.06.2014 16:53:13 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Kurczę a co to ta folia sterczowa i gdzie ją dostanę?

Taka czarna rozciągliwa folią, która opakowuje się paczki. Na pewno nieraz taką dostałaś od kuriera. emotka
Ja kupowałam w Makro, ale myślę ze w hipermarketach tez jest.

Tylko jeszcze jedna sprawa:
Przy zamówieniu podaje się z tego co pamiętam kształt opakowania (regularne czy nie) i rodzaj (karton, strecz).
Nieregularne jest z definicji droższe, a niektórzy przewoźnicy za folię doliczają, bo hamuje na podajniku.
Akurat DPD, którym ja przesyłam nie, ale nie wiem jak K-Ex.

Może lepiej wyszukać dwa wielkie kartony i wewalić to w nie? Tylko ponawiam swoje pytanie, jakim cudem i jakie wymiary mąż podał, bo to też jest ważne, nie tylko waga.

Edit:
Podpisuję się pod joan. emotka
Zostało tu tyle namieszane, że tak naprawdę najbezpieczniej odwołać zlecenie i sporządzić nowe zamówienie, obojętnie czy się zdecydujecie na 5 paczek, czy 2, czy 3. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5881486 Napisano: 28.06.2014 16:44:03 w SZUKAM....
Taśmą raczej nie wystarczy.
Kup folię streczową i tak je owiń. Wtedy będzie wyglądać jak jedna paczka.
A jakim cudem Twój mąż podał wymiary w formularzu, bo wagę to rozumiem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5880774 Napisano: 26.06.2014 21:12:01 w PLAGIATY
edzia21 napisał(a):

było już gdzieś coś podobnego, nie wiem czy dokładnie tak brzmiało, ale ktoś się ewidentnie wzorował.

A nie w Lays... zeszłorocznym źródle plagiatów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5880773 Napisano: 26.06.2014 21:10:14 w Kaufland konkursy
arabela79 napisał(a):

Dolny Slask i Pomorze Zach. bylo?

Pomorze Zachodnie na pewno było, choć to termin dość szeroki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5880004 Napisano: 25.06.2014 15:03:08 w WC - rozmowy o wszystkim
skarbek napisał(a):

Czy wśród kilku tysięcy osób zarejestrowanych albo kilkuset czytających forum nie ma ani jednej osoby która może polecić urlop nad morzem?!

Nie polecę Ci żadnego konkretnego noclegu, bo mieszkam nad morzem, więc temat jest mi obcy. emotka

Natomiast jak chodzi o miejscowości wybrzeża środkowego:

- Ustronie Morskie może być, jak dla mnie niczym szczególnym się nie wyróżnia ani na plus, ale też i na minus nie; emotka

- osobiście preferuję w sensie plażowania, spacerów itd. niewielkie miejscowości typu: Gąski, Sarbinowo, Chłopy (cuchnie rybą koło przystani, ale za to ryby prosto z morza na miejscu), Mielenko (nie mylić z Mielnem!!!), w ostateczności Łazy;

- zdecydowanie nie polecam lokalizacji Mielno&Unieście, chyba że lubisz tłum ludzi, wrzask, quady i deptanie po ciałach na plaży, a nocami disco i złotą młodzież w BMW, próbującą czy da się o 3 w nocy przejechać setką Mielno i nie przejechać przy tym kogoś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5879826 Napisano: 25.06.2014 10:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jolidlo napisał(a):

bethan napisał(a):

asante napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

Skanerem? Nie znam NIKOGO, kto posiada w domu skaner

Ja mam emotka ale można sobie na smartfona ściągnąć aplikację skaner, normalnie skanuje i zapisuje w pdf.

To już znasz dwie osoby emotka

Trzy emotka

Cztery emotka

Pięć. Od lat. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5878359 Napisano: 22.06.2014 10:58:40 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Również polecam szprotka! emotka

I magnus, niezmiennie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877963 Napisano: 20.06.2014 19:14:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anialistopad napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

grazia1981 napisał(a):

nivea nie chce mnie wylosować,czekam,czekam..... emotka

poczekamy sobie razem emotka nic i nic emotka

to i ja się dołączę do oczekiwania na nivea emotka

No jak chodzi o Nivea, to się chętnie dopiszę! emotka
Może jakiś klub oczekujących założymy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877960 Napisano: 20.06.2014 19:08:01 w Hochland
ania1234 napisał(a):

A w tym tygodniu informowali o bonach do zalando?

Tak, informowali następnego dnia.
Nie mnie, niestety. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877821 Napisano: 20.06.2014 13:36:20 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

Można przechodzić Empik -Smyk lub Smyk-Empik emotka

To super wiedzieć! emotka A ja kurcze wszystkie konkursy ze Smykiem omijałam, ze mi tam bony na nic... emotka

W temacie: Do kiedy poinformował Graf z PS4 (Makro)?
bardzo proszę o PW, jak się ktoś nie chce na forum chwalić. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877794 Napisano: 20.06.2014 12:25:32 w Kaufland konkursy
koniczynka123 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy Nestle obdzwaniało już 17.06.?

Też czekam na ten dzień emotka , do szesnastego forumowicze się chwalili.
Pewnie wszystkie agencje zrobiły sobie dzisiaj wolne emotka

No nie wiem, agencja od Nestle wydaje mi się wyjątkowo sumienna.
Ja czekam na 15.06, tzn. ściślej dopiero na rezerwę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877476 Napisano: 18.06.2014 23:48:48 w SZUKAM....
zarania napisał(a):

Po jakim czasie Lays przysyłają maile w sprawie odbioru kart Empik?

Jak im się zachce. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877439 Napisano: 18.06.2014 22:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czy przyszły już do Was maila z Lay's z okolic 7.06? Zaczynam się martwić...

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877301 Napisano: 18.06.2014 17:42:10 w Hochland
ksantypa napisał(a):

a widziałyście -zrobili wyprzedaż na stronie

Ta, teraz, jak już wszystkie kody wytraciłam. emotka
Poza tym akurat to co mnie interesuje, jak spadło z 90 do 60, to i tak jeden pies. Szkoda, że tych kodów łączyć nie można... Wtedy by to faktycznie cudnie wyglądało. emotka

Giulietta, jakość tego ciucha, co do mnie dotarł, taka se. Zła nie jest, ale na kolana nie upadłam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877276 Napisano: 18.06.2014 17:11:33 w Hochland
No nic, zobaczymy. W każdym razie zanim moje gacie odeślę (dopłacone 26 zł), to się upewnię, co i jak.
A tak swoja drogą, czy zauważyliście, że notorycznie, pomalutku, podnoszą ceny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877273 Napisano: 18.06.2014 17:06:32 w Hochland
kotecekvip napisał(a):

Zwrot robiłam 10.06, 17 był zaakceptowany. Więc może się coś zmieniło... Za dużo zwrotów albo coś pewnie...

No i tu może być pies pogrzebany...
A dopłacałaś coś, czy tylko kod wykorzystałaś? Może to tez ma znaczenie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5877262 Napisano: 18.06.2014 16:46:57 w Hochland
giulietta napisał(a):

kotecekvip napisał(a):

http://www.opineo...partoo-com,negatywne

Tu są opinie o tym sklepie.

Jednak wracając do tematu. Zamówiłam za bon buty. Przyszły po 7 dniach - okazały się za małe. Nie mogłam wymienić na większy numer. bo nie było więc poprosiłam o zwrot w formie bonu prezentowego.

Zwrot firma po 7 dniach zaakceptowała. Niestety nie otrzymam bonu! Uwaga dzwoniłam do nich i powiedzieli mi, że nie zwrócą bonu bo był jednorazowy. I nie mogą. Więc ja im mówię to proszę zwrócić buty, bo gdybym wiedziała, że nie zwrócicie bonu to bym nie odsyłała. Na to "miła" Pani stwierdziła,że buty się im już sprzedały...

NIE RÓBCIE ZWROTÓW!!!

u mnie zwrot przebiegł błyskawicznie, nic nie wypełniałam nawet, dostałam naklejkę na @, tego samego dnia kurier zabrał buty, chciałam od razu zamienić na inny numer lub inne buty, ale nie ma takiej możliwości trzeba zwracać i od nowa zamawiać, dostałam zwrócony kod a nowe buty przyjechały może w 3 dni emotka wszystko bardzo szybko i sprawnie emotka

No to w końcu jak jest do diaska? emotka
Mówicie aby o tym samym sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0