Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Myślałam, że tak, jak na Orange jest bezterminowo.
Z tego, co wyczytałam, za włączenie ponowne usługi rok ważności, policzą sobie 10 zł.
Czy ktoś się orientuje, jak i czy można to obejść?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mogłabym jeszcze kupić, bo żele pod prysznic i płyny do kąpieli u nas idą, a Nivea fajne ma, ale niech się wypchają.
Kupię, jak wygram; starczy na razie tego sponsorowania!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja kupowałam w Makro, ale myślę ze w hipermarketach tez jest.
Tylko jeszcze jedna sprawa:
Przy zamówieniu podaje się z tego co pamiętam kształt opakowania (regularne czy nie) i rodzaj (karton, strecz).
Nieregularne jest z definicji droższe, a niektórzy przewoźnicy za folię doliczają, bo hamuje na podajniku.
Akurat DPD, którym ja przesyłam nie, ale nie wiem jak K-Ex.
Może lepiej wyszukać dwa wielkie kartony i wewalić to w nie? Tylko ponawiam swoje pytanie, jakim cudem i jakie wymiary mąż podał, bo to też jest ważne, nie tylko waga.
Edit:
Podpisuję się pod joan.
Zostało tu tyle namieszane, że tak naprawdę najbezpieczniej odwołać zlecenie i sporządzić nowe zamówienie, obojętnie czy się zdecydujecie na 5 paczek, czy 2, czy 3. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kup folię streczową i tak je owiń. Wtedy będzie wyglądać jak jedna paczka.
A jakim cudem Twój mąż podał wymiary w formularzu, bo wagę to rozumiem?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Natomiast jak chodzi o miejscowości wybrzeża środkowego:
- Ustronie Morskie może być, jak dla mnie niczym szczególnym się nie wyróżnia ani na plus, ale też i na minus nie;
- osobiście preferuję w sensie plażowania, spacerów itd. niewielkie miejscowości typu: Gąski, Sarbinowo, Chłopy (cuchnie rybą koło przystani, ale za to ryby prosto z morza na miejscu), Mielenko (nie mylić z Mielnem!!!), w ostateczności Łazy;
- zdecydowanie nie polecam lokalizacji Mielno&Unieście, chyba że lubisz tłum ludzi, wrzask, quady i deptanie po ciałach na plaży, a nocami disco i złotą młodzież w BMW, próbującą czy da się o 3 w nocy przejechać setką Mielno i nie przejechać przy tym kogoś.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I magnus, niezmiennie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może jakiś klub oczekujących założymy?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie mnie, niestety.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W temacie: Do kiedy poinformował Graf z PS4 (Makro)?
bardzo proszę o PW, jak się ktoś nie chce na forum chwalić.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja czekam na 15.06, tzn. ściślej dopiero na rezerwę...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Poza tym akurat to co mnie interesuje, jak spadło z 90 do 60, to i tak jeden pies. Szkoda, że tych kodów łączyć nie można... Wtedy by to faktycznie cudnie wyglądało.
Giulietta, jakość tego ciucha, co do mnie dotarł, taka se. Zła nie jest, ale na kolana nie upadłam.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A tak swoja drogą, czy zauważyliście, że notorycznie, pomalutku, podnoszą ceny?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A dopłacałaś coś, czy tylko kod wykorzystałaś? Może to tez ma znaczenie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mówicie aby o tym samym sklepie? Wyświetl w wątku >>