Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem. Wczoraj miałam 4s, 5s i 6-7s. Nierozmyślnie, tylko tak wyszło.
I nic.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Moje dzieciątka są w Gdańsku, a córka dziś pociągiem wraca do domu wieczorem. Kiedy dojedzie, to Bóg raczy wiedzieć (pociąg dalekobieżny), ale cieszę się, że przynajmniej na dworzec tam dotrze bez problemów!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewnie jak do nich nikt nie zadzwoni, to znowu zapomną. Tak samo było z poprzednimi Henkelami.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Joan, my po prostu wielbimy szczerość!
A poza tym - takie są fakty - jestem w tym temacie ponad 20 lat, więc wiem, co mówię.
Ale tak jak pisałam - najważniejsze w życiu (w sensie pracy) to robić to, co się lubi!
Wróciłam, żyję. Tylko czasem koty przefruwały koło mnie w powietrzu.
Ale na razie nie wygląda, żeby miało się polepszyć. Poza tym łeb mnie chyba przestanie boleć dopiero jak skończy wiać, co mnie dodatkowo wkurza.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie da się.
Chyba, że ... Będzie naprawdę dobry - profesor już z pensji wyżyje.
Mój tez zostaje na uczelni - jak to skomentowałam, kolejny dziad w rodzinie.
Pa, zbieram się do wyjścia...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niech wstąpi do mnie na kawę, zapraszam!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jakby Smolar puścił smsy z Polo, to niech się ktoś odezwie, please.
Mam nadzieje, że dziś nie świętują już weekendu.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ciesz się, że nie mieszkasz 15 km od morza, jak ja. Tu jest dopiero bal.
A ja z kolei się ciesze, że nie mieszkam 0,5 km od morza, tylko aż 15 km (no w linii prostej to chyba 10 jest).
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wybacz, ale to co piszesz, to czysta demagogia.
Piszesz o osobie, która nie miała wyboru, bo nie ma za co żyć/utrzymać się, jeśli dobrze rozumiem. Jak się to ma do laski, która wynajmuje mieszkanie (sic!) i rzuca nonszalanckimi tekstami?
To był typowy tekst pod publikę, a la nasi politycy. Wyrwijmy coś z kontekstu i jedźmy na tym.
EOT z mojej strony.
Kto chciał, to zrozumiał co miałam na myśli (Size - ukłon!).
Kto nie, wyrwał z kontekstu też co chciał.
P.S. Mój syn jest aktualnie na V roku i pracuje/dorabia sobie w knajpie. To odnośnie, jakby ktoś uznał, że tępię studentów. Bo ino czekam na taki głos. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Więc najwyżej sobie wszyscy na mnie zgodnie pojeżdżą.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Że co?
Jaki wybór? No to przecież chyba ma wybór, skoro ją dojazd kosztuje? To jest studentka i powinna siedzieć na d..e i pracę pisać, a jeśli już to cieszyć się, że ją ktoś zatrudnił choćby na parę godzin, bo będzie miała co w CV wpisać!
Sorry, ale mam diametralnie różne zdanie na ten temat.
A naprawdę mnie wkurza pierońska wichura. Wyjątkowo dobrze im się prognozy sprawdziły.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No, znowu tak dużo tych nagród nie ma... To nie Rex.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie zdziwię się ani trochę!
Właściwie to dziwne, że jeszcze nie poszły, bo już późna godzina - no chyba, że nikt się nie pochwalił po prostu.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masza, ale na stronie Smolara w regulaminie też są na końcu wszystkie sklepy wymienione.
Dlatego mówię, że rozdwojenia jaźni dostali.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dotyczy tej części sklepów:
https://www.dropb...rsu_Leclerc_PSP.docx
Chętnie wymienię na inny paragon, najlepiej na Spontex (konkurs w ABC, DC).
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Rozumiem, ale myślę, że jak ktoś poszukuje takiego ptaszyska, to i to jest jakaś okazja...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ale tu jest jakiś inny kupon na Angry Birds - ważny od 5 grudnia:
http://www.tesco.pl/angrybirds/kupon.php
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dlaczego na stronie Smolara jest lista sklepów dla Velvet tylko HM, a w regulaminie są chyba wszystkie?
http://www.smolar...-d-w-centrum-wydarze
W sumie mi to lata, bo i tak mam u siebie duże Tesco, ale zastanawiam się już, kto tu ma rozdwojenie jaźni - ja czy oni?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.