Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5787054 Napisano: 06.12.2013 14:29:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

Czyli generalnie wygrywają Ci, którzy odkryli jaki jest ustawiony "czas minimalny" emotka

Nie wiem. Wczoraj miałam 4s, 5s i 6-7s. Nierozmyślnie, tylko tak wyszło.
I nic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5787023 Napisano: 06.12.2013 14:02:34 w Wkurza mnie...
Dochaaa, humor mi wracasz! emotka emotka
Moje dzieciątka są w Gdańsku, a córka dziś pociągiem wraca do domu wieczorem. Kiedy dojedzie, to Bóg raczy wiedzieć (pociąg dalekobieżny), ale cieszę się, że przynajmniej na dworzec tam dotrze bez problemów! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5787017 Napisano: 06.12.2013 13:57:44 w Inne mniejsze markety
termitek99 napisał(a):

No właśnie, czy były już wyniki z Polomarketu (smolar)?

Pewnie jak do nich nikt nie zadzwoni, to znowu zapomną. Tak samo było z poprzednimi Henkelami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5787014 Napisano: 06.12.2013 13:54:53 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mia - "kolejny dziad w rodzinie", ała, Tyś to jest szczera, jak ten Twój po wygraniu przez Ciebie cenzurataśmy emotka

Joan, my po prostu wielbimy szczerość! emotka
A poza tym - takie są fakty - jestem w tym temacie ponad 20 lat, więc wiem, co mówię.
Ale tak jak pisałam - najważniejsze w życiu (w sensie pracy) to robić to, co się lubi! emotka

Wróciłam, żyję. Tylko czasem koty przefruwały koło mnie w powietrzu. emotka
Ale na razie nie wygląda, żeby miało się polepszyć. Poza tym łeb mnie chyba przestanie boleć dopiero jak skończy wiać, co mnie dodatkowo wkurza. emotka No i żaden konkurs mnie Mikołajem nie chce obdarować, nawet symbolicznym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786917 Napisano: 06.12.2013 12:11:14 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan jest jeszcze jeden aspekt.Mój syn ,to typ naukowca .Chce zostać na uczelni,bo ma naukowe podejście,mógłby nie wychodzić z laboratorium.A ja jestem załaman,bo mimo ze zdolny,to wątpię,żeby dało się z tego godziwie życ emotka

Nie da się. emotka
Chyba, że ... Będzie naprawdę dobry - profesor już z pensji wyżyje.
Mój tez zostaje na uczelni - jak to skomentowałam, kolejny dziad w rodzinie. emotka Ale tak naprawdę, to najważniejsze w życiu robić to, co się lubi! emotka

Pa, zbieram się do wyjścia... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786896 Napisano: 06.12.2013 11:54:17 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

I wkurza i przeraża mnie ta wichura za oknem. emotka Czegoś takiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam.

Ciesz się, że nie mieszkasz 15 km od morza, jak ja. Tu jest dopiero bal. emotka emotka

A ja z kolei się ciesze, że nie mieszkam 0,5 km od morza, tylko 15 km (no w linii prostej to chyba 10 jest). emotka

Mój mąż jest w Koszalinie. Napisała mi sms: Telefon mi się zepsuł. Tutaj armagedon emotka

Niech wstąpi do mnie na kawę, zapraszam! emotka A potem możemy sobie w ramach relaksu podjechać do Mielna ( o ile drzewa nie zwaliły się na drogę), rzucić okiem na morze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786889 Napisano: 06.12.2013 11:46:43 w Inne mniejsze markety
renatak0 napisał(a):

a żabka z somersby jest już w bazie bo nie mogę znaleść?

Nie, ale podobno jest w trakcie dokładania.

Jakby Smolar puścił smsy z Polo, to niech się ktoś odezwie, please.
Mam nadzieje, że dziś nie świętują już weekendu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786873 Napisano: 06.12.2013 11:35:51 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

I wkurza i przeraża mnie ta wichura za oknem. emotka Czegoś takiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam.

Ciesz się, że nie mieszkasz 15 km od morza, jak ja. Tu jest dopiero bal. emotka emotka

A ja z kolei się ciesze, że nie mieszkam 0,5 km od morza, tylko 15 km (no w linii prostej to chyba 10 jest). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786722 Napisano: 05.12.2013 23:56:36 w Żegnamy zmarłych
privatedo napisał(a):

Nelson Mandela

<*>

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#5786651 Napisano: 05.12.2013 21:18:45 w Wkurza mnie...
Isiulka, miałam się odzywać, ale nie zdzierżę.
Wybacz, ale to co piszesz, to czysta demagogia.
Piszesz o osobie, która nie miała wyboru, bo nie ma za co żyć/utrzymać się, jeśli dobrze rozumiem. Jak się to ma do laski, która wynajmuje mieszkanie (sic!) i rzuca nonszalanckimi tekstami?
To był typowy tekst pod publikę, a la nasi politycy. Wyrwijmy coś z kontekstu i jedźmy na tym.

EOT z mojej strony.
Kto chciał, to zrozumiał co miałam na myśli (Size - ukłon!).
Kto nie, wyrwał z kontekstu też co chciał.

P.S. Mój syn jest aktualnie na V roku i pracuje/dorabia sobie w knajpie. To odnośnie, jakby ktoś uznał, że tępię studentów. Bo ino czekam na taki głos. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786618 Napisano: 05.12.2013 20:15:18 w Wkurza mnie...
Pomijając wszystko inne, jestem dzisiaj zbyt zła, żeby dyskutować na tematy tak bolesne w naszej rzeczywistości, jak praca, służba zdrowia, studia czy ogólniej szkolnictwo.
Więc najwyżej sobie wszyscy na mnie zgodnie pojeżdżą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786608 Napisano: 05.12.2013 19:52:09 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cudaczku, nie dziw się więc tej biednej studentce 5. roku, że nie jest zadowolona z tego, że do pracy przychodzi na 2 godziny. Pewnie dojazd więcej ją kosztuje. Mogę się założyć, że gdyby miała jakiś wybór, to nie wybrałaby umowy zlecenie, ale umowę o pracę.

Wyjęłaś mi to z ust, aż mi szkoda się tej studentki zrobiło.

Że co? emotka
Jaki wybór? No to przecież chyba ma wybór, skoro ją dojazd kosztuje? To jest studentka i powinna siedzieć na d..e i pracę pisać, a jeśli już to cieszyć się, że ją ktoś zatrudnił choćby na parę godzin, bo będzie miała co w CV wpisać! emotka
Sorry, ale mam diametralnie różne zdanie na ten temat.

A naprawdę mnie wkurza pierońska wichura. Wyjątkowo dobrze im się prognozy sprawdziły. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786471 Napisano: 05.12.2013 15:29:03 w Inne mniejsze markety
beciala napisał(a):

mia napisał(a):

Czy były smsy od Smolara z Polo za wczorajszy dzień, czy pan Mirek zapomniał? emotka

nikt się nie chwalił, więc pewnie nie

No, znowu tak dużo tych nagród nie ma... To nie Rex. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786463 Napisano: 05.12.2013 15:25:48 w Inne mniejsze markety
Czy były smsy od Smolara z Polo za wczorajszy dzień, czy pan Mirek zapomniał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786286 Napisano: 05.12.2013 12:03:44 w Inne mniejsze markety
miszczu napisał(a):

To co dzisiaj swift puszcza smski z Natury ? emotka

Nie zdziwię się ani trochę! emotka
Właściwie to dziwne, że jeszcze nie poszły, bo już późna godzina - no chyba, że nikt się nie pochwalił po prostu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786260 Napisano: 05.12.2013 11:32:06 w TESCO konkursy
masza napisał(a):

o.k porobiłam screeny

Masza, ale na stronie Smolara w regulaminie też są na końcu wszystkie sklepy wymienione.
Dlatego mówię, że rozdwojenia jaźni dostali. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786213 Napisano: 05.12.2013 10:28:51 w Paragony
Mam paragon Disney-Leclerc - Kołobrzeg. emotka

Dotyczy tej części sklepów:
https://www.dropb...rsu_Leclerc_PSP.docx

Chętnie wymienię na inny paragon, najlepiej na Spontex (konkurs w ABC, DC). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786178 Napisano: 05.12.2013 09:30:55 w TESCO konkursy
onlyrybka napisał(a):

mia napisał(a):

Ale tu jest jakiś inny kupon na Angry Birds - ważny od 5 grudnia:
http://www.tesco.pl/angrybirds/kupon.php

3 i 4 grudnia był kupon na maskotkę za 22 zł bez robienia dodatkowych zakupów, z kartą Clubcard

Rozumiem, ale myślę, że jak ktoś poszukuje takiego ptaszyska, to i to jest jakaś okazja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786170 Napisano: 05.12.2013 09:22:14 w TESCO konkursy
karkocka napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

zuzola napisał(a):

w kalendarzu adwentoweym ,jest kupon na maskotki Angry Birds-22zł.

ma ktos może zapisany ten kuponik ?

ten kupon był ważny tylko 3 i 4 grudnia

Ale tu jest jakiś inny kupon na Angry Birds - ważny od 5 grudnia:
http://www.tesco.pl/angrybirds/kupon.php
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5786069 Napisano: 04.12.2013 22:40:14 w TESCO konkursy
Możecie mi coś wytłumaczyć?
Dlaczego na stronie Smolara jest lista sklepów dla Velvet tylko HM, a w regulaminie są chyba wszystkie? emotka
http://www.smolar...-d-w-centrum-wydarze

W sumie mi to lata, bo i tak mam u siebie duże Tesco, ale zastanawiam się już, kto tu ma rozdwojenie jaźni - ja czy oni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0