Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5782124 Napisano: 28.11.2013 22:05:15 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

bardzo mnie wkurza, że na forum są równi i równiejsi....

Vicki, kto Cię tak wkurza? emotka

W temacie: Sama siebie wkurzam. Potrzebuję, żeby ktoś mną mocno potrząsnął, albo i przyłożył, to wreszcie może wrócę na odpowiednie tory. Tylko chyba musiałby to robić notorycznie... Aż do wyleczenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781632 Napisano: 28.11.2013 11:18:12 w PLAGIATY
Isiulka, bez przesady.
Myślę, że dojazd to nie problem organizatora emotka
Raczej wręcz przeciwnie.

Ala, trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781630 Napisano: 28.11.2013 11:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

dzwoni VISA z zastrzeżonego! Wprawdzie nie do mnie ale do szwagierki, a ja gralem na nią emotka

czas był wtedy 8 sekund chyba -czyli bez szaleństwa emotka

A powiedz jeszcze z jakiego dnia, jeśli możesz?
Gratulacje! emotka

No i wreszcie konkurs przestał być widmem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781622 Napisano: 28.11.2013 11:09:28 w PLAGIATY
skarb888 napisał(a):

...i wszyscy są z Warszawy...

No to akurat żaden argument - Marzanna też jest z Warszawy. emotka
Pewnie gros uczestników było ze stolicy z uwagi na Złote Tarasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781587 Napisano: 28.11.2013 10:40:13 w PLAGIATY
Popatrzcie na MDW. emotka emotka

P.S.
Ja nie czekam - nie brałam udziału. Trzymam kciuki za kolejnych rezerwowych! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781539 Napisano: 28.11.2013 09:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja obawiam sę, że non stop wygrywa ta sama osoba/rodzina i Visa teraz łamie sobie łeb, co z tym fantem począć (vide: lista laureatów)... emotka

Zgodnie z regulaminem, teoretycznie jedna osoba może zgarnąć WSZYSTKIE nagrody! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781446 Napisano: 27.11.2013 23:20:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

tereniagno joan dzięki za odpowiedzi, już się bałam, że może nikt moich postów nie widzi emotka
tak, to ten urnowy. Czuję się zatem namaszczona na zwycięzcę samochodu emotka

A makietę auta o wymiarach 2m x 2m, śpiewającą i słodkopierdzacą jabolem F16 do kuponu załączyłaś? emotka

emotka emotka emotka
Ktoś jeszcze ostatnio na forum o gołych cyckach wspominał. emotka
Może doczep, staszek, na zderzaku choćby cycnik rozmiaru E/F, jako namiastkę, jeśli sama nie chcesz wystąpić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781403 Napisano: 27.11.2013 22:00:37 w TESCO konkursy
normafia napisał(a):

A ja nie umiem sobie tego wytłumaczyć, ponieważ w celu zablokowania tego oklepanego pomysłu wysłałam podobne zgłoszenie (z fałszywym numerem paragonu), więc to co wygrało, nie było już oryginalne, z uwagi na fakt, że jeden pomysł wykorzystało dwóch uczestników. Ja jednak nie wtryniłam tam słowa GLAMOUR, a GRACJA. Blokowałam ten pomysł, bo za często ostatnio wygrywał auta (TCHIBO w Tesco). Również często blokuję "Dodaj do ulubionych", wysyłając 20 identycznych haseł. emotka

To dosyć duże ryzyko. A gdyby to hasło wygrało? emotka
Jak widać, nie brakowało wiele - może tylko nie ta godzina. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781152 Napisano: 27.11.2013 16:34:16 w Intermarche
ewelka1979 napisał(a):

to juz mamy 4 szt na forum;)

Już właśnie prześledziłam wątek.
No to faktycznie, w pierony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781127 Napisano: 27.11.2013 16:13:40 w Intermarche
Dopiero wróciłam do domu, więc wcześniej nie mogłam napisać.
U mnie Lirene razy 2 (na dwa zgłoszenia).
Piszę, bo widzę jakieś teorie spiskowe. emotka

Aaaa, żeby była jasność - kosmetyki tylko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780906 Napisano: 27.11.2013 12:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

To teraz każde wyniki będziemy komentować? Chyba szkoda czasu. Może skupmy się na tych, gdzie prace nie są zgodne z regulaminem? emotka

emotka emotka
Jasne, żebyśmy napisali lepsze (lub napisaliśmy, kto brał udział), ale komisja nie miała gustu. I na tym poprzestańmy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780598 Napisano: 26.11.2013 22:16:07 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Wkur... mnie wyniki z komputerswiat.pl konkurs urodzinowy, człowiek wpakował trochę kasy, a Ci ze 150 nagród dają "ostateczną listę zwycięzców" 25 osób z czego 5 powtarza się dwukrotnie, a niby jedna osoba miała jedną nagrodę wygrać grrr

Amen. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780466 Napisano: 26.11.2013 20:00:53 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

mia napisał(a):

Tracenie czasu na głupoty. emotka

mia napisał(a):

Posty się znowu dodają z opóźnieniem - to też mnie wkurza! emotka

Mia złotko nie wkurzaj się bo złośc piękności szkodzi emotka

No to już mi nie zaszkodzi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780442 Napisano: 26.11.2013 19:18:45 w Wkurza mnie...
Posty się znowu dodają z opóźnieniem - to też mnie wkurza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780441 Napisano: 26.11.2013 19:17:50 w Wkurza mnie...
Tracenie czasu na głupoty. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5779525 Napisano: 25.11.2013 15:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

coś mi się wydaje, że w Saturnie mimo, że drogi konkurs to będzie duża konkurencja... Bo jak patrzylam na pralki tobaaardzo duzo wyprzedanych , a teraz pan dzwonil sie umowic na termin odbioru to dopiero w czwartek. Mowil ze po tym weekendzie niewiedziec dlaczego maja bardzo duzo zamowien....
A ja liczylam ze przynajmniej 1/3 wartosci pralki mi sie zwroci emotka

Ja też liczyłam na małą ilość chętnych, ale mi przeszło jak weszłam do Saturna i zobaczyłam wszędzie na wejściu powywieszane plakaty krzyczące o tysiącach do wygrania. emotka
Biorąc pod uwagę swoje szczęście w loteriach, szanse więc oceniam na statystyczne zero.

Niemniej zakupy i tak były za bony z Hochlandu, i tak były potrzebne, więc z czystym sumieniem mogę się pośmiać ze swojej naiwności. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5779447 Napisano: 25.11.2013 14:11:17 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Aurorcia - ogromnie polecam - miło, konkretnie, błyskawicznie! emotka emotka
I co najważniejsze, obie (chyba?) strony bardzo zadowolone! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5778670 Napisano: 23.11.2013 21:00:58 w dziś mam urodzinki
bachacz napisał(a):

Bardzo dziękuję emotka

Ej, młódka z Ciebie jeszcze! emotka emotka
Wszystkiego dobrego i wiosennego nastroju przez cały okrągły rok! emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5778650 Napisano: 23.11.2013 19:47:45 w Popraw sobie humor...
Opowieść z życia. emotka emotka emotka

"Pracuję na ochronie.
Niedawno w czasie obchodu przebieralni, stwierdziłem, że ktoś zostawił w jednej z kabin palto, wózek typu "babcia na zakupach" i kilka siatek sprawunków stricte spożywczych. Przez ponad pół godziny nikt do kabiny nie zaglądał, nikt też nie przyznawał się do "skarbu". W końcu wszystko trafiło do szafy z rzeczami znalezionymi.
Dzień upływał, klienci przychodzili i odchodzili, dzień jak co dzień. Do czasu...
Tuż przed zamknięciem usłyszałem krzyk w przebieralni. Bardzo głośny krzyk.
- ZŁODZIEJEEEEEEEEEEEE! - mniej więcej tak to leciało, a trzeba przyznać, że leciało długo i głośno.
Wbiegłem do przymierzalni, oczekując co najmniej Ali baby i jego czterdziestu rozbójników, a zastałem tam starszą kobietę i jej ośmioletniego, na oko, wnuczka.
- Co się stało? - zapytałem, widząc, że nikt nikogo nie morduje.
- Panie, zostawiłam tu rzeczy, wracam i NIE MA! - krzyknęła starowinka. Szybko skojarzyłem fakty.
- A więc to pani rzeczy! - powiedziałem zadowolony, że nie będę musiał wypełniać druków związanych ze znalezieniem "skarbu". - Zaniosłem je na zaplecze. Nie powinna pani zostawiać tu rzeczy...
- Niby czemu?!
- Bo ktoś może je ukraść... - przez chwilę zwątpiłem we własny intelekt. - Czyżby normą było zostawianie rzeczy w przymierzalniach na cały dzień?
- Ty tu jesteś od pilnowania jak cenzura od s*ania! Nierób cholerny! - krzyknęła baba, a ja zbaraniałem.
Kolejne pięć minut straciłem na wysłuchiwanie o tym jakim to chamem trzeba być, żeby pobierać pieniądze za pilnowanie rzeczy, a potem wymuszanie na innych, by ich u mnie nie zostawiali. Wszystko okraszone w miarę cenzuralnym, ale dość niegrzecznym językiem.
- Przepraszam, ale ja czegoś nie rozumiem - powiedziałem, gdy w końcu udało mi się dojść do głosu - Zostawiła pani rzeczy w przymierzalni na cały dzień i jeszcze złości się pani, że ich nie pilnowałem?
- Jakiej przymierzalni, smarku?! Toć to jest przechowalnia!
Nie wytrzymałem. Wyszedłem i zażądałem tego samego od kobiety. Gdy już stanęliśmy przed wejściem do szatni, wskazałem na napis nad naszymi głowami.
- Co tu jest napisane? - zapytałem, wiedząc, że jak byk wisi nad nami "Przymierzalnia".
- Ja nie wiem, źle widzę. Wcześniej wnusio mi czytał...
- No to źle pani przeczytał, tu jest napisane "Przymierzalnia"...
- Czy Ciebie posrało?! Mój Wnuczek umie czytać! Tu jest "Przechowalnia"! - zakrzyknęła.
Po kilku minutach i odpytaniu przez klientkę kilku przypadkowych osób, ustaliliśmy, że jednak napis głosi, że to "Przymierzalnia".
- Boś ty litery podmienił, chamie! - tylko tyle usłyszałem, gdy moja wersja została potwierdzona.
Natychmiast została ściągnięta kierowniczka. Potwierdziła ona moje słowa, dodając, że liter na ścianie nie da się zmieniać.
- Pieprzeni kłamcy i złodzieje - powiedziała pani na odchodnym, oddalając się ze swoimi rzeczami.
Przez cały czas tej "afery", jej wnuczek po prostu zwijał się ze śmiechu..." Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5777588 Napisano: 21.11.2013 22:13:21 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

No właśnie sam się zastanawiałem, cz są takie małe pojedyncze w TESCO. W regulaminie jest napisane tylko, że chodzi o dwa opakowania, więc w sumie jeśli by były to może by dało radę emotka

U mnie nie ma żadnych pojedynczych. Przynajmniej teraz, w czasie konkursu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0