Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5782403 Napisano: 29.11.2013 12:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

spursman - jesteś wielki, aż żałuję, że nie jestem Twoją koleżanką emotka Ale może się wreszcie zbiorę, żeby zagrać, skoro wygrać się da emotka

No kurcze, jak Ci zabraknie koleżanek, to się zgłaszam. emotka
Też grałam wczoraj, ale najwyraźniej mój czas nie powalił ich na kolana. emotka

Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5782124 Napisano: 28.11.2013 22:05:15 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

bardzo mnie wkurza, że na forum są równi i równiejsi....

Vicki, kto Cię tak wkurza? emotka

W temacie: Sama siebie wkurzam. Potrzebuję, żeby ktoś mną mocno potrząsnął, albo i przyłożył, to wreszcie może wrócę na odpowiednie tory. Tylko chyba musiałby to robić notorycznie... Aż do wyleczenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781632 Napisano: 28.11.2013 11:18:12 w PLAGIATY
Isiulka, bez przesady.
Myślę, że dojazd to nie problem organizatora emotka
Raczej wręcz przeciwnie.

Ala, trzymam kciuki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781630 Napisano: 28.11.2013 11:15:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

dzwoni VISA z zastrzeżonego! Wprawdzie nie do mnie ale do szwagierki, a ja gralem na nią emotka

czas był wtedy 8 sekund chyba -czyli bez szaleństwa emotka

A powiedz jeszcze z jakiego dnia, jeśli możesz?
Gratulacje! emotka

No i wreszcie konkurs przestał być widmem! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781622 Napisano: 28.11.2013 11:09:28 w PLAGIATY
skarb888 napisał(a):

...i wszyscy są z Warszawy...

No to akurat żaden argument - Marzanna też jest z Warszawy. emotka
Pewnie gros uczestników było ze stolicy z uwagi na Złote Tarasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781587 Napisano: 28.11.2013 10:40:13 w PLAGIATY
Popatrzcie na MDW. emotka emotka

P.S.
Ja nie czekam - nie brałam udziału. Trzymam kciuki za kolejnych rezerwowych! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781539 Napisano: 28.11.2013 09:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja obawiam sę, że non stop wygrywa ta sama osoba/rodzina i Visa teraz łamie sobie łeb, co z tym fantem począć (vide: lista laureatów)... emotka

Zgodnie z regulaminem, teoretycznie jedna osoba może zgarnąć WSZYSTKIE nagrody! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781446 Napisano: 27.11.2013 23:20:35 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

tereniagno joan dzięki za odpowiedzi, już się bałam, że może nikt moich postów nie widzi emotka
tak, to ten urnowy. Czuję się zatem namaszczona na zwycięzcę samochodu emotka

A makietę auta o wymiarach 2m x 2m, śpiewającą i słodkopierdzacą jabolem F16 do kuponu załączyłaś? emotka

emotka emotka emotka
Ktoś jeszcze ostatnio na forum o gołych cyckach wspominał. emotka
Może doczep, staszek, na zderzaku choćby cycnik rozmiaru E/F, jako namiastkę, jeśli sama nie chcesz wystąpić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781403 Napisano: 27.11.2013 22:00:37 w TESCO konkursy
normafia napisał(a):

A ja nie umiem sobie tego wytłumaczyć, ponieważ w celu zablokowania tego oklepanego pomysłu wysłałam podobne zgłoszenie (z fałszywym numerem paragonu), więc to co wygrało, nie było już oryginalne, z uwagi na fakt, że jeden pomysł wykorzystało dwóch uczestników. Ja jednak nie wtryniłam tam słowa GLAMOUR, a GRACJA. Blokowałam ten pomysł, bo za często ostatnio wygrywał auta (TCHIBO w Tesco). Również często blokuję "Dodaj do ulubionych", wysyłając 20 identycznych haseł. emotka

To dosyć duże ryzyko. A gdyby to hasło wygrało? emotka
Jak widać, nie brakowało wiele - może tylko nie ta godzina. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781152 Napisano: 27.11.2013 16:34:16 w Intermarche
ewelka1979 napisał(a):

to juz mamy 4 szt na forum;)

Już właśnie prześledziłam wątek.
No to faktycznie, w pierony... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5781127 Napisano: 27.11.2013 16:13:40 w Intermarche
Dopiero wróciłam do domu, więc wcześniej nie mogłam napisać.
U mnie Lirene razy 2 (na dwa zgłoszenia).
Piszę, bo widzę jakieś teorie spiskowe. emotka

Aaaa, żeby była jasność - kosmetyki tylko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780906 Napisano: 27.11.2013 12:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

To teraz każde wyniki będziemy komentować? Chyba szkoda czasu. Może skupmy się na tych, gdzie prace nie są zgodne z regulaminem? emotka

emotka emotka
Jasne, żebyśmy napisali lepsze (lub napisaliśmy, kto brał udział), ale komisja nie miała gustu. I na tym poprzestańmy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780598 Napisano: 26.11.2013 22:16:07 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Wkur... mnie wyniki z komputerswiat.pl konkurs urodzinowy, człowiek wpakował trochę kasy, a Ci ze 150 nagród dają "ostateczną listę zwycięzców" 25 osób z czego 5 powtarza się dwukrotnie, a niby jedna osoba miała jedną nagrodę wygrać grrr

Amen. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780466 Napisano: 26.11.2013 20:00:53 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

mia napisał(a):

Tracenie czasu na głupoty. emotka

mia napisał(a):

Posty się znowu dodają z opóźnieniem - to też mnie wkurza! emotka

Mia złotko nie wkurzaj się bo złośc piękności szkodzi emotka

No to już mi nie zaszkodzi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780442 Napisano: 26.11.2013 19:18:45 w Wkurza mnie...
Posty się znowu dodają z opóźnieniem - to też mnie wkurza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5780441 Napisano: 26.11.2013 19:17:50 w Wkurza mnie...
Tracenie czasu na głupoty. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5779525 Napisano: 25.11.2013 15:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

coś mi się wydaje, że w Saturnie mimo, że drogi konkurs to będzie duża konkurencja... Bo jak patrzylam na pralki tobaaardzo duzo wyprzedanych , a teraz pan dzwonil sie umowic na termin odbioru to dopiero w czwartek. Mowil ze po tym weekendzie niewiedziec dlaczego maja bardzo duzo zamowien....
A ja liczylam ze przynajmniej 1/3 wartosci pralki mi sie zwroci emotka

Ja też liczyłam na małą ilość chętnych, ale mi przeszło jak weszłam do Saturna i zobaczyłam wszędzie na wejściu powywieszane plakaty krzyczące o tysiącach do wygrania. emotka
Biorąc pod uwagę swoje szczęście w loteriach, szanse więc oceniam na statystyczne zero.

Niemniej zakupy i tak były za bony z Hochlandu, i tak były potrzebne, więc z czystym sumieniem mogę się pośmiać ze swojej naiwności. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5779447 Napisano: 25.11.2013 14:11:17 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Aurorcia - ogromnie polecam - miło, konkretnie, błyskawicznie! emotka emotka
I co najważniejsze, obie (chyba?) strony bardzo zadowolone! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5778670 Napisano: 23.11.2013 21:00:58 w dziś mam urodzinki
bachacz napisał(a):

Bardzo dziękuję emotka

Ej, młódka z Ciebie jeszcze! emotka emotka
Wszystkiego dobrego i wiosennego nastroju przez cały okrągły rok! emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5778650 Napisano: 23.11.2013 19:47:45 w Popraw sobie humor...
Opowieść z życia. emotka emotka emotka

"Pracuję na ochronie.
Niedawno w czasie obchodu przebieralni, stwierdziłem, że ktoś zostawił w jednej z kabin palto, wózek typu "babcia na zakupach" i kilka siatek sprawunków stricte spożywczych. Przez ponad pół godziny nikt do kabiny nie zaglądał, nikt też nie przyznawał się do "skarbu". W końcu wszystko trafiło do szafy z rzeczami znalezionymi.
Dzień upływał, klienci przychodzili i odchodzili, dzień jak co dzień. Do czasu...
Tuż przed zamknięciem usłyszałem krzyk w przebieralni. Bardzo głośny krzyk.
- ZŁODZIEJEEEEEEEEEEEE! - mniej więcej tak to leciało, a trzeba przyznać, że leciało długo i głośno.
Wbiegłem do przymierzalni, oczekując co najmniej Ali baby i jego czterdziestu rozbójników, a zastałem tam starszą kobietę i jej ośmioletniego, na oko, wnuczka.
- Co się stało? - zapytałem, widząc, że nikt nikogo nie morduje.
- Panie, zostawiłam tu rzeczy, wracam i NIE MA! - krzyknęła starowinka. Szybko skojarzyłem fakty.
- A więc to pani rzeczy! - powiedziałem zadowolony, że nie będę musiał wypełniać druków związanych ze znalezieniem "skarbu". - Zaniosłem je na zaplecze. Nie powinna pani zostawiać tu rzeczy...
- Niby czemu?!
- Bo ktoś może je ukraść... - przez chwilę zwątpiłem we własny intelekt. - Czyżby normą było zostawianie rzeczy w przymierzalniach na cały dzień?
- Ty tu jesteś od pilnowania jak cenzura od s*ania! Nierób cholerny! - krzyknęła baba, a ja zbaraniałem.
Kolejne pięć minut straciłem na wysłuchiwanie o tym jakim to chamem trzeba być, żeby pobierać pieniądze za pilnowanie rzeczy, a potem wymuszanie na innych, by ich u mnie nie zostawiali. Wszystko okraszone w miarę cenzuralnym, ale dość niegrzecznym językiem.
- Przepraszam, ale ja czegoś nie rozumiem - powiedziałem, gdy w końcu udało mi się dojść do głosu - Zostawiła pani rzeczy w przymierzalni na cały dzień i jeszcze złości się pani, że ich nie pilnowałem?
- Jakiej przymierzalni, smarku?! Toć to jest przechowalnia!
Nie wytrzymałem. Wyszedłem i zażądałem tego samego od kobiety. Gdy już stanęliśmy przed wejściem do szatni, wskazałem na napis nad naszymi głowami.
- Co tu jest napisane? - zapytałem, wiedząc, że jak byk wisi nad nami "Przymierzalnia".
- Ja nie wiem, źle widzę. Wcześniej wnusio mi czytał...
- No to źle pani przeczytał, tu jest napisane "Przymierzalnia"...
- Czy Ciebie posrało?! Mój Wnuczek umie czytać! Tu jest "Przechowalnia"! - zakrzyknęła.
Po kilku minutach i odpytaniu przez klientkę kilku przypadkowych osób, ustaliliśmy, że jednak napis głosi, że to "Przymierzalnia".
- Boś ty litery podmienił, chamie! - tylko tyle usłyszałem, gdy moja wersja została potwierdzona.
Natychmiast została ściągnięta kierowniczka. Potwierdziła ona moje słowa, dodając, że liter na ścianie nie da się zmieniać.
- Pieprzeni kłamcy i złodzieje - powiedziała pani na odchodnym, oddalając się ze swoimi rzeczami.
Przez cały czas tej "afery", jej wnuczek po prostu zwijał się ze śmiechu..." Wyświetl w wątku >>
0 0