Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5771466 Napisano: 12.11.2013 18:44:42 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

odzywała się do kogoś jim beam?

A to samiczka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5771421 Napisano: 12.11.2013 18:00:04 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

czy może Jim po weekendzie się wybudził?

Chyba usnął na dobre. emotka
W każdym razie nie ponowił dzwonienia do mnie. Może jak dwa razy się nie odbierze, to finito? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5771348 Napisano: 12.11.2013 17:13:41 w Żegnamy zmarłych
koper napisał(a):

Dzisiaj w wypadku zginęła moja teściowa. Miesiąc temu umarła moja mama.
Niech te rok już się skończy emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#5771200 Napisano: 12.11.2013 15:16:47 w Kaufland konkursy
mkrzysiek napisał(a):

smsy idą ręczne spokojnie

Ręcznie, czy maszynowo, niemniej u siebie nic nie widzę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5771148 Napisano: 12.11.2013 14:28:35 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

wkurza mnie negatywnie rozpatrzona reklamacja cifa, najpierw kilkakrotnie udzielenie informacji ze we wszytskich 3 zgloszeniach bład w dacie ( rok 2023) pozniej 2 zgłoszenia wrociły na liste laureatów, a teraz pisemnie odpisli ze nr paragonu nagle im sie nie zgadzał w bazie, co jest niemozlwe emotka

Nie tylko Ciebie. Ja do tej pory (mimo pisemnego uzasadnienia) nie wiem konkretnie o co chodziło, tak zamieszali, ale chrzanię ich już. emotka
Po prostu zapamiętam sobie, żeby omijać łukiem na przyszłość. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5771069 Napisano: 12.11.2013 13:30:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

Mam pytanie dot. konkursu w Saturnie, czy można wziąć udział w konkursie jeśli zakupiło się towar na raty?

Chyba raczej nie, tzn. nie wiem, jak wygląda rachunek, kiedy się bierze na raty, ale w konkursie trzeba mieć (jak chodzi o sklepy stacjonarne) paragon fiskalny lub fakturę na 500 zł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5771006 Napisano: 12.11.2013 12:27:06 w Biedronka
benasia napisał(a):

a mi się podoba - nie trzeba się spieszyć i nawet za 2 tyg można spokojnie wziąć udział bo nie liczy sie kto pierwszy tylko najlepsze odpowiedzi emotka

Mnie też. emotka Wezmę udział, jeśli faktycznie będę mieć coś z sensem do kupienia za 100 zł, a nie lecieć z wywieszonym ozorem, żeby kupić cokolwiek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770999 Napisano: 12.11.2013 12:18:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kampania czekoladek Danusia Talk Marketing - DPD.

20 czekoladek + niesamowite wymagania... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770757 Napisano: 11.11.2013 20:18:14 w PLAGIATY
A mnie z kolei nie dziwi, że usunęła konto. To samo bym na jej miejscu zrobiła.
Wyobrażam sobie, jak stek wyzwisk posypał się jej na PW.
Niewątpliwie wszyscy, którzy mieli do niej jakieś anse, sobie użyli; albo raczej użyliby. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770728 Napisano: 11.11.2013 19:36:11 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

Wlurza mnie banda chlopow bez roboty ktorzy nie maja co robic tylko co roku 11 listopada niszczyc centrum Warszawy emotka napisalabym cos jeszcze ale i tak mi ktorys moderator to usunie...

Niech idzie taki jeden z drugim (oczywiscie z tej demonstracji) pod swoj dom i tam sobie wyrywa kostke i drzwi i niech sie tam leje ze swoimi kolegami a nie.... emotka

Też mnie to wkurza na maksa.
Ja widzę to tylko w TV, a nóż mi się w kieszeni otwiera. emotka

A jutro sk...l jeden z drugim, pójdzie odebrać należny zasiłek do PUP-u. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770504 Napisano: 11.11.2013 11:34:49 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

Teraz się naraże, ale Mnie troche przeraża liczba żądnych krwi, to jest chyba sprawa już pomiędzy A. a Ciasteczkiem? Tak, tak teraz będą posty , że to ogólnopolski konkurs i wszyscy brali w nim udział, więc wszyscy są pokrzywdzeni.
Ja oczywiście nie bronię nikogo, ale jak czytam niektóre posty to mam wrażenie , że ich autorzy z hejterstwa czerpią energię życiową.

Poza jedną literówką, cieszę się, że ktoś ma takie samo zdanie. emotka
W sumie już chyba zostało wszystko na ten temat powiedziane (czytaj: wszystkie kamienie rzucone).

Poza tym... nie wiecie wszak co wygrało w innych Atriach? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770370 Napisano: 10.11.2013 23:01:55 w PLAGIATY
amanda69 napisał(a):

Mnie natomiast zastanawia jeszcze jedna rzecz. Jestem "nowa" na forum więc może ktoś z Was starych wyjadaczy mnie oświeci emotka
Otóż dlaczego sam organizator twierdzi, że w konkursie, w którym należy swoją pracę zamieścić (i zmieścić) na kuponie konkursowym prace przestrzenne typu tej wygranej w Copernicusie są zgodne z regulaminem? Bo tego niestety zrozumieć nie potrafię...

Chyba nie tylko Ty. emotka

Podobnie jak w którymś Atrium, organizator powiedział, że jak ktoś chce poznać zwycięskie zgłoszenie, to zaprasza do biura. Super, szczególnie jak ktoś ma 100 km do tego CH. emotka
Może zwycięzca spychaczem przyjechał z przypiętym kuponem, skoro nie idzie tego pokazać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770281 Napisano: 10.11.2013 20:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

benon69 napisał(a):

http://www.camel.pl/ jakis konkurs z papierosow

A możesz napisać coś więcej na ten temat?
Bo ja dopiero musiałabym się tam jakoś zarejestrować, a nie wiem, czy jest po co... emotka

Mia Ty chudzino,zamiast papierosowego,zagraj w Lidlu z Milką emotka

O te łaciate filiżanki? emotka
P.S. Dawno mnie nie widziałaś - na zimę zawsze sadło gromadzę. emotka

Radosna, na razie poprawiam paragonem z Jima ino. emotka Ja lubię Advocata. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770244 Napisano: 10.11.2013 19:56:15 w PLAGIATY
koza.k90 napisał(a):

mia, ale wówczas musiałaby być opcja - wszystkie hasła i foty albo kompletnie NIC

Dokładnie to mam na myśli.
Z pełna świadomością, że niestety tak się nie stanie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770238 Napisano: 10.11.2013 19:49:18 w PLAGIATY
Chcę zwrócić uwagę tutaj na jedną tylko rzecz.
Wszyscy jadą po plagiatorce, bo... bo plagiat ujrzał światło dzienne.

Proszę zauważyć, że konkurs w Atrium to generalnie żal.pl. emotka
Ujawnione zostały jedynie cztery prace, z tego trzy na pewno nieregulaminowe (jedna na cztery być może została napisana na kuponie), a wśród tych trzech w dodatku jeszcze jedna jest plagiatem.
Statystyka oszałamiająca. emotka

A może w Atrium w Pcimiu wygrała pani Iksińska, która napisała "Bo jestem siostrzenicą prezesa" (którego to tekstu oczywiście nie ujawniono)? No i co z tego, że to nie plagiat? emotka

Reasumując: Do tej pory byłam zdecydowanie przeciwna ujawnianiu zwycięskich tekstów, jako że rodzi to plagiaty. Niestety obecnie mój punkt widzenia zmienił się o 180 stopni: ponieważ ten proces jest już nie do zatrzymania, jedynym remedium byłoby, żeby wszystkie agencje podawały hasła w wynikach. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770157 Napisano: 10.11.2013 16:32:39 w PLAGIATY
radosna napisał(a):

Po cichu liczę na jej skruchę. Jest tyle czasu na forum, ma znany nick, wiele postów. I co? Tak nagle wszystko "pozamyka" za sobą i przekształci się w osobę o nicku "ponura"? Nie umiałabym tak, bo nie umiem odzwyczaić się od konkursów. Odgrodzić się od forum e-konkursy grubym murem wykraczałoby poza moje możliwości. Wolałabym prosić o wybaczenie i obiecywać poprawę.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770145 Napisano: 10.11.2013 15:44:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benon69 napisał(a):

http://www.camel.pl/ jakis konkurs z papierosow

A możesz napisać coś więcej na ten temat?
Bo ja dopiero musiałabym się tam jakoś zarejestrować, a nie wiem, czy jest po co... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5770043 Napisano: 10.11.2013 10:01:40 w Paragony
mia napisał(a):

Kupię paragon na Jim Beama w atrakcyjnej cenie.

PW. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5769991 Napisano: 09.11.2013 23:25:21 w Paragony
Kupię paragon na Jim Beama w jakiejś sensownej cenie.

PW. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5769990 Napisano: 09.11.2013 23:22:14 w PLAGIATY
No cudownie, coraz weselej. emotka

Nie wiem, czy Albedo dalej publikuje hasła, ale jeśli tak, to teraz czekam niecierpliwie na wyniki konkursu DE , bo wtedy dopiero się zaczną pańskie jaja... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0