Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kochana, dobre samopoczucie mi wracasz!
U mnie 0 esków, 3 zgłoszenia i szczęśliwie tylko 1 paragon, bo od początku złe przeczucia coś miałam.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i świadomość tego, że do połowy października będzie tylko coraz gorzej, niestety.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie będę wtedy nękać pana Mirka niepotrzebnie
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to gratulacje!
Znaczy moja wczorajsza twórczość padła na wznak
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To u mnie 17.20
Pani wyraźnie chciała ten 02.09 skończyć. Ale czy jej się udało, to jutro się okaże.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oczywiście nie do mnie.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A w tym punkcie, to jak najbardziej się z Tobą zgadzam!
Ja bym jeszcze dorzuciła tu egoizm w najczystszej postaci.
Zresztą generalnie, w każdym skupisku ludzkim trzeba umieć pójść na jakiś kompromis - czy to szpital, czy akademik, czy nawet długa podróż w jednym przedziale w pociągu...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nosz kuźwa, krynio, Ty to czytasz w mych myślach!
Prorok z Ciebie jaki, czy co?
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A ja z kolei jestem bliżej awi
Jasne, że wszystkim się nie dogodzi, ale nie zapomnę koszmaru, gdy obolała i ledwie żywa po narkozie usiłowałam się zdrzemnąć, a trzy pozostałe panie z sali na cały regulator puściły jakiś cudowny serial. Na moją wielką prośbę ściszyły to dziadostwo, to jest ryczało o pół tonu mniej. Kuźwa, wolałabym leżeć na korytarzu, niestety nie byłam wtedy w stanie się ruszyć...
No fakt, można powiedzieć, że to moja wina, bo trzeba sobie było zatyczki do uszu skombinować.
Generalnie stoję na stanowisku, że szpital to szpital, a nie sanatorium i ci, co lepiej się czują, muszą/powinni dostosować się do tych, co gorzej. Amen.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W niedzielę się skończył.
Czort z tym, ale ostatnio jestem tak rozkojarzona, że już mnie to zaczyna naprawdę wnerwiać. Dobrze chociaż, że jeszcze na czerwone światło na skrzyżowaniu reaguję...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pani przemiła, szybko sobie sprawę wyjaśniłyśmy, więc z 01.09 macie jedną rezerwę.
Szlag mnie trafia na mój barani łeb, bo hasło było moim zdaniem nawet na tysiaka.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Lepiej niech już skończy i przejdzie dalej...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A, na ten to owszem, bardzo proszę - dzwonić, jak najbardziej!
Aerdna, zasugeruję im to.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z tego co pamiętam, można - cała sieć bierze udział.
Ale może na wszelki wypadek niech to ktoś potwierdzi jeszcze.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W Biedronce generalnie rośliny są mega tanie.
Wręcz nieprzyzwoicie czasem, tak jak np. te dwumetrowe juki.
Od czasu jak kupiłam tam ogromnego kulistego kaktusa, który w przeciętnej kwiaciarni kosztowałby najmniej 50 zł, za 9,99 zł, to nic mnie już w Biedronie nie zdziwi, jak chodzi o roślinność.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, ale w związku z powyższym, serdecznie Ci współczuję...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ano widzisz, a mnie jakoś nie chcieli wysłać. Ostatni raz mi się to udało przy maszynach do chleba. Potem mnie zapewniali, że jak co, to oni każdy problem sami załatwią