Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5735231 Napisano: 11.09.2013 14:44:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Ja nie węszę spisku, ale zdecydowanie się przeceniłam. 7 zgłoszeń, 7 paragonów i 0 esków.
emotka emotka

Kochana, dobre samopoczucie mi wracasz! emotka
U mnie 0 esków, 3 zgłoszenia i szczęśliwie tylko 1 paragon, bo od początku złe przeczucia coś miałam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5735223 Napisano: 11.09.2013 14:41:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dzisiaj totalna blada - od Tesco poprzez Steripan na Pepsi Orlen kończąc... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5735108 Napisano: 11.09.2013 13:40:43 w Wkurza mnie...
Nerwy - już mi się wczoraj wydawało, że jest lepiej i znowu trzepawka się zaczyna - i ból głowy pewnie przez niewyspanie. emotka
No i świadomość tego, że do połowy października będzie tylko coraz gorzej, niestety. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5735069 Napisano: 11.09.2013 13:18:57 w Carrefour konkursy
Właśnie, a czy z 7-go ma ktoś pralkę? Bardzo proszę o PW. emotka
Nie będę wtedy nękać pana Mirka niepotrzebnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734468 Napisano: 10.09.2013 18:22:41 w TESCO konkursy
citri napisał(a):

Ooo wlasnie zobaczylam sms emotka tablecik z zakupów emotka

No to gratulacje! emotka
Znaczy moja wczorajsza twórczość padła na wznak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734450 Napisano: 10.09.2013 18:03:15 w Carrefour konkursy
jkkp napisał(a):

i rzutem na taśmę 4 minuty po 17 bon z 2 września wpadł emotka

To u mnie 17.20 emotka
Pani wyraźnie chciała ten 02.09 skończyć. Ale czy jej się udało, to jutro się okaże. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734356 Napisano: 10.09.2013 16:10:30 w Carrefour konkursy
Nie wiem, czy kojarzycie, ale przy ostatnim konkursie z pralkami Karlsbada już bardzo mało wpisów na forum było, a zmywarek jest przecież o połowę mniej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734338 Napisano: 10.09.2013 15:56:35 w Carrefour konkursy
Koło 14-tej.
Oczywiście nie do mnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734291 Napisano: 10.09.2013 15:23:14 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

W tym przypadku gorzej miała moja teściowa, bo jest po poważnym wypadku. A ta osoba zachowuje się jak na wczasach w szpitalnej sali. Pomijam już fakt głosu w TV, tu nawet obraz odwrócony w stronę innego łóżka w biały dzień przeszkadzał. A jak sama miała telefon na szafce ustawiony ma full+ wibracja i sms-y przychodziły co kilka minut, to już jest OK. Jak dla mnie mogłoby nie być TV w szpitalu, ale wkurza mnie CZYSTA, LUDZKA ZŁOŚLIWOŚĆ. I do niej tutaj nawiązuję.

A w tym punkcie, to jak najbardziej się z Tobą zgadzam! emotka
Ja bym jeszcze dorzuciła tu egoizm w najczystszej postaci.

Zresztą generalnie, w każdym skupisku ludzkim trzeba umieć pójść na jakiś kompromis - czy to szpital, czy akademik, czy nawet długa podróż w jednym przedziale w pociągu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734273 Napisano: 10.09.2013 15:11:31 w Carrefour konkursy
krynio napisał(a):

mia napisał(a):

hasło było moim zdaniem nawet na tysiaka.

Toż to dopiero pech. A może nawet dorzuciliby z własnej nieprzymuszonej woli drugiego tysiaka w dowód uznania za stworzenie intelektualnego majstersztyka emotka

Nosz kuźwa, krynio, Ty to czytasz w mych myślach! emotka emotka
Prorok z Ciebie jaki, czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734252 Napisano: 10.09.2013 14:59:06 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

Wkurzają mnie stare, złośliwe, wredne baby emotka Żeby nie było- mam szacunek dla starszych ludzi- ale są pewne granice. Moja teściowa leży w szpitalu. Nie można uchylić okna, bo zimno. OK, to rozumiem- prawie... Nie można rozmawiać, bo głośno. Nie można włączyć TV, bo za głośno. Bez głosu też włączyć nie można, bo ekran miga... Na korytarzu jest głośno, ale zamknąć drzwi do sali nie można, bo za duszno. emotka

Ilona, moim zdaniem telewizory wyjące w salach szpitalnych to przegięcie. Czy nie można kilka dni przeżyć bez tej papki?
Mam nadzieję, że w szpitalach są również sale bez telewizorów.
Byłam w szpitalu 2 lata temu, na szczęście nikt z pacjentów nie był zainteresowany tv.
Mnie wkurzało psujące się jedzenie, tonami przynoszone przez odwiedzających

A ja z kolei jestem bliżej awi emotka
Jasne, że wszystkim się nie dogodzi, ale nie zapomnę koszmaru, gdy obolała i ledwie żywa po narkozie usiłowałam się zdrzemnąć, a trzy pozostałe panie z sali na cały regulator puściły jakiś cudowny serial. Na moją wielką prośbę ściszyły to dziadostwo, to jest ryczało o pół tonu mniej. Kuźwa, wolałabym leżeć na korytarzu, niestety nie byłam wtedy w stanie się ruszyć... emotka

No fakt, można powiedzieć, że to moja wina, bo trzeba sobie było zatyczki do uszu skombinować. emotka

Generalnie stoję na stanowisku, że szpital to szpital, a nie sanatorium i ci, co lepiej się czują, muszą/powinni dostosować się do tych, co gorzej. Amen. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734233 Napisano: 10.09.2013 14:46:18 w Carrefour konkursy
czarnygreg napisał(a):

Mia,a konkurs trwa? Moze poslij jeszcze raz to haslo?

W niedzielę się skończył.
Czort z tym, ale ostatnio jestem tak rozkojarzona, że już mnie to zaczyna naprawdę wnerwiać. Dobrze chociaż, że jeszcze na czerwone światło na skrzyżowaniu reaguję... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734226 Napisano: 10.09.2013 14:42:08 w Carrefour konkursy
No i oczywiście zadzwoniło Nestle z 01.09 do mnie! emotka
Pani przemiła, szybko sobie sprawę wyjaśniłyśmy, więc z 01.09 macie jedną rezerwę. emotka

Szlag mnie trafia na mój barani łeb, bo hasło było moim zdaniem nawet na tysiaka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734126 Napisano: 10.09.2013 13:36:34 w Carrefour konkursy
asante napisał(a):

Nestle nadal dzwoni z 1.09 emotka

Lepiej niech już skończy i przejdzie dalej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734075 Napisano: 10.09.2013 13:06:11 w Carrefour konkursy
jola_asia napisał(a):

Ciekawe, czy 2.09 zaczną.

Na ten dzień też czekam

A, na ten to owszem, bardzo proszę - dzwonić, jak najbardziej! emotka

Aerdna, zasugeruję im to. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5734066 Napisano: 10.09.2013 12:51:44 w Carrefour konkursy
Dziś mój czarny dzień w Nestle (nie mylić z czarnym koniem) - 01.09 pomyliłam numer paragonu, więc z ogromną nadzieją czekam, że NIE zadzwonią. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5733810 Napisano: 10.09.2013 08:41:48 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

Czy na przejrzyste rabaty -można mieć paragon z małego Carrefour-a, czy tylko duże biorą udział ?

Z tego co pamiętam, można - cała sieć bierze udział.
Ale może na wszelki wypadek niech to ktoś potwierdzi jeszcze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5733782 Napisano: 09.09.2013 23:50:19 w Biedronka
size napisał(a):

Słuchajcie emotka Przywlokłam dziś ze stonki do domu cudo bez uroku emotka Prawie 2. metrową jukę na dwóch pniach emotka Boską... Cudowną... Świeżą... Juto wracam po fikusa, też takiego dużego emotka
Nie wiem, czy wszędzie takie są, przeglądałam ulotki specjalnie, ale nie znalazłam wśród tych, które mam takiej oferty.
Owe cudo kosztowało równie bosko: 34,99!!! W obiku i innych tego typu ceny dochodziły do 200 za taką dużą roślinkę.
Jak ktoś lubi niech wypatruje. Tam gdzie byłam stały już za kasami - nie na sklepie. Baaaardzo polecam!

W Biedronce generalnie rośliny są mega tanie.
Wręcz nieprzyzwoicie czasem, tak jak np. te dwumetrowe juki. emotka
Od czasu jak kupiłam tam ogromnego kulistego kaktusa, który w przeciętnej kwiaciarni kosztowałby najmniej 50 zł, za 9,99 zł, to nic mnie już w Biedronie nie zdziwi, jak chodzi o roślinność. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5733747 Napisano: 09.09.2013 22:45:44 w Kaufland konkursy
krzysiek1693 napisał(a):

Czy u Was też tak drastycznie podrożały podpaski, które były zawsze najtańsze wśród produktów konkursowych?

Nie wiem, ale w związku z powyższym, serdecznie Ci współczuję... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5733552 Napisano: 09.09.2013 19:13:38 w Carrefour konkursy
bethan napisał(a):

mia napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czy macie jakis list gratulacyjny zastępujący gwarancję (protokól przekazania nagrody) dotyczącą suszaki/pralki ze smolara? ja nie emotka

Smolar od dłuższego czasu nie daje już gwarancji.
W razie jakiegoś problemu/awarii trzeba się z nimi kontaktować i tyle. emotka

Ale za to migiem wysyłają, jeśli się poprosi emotka

Ano widzisz, a mnie jakoś nie chcieli wysłać. Ostatni raz mi się to udało przy maszynach do chleba. Potem mnie zapewniali, że jak co, to oni każdy problem sami załatwią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0