Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W sumie masz rację - może żadne nie wygra i problem z głowy.
Wytłumaczenie akurat byłoby sensowne - jeden telefon na mnie, drugi na córkę i że nam się pochrzaniły paragony; zgodnie z prawdą, bo dziadostwa mają numery po kolei.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pochrzaniły mi się paragony. Widzę, że dwa razy wysłałam do Nestle na ten sam numer paragonu (z różnych telefonów)... i co teraz?
Dzwonić do nich, czy czekać na rozwój wydarzeń?
Gorzej, że to lepsze zgłoszenie poszło jako drugie!
Stanowczo idę na urlop/odwyk! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jeszcze ostatnie pytanie - z jakiegoś normalnego numeru dzwonią, czy z zastrzeżonego? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja własnego numeru PESEL nie pamiętam (poza feralnym początkiem), a co dopiero numer paragonu...
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak to z jakiego?
O PESEL też pyta?
A w ogóle - to gratulacje!
Obie nagrody z pierwszego dnia? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mieliśmy. Napisz do nich i powiedzą, co dalej.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Odbiło Tobie?
Dziewczyno, ciesz się książkami, które udało Ci się wygrać i nie zawracaj sobie głowy jakimiś skrupułami!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może właśnie o to chodziło?
Tu nawet trudno mówić o plagiacie - to jest autoplagiat... z ich strony!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to już jest szczyt chamstwa.
Weź zadzwoń do nich, może im się coś popieprzyło? Albo niech Ci kurza przynajmniej nagrodę pocieszenia ufundują!
A było w ogóle zastrzeżenie o pierwszeństwie w regulaminie? To są właśnie efekty podawania (samych) haseł.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak zobaczyłam wyniki i przede wszystkim komentarz Pascala do nich, to z mety przestałam żałować, że nie wzięłam udziału.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zawsze był ten. W każdym razie ja taki podałam, bo u mnie przykładowego tez nie było. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nawet nie żartuj - ja mam zamiar dalej grać na moje z I etapu! Niech się cmokną!
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Co prawda do tej pory jedno zgłoszenie posłałam, ale takie cudne było.
Jak się wkurzę, to posprzedaję paragony.
PS. Nie cierpię takich początków tygodnia. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też chcę bez tych osłonek! Te całe drewniane mi się dużo bardziej podobają.
Ciekawe od czego to zależy, komu co przyślą... Ja dostanę na sam koniec, mam nadzieję, że nie przyjdą mi plastiki.
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie ma szans.
Odpowiedź z maila:
Zgodnie z punktem 4.12 regulaminu konkursu "Zwycięzcom konkursu nie przysługują roszczenia o wypłatę nagród w ekwiwalencie pieniężnym, ani roszczenia o zamianę przyznanej nagrody na inną nagrodę", jak również zgodnie z punktem 4.13 "Zwycięzca Konkursu nie może przenieść prawa do nagrody na osoby trzecie".
Zamiana nagród, jak również ich przekazywanie innym osobom, nie jest możliwe. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17549
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to u mnie tak samo... Coś im się chyba popieprzyło. Ale nie chce mi się do nich nawet już pisać.