Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U mnie nawet potwierdzenia nie ma.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiadomo, że jak się w końcu zebrałam wysłać jeszcze raz, to znowu diabli im bazę wezmą
Następnym razem uprzedzę wszystkich, zanim zagram.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U ciebie przynajmniej maskara, a u mnie masakra.
Do Biedronki chyba perły przed wieprze rzuciłam, iPody poszły w godniejsze ręce... Oby to był koniec dzisiejszych porażek - lepiej już niech nic więcej nie rozwiązują!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki.
Ja nie wysyłam wieczek, bo musztardy jeszcze dziewicze, wzięłam pieczątkę ze sklepu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No świetnie, to się mega cieszę.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Według mnie to jest po prostu loteria, beż żadnych czasowych ustaleń. Ja miałam akurat tak niesamowitego farta, że wygrałam za pierwszym razem, na jedno zgłoszenie.
I na tym kończę swoją przygodę z Kamisem.
Wysłałam zgłoszenie bodajże 13.57, a 14.02 już był sms o wygranej. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeśli jesteś tego pewien/pewna, to zgłoś to im...
Zdjęcie faktycznie wygląda dość profesjonalnie, ale trzeba to umieć udowodnić. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pan, indagowany przez mnie w sprawie kiepsko opisanego paragonu, ostatecznie zaleca pieczątkę ze sklepu.
I takoż uczynię. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wybacz, ale test wyboru będzie zawsze dla mnie kretyńskim rozwiązaniem ( wygodnym jedynie dla sprawdzających). Sama piszesz, cytuję: "matematyczny test wyboru pozostaje kwestią szczęścia (tylko) dla tych, którym zabraknie umiejętności."
Tak, to jest jedna strona medalu, a druga? Pomyśl nad tym.
Gdybym ja moim studentom zaczęła dawać testy wyboru (czy w ogóle jakiekolwiek testy biorące pod uwagę jedynie wynik), wykosiłabym połowę roku. I wcale nie żartuję. Fakt, za to szybciutko by się sprawdzało.
Problem w tym, że obecne szkolnictwo nastawione jest na ilość, a nie na jakość, i nie na sprawdzanie wiedzy, a na testowanie. To samo dotyczy uczenia. Logiczne myślenie jest ostatnią rzeczą, której obecnie można oczekiwać u przeciętnego studenta, niestety.
Amen. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niby cena na Kamis wskazuje, ale nie wiem, czy to im starczy
W sumie mogę się powlec po tę pieczątkę, tyle że zawsze z tym jakieś korowody są. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja literką bym się nie przejmowała, skoro system nie przyjmuje.
Natomiast co do Kamisa może być problem. (Pamiętne grille!)
Słoików po musztardzie nie mam zamiaru wysyłać, więc się ich zapytam, jak zadzwonią, czy pieczątka ze sklepu jest konieczna i czy ich urządza.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mówisz i masz!
Odpowiedź już w Kamisie.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Może się przyda, żeby nie zawalać innych wątków.
Link do konkursu:
http://www.kamis....akiem-na-grilla.aspx
W bazie:
https://www.e-kon...112576/#.UYvIYj4stOI
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No wreszcie ich ruszyło! Ale gdzie tam do mnie jeszcze...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na razie jest w czarnym dole i poszła na spacer. Moja biedna mała-dorosła córeczka...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzięki. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Powiedzcie mi jeszcze, bo ja się już kompletnie nie orientuje, czy jeśli by zawaliła tę matematykę, to wyniki z pozostałych przedmiotów liczą się, czy musi powtarzać wszystko?
Ten rok 2013 w mojej rodzinie jest po prostu beznadziejny pod każdym względem.