Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Koper, dzięki za link!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A moje dziecko rozkojarzone jest
Ja sobie powtarzam, że to nie koniec świata i sa rzeczy ważniejsze.
Ale jak otworze testy i zobaczę kretyńskie pytania/zadania, to na pewno mocno się wk..ię!
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oby święte Twoje słowa
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O matko, aż się będę bała zajrzeć - od razu będę wiedzieć, co moja położyła na 100%. Kwestia tylko jeszcze, co poza tym.
Jeszcze mnie łeb boli na dobitkę.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka.
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie...
Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"...
P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja co prawda nie mam (jeszcze?), ale zdecydowanie bardziej się przejmuję niż moja córka
Gwoli jasności - nie jest ona z orłów swego liceum, więc to nie tak, że tylko kwestia ile procent.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz świętą rację, komentarze są okropne. Ale dla mnie w ogóle Facebook jest okropny. 50% komentarzy jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, 30% to lizodupne pochwały dla danej marki, a dopiero reszta nadaje się do przeczytania...
Co nie zmienia w niczym mojego zdania na temat desek/laurek/koronkowych gaci i innych prac wysyłanych na konkursy hasłowe.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jak Wam się taka opcja podoba?
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Częściową (?) odpowiedź masz na poprzedniej stronie.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba się nie rozumiemy. Ja raczej nie kupiłam żadnego kuponu, tylko wzięłam go za darmo.
Ze strony, która wyglądała normalnie i w porządku.
Więc moje pytanie jest - skoro to nie Payback mi go sprezentował, to kto i w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
10 p. za kosmetyki.
Wywalili mnie za to, że z miasta jestem. A może za małego?
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wszystko jasne i zgadzam się jak najbardziej, ale wytłumacz mi jedno - po cholerę ten ktoś był tak dobry (wspaniałomyślny, niech go szlag), że wrzucił ten kupon do internetu?
Janosik jakiś, czy co?
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i raczej nikt nie byłby takim idiotą, żeby wiedząc, że jest to trefny kupon pakować się z nim do Reala...
Problem ewentualnie leży w udowodnieniu, że się tym idiotą nie było, tylko pazernym zbieraczem punktów.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Również nie brałam udziału - jeszcze się nie wyleczyłam po porażce pralkowej, gdzie przegrałam z niezbyt dobrze rozwiniętym zdaniem
Jak to się teraz mówi? Żal.pl?
kasia1973, no ale jakie pomstują?
Sorry, ale uważasz, że praca wysłana na konkurs hasłowy smsem to normalne? Dla mnie to nieważne, co będzie dalej (patrz wyżej). Chodzi o sam fakt. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Syn mieszka koło Bałtyckiej
Myślę, że to jednak Ty wygrasz - ostatnio nie mam fartu w Karlsbadzie. Ale mam nadzieję, że pralka Ci się przyda!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ostateczne postawiłam na to jedno, dosyć zwyczajne jak na Karlsbad.
Będe sie pocieszać, że przynajmniej proszek mega tanio kupiłam, a i tak mi się przyda.
W dodatku Gdańsk, Galeria Bałtycka, to pewnie będzie mega konkurencja. No ale tak mi było po drodze z majówki
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W dodatku dzisiaj przez przypadek w necie odkryłam listę laureatów jakichś kosmetyków z października... Oczywiście na niej jestem i oczywiście należało dane odesłać w ciągu dwóch tygodni.
Pal licho już te kosmetyki, ale normalnie nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na pewno też. Dlaczego by nie mieli być? Osobiście nie robię sobie nadziei.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Idę pakować szczoteczkę do zębów... I coś do czytania może.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tak, ale tam pod tym linkiem nic w tej chwili nie ma, albo ja oślepłam. Tym bardziej o policji, o czym pisała rachel...
Kurde, coraz mnie mi się to podoba.
Kochana, nikt Cię nie obwinia. Toż wiadomo, że Ty nie tworzyłaś tych kuponów.
A tak swoją drogą, wykorzystałaś te kody? I nie masz zablokowanego konta? Wyświetl w wątku >>