Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5649304 Napisano: 08.05.2013 11:34:58 w Wkurza mnie...
Pola, oprócz obowiązkowego angielskiego i polskiego ustnego, jeszcze polski rozszerzony i historia podstawowy. Typowa humanistka. emotka

Koper, dzięki za link! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649301 Napisano: 08.05.2013 11:33:25 w Wkurza mnie...
Asante, masz rację, ale te matury są tak debilne - kto wymyślił test wyboru na matematykę? - że to jest nie tylko kwestia umiejętności, ale szczęścia i skupienia się.
A moje dziecko rozkojarzone jest emotka

Ja sobie powtarzam, że to nie koniec świata i sa rzeczy ważniejsze.
Ale jak otworze testy i zobaczę kretyńskie pytania/zadania, to na pewno mocno się wk..ię! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649293 Napisano: 08.05.2013 11:26:00 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Mimo, że już dawno jestem po studiach, dalej czasem mam w nocy koszmary związane z maturą. Tak więc gorąco trzymam kciuki za maturzystów i ich zestresowanych rodziców emotka
Będzie dobrze, musi być dobrze emotka

Oby święte Twoje słowa emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649240 Napisano: 08.05.2013 10:29:51 w Wkurza mnie...
170 minut... Czyli wg moich obliczeń, po 11.50 powinni rzucić już testy?
O matko, aż się będę bała zajrzeć - od razu będę wiedzieć, co moja położyła na 100%. Kwestia tylko jeszcze, co poza tym. emotka

Jeszcze mnie łeb boli na dobitkę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649204 Napisano: 08.05.2013 09:45:44 w Wkurza mnie...
Najbardziej wkurza mnie to, że plączę się po chałupie i nic nie robię - zamiast zabrać się do czegoś sensownego, ja tylko liczę minuty, kiedy zobaczę zadania w necie.
Dzisiaj dla mojej najgorszy hardcor - matematyka. emotka
Żeby choć jakieś sensowne te zadania dali, a nie odwaliło im kompletnie... emotka

Mam już za sobą maturę u syna, ale tam to była kwestia ile procent wyciągnie - czy powyżej 90, i jakie szanse na dostanie się na wymarzony kierunek. Też stres, ale zupełnie innego rodzaju. Dzisiejszy dzień to jest kwestia "żeby zdała"... emotka emotka

P.S. Dobrze, że przynajmniej tu wygadać się można. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649112 Napisano: 07.05.2013 23:53:09 w Wkurza mnie...
kozuszka38 napisał(a):

Matura....córka ją pisze ale czemu ja mam sraczkę??? emotka

Ja co prawda nie mam (jeszcze?), ale zdecydowanie bardziej się przejmuję niż moja córka emotka
Gwoli jasności - nie jest ona z orłów swego liceum, więc to nie tak, że tylko kwestia ile procent. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5649110 Napisano: 07.05.2013 23:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Wlaśnie weszlam i poczytałam komentarze,nigdy bym nie chciała być znienawidzona przez ludzi jak pewna osoba,komentarze są straszne ale to chyba dlatego,że ludzie mają już dość nie przestrzegania regulaminów i chęci ogromnego zysku za wszelką cenę emotka

Masz świętą rację, komentarze są okropne. Ale dla mnie w ogóle Facebook jest okropny. 50% komentarzy jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, 30% to lizodupne pochwały dla danej marki, a dopiero reszta nadaje się do przeczytania... emotka

Co nie zmienia w niczym mojego zdania na temat desek/laurek/koronkowych gaci i innych prac wysyłanych na konkursy hasłowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648940 Napisano: 07.05.2013 19:49:44 w Kupony Payback
A gdybym to odwróciła i pozwała Payback (z powództwa cywilnego oczywiście) za stargane nerwy z tego powodu, że nie są w stanie odpowiednio zabezpieczyć swoich kuponów? emotka

Jak Wam się taka opcja podoba? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648903 Napisano: 07.05.2013 19:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

kto zgarnął laptopka z natury??

Częściową (?) odpowiedź masz na poprzedniej stronie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648678 Napisano: 07.05.2013 15:40:14 w Kupony Payback
titina napisał(a):

mia napisał(a):

Wszystko jasne i zgadzam się jak najbardziej, ale wytłumacz mi jedno - po cholerę ten ktoś był tak dobry (wspaniałomyślny, niech go szlag), że wrzucił ten kupon do internetu?
Janosik jakiś, czy co? emotka

To nie jest wspaniałomyślność. Osoba która zrobiła zakupy na określoną regulaminowo kwotę i dostała przy kasie kupon sprzedawała go później na świstaku. Tak więc każdy mógł sobie kupić taki kupon.

Chyba się nie rozumiemy. Ja raczej nie kupiłam żadnego kuponu, tylko wzięłam go za darmo.
Ze strony, która wyglądała normalnie i w porządku.
Więc moje pytanie jest - skoro to nie Payback mi go sprezentował, to kto i w jakim celu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648664 Napisano: 07.05.2013 15:30:04 w GFK
Niech ich szlag! emotka
10 p. za kosmetyki.
Wywalili mnie za to, że z miasta jestem. A może za małego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648639 Napisano: 07.05.2013 14:59:38 w Kupony Payback
marko2222 napisał(a):

Ajj nie rozumiecie o co chodzi... ja poswiecilem kilka(kilkanascie?) godzin na zapoznane sie z tym wszystkim, wiec jak cos to pytacie. Kupon byl podrobiony i to jest fakt. Oryginalny kupon w postaci kodu kreskowego byl drukowany kilka dni wczesniej przy robieniu zakupow na kwote powzywej 500zl, a byl drukowany NA PARAGONIE ZAKUPOWYM - na dole! Ktos zauwazyl, ze kod kreskowy jest taki sam na kazdym paragonie powyzej 500zl i postanowil to wykorzystac. Wiadomo, ze trudno sfalszowac paragon, bo i papier inny i druk itp, wiec ktos po prostu wydrukowal falszywy kupon, wstawil swoja date (05.05) i wstawil kod kreskowy z paragonu, oraz ten opis z boku tez jest wymyslony przez kogos, aby bardziej go uwiarygonic. Przy kasie dawal taki kupon mowic, ze jest z internetu/urodzinowy czy cos takiego. Czy zawinil Payback, dajac jednakowy kod? Tez pytalem prawnika, ale on mi zadal pytanie "a jakby 100zl nie mialo zabezpieczen i bylo czarnobiale, to mozna je xerowac i mowic, ze to wina mennicy?" A strona, z ktorej kupon byl pobrany nie jest wlasnoscia PB, wiec kazdy moze taka zalozyc emotka

Wszystko jasne i zgadzam się jak najbardziej, ale wytłumacz mi jedno - po cholerę ten ktoś był tak dobry (wspaniałomyślny, niech go szlag), że wrzucił ten kupon do internetu?
Janosik jakiś, czy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648634 Napisano: 07.05.2013 14:56:05 w Kupony Payback
malenka89 napisał(a):

wygląda oryginalnie, na dodatek nie ma na nim żadnych informacji o regulaminie, warunkach wykorzystanie itd, więc skąd normalny człowiek mógł wiedzieć, że jest on fałszywy?

No i raczej nikt nie byłby takim idiotą, żeby wiedząc, że jest to trefny kupon pakować się z nim do Reala...
Problem ewentualnie leży w udowodnieniu, że się tym idiotą nie było, tylko pazernym zbieraczem punktów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648576 Napisano: 07.05.2013 14:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

marzanna napisał(a):

Kto brał udział w konkursie Monnari? Właśnie prezentują na swoim profilu na fb pracę plastyczną przysłaną "esemesem" na konkurs emotka Dobrze, że nie brałam udziału emotka

Nie brałam udziału; taka twórczość "ludzi ewidentnie znudzonych życiem" tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że problemy z deklem nie mają granic...

Również nie brałam udziału - jeszcze się nie wyleczyłam po porażce pralkowej, gdzie przegrałam z niezbyt dobrze rozwiniętym zdaniem emotka No i zdecydowanie była to dobra decyzja...
Jak to się teraz mówi? Żal.pl? emotka

kasia1973, no ale jakie pomstują?
Sorry, ale uważasz, że praca wysłana na konkurs hasłowy smsem to normalne? Dla mnie to nieważne, co będzie dalej (patrz wyżej). Chodzi o sam fakt. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648445 Napisano: 07.05.2013 12:35:58 w Carrefour konkursy
morela napisał(a):

mia napisał(a):

Ja długie - czyli na 2 smsy, bo tak mi wygodniej. Szkoda, że ten konkurs taki drogi, bo miałam jeszcze pomysł na krotkie, wesołe.
Ostateczne postawiłam na to jedno, dosyć zwyczajne jak na Karlsbad. emotka
Będe sie pocieszać, że przynajmniej proszek mega tanio kupiłam, a i tak mi się przyda.

W dodatku Gdańsk, Galeria Bałtycka, to pewnie będzie mega konkurencja. No ale tak mi było po drodze z majówki emotka

mia a obwodnicą nie mogliście wracać? emotka teraz to już wiem że nie wygram ale fajnie jak na forum trafi się wygrana z Bałtyckiej emotka
ja wysłałam hasło w 2 smsach, choć do tej pory wygrywałam w Karlsbadzie maksymalnie długimi, ale tu jakoś wyjątkowo krótsze mi pasowało

Syn mieszka koło Bałtyckiej emotka
Myślę, że to jednak Ty wygrasz - ostatnio nie mam fartu w Karlsbadzie. Ale mam nadzieję, że pralka Ci się przyda! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648332 Napisano: 07.05.2013 10:52:29 w Carrefour konkursy
Ja długie - czyli na 2 smsy, bo tak mi wygodniej. Szkoda, że ten konkurs taki drogi, bo miałam jeszcze pomysł na krotkie, wesołe.
Ostateczne postawiłam na to jedno, dosyć zwyczajne jak na Karlsbad. emotka
Będe sie pocieszać, że przynajmniej proszek mega tanio kupiłam, a i tak mi się przyda.

W dodatku Gdańsk, Galeria Bałtycka, to pewnie będzie mega konkurencja. No ale tak mi było po drodze z majówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648201 Napisano: 06.05.2013 22:57:08 w Wkurza mnie...
To, że zapominam nawet o konkursach, które sama dodałam do bazy, a przypominam sobie dopiero widząc je w topie Wyniki. emotka

W dodatku dzisiaj przez przypadek w necie odkryłam listę laureatów jakichś kosmetyków z października... Oczywiście na niej jestem i oczywiście należało dane odesłać w ciągu dwóch tygodni.
Pal licho już te kosmetyki, ale normalnie nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5648084 Napisano: 06.05.2013 20:39:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maximus napisał(a):

dziś było powiadomienie sms o wygranych nagrodach w KROPKATV.

Czy zwycięzcy tabletów ACER też zostali dziś powiadomieni?

Na pewno też. Dlaczego by nie mieli być? Osobiście nie robię sobie nadziei. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647763 Napisano: 06.05.2013 15:44:28 w Kupony Payback
karkocka napisał(a):

Zabrali mi z konta drugie 5000 punktów emotka to chyba te, które dodałam pod koniec zeszłego roku emotka

zaraz na zawał zejdę emotka

Idę pakować szczoteczkę do zębów... I coś do czytania może. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647756 Napisano: 06.05.2013 15:40:55 w Kupony Payback
magdaa napisał(a):

Kurde, bo ja podałam linka ale nie podrabiałam tych kuponów, tylko brałam je z tej strony co jest podana na pierwszej stronie wątku. To jest 7 wątek od góry. Wrzuciłam do pdfa i podałam, bo już wcześniej była akcja z tymi punktami i nie było problemów. Teraz chyba zejdę na zawał, bo tak się zestresowałam emotka

No tak, ale tam pod tym linkiem nic w tej chwili nie ma, albo ja oślepłam. Tym bardziej o policji, o czym pisała rachel...
Kurde, coraz mnie mi się to podoba. emotka

Kochana, nikt Cię nie obwinia. Toż wiadomo, że Ty nie tworzyłaś tych kuponów. emotka
A tak swoją drogą, wykorzystałaś te kody? I nie masz zablokowanego konta? Wyświetl w wątku >>
0 0