Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5647756 Napisano: 06.05.2013 15:40:55 w Kupony Payback
magdaa napisał(a):

Kurde, bo ja podałam linka ale nie podrabiałam tych kuponów, tylko brałam je z tej strony co jest podana na pierwszej stronie wątku. To jest 7 wątek od góry. Wrzuciłam do pdfa i podałam, bo już wcześniej była akcja z tymi punktami i nie było problemów. Teraz chyba zejdę na zawał, bo tak się zestresowałam emotka

No tak, ale tam pod tym linkiem nic w tej chwili nie ma, albo ja oślepłam. Tym bardziej o policji, o czym pisała rachel...
Kurde, coraz mnie mi się to podoba. emotka

Kochana, nikt Cię nie obwinia. Toż wiadomo, że Ty nie tworzyłaś tych kuponów. emotka
A tak swoją drogą, wykorzystałaś te kody? I nie masz zablokowanego konta? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647705 Napisano: 06.05.2013 14:29:32 w Kupony Payback
rachel napisał(a):

na tej stronie gdzie ten kupon był do pobrania też piszą o policji ....koszmar!!! Byłam świecie przekonana że kupony na tej stronie są prawdziwe!! emotka emotka

A masz link do tej strony?
Bo ja sobie kupon tylko w PDF-ie zapisałam.

A tak w ogóle pytanko - kto jeszcze z osób, które zrealizowały kupon, ma zablokowane konto? Sprawdźcie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647691 Napisano: 06.05.2013 14:18:44 w Kupony Payback
rachel napisał(a):

emotka ksantypa nieźle...ja też myśłam że ten kupon jest prawdziwy i nie podrobiony. Qrde niewinny kupon a tyle przykrości...Teraz też widzę ze konto mi zablokowali na Payback...

Tobie też?
Ekstra. Szkoda, że się nie spotkamy na komisariacie w tym samym mieście, bo przynajmniej by było weselej. emotka

Napisałam do Pyaback z pytaniem dlaczego jest zablokowane. Przynajmniej się może coś wyjaśni. Wolę jasne sytuacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647630 Napisano: 06.05.2013 13:26:51 w Kupony Payback
dolly napisał(a):

hm... ale takie kupony dawali za odpowiednie zakupy, więc raczej nie jest podrobiny, tylko miał służyć 1 osobie a nie kilkuset...

Nie wiem - nic z tego nie rozumiem.
Jednak ponieważ mam informację, że moja karta została zablokowana, to teraz wedle informacji Ksantypy, czekam kiedy po mnie przyjdą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647612 Napisano: 06.05.2013 13:09:03 w Kupony Payback
nice napisał(a):

mia napisał(a):

forget-me-not napisał(a):

Po prostu brak słów! Ja też spaliłabym się ze wstydu, tymbardziej, że w moim Realu masa ludzi się przewija, z dzielnicy wielu znajomych itp. My tego nie podrobiliśmy, ale tego używaliśmy i przestępstwo... hm... to wszystko jest chore. Wiem jedno - nigdy nawet nie zastanowię się nad użyciem tego chociażby i milion pkt dawali emotka

No dokładnie - u mnie też koniec z kuponami, poza oficjalną stroną Payback! Wystarczy mi to, co tu czytam. emotka

Pierwszy raz miałam okazję użyć jakiś kupon z netu, a tu takie historie... emotka

no to jakaś masakra, czy ten kupon nie bvył wystawiony przez payback-real?

Wynika z tego, że nie...
Pocieszę Was - chciałam teraz wejść na konto i mam informację "chwilowo zablokowane"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647606 Napisano: 06.05.2013 13:01:47 w Kupony Payback
forget-me-not napisał(a):

Po prostu brak słów! Ja też spaliłabym się ze wstydu, tymbardziej, że w moim Realu masa ludzi się przewija, z dzielnicy wielu znajomych itp. My tego nie podrobiliśmy, ale tego używaliśmy i przestępstwo... hm... to wszystko jest chore. Wiem jedno - nigdy nawet nie zastanowię się nad użyciem tego chociażby i milion pkt dawali emotka

No dokładnie - u mnie też koniec z kuponami, poza oficjalną stroną Payback! Wystarczy mi to, co tu czytam. emotka

Pierwszy raz miałam okazję użyć jakiś kupon z netu, a tu takie historie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647574 Napisano: 06.05.2013 12:42:24 w Kupony Payback
Ale ja dalej nie rozumiem - jak podrobione kupony mogą naliczać punkty w systemie Payback? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647567 Napisano: 06.05.2013 12:32:26 w Kupony Payback
ksantypa napisał(a):

ni nie wiem czy to dobry pomysl bo payback moze latwo zweryfikowac ktore to te tregfne nabicie puktow i moze dochodzic swojego

No to im oddam te 40 zł wtedy.
Nie chcę mieć tych punktów na koncie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647532 Napisano: 06.05.2013 11:59:54 w Kupony Payback
ksantypa napisał(a):

to sie cieszcie bo ja wczoraj na policji wylądowałam za te kupony -i nie ja jedna -miałam dosc liczne towarzystwo

emotka emotka emotka
Ja chrzanię... Wymieniam te punkty na Orange. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647526 Napisano: 06.05.2013 11:56:52 w Kupony Payback
W Gdańsku wczoraj synowi nie przyjęli na 5000, tzn. pani już zeskanowała, ale przyleciała kierowniczka i kazała anulować, że nie nie mają przyjmować kuponów z neta. Jeszcze się kasjerce oberwało. emotka
Ja jadąc przez Słupsk, robiłam zakupy w Realu, dałam ten na 4000 i jest nabity. Pani go trochę nieufnie oglądała, ale wzięła.

Zastanawiam się tylko, czy na wszelki wypadek, nie walnąć sobie doładowania z Orange za 50 zł, jak mają wycofywać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5647427 Napisano: 06.05.2013 10:05:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ivanotta napisał(a):

no nawet FA nie trafiłam emotka

Ha ha, ja też nie - ale to mnie akurat mało rusza. emotka
Powiedzmy sobie w ten sposób - czekamy na lepsze nagrody! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5646983 Napisano: 05.05.2013 09:50:07 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się, że od wczoraj jestem na Helu, gdzie zawsze chciałam pojechać. emotka

Choć to nie wygrany wyjazd, i tylko dwa dni, to potrzebny nam był taki wypad. Trudno, teraz po prostu "zęby w ścianę" emotka
Za kilka godzin żegnamy się z Juratą, cudownie szeroką plażą, rozmaitymi molami i fokarium, odwiedzamy syna w Gdańsku i do domu. Pięknie świeci słońce... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5646483 Napisano: 03.05.2013 23:07:26 w Pomocy!!!!
Oni sami na tablicy.pl podkreślają, że: Jedyną rekomendowaną formą transakcji jest odbiór osobisty!
http://tablica.pl/pomoc/transakcja/
Tam nie ma żadnych zabezpieczeń (raj dla oszustów) - to nie Allegro. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5646057 Napisano: 03.05.2013 00:19:10 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Spłodziłam hasło na Vazir w Carrefour i wysłałam sms bez wpisania numeru paragonu emotka emotka emotka emotka emotka

emotka Wyślij jeszcze raz dokładnie to samo hasło, z tego samego numeru telefonu, tylko z podaniem numeru paragonu.
Myślę, że bez problemu uznają. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645997 Napisano: 02.05.2013 22:17:53 w Kaufland konkursy
picola napisał(a):

kurier zawiózł bony dla męża na adres naszego mieszkania, w którym nikt obecnie nie mieszka i za telefoniczną zgodą męża wrzucił kopertę do skrzynki na listy. Teściowa ma blisko i czasami tam zagląda odebrać pocztę. Traf chciał, że dzisiaj tam poszła, wyjęła bony ze skrzynki i uwaga emotka pomyślała, że kaufland robi akcję promocyjną i wszystkim powrzucał bony po 100 zł do skrzynek. Poszła do kaufa i zrobiła sobie zakupy za całą stówkę. emotka emotka

emotka emotka Superowa kobitka! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645893 Napisano: 02.05.2013 19:35:50 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

mia napisał(a):

Jedno pytanie na szybko - czy za bony w Kauflandzie można kupować też alkohol (konkretnie wino)? emotka
Nie chcę jakichś ceregieli przy kasie, więc jak co, to zawczasu rozdzielę zakupy. emotka

można emotka

Dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645889 Napisano: 02.05.2013 19:32:37 w Kaufland konkursy
Jedno pytanie na szybko - czy za bony w Kauflandzie można kupować też alkohol (konkretnie wino)? emotka
Nie chcę jakichś ceregieli przy kasie, więc jak co, to zawczasu rozdzielę zakupy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645708 Napisano: 02.05.2013 14:00:56 w TESCO konkursy
mallina napisał(a):

20/04 na pewno obdzwoniony

O, moje śliczne hasło! emotka

Ale dzięki za odpowiedź! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645699 Napisano: 02.05.2013 13:52:36 w TESCO konkursy
mallina napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

a czy ktos moze napisac na jakim dniu tesco visa skonczylo powiadamiac?

Teraz powinni chyba obdzwaniać tydzień 22-28/04

To, że tak powinni, to wiadomo. Chodzi o to, czy to wiesz, że faktycznie do 21.04 wszystko obdzwonili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5645684 Napisano: 02.05.2013 13:45:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie bony z Kauflanda! emotka
Fantastycznie, bo akurat dzisiaj muszę duże zakupy zrobić na imprezkę córki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0