Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5632501 Napisano: 11.04.2013 11:49:23 w TESCO konkursy
katia305 napisał(a):

mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a ja nie mam karty visa , mam master ,może mi ktoś inny kupić czy ja musze być właścicielem karty?

Musisz być właścicielem karty.

a gdzie jest taki zapis w regulaminie??
bo patrze patrze i nie widze emotka

Pomijając wszystko, przecież to jest logiczne...
Liczyliście na to, że z topu Paragony w przypadku transakcji płatniczej skorzystacie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5632257 Napisano: 10.04.2013 21:09:58 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

a ja nie mam karty visa , mam master ,może mi ktoś inny kupić czy ja musze być właścicielem karty?

Musisz być właścicielem karty. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5630446 Napisano: 08.04.2013 17:17:25 w Rossmann
awen6 napisał(a):

http://www.rossne....aspx?contestId=1325

Najbardziej mi się podoba imię "kurszula". Czy oni naprawdę żadnej opcji edycji nie mają na Rossnecie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629849 Napisano: 07.04.2013 23:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pierwsze lepsze na co trafiłam w necie - jakiś aktualny konkurs z Kasą Stefczyka:

Dodatkowo Jury postanowiło wyróżnić nadesłane w nietypowej formie życzenia i przyznać
dodatkowe nagrody w postaci sokowirówki Hyundai JE-702P (nagrody nie zostały przyznane w
pierwszym tygodniu trwania konkursu). Sokowirówki otrzymują:

1. Pani Ewa K. z Gdyni za przepiękny obraz.
2. Pan Dariusz L. z miejscowości Stanomino za imponującą, grającą, świecącą i ruchomą księgę z życzeniami.

Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratulujemy i życzymy powodzenia w wielkim finale!

Chyba na dzisiaj mam dość konkursów... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629843 Napisano: 07.04.2013 22:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aga67 napisał(a):

Dziewczyny, a rok temu tez tak było?Chyba był podobny konkurs.A tak na mrginesie, to niedawno wrócił mój brat i bardzo zdegustowany stwierdził,że "Ona się nawet nie ucieszyła" emotka Prawda to? On jest konkursowym mugolem to może się mu wydawało emotka

Na zdjęciu to niemal frunie do tego samochodu, więc chyba nie do końca... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629819 Napisano: 07.04.2013 22:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiu napisał(a):

Nie zapominajcie, że to muszą być majty na baterię emotka

Chodzi Ci o to, że mają się świecić, czy hm... ruszać? emotka
Czy jedno i drugie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629814 Napisano: 07.04.2013 21:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radosna napisał(a):

Ja Ci zafunduję te gacie, tylko wybierz dla przewodniczącego komisji jedną z tych sześciu par:
http://allegro.pl...ory-i2985239728.html

Radosna, to ja proponuję - ja pokryję koszty, a Ty zrób coś w tym stylu:
http://www.swista...RINGI-KASANOWA-.html
Furbo wyhaftuje dedykację, a furą się jakoś podzielimy emotka

I co ważne - na oko da się to to upchać do urny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629811 Napisano: 07.04.2013 21:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
furbo napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ja właśnie wróciłam.. i to nie były cukierki tylko Pan spiker powiedział że Pani upiekła babeczki emotka

Kurczę, to może ja następnym razem spróbuję gacie przewodniczącemu komisji wyprać i wyprasować, a potem wyhaftować na nich samochodzik, miast ptaka? emotka
Tylko jak je zdobyć?...

zawsze można ofiarować mu nówki nieśmigane z osobistą dedykacją wyhaftowaną na lewym pośladku emotka

Myślę, że to by zbyt proste było, żeby zachwycić komisję.
Rozumiem po wynikach, że ma być rękodzieło. emotka
No może jak by były własnoręcznie na szydełku wydziergane, a ciągnął je mały samochodzik, to jeszcze by uszło w tłoku. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629799 Napisano: 07.04.2013 21:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ja właśnie wróciłam.. i to nie były cukierki tylko Pan spiker powiedział że Pani upiekła babeczki emotka

Kurczę, to może ja następnym razem spróbuję gacie przewodniczącemu komisji wyprać i wyprasować, a potem wyhaftować na nich samochodzik, miast ptaka? emotka
Tylko jak je zdobyć?... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629796 Napisano: 07.04.2013 21:39:07 w Kaufland konkursy
katrin22 napisał(a):

Jaki tytuł maila ma być, wie ktoś może??

Ja zawsze daję po prostu "Konkurs taki i owaki". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629753 Napisano: 07.04.2013 20:39:52 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Zastanawiam się, czy mnie wkurza, czy rozbraja hipokryzja pewnych osób z tego forum emotka emotka

Mam nadzieję, że się domyślam o kim piszesz i że to nie ja... emotka

W temacie wszystko mnie wkurza, od pogody zaczynając, poprzez dzisiejsze fiasko konkursowe i inne dnia tego atrakcje ciągnąc, a kończąc na tym, że chyba się zaczynam rozkładać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629748 Napisano: 07.04.2013 20:31:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
ktosiu napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

aga67 napisał(a):

http://www.gloswi...tml#galeria-material

...a miałam wczoraj zadzwonić i zapytać o to,czy będa nagradzać hasła czy dodatki do nich emotka

gratki, ale chyba nieprzypadkowa osoba, tylko zawodowy gracz, bo po "googlowaniu" widać, że wygrała nie raz, a często za dodatkowe prace ...

Jak widać laurki na baterie stały się standardem w konkursach na hasło, gdzie do wygrania jest auto emotka

Chciałam zauważyć, że nie tylko laurki... emotka
Przedmiotem konkursu było a)hasło, na wszelki wypadek został dołączony b) wiersz, a dodatkowo jeszcze c) samochodzik z guziczkiem.
Krótko mówiąc, na zasadzie - coś z tego im się spodoba.
Sorry, ale ja się odżegnuję od gratulacji. emotka
Ciekawa jestem, jak się czują osoby (II i III miejsce), które dostały koszulki i gadżety... być może z powodu tych obracających się kółek. emotka
No chyba, że tez skonstruowały jakieś pershingi, tylko słabsze w wyrazie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5629532 Napisano: 07.04.2013 13:10:37 w dziś mam urodzinki
gracet napisał(a):

przyszła i na mnie kolej
okrągłe, tyle, że tym razem to zero na końcu mnie przytłoczyło
i jeszcze ta zima z oknem
jak pamiętam, takich urodzin nie miałam

Oj tam, jak nie dwa zera, to jeszcze młódka jesteś! emotka emotka
Wszystkiego najlepszego - wiosny w sercu i za oknem! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628941 Napisano: 05.04.2013 21:16:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Brakujące dwa bony do Reala z Lays - Opek oczywiście emotka
Plus odebrana mała partyjka bonów z konkursu lokalnego. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628698 Napisano: 05.04.2013 15:25:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Grześki - nic, Visa - nic... I nawet lokalny się na mnie wypiął! emotka

Choć raz ten wątek u mnie podziałał! emotka
Jednak zadzwonili z lokalnego - 350 zł moje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628589 Napisano: 05.04.2013 13:59:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grześki - nic, Visa - nic... I nawet lokalny się na mnie wypiął! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628585 Napisano: 05.04.2013 13:54:39 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Mia - czy to Ty w swojej tęsknocie za wiosną stworzyłaś taki demot?
http://demotywato...no-robi-mi-sie-slabo

Nie, to nie ja emotka Ale jakaś bratnia dusza.

Wkurza mnie to, że nie udało mi się wygrać dzisiaj w konkursie, na który się mocno nastawiałam i już prawie obmacywałam wygraną... emotka
Zawsze, jak czekam, to nie wygrywam! Tylko jak tu zapomnieć... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628411 Napisano: 05.04.2013 10:33:06 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

czy moge prosic o nr tel do 4 frame? bo ze strony 225112425 jest zły

Na stronie widzę numer 664 02 74 69... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628374 Napisano: 05.04.2013 09:45:47 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Jeżeli to jakieś pocieszenie, to u mnie śnieg sypał wczoraj.

Niestety żadne - chyba, że mi zapłacisz rachunek za gaz w ramach pocieszenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5628373 Napisano: 05.04.2013 09:44:19 w Rossmann
pola731 napisał(a):

wiadomo było od razu, że będzie potrzebny paragon - kupiłam tusz w czasie, kiedy już na loterię było za późno - (nawet gdyby mi przyszło do głowy puścić na oba konkursy zgłoszenie) , skusiłam się widząc , że jest mało zgłoszeń i każdy, kto zagra powinien dostać jedną z nagród;
trochę ciężko mi uwierzyć, że mając tyle konkursów za sobą nie wpisałabym numeru paragonu skoro był wymagany - gdybym zostawiła puste pole to pewnie nie dałoby się przejść "dalej"

teraz mogę sobie pogdybać - ale od dawna twierdzę, że rossnet mnie nie lubi;

No więc im to napisz! I podkreśl, że masz paragon i że sobie kpiny z klientów robią! Dokładnie w ostrym tonie - niech sobie sprawdzą błędy na serwerze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0