Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5620883 Napisano: 25.03.2013 14:19:16 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

Uwaga!!!
Informacja dla wszystkich, którzy wygrali smartfony w konkursie u Grafa.

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamilą z Grafa.
Graf nie może sobie dać rady ze sponsorem (Coca-Cola), który mimo ciągłego ich monitowania ma prośby o gwarancje w poważaniu. emotka
W związku z tym, Pani bardzo prosi, żeby przesyłać do niej maile z reklamacją, że dotąd nie otrzymało się gwarancji.
Na e-mail: promocje@graf.torun.pl
Ma nadzieję, ze przekazanie tych maili Coca-Coli, ruszy wreszcie sponsora.

P.S.
W mailu powinna być informacja o tym, jak dawno się konkurs zakończył/otrzymało się nagrodę itd. Ogólnie mail powinien być stanowczy i chłodny, choć oczywiście nie obraźliwy.

Podbijam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620721 Napisano: 25.03.2013 12:21:32 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Jak gwarancje ma przesłać Coca-Cola, to życzę powodzenia.
Doczekać się jakiegokolwiek papierka od nich naprawdę ciężko
emotka

Dzięki za pobożne życzenia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620686 Napisano: 25.03.2013 11:50:24 w Inne mniejsze markety
Uwaga!!!
Informacja dla wszystkich, którzy wygrali smartfony w konkursie u Grafa.

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Kamilą z Grafa.
Graf nie może sobie dać rady ze sponsorem (Coca-Cola), który mimo ciągłego ich monitowania ma prośby o gwarancje w poważaniu. emotka
W związku z tym, Pani bardzo prosi, żeby przesyłać do niej maile z reklamacją, że dotąd nie otrzymało się gwarancji.
Na e-mail: promocje@graf.torun.pl
Ma nadzieję, ze przekazanie tych maili Coca-Coli, ruszy wreszcie sponsora.

P.S.
W mailu powinna być informacja o tym, jak dawno się konkurs zakończył/otrzymało się nagrodę itd. Ogólnie mail powinien być stanowczy i chłodny, choć oczywiście nie obraźliwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620524 Napisano: 25.03.2013 09:50:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zosiekcbr600 napisał(a):

w końcu przyjechała Purina z kociarzy.pl kurier DPD

No u mnie też Purina, DPD, paka jak byk emotka

Ale ja nic nie wiem, o jakimś zakwalifikowaniu się u nich.
Błagam o instrukcje na PW, co mam dalej robić, poza tym, że karmić tym kota! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620379 Napisano: 24.03.2013 22:40:42 w Kaufland konkursy
Coś tam w końcu poszło, ale pożal się Boże. emotka
Więcej nie tworzę, mam dość tego dziadostwa.
Tym razem jak jeden bon trafię, to będzie mega sukces. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620332 Napisano: 24.03.2013 21:55:19 w Inne mniejsze markety
gocha542 napisał(a):

To ja miałam dzisiaj koszmar z realizacją bonów w Kołobrzegu!Narobiłam takiej awantury,ze kierowniczka wzięła ode mnie te bony i dała mi 200 zł.Najlepsze zawsze jest to,że nikt nie przyjmuję niczego do wiadomosci,tylko z góry zakłada,że się nie da emotka emotka emotka

emotka To może ja lepiej do Słupska się udam, nie do Kołobrzegu.
Chyba że tam już od dzisiaj wszystkim na gotówkę będą wymieniać.
A najlepiej, to ze dwa-trzy tygodnie odczekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5620240 Napisano: 24.03.2013 20:13:37 w Kaufland konkursy
awen6 napisał(a):

a powiedzcie zaakceptowali wasze porady do kauflandu na stronie?

A w ogóle komukolwiek zaakceptowali? emotka
Ja tam widzę tylko porady redakcji, a co wpiszę jakieś słowo w wyszukiwarkę, to wyświetla brak porad... emotka

P.S.
Na konkurs mam jeszcze co najmniej trzy hasła do stworzenia, jestem ledwie żywa po całym dniu pracy, dopiero wróciłam z kościoła z palmą, którą jeszcze w biegu robiłam, i nic mi się nie chce...
Jak w wannie na mnie wena nie spłynie, to kaplica. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5619766 Napisano: 23.03.2013 19:26:05 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Ostatnio jak u nich bylismy, tesciowa chodzila do pracy, dzwonilismy do niej i pytalam codziennie ze moze ja ugotuje sama obiad,zawsze mowila ze nie.A pozniej jak wracala do domu to twierdzila ze moglismy jednak ugotowac...To nie mój dom wiec ja tam nie chce sie rzadzic,skoro mowila ze nie to nie.A pozniej zmieniala zdanie,wiesz jak ja sie czulam?Ale ona z tych jest co zawsze robią wszystko na odwrót.Takze juz mnie to nie dziwi.Na poczatku sie przejmowalam, było mi przykro itd,ale po kolejnym jej tekscie do mojego narzeczonego - "uwazaj bo Cie na ciąże złapie..." stwierdziłam, ze dosc.

O, jakbym moją teściową widziała... Ta sama fałszywość. emotka I to ostentacyjne sapanie przy sprzątaniu, przy którym oczywiście nie da sobie pomóc. emotka
Dzięki niech będą Allachowi, że jesteśmy tam tylko raz w roku, choć dla mnie ten raz to i tak o jeden za dużo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5619761 Napisano: 23.03.2013 19:15:05 w GFK
zarania napisał(a):

Mi kilka razy przerywało, ale wchodziłam ponownie z maila i dokończyłam ankietę. +121 pkt. emotka

Na tyle to ja wpadłam, ale niestety nic to u mnie nie dało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5619648 Napisano: 23.03.2013 15:10:06 w GFK
cudaczek121 napisał(a):

Dostałam wczoraj ankietę Moje zakupy,którą wczoraj przeczyłam na mailu,Dziś przysłali mi przypomnienie o niej,ale po pierwszym pytaniu mam taki komunikat: https://fivefive....om/mrIWeb/mrIWeb.dll Nie wiem, czy pisać do nich czy się wstrzymać-ankieta ważna niby do wtorku, 26 marca emotka

To samo. Jak w końcu raczyli coś mi przysłać, to nie działa. emotka
Ja napisałam do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5619305 Napisano: 22.03.2013 20:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy bonami z Reala (Lays), to oni wysyłają tygodniami? emotka
Bo dotarł do mnie dziś tylko jeden, a na ten sam adres powinien jeszcze drugi być. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5618979 Napisano: 22.03.2013 14:21:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ashley878 napisał(a):

Xenna ze streetcomu 37 saszetek zamiast 50 ;/

To 37 Ci nie wystarczy? emotka emotka

Dotarły bony do Leclerca, ważne do 30.06, GLS. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5618853 Napisano: 22.03.2013 12:54:12 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

Na mnie czekały dziś bony z Leclerc, ale tylko 2 z 3 wygranych emotka
Dostaliście wszystkie?Bo ja z pierwszego dnia i tak ze środka dostałam, a le z ostatniego dnia nie emotka

Ja dostałam przed chwilą wszystkie...dwa emotka
Jeden z pierwszego dnia, a drugi z jakiegoś pod koniec 17.02. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5618705 Napisano: 22.03.2013 10:07:18 w Inne mniejsze markety
asante napisał(a):

To raczej nie bony Leclerc, bo do mnie też dzwonił kurier (DPD), a tam nie grałam. Może to Laysy?

Bony Real Lays niezależnie od tych z Leclerca wyszły podobno.
Całkiem możliwe, że u Ciebie wozi je kurier DPD. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5618603 Napisano: 21.03.2013 23:36:31 w Wkurza mnie...
kamea napisał(a):

i znowu sypieee.będą jutro problemy,powtórka minionego piątku?

Kurna, u mnie też, choć to drugi koniec Polski... A już miałam nadzieje, ze się zacznie topić, to dowaliło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5617674 Napisano: 20.03.2013 22:02:10 w Wkurza mnie...
arzana napisał(a):

Na dodatek martwię się co będzie jak będę musiała jednak jechać z nią do szpitala emotka Mąż na 100 % wolnego przed świętami nie dostanie. A jeszcze jest druga córka. Dziadkowie, rodzina daleko. W zeszłym roku wyszłyśmy ze szpitala w czwartek przed świętami. Boję się,żeby to nie stało się tradycją emotka

Może się ten szpital upiecze. Trzymamy tu z emilka1705 za to mocno. emotka
A co do świąt... Nie wiesz, że tradycją jest, iż dzieci chorują w święta i weekendy? Przynajmniej u nas w rodzinie tak było... Notorycznie mieliśmy ten wybór: pomoc doraźna lub wizyta prywatna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5617609 Napisano: 20.03.2013 20:45:24 w Wkurza mnie...
arzana napisał(a):

Wkurza mnie to,że córka ma zapalenie płuc. byliśmy u lekarza w poniedziałek przyjąć nas nie chcieli. Lekarz od 11 my byliśmy z córką (3 latka) o 10,30 i powiedzieli że już za dużo pacjentów i mamy przyjść na następny dzień emotka Jednak się uparłam,zrobiłam awanturę i lekarka przyjęła nas o 14. i okazało się że to zapalenie płuc. Dziś już jest po 6 zastrzyku i kaszle straszie bidulka emotka Na szczęście już bez gorączki i wymiotów.
Wkurza mnie jeszcze to że moje córeczki uprosiły mnie żebym zbierała im głosy w konkursie o koniki. A obiecałam sobie że nigdy więcej i co? odklikuje 1/3 ludzi emotka i o nagrodzie możemy zapomnieć emotka
No to się wżaliłam emotka

emotka

W temacie: Dosyć Rexona, trochę Grześki i piekielnie rachunek za gaz... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5617600 Napisano: 20.03.2013 20:38:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

czy oni tak tygodniami to obdzwaniaja? rozumiem, ze 17 tez juz pewnie byl, a za tydzien powinni ruszyc od 18.03?

Dokładnie tak.
Niestety, wynika że i 17.03 obdzwoniony. A takie urocze hasło im posłałam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5617247 Napisano: 20.03.2013 13:27:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

10 już poinformowany i tydzień zamknięty. czekamy na info od 11.03 emotka

Faktycznie, pomyliły mi się daty. emotka
Niemniej 11-12.03 powinny być obdzwonione wczoraj. I może były... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5617232 Napisano: 20.03.2013 13:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

A co z Grześkami? Na jakim dniu stanęli, bo jakoś słuch po nich zaginął (moja wiedza sięga 9.03)?

O to samo się właśnie miałam zapytać! emotka
Nikt z forum nie wygrał, czy regularność stracili? Wczoraj powinny być telefony na pewno za 10-11-12.03... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0