Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W Biedronce??? Nie sądzę - zbyt łatwo zweryfikować taki paragon. Wyświetl w wątku >>
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Przecież wiadomo było, że tak będzie.
I prawdopodobnie nie jest to żaden przekręt, tylko powtarzające się numery paragonów + wielkość inwestycji nieosiągalnej dla szarego robaczka.
Co nie znaczy, że i jednym zgłoszeniem nie można było wygrać. I być może ktoś wygrał.
P.S.
Zizzola94 - witamy na forum
Ale po co te nerwy?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja nie grałam - może błąd, może nie...
Ostatnio w ogóle odpuszczam Rossnet - jakoś mi się wyszedł bokiem.
Szkoda, że nie wszyscy moi znajomi mogli wygrać...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kochana, gratuluję!
Ale się cieszę!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
U Ciebie deszcz, u mnie śnieg...
Wczoraj wyjechać się nie dało, idąc do pracy w autentycznej kurzawie wywaliłam się i rozbiłam kolano (no bo uj odśnieżać i sypać piaskiem rano w niedziele, jak ludzie powinni w chałupie siedzieć?)
A przed chwilą pług, który wreszcie pojawił się na naszej uliczce, się na niej zarył, więc niezłe perspektywy.
Moje biedne krokusy, co kwitły już masowo w ogródku przykryte są zaspami śniegu
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No tak, ale tu są ceny nowej kolekcji - serdeczne dzięki
Chciałabym się załapać na więcej niż jeden cycnik...
W najgorszym wypadku poczekam na stroje kąpielowe.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z cyklu: Uważaj, co jesz...
Wyjątkowo apetyczne!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kochana, za 400 to na pewno mogłaś poszaleć - ja mam 100, więc na bank nie poszaleję jak Ty.
Odnośnie wyprzedaży - absolutnie nie widzę powodu, dlaczego nie można by skorzystać - bon jest na bieliznę, a nie na bieliznę nieprzecenioną.
Natomiast co do tej zniżki z Joy'a to obawiam się, że to już z bonem nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A ja się dołożę z pytaniem, czy aktualnie mają jakieś wyprzedaże, bo jak nie, to poczekam - z jednym bonem na bieliznę nie poszaleję
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To, że łączyć, to akurat jest kiepski argument. Można to zinterpretować w ten sposób, że jak pójdziesz z mamusią, każda ze swoim bonem, to możecie za dwa bony kupić wypasiony cycnik i krem na cycki.
Poczekajcie na spokojnie do poniedziałku, aż się ogarną. Pewnie coś im padło - albo za dużo im przez pomyłkę voucherów wyszło i teraz kumają jak z tego wybrnąć, albo (co bardziej prawdopodobne) system ze zgłoszeniami im się posypał i trza informatyka po prostu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Potem już mnie w domu nie było; w sumie dobrze, bo i tak na zdobycie drugiego bonu godzinę kwitłam przy kompie, a potem juz bym pewnie nic nie capnęła.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Z Tesco będzie jeszcze na pewno rezerwa.
Maile z RMF przyjdą.
A co do tego DoReMi, to może Cie pocieszy, że ja nawet nie wiem, o czym mówisz
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Pewna jesteś, że to Warka doszła, a nie coś innego? Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trzeba, ale co z tego?
Kupisz jeden produkt, wyślesz 20 kodów, a nawet jak się zdarzy, że wygrasz więcej niż jedna kartę (książki się oleje) - to brakujące paragony dokupisz na naszym forum!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wierzyłam cały czas, że stanie się cud...
(*)
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
DHL. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Problem w tym, że to nie dziewczyna!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety - jesteś za wolna. Tak samo, jak ja.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Też tak mi się wydaje.
Teraz pozostaje czekanie na rezerwę.