Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5603415 Napisano: 06.03.2013 11:08:08 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

Dziękuję. Ja do Karlsbada nie miałam szczęścia nigdy, aż do dziś. Teraz jeszcze czekam na 9 i 12. Posłałam 4 zgłoszenia, licząc że może choć 1 zgłoszenie coś mi przyniesie. A tu taka niespodzianka emotka Mia, trzymam kciuki, cały czas dzwonią przecież emotka

Wiesz, ja do Karlsbada miałam z kolei bardzo duże szczęście, więc coś mi się wydaje, że zmieniła się komisja.
A jak zmieniła się komisja, to nie mam na co czekać, bo wszystko pisałam "pod gust" tamtej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603405 Napisano: 06.03.2013 11:02:27 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

a teraz 2 luty emotka Hurra!!

Gratuluję i zazdroszczę! emotka

U mnie na razie totalna porażka. Pierwszy dzień (dwa zgłoszenia) poszły się... rąbać. Teraz został mi ino 07.02 i 13.02, ale już czuję, że nie dane mi wygrać tego ekspresu.
Cholera, ewidentnie do ekspresów i odkurzaczy nie mam szczęścia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603400 Napisano: 06.03.2013 11:00:21 w TESCO konkursy
anava napisał(a):

jednak nie emotka

Przyszła paczka z produktami Bobovita z listem : Dziękujemy za udział w konkursie "Przygotuj się na zdrowe Święta"

chyba jakiś żart, bo nie wiem o co chodzi

miała być karta a nie produkty!

ktoś tez tak ma?

No nawet niech sobie jaj nie robią! emotka
Może brałaś udział jeszcze w jakimś innym ich konkursie i stąd ta nagroda?

U mnie oczywiście dalej nic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603146 Napisano: 05.03.2013 22:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Mnie puszcza czasem 160 znaków (z polskimi znakami), a czasem muszę odjąć na "grześki" emotka

Mnie dzisiaj nie chciało puścić 160 z polskimi znakami, a puściło 160 bez polskich. Wyraźnie aplikacja już robi bokami... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603102 Napisano: 05.03.2013 21:11:47 w TESCO konkursy
luk1990 napisał(a):

anava napisał(a):

Czy wszyscy dostali już karty z Bobovity?

j
a nadal nie mam ;/ jesli macie jakiś kontakt do nich to poprosze-zadzwonię jutro rano i dam znać co i jak ;/

Ja też nie mam karty - na FB nie odpisują, diabli mnie już biorą. emotka
Mało, że nic nie wygrywam, to jeszcze nagrody nie dochodzą.

Co do kontaktu, to nie mam pojęcia, ale może ktoś zna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603081 Napisano: 05.03.2013 20:48:51 w TESCO konkursy
Wychodzi mi, że w sumie ekspresami z pierwszego dnia pochwaliło się 7 osób.
Niestety, statystycznie wygląda w takim razie na to, że pierwszy dzień obdzwoniony cały. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603076 Napisano: 05.03.2013 20:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawel1615 napisał(a):

mieliscie jakies problemy z grzeskami- zero bujdy? Skróciłem juz wypowiedź do 155 znaków i ciagle wyskakuje komunikat, że za długie...

Trzeba wywalić polskie litery i puści.
Tej aplikacji czasem odbija. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602848 Napisano: 05.03.2013 16:37:54 w TESCO konkursy
ksantypa napisał(a):

ooo widzę , że zaczęli dzwonić -ja grała pierwszego dnia ale jak na razie cisza

Ja dwa zgłoszenia wysłałam pierwszego dnia. emotka

Ale po pierwsze, ten tydzień to same klęski, a po drugie, to jak się wczoraj przyjrzałam tym dwóm zgłoszeniom, to jakoś zwątpiłam w ich szanse... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602764 Napisano: 05.03.2013 15:45:52 w TESCO konkursy
He he i oto wszyscy gorączkowo rzucili się do telefonów i zaczęli wymieniać startery emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602760 Napisano: 05.03.2013 15:42:40 w Wkurza mnie...
furbo napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ooo chyba mikki85 zdecydował/ a zrobić wypad z forum, ciekawe pod jakim wcieleniem teraz wróci emotka

Jako "bumerang" emotka

Olaboga, a dajcie sobie już spokój - znowu się zacznie wałkowanie tego samego! emotka
Wróci to wróci, pod tym nickiem czy pod innym...
Ja do Wscieklego akurat nic nie miałam, a na pewno nie tyle żeby rozpętywać polowania na czarownice. Czasem mi na nerwy działał i owszem, ale niejedna osoba na forum mi czasem na nerwy działa.

Jeśli coś mnie wkurza to na pewno przesadna otwartość tego forum dla wszystkich. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602740 Napisano: 05.03.2013 15:27:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No niestety, przyszła pora odświeżyć ten top. emotka

Mało że nic nie wygrałam, to i poza konkursami wszystko się chrzani, żeby nie użyć mocniejszego słowa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602695 Napisano: 05.03.2013 14:53:08 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

agamaty napisał(a):

no i co z Karlsbadem? Głód nagród mi się odzywa... emotka

Właśnie, właśnie... dalej cisza?

Jaja se z nas robią i tyle. Czytają to forum i kwiczą ze śmiechu emotka

A potem ku naszemu zdziwieniu wykonają wszystkie telefony w piątek.
Jak się wezmą do roboty trzy osoby, to wypada ok. 93 telefony na łeb. Zakładając, że będą dzwonić od 10 do 17, z dwoma półgodzinnymi przerwami na kawusię, to jest ok. 15-16 telefonów na godzinę (4 minuty na telefon). Luz blues, zwłaszcza, że połowa ludzi w pracy nie odbierze i te się wykona w poniedziałek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602075 Napisano: 04.03.2013 20:55:06 w Wkurza mnie...

Takie zadanie jest chyba dość podchwytliwe jak na 3- klasistę. Nie wiem, mogę się mylić... ale sama porozmawiałabym z nauczycielką.

Takie zadanie, to jest właśnie dokładnie to, o czym napisałam - nie liczy się wiedza, lecz umiejętność napisania testu!
I na pewno nie jest to jedno i to samo! emotka

Nie mogę mieć tu nawet ans do nauczycieli, bo zmusza ich do tego kretyński system narzucony z góry - wspaniałe nowe matury, które kreują nam spolegliwych debili, testy gimnazjalne, które są coraz bardziej na zasadzie "na który rocznik padnie, na tego bęc", etc.

A tak poza tym, to mnie wszystko dzisiaj wkurza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602056 Napisano: 04.03.2013 20:43:58 w Wkurza mnie...
ktosiu napisał(a):

Mój syn robił kiedyś zadanie z matematyki. Polecenie: Z podanych cyfr wybierz tę, która...... itd. Syn do mnie: mama, ale tu nie ma żadnych cyfr, tu są same liczby! emotka Zgłupiał i naprawdę nie wiedział co z tym fantem zrobić, bo przecież cyfra a liczba to nie to samo. A wtedy autor się pomylił. To pomieszanie zasad i mnie się udziela ostatnio w związku z jego szkołą. I chyba stąd ta irytacja.

Generalnie w szkole teraz zamiast przekazywać wiedzę, uczą pisania testów (najlepiej jeszcze pod określony klucz), co doprowadza mnie do szału!!! emotka
Jeszcze parę lat i sztuka logicznego (i samodzielnego) myślenia całkiem zaniknie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601934 Napisano: 04.03.2013 18:54:28 w TESCO konkursy
zosianka napisał(a):

zubi napisał(a):

zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja też nie dostałam emotka

A odpisali coś komuś?

Napisałam do nich na FB, ale jak na razie zero odpowiedzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601794 Napisano: 04.03.2013 16:43:15 w TESCO konkursy

Tak, dzisiaj nie ma co czekać.
A jutro już będzie po 70 telefonów dziennie emotka

Chyba żeby w piątek 280... I moc będzie z nimi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601783 Napisano: 04.03.2013 16:29:35 w TESCO konkursy
zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja ani karty do Tesco, ani bonu do Kauflanda emotka
Już pomału się czuję, jak za lasami, za górami i czort wie za jakimi zasiekami jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601647 Napisano: 04.03.2013 14:52:12 w TESCO konkursy

Wcale bym się nie zdziwiła emotka mają 5 dni na wykonanie 280 telefonów. Wyliczą tak, żeby 100 dziennie mieć w czwartek i piątek, a 80 w środę emotka

No to jak tak wyliczą, to obawiam się, że się przeliczą (z własnymi siłami) emotka
Chyba, że to im lata i powiewa, i chodzi im tylko o to, żeby zacząć w terminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601641 Napisano: 04.03.2013 14:48:07 w TESCO konkursy
aurorcia napisał(a):

bethan napisał(a):

Ja też 3mam kciuki za Was, bo sama jakoś nie zagrałam.
Karlsbad zawsze dzwoni od ok. 14-15...

To trzymamy kciuki razem, bo ja też jakoś nie zagrałam emotka

O, ile wypasionej konkurencji mi odpada... emotka

A Karlsbad wytnie numer i przypomni sobie o konkursie w środę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601317 Napisano: 04.03.2013 10:06:44 w TESCO konkursy
Ożywię ten top emotka
Mam nadzieję, że Karlsbad zacznie wreszcie dzwonić, oby także do mnie... emotka

A co do karty podarunkowej, to normalnie już nie pamiętam, kiedy płaciłam za zakupy w normalnej kasie.
Nic to, odświeżę sobie pamięć - na razie i tak karty nadal brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0