Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17550
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Wiesz, ja do Karlsbada miałam z kolei bardzo duże szczęście, więc coś mi się wydaje, że zmieniła się komisja.
A jak zmieniła się komisja, to nie mam na co czekać, bo wszystko pisałam "pod gust" tamtej...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Gratuluję i zazdroszczę!
U mnie na razie totalna porażka. Pierwszy dzień (dwa zgłoszenia) poszły się... rąbać. Teraz został mi ino 07.02 i 13.02, ale już czuję, że nie dane mi wygrać tego ekspresu.
Cholera, ewidentnie do ekspresów i odkurzaczy nie mam szczęścia.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nawet niech sobie jaj nie robią!
Może brałaś udział jeszcze w jakimś innym ich konkursie i stąd ta nagroda?
U mnie oczywiście dalej nic.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie dzisiaj nie chciało puścić 160 z polskimi znakami, a puściło 160 bez polskich. Wyraźnie aplikacja już robi bokami...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja też nie mam karty - na FB nie odpisują, diabli mnie już biorą.
Mało, że nic nie wygrywam, to jeszcze nagrody nie dochodzą.
Co do kontaktu, to nie mam pojęcia, ale może ktoś zna... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety, statystycznie wygląda w takim razie na to, że pierwszy dzień obdzwoniony cały.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Trzeba wywalić polskie litery i puści.
Tej aplikacji czasem odbija. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja dwa zgłoszenia wysłałam pierwszego dnia.
Ale po pierwsze, ten tydzień to same klęski, a po drugie, to jak się wczoraj przyjrzałam tym dwóm zgłoszeniom, to jakoś zwątpiłam w ich szanse...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Olaboga, a dajcie sobie już spokój - znowu się zacznie wałkowanie tego samego!
Wróci to wróci, pod tym nickiem czy pod innym...
Ja do Wscieklego akurat nic nie miałam, a na pewno nie tyle żeby rozpętywać polowania na czarownice. Czasem mi na nerwy działał i owszem, ale niejedna osoba na forum mi czasem na nerwy działa.
Jeśli coś mnie wkurza to na pewno przesadna otwartość tego forum dla wszystkich.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mało że nic nie wygrałam, to i poza konkursami wszystko się chrzani, żeby nie użyć mocniejszego słowa...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jaja se z nas robią i tyle. Czytają to forum i kwiczą ze śmiechu
A potem ku naszemu zdziwieniu wykonają wszystkie telefony w piątek.
Jak się wezmą do roboty trzy osoby, to wypada ok. 93 telefony na łeb. Zakładając, że będą dzwonić od 10 do 17, z dwoma półgodzinnymi przerwami na kawusię, to jest ok. 15-16 telefonów na godzinę (4 minuty na telefon). Luz blues, zwłaszcza, że połowa ludzi w pracy nie odbierze i te się wykona w poniedziałek.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Takie zadanie, to jest właśnie dokładnie to, o czym napisałam - nie liczy się wiedza, lecz umiejętność napisania testu!
I na pewno nie jest to jedno i to samo!
Nie mogę mieć tu nawet ans do nauczycieli, bo zmusza ich do tego kretyński system narzucony z góry - wspaniałe nowe matury, które kreują nam spolegliwych debili, testy gimnazjalne, które są coraz bardziej na zasadzie "na który rocznik padnie, na tego bęc", etc.
A tak poza tym, to mnie wszystko dzisiaj wkurza!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Generalnie w szkole teraz zamiast przekazywać wiedzę, uczą pisania testów (najlepiej jeszcze pod określony klucz), co doprowadza mnie do szału!!!
Jeszcze parę lat i sztuka logicznego (i samodzielnego) myślenia całkiem zaniknie...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Napisałam do nich na FB, ale jak na razie zero odpowiedzi...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba żeby w piątek 280... I moc będzie z nimi!
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja ani karty do Tesco, ani bonu do Kauflanda
Już pomału się czuję, jak za lasami, za górami i czort wie za jakimi zasiekami jeszcze. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to jak tak wyliczą, to obawiam się, że się przeliczą (z własnymi siłami)
Chyba, że to im lata i powiewa, i chodzi im tylko o to, żeby zacząć w terminie... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
O, ile wypasionej konkurencji mi odpada...
A Karlsbad wytnie numer i przypomni sobie o konkursie w środę...
mia
Postów 17550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mam nadzieję, że Karlsbad zacznie wreszcie dzwonić, oby także do mnie...
A co do karty podarunkowej, to normalnie już nie pamiętam, kiedy płaciłam za zakupy w normalnej kasie.
Nic to, odświeżę sobie pamięć - na razie i tak karty nadal brak