Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5603759 Napisano: 06.03.2013 14:30:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
picola napisał(a):

buuu, tak chciałam ekspres z Tesco emotka

Ja też. emotka

Powiem więcej - ja bym cokolwiek chciała w tym tygodniu, poza lawinowo nadchodzącymi rachunkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603560 Napisano: 06.03.2013 12:37:28 w TESCO konkursy
mahuska napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Dzwonią z 04.02 emotka

to może wróca do 1-go hehe

Może do 31.01 najlepiej emotka
A co do 01.02, to całkiem możliwe, bo mało osób się chwaliło. Niestety, to nie mój dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603531 Napisano: 06.03.2013 12:21:51 w TESCO konkursy
dzasmina napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

asante napisał(a):

malutka456 napisał(a):

olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

czy tylko ja nie mam jeszcze ekspresu? jakieś takie wrażenie mam emotka

jestem z Tobą emotka

a ja z Wami emotka emotka

I ja, moje dwie daty już minęły, została jedna i jestem w szoku, bo byłam bardzo zadowolona ze swoich haseł...

ja też jeszcze nie mam emotka

wow emotka do takiego grona aż miło się dopisać emotka
moja data z jedynym zgłoszeniem chyba właśnie minęła, trudno następnym razem.
wygranym - gratulacje, oczekującym - powodzenia emotka

Nawet mnie nie dobijajcie... Miło, nie miło, ale się do tego grona dopisuję.
Jeśli wygrywają banalne, to primo zmieniła się komisja, secundo mogę sobie pogwizdać. emotka
Teoretycznie czekam jeszcze na 7 i 13, ale praktycznie już chyba na nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603415 Napisano: 06.03.2013 11:08:08 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

Dziękuję. Ja do Karlsbada nie miałam szczęścia nigdy, aż do dziś. Teraz jeszcze czekam na 9 i 12. Posłałam 4 zgłoszenia, licząc że może choć 1 zgłoszenie coś mi przyniesie. A tu taka niespodzianka emotka Mia, trzymam kciuki, cały czas dzwonią przecież emotka

Wiesz, ja do Karlsbada miałam z kolei bardzo duże szczęście, więc coś mi się wydaje, że zmieniła się komisja.
A jak zmieniła się komisja, to nie mam na co czekać, bo wszystko pisałam "pod gust" tamtej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603405 Napisano: 06.03.2013 11:02:27 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

a teraz 2 luty emotka Hurra!!

Gratuluję i zazdroszczę! emotka

U mnie na razie totalna porażka. Pierwszy dzień (dwa zgłoszenia) poszły się... rąbać. Teraz został mi ino 07.02 i 13.02, ale już czuję, że nie dane mi wygrać tego ekspresu.
Cholera, ewidentnie do ekspresów i odkurzaczy nie mam szczęścia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603400 Napisano: 06.03.2013 11:00:21 w TESCO konkursy
anava napisał(a):

jednak nie emotka

Przyszła paczka z produktami Bobovita z listem : Dziękujemy za udział w konkursie "Przygotuj się na zdrowe Święta"

chyba jakiś żart, bo nie wiem o co chodzi

miała być karta a nie produkty!

ktoś tez tak ma?

No nawet niech sobie jaj nie robią! emotka
Może brałaś udział jeszcze w jakimś innym ich konkursie i stąd ta nagroda?

U mnie oczywiście dalej nic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603146 Napisano: 05.03.2013 22:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Mnie puszcza czasem 160 znaków (z polskimi znakami), a czasem muszę odjąć na "grześki" emotka

Mnie dzisiaj nie chciało puścić 160 z polskimi znakami, a puściło 160 bez polskich. Wyraźnie aplikacja już robi bokami... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603102 Napisano: 05.03.2013 21:11:47 w TESCO konkursy
luk1990 napisał(a):

anava napisał(a):

Czy wszyscy dostali już karty z Bobovity?

j
a nadal nie mam ;/ jesli macie jakiś kontakt do nich to poprosze-zadzwonię jutro rano i dam znać co i jak ;/

Ja też nie mam karty - na FB nie odpisują, diabli mnie już biorą. emotka
Mało, że nic nie wygrywam, to jeszcze nagrody nie dochodzą.

Co do kontaktu, to nie mam pojęcia, ale może ktoś zna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603081 Napisano: 05.03.2013 20:48:51 w TESCO konkursy
Wychodzi mi, że w sumie ekspresami z pierwszego dnia pochwaliło się 7 osób.
Niestety, statystycznie wygląda w takim razie na to, że pierwszy dzień obdzwoniony cały. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5603076 Napisano: 05.03.2013 20:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawel1615 napisał(a):

mieliscie jakies problemy z grzeskami- zero bujdy? Skróciłem juz wypowiedź do 155 znaków i ciagle wyskakuje komunikat, że za długie...

Trzeba wywalić polskie litery i puści.
Tej aplikacji czasem odbija. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602848 Napisano: 05.03.2013 16:37:54 w TESCO konkursy
ksantypa napisał(a):

ooo widzę , że zaczęli dzwonić -ja grała pierwszego dnia ale jak na razie cisza

Ja dwa zgłoszenia wysłałam pierwszego dnia. emotka

Ale po pierwsze, ten tydzień to same klęski, a po drugie, to jak się wczoraj przyjrzałam tym dwóm zgłoszeniom, to jakoś zwątpiłam w ich szanse... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602764 Napisano: 05.03.2013 15:45:52 w TESCO konkursy
He he i oto wszyscy gorączkowo rzucili się do telefonów i zaczęli wymieniać startery emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602760 Napisano: 05.03.2013 15:42:40 w Wkurza mnie...
furbo napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ooo chyba mikki85 zdecydował/ a zrobić wypad z forum, ciekawe pod jakim wcieleniem teraz wróci emotka

Jako "bumerang" emotka

Olaboga, a dajcie sobie już spokój - znowu się zacznie wałkowanie tego samego! emotka
Wróci to wróci, pod tym nickiem czy pod innym...
Ja do Wscieklego akurat nic nie miałam, a na pewno nie tyle żeby rozpętywać polowania na czarownice. Czasem mi na nerwy działał i owszem, ale niejedna osoba na forum mi czasem na nerwy działa.

Jeśli coś mnie wkurza to na pewno przesadna otwartość tego forum dla wszystkich. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602740 Napisano: 05.03.2013 15:27:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No niestety, przyszła pora odświeżyć ten top. emotka

Mało że nic nie wygrałam, to i poza konkursami wszystko się chrzani, żeby nie użyć mocniejszego słowa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602695 Napisano: 05.03.2013 14:53:08 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

agamaty napisał(a):

no i co z Karlsbadem? Głód nagród mi się odzywa... emotka

Właśnie, właśnie... dalej cisza?

Jaja se z nas robią i tyle. Czytają to forum i kwiczą ze śmiechu emotka

A potem ku naszemu zdziwieniu wykonają wszystkie telefony w piątek.
Jak się wezmą do roboty trzy osoby, to wypada ok. 93 telefony na łeb. Zakładając, że będą dzwonić od 10 do 17, z dwoma półgodzinnymi przerwami na kawusię, to jest ok. 15-16 telefonów na godzinę (4 minuty na telefon). Luz blues, zwłaszcza, że połowa ludzi w pracy nie odbierze i te się wykona w poniedziałek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602075 Napisano: 04.03.2013 20:55:06 w Wkurza mnie...

Takie zadanie jest chyba dość podchwytliwe jak na 3- klasistę. Nie wiem, mogę się mylić... ale sama porozmawiałabym z nauczycielką.

Takie zadanie, to jest właśnie dokładnie to, o czym napisałam - nie liczy się wiedza, lecz umiejętność napisania testu!
I na pewno nie jest to jedno i to samo! emotka

Nie mogę mieć tu nawet ans do nauczycieli, bo zmusza ich do tego kretyński system narzucony z góry - wspaniałe nowe matury, które kreują nam spolegliwych debili, testy gimnazjalne, które są coraz bardziej na zasadzie "na który rocznik padnie, na tego bęc", etc.

A tak poza tym, to mnie wszystko dzisiaj wkurza! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5602056 Napisano: 04.03.2013 20:43:58 w Wkurza mnie...
ktosiu napisał(a):

Mój syn robił kiedyś zadanie z matematyki. Polecenie: Z podanych cyfr wybierz tę, która...... itd. Syn do mnie: mama, ale tu nie ma żadnych cyfr, tu są same liczby! emotka Zgłupiał i naprawdę nie wiedział co z tym fantem zrobić, bo przecież cyfra a liczba to nie to samo. A wtedy autor się pomylił. To pomieszanie zasad i mnie się udziela ostatnio w związku z jego szkołą. I chyba stąd ta irytacja.

Generalnie w szkole teraz zamiast przekazywać wiedzę, uczą pisania testów (najlepiej jeszcze pod określony klucz), co doprowadza mnie do szału!!! emotka
Jeszcze parę lat i sztuka logicznego (i samodzielnego) myślenia całkiem zaniknie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601934 Napisano: 04.03.2013 18:54:28 w TESCO konkursy
zosianka napisał(a):

zubi napisał(a):

zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja też nie dostałam emotka

A odpisali coś komuś?

Napisałam do nich na FB, ale jak na razie zero odpowiedzi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601794 Napisano: 04.03.2013 16:43:15 w TESCO konkursy

Tak, dzisiaj nie ma co czekać.
A jutro już będzie po 70 telefonów dziennie emotka

Chyba żeby w piątek 280... I moc będzie z nimi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5601783 Napisano: 04.03.2013 16:29:35 w TESCO konkursy
zosianka napisał(a):

avatea napisał(a):

Czy wszyscy dostali karty z Bobovity?

Ja jeszcze nie dostałam. Już myślałam że tylko o mnie zapomnieli.Pisałam do nich w zeszłym tygodniu w tej sprawie, ale jak na razie cisza.

Ja ani karty do Tesco, ani bonu do Kauflanda emotka
Już pomału się czuję, jak za lasami, za górami i czort wie za jakimi zasiekami jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0