Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#5570214 Napisano: 31.01.2013 05:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No cóż, ja też przegrałam z hasłem w stylu bo tak...
Stąd było moje pytanie o kupony. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570198 Napisano: 31.01.2013 05:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

Udało mi się wygrać przez maila.

Dzięki za odp. emotka

olivkap napisał(a):

A co do wyników, to są bardzo dziwne, co najmniej jakby każdy z komisji wybierał indywidualnie. Jedne są świetne, inne to totalne dno emotka

No tak, ale do tego już nas Albedo przyzwyczaiło, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570194 Napisano: 31.01.2013 05:18:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

Jeśli jest wygrana ze sklepu, którego już nie ma, to raczej nie z kuponu wrzuconego do urny;)

No w tym sklepie to chyba innej opcji niż mailem nie było, prawda? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570173 Napisano: 31.01.2013 05:04:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak a propos Monnari, to czy dużo osób wygrało mailem? emotka

Zastanawiam się, czy nie trzeba było na kuponie jednak napisać... Choć teraz to i tak nie ma znaczenia. Dobrze przynajmniej, że ciuchy się trafiły świetne i w cenie nie Monnari, bo inaczej to bym zwątpiła całkiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570150 Napisano: 31.01.2013 04:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enia2007 napisał(a):

ja po prostu mam już dosyć tego,to już moje czwarte hasło splagiatowane w ostatnim czasie(przez osoby z forum),nie mam siły upominać się o swoje,bo to i tak nic nie da!!!
od dzisiaj wcale się nie wysilam w tworzeniu haseł,plagiatować łatwiej

Tak, ale tym razem myślę, że da - patrz fragment regulaminu wcześniej. Sankcje są ostre i nie wygląda to na żarty.

A poza tym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570130 Napisano: 31.01.2013 04:30:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2.8. W przypadku stwierdzenia, że odpowiedź Uczestnika na pytanie otwarte stanowi plagiat (w całości lub w części) dany Uczestnik będzie ponosił wobec Organizatora i spółki Monnari Trade S.A. pełną odpowiedzialność odszkodowawczą. Utraci również prawo do otrzymania nagrody, a jeżeli nagroda została już wydana uczestnikowi, podlega ona niezwłocznemu zwrotowi w stanie nienaruszonym, względnie jeżeli nie będzie to możliwe Uczestnik obowiązany jest wypłacić organizatorowi ekwiwalent pieniężny wydanej nagrody. Nie wyłącza to ewentualnej odpowiedzialności karnej danego Uczestnika za naruszenie cudzych praw własności intelektualnej. W przypadku jakichkolwiek roszczeń ze strony osób trzecich Uczestnik, po zawiadomieniu go przez Organizatora, nie uchyli się od niezwłocznego przystąpienia do wyjaśnienia sprawy oraz wystąpi przeciwko takim roszczeniom na własny koszt i ryzyko, a nadto zaspokoi wszelkie uzasadnione roszczenia, a w razie ich zasądzenia od Organizatora, regresowo zwróci całość pokrytych roszczeń oraz wszelkie związane z tym wydatki i opłaty, włączając w to koszty procesu i obsługi prawnej, a także naprawi wszelkie inne szkody wynikające z wyżej opisanych roszczeń osób trzecich.
Z regulaminu Monnari. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570108 Napisano: 31.01.2013 04:13:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anemie82 napisał(a):

Piotr Dziduch
Kolory w modzie to wybór doskonały i chcę by wszystkie panie zrozumiały, że kolor upiększa świat- dodaje uroku i ujmuje lat!

Miło zobaczyć swoje nagrodzone hasło w innym konkursie emotka

Jeżeli tak jest faktycznie, to dzwoń jutro do nich.
W regulaminie mają ostre sankcje co do plagiatów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570096 Napisano: 31.01.2013 04:07:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

O jak to dobrze, że ten denny miesiąc się już kończy... Zamiast wysypu nagród, 2000 zeta w plecy za rozbity samochód. emotka
Na pożegnanie stycznia Men's Health kopnął mnie w tyłek, teraz pewnie za chwile poprawi Monnari.

Amen. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570065 Napisano: 31.01.2013 03:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keiti78zg napisał(a):

albo Radosc zycia... niektóre sa fajne naprawde ale na auchan w moim miescie wrzucałam swietne hasło a wygrało Kolory w modzie to nowoczesność, świeżość i elegancja.

Aha... to nie mam co zaglądać w wyniki, bo ja się w znakach nie mogłam zmieścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570039 Napisano: 31.01.2013 03:32:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

są wyniki z monnari.

No to ja se pójdę najpierw zapalić, potem obejrzę wpisy w MDW, a potem się zastanowię, czy w taki kijowy dzień, w ogóle tam zaglądać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5570009 Napisano: 31.01.2013 03:02:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O jak to dobrze, że ten denny miesiąc się już kończy... Zamiast wysypu nagród, 2000 zeta w plecy za rozbity samochód. emotka
Na pożegnanie stycznia Men's Health kopnął mnie w tyłek, teraz pewnie za chwile poprawi Monnari.

Całe szczęście, od jutra nowy miesiąc! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569996 Napisano: 31.01.2013 02:50:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Po wczorajszej interwencji w Nairobia błyskawicznie dojechał zestaw Baristy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569312 Napisano: 30.01.2013 11:29:18 w TESCO konkursy
mkatarzyna90 napisał(a):

Jest już regulamin konkursu expresowego emotka

Cholera... jednak 15.00 zł.
Zbyt piękne by to było, żeby dowolną kawę Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569311 Napisano: 30.01.2013 11:24:14 w Wkurza mnie...
Size, moja przyjaciółka od lat mieszka w Anglii (zresztą wyszła za mąż za Anglika) i klnie ich opiekę zdrowotną w żywe kamienie.
W porównaniu do ichniej to podobno nasza państwowa służba zdrowia to bajka. Zresztą fakt faktem, ze gdyby nie jej niewyparzona buzia i siła przebicia, to już by pod ziemią leżała. Tak się tylko (aż?) na chemii skończyło, odpukać.

Dobranoc wszystkim zmartwionym, smutnym i zatroskanym emotka
Już jest nowy dzień - może przyniesie nam coś dobrego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569253 Napisano: 30.01.2013 10:07:05 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Mia, mój ojciec miał na to świetny argument: Ja niczego nie dostałem to dlaczego ja mam dzieciom dawać, nie mam zamiaru. No chyba, ze Wy dostaliście, to trzeba poszukać innego argumentu emotka

My niespecjalnie dostaliśmy, niemniej jednak ani moi rodzice, ani teściowie tak nie dziadowali, bo inaczej tego nie określę. emotka
Życie z debetem non stop na koncie ich nigdy nie dotyczyło i nie dotyczy. No i Bogu dzięki zresztą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569207 Napisano: 30.01.2013 09:36:56 w Wkurza mnie...
Boże, jak tu smutno... emotka

No to ja dołożę - czasy, kiedy były rozstania i wyjazdy już minęły.
Za to mnie wkurza nadchodząca starość i ciągły brak pieniędzy. Należałoby jakąś przyszłość dzieciom zapewnić, a jak tu myśleć o czymkolwiek jak się ledwo wiąże koniec z końcem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5569076 Napisano: 30.01.2013 07:55:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Czy w łakotkach 1 osoba może wygrać drugi raz na ten sam numer tel.?

Tak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5568979 Napisano: 30.01.2013 06:22:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pola731 napisał(a):

cisza zupełna , gram mniej -nie mam wielkich oczekiwań - no ale coś czasem by się przydało

Z ust mi to wyjęłaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5568799 Napisano: 30.01.2013 04:06:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskikk napisał(a):

mia napisał(a):

kaskikk napisał(a):

okej dzięki doczytałam emotka
a jak udało mi sie znaleźć jeden paragon to mogę wysłać jeden czy muszą być dwa bo teraz to raczej nie mam co lecieć do sklepu po te łakotki bo nie uznają emotka

Masz 2 wygrane i chcesz 1 paragon wysłać? emotka

chodzi mi o to że jak wyśle jednen to dostane jedna nagrode czy to tak nie działa ? nie wiem dlatego sie pytam ...

Jeżeli miałaś 2 zgłoszenia z 1 telefonu lub/i na jedną osobę wygrane, to obawiam się, że nie dostaniesz nic... emotka
Szukaj paragonu w topie Paragony do kupienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#5568788 Napisano: 30.01.2013 04:00:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskikk napisał(a):

okej dzięki doczytałam emotka
a jak udało mi sie znaleźć jeden paragon to mogę wysłać jeden czy muszą być dwa bo teraz to raczej nie mam co lecieć do sklepu po te łakotki bo nie uznają emotka

Masz 2 wygrane i chcesz 1 paragon wysłać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0