Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Masz 2 wygrane i chcesz 1 paragon wysłać?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Na FB jedna, ale w MDW dwie
Choć może oni dopiero wybierają i wysyłają równocześnie... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
He he, coś za dużo nas ma tę nadzieję.
Zaczynam się pomału przemieszczać w stronę odpowiedniego wątku ...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Kto jeszcze nie dostał zestawu z MkCafe z listopada, niech zadzwoni do Nairobia.
Bo w moim przypadku okazało się, żer akurat moje zgłoszenie przypadkowo powędrowało do koperty z odrzuconymi zgłoszeniami. Co doskonale obrazuje moje szczęście w losowaniach zresztą...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oczywiście znowu bez gwarancji
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nijak.
Być może najpierw pojawi się lista, a dopiero potem maile/telefony. W końcu wszystkie dane mają.
Tak było np. w Tesco Bobovita. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Podali i hasła i laureatów.
Hasła wszystkie w jednym stylu chyba, w rodzaju Jak w się bawić w rodzinie, to tylko z Heliosem w kinie
To mój wytwór, bo haseł nie kopiowałam - konkurs mi loto, nie brałam udziału, a po Konienie pocieszyłam się mocno, że nie brałam.
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Są śliczne - oba jasne, ogromne, z grubej gumy. Uważam, że wartość regulaminowa wcale nie jest dużo przesadzona.
Jedyny mankament, to to, że jest na nich wyraźnie napisane - tylko na śnieg, nie na wodę! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mnie już dawno wkurzyli.
Z regulaminu wynika, że będą dzwonić, na FB w odpowiedzi na pytania ludzi o maile, napisali że jeszcze nie wysłane...
Normalnie tajemnica jakby samochody rozdawali,a nie tablety mizernej klasy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
PW
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja mam tam napisane w profilu że wysyłka kurierem...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W profilu dawno jest że czeka w drogerii, a pani bez kodu z maila nie chce wydać.
Ewentualnie jakiś aktualny, sprawdzony telefon do nich?
Za to dzisiaj przyszedł mail o odbiorze z Soraya, dużo później wygranego... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No nawet mnie nie dobijaj... ale jeśli było Tesco, to z jakiegoś konkretnego miasta chyba?
W takim razie jeśli do mnie kiedyś zadzwonią, to w czynie społecznym poproszę ich żeby sprawdzili paragony, z moim na czele oczywiście!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Okaże się, jak będzie regulamin...
Szkoda tylko, że te ekspresy na kapsułki
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nawet na pewno!
W gazetce drobnym drukiem jest regulamin (m.in.) na www.karlsbad.pl . Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Zawsze coś
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Najlepiej i jedno i drugie!
Np. minimum pół roku na forum i 10 dodanych konków w czasie tego pół roku.
Przy okazji skończy się zakładanie nowych kont li tylko w celu szukania paragonów.