Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Strona mi się tak wiesza, że edytować nie mogłam.
Chciałam jeszcze dodać, że w tym wszystkim niepokojący jest tylko fakt, że chodzi o niedzielę w 2012 roku...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Aż tak nas cenią?
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W niedzielę przychodzi, ale w większości sklepów wykładają dopiero w poniedziałek... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
W oświadczeniu jest jasno napisane - tyle paragonów, ile zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To nic, tylko pozazdrościć takiego odkrycia!
Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać, jak to przeczytałam.
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
I ja...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Niestety, też mi się tak wydaje.
Chyba, że się rąbnęli przy jakimś kopiuj-wklej... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Jeżeli w nadgarstku i opuchnięta, to ja bym stawiała raczej na stawy i stan zapalny.
Wtedy żadne okłady nie pomogą - trzeba zrobić konkretne kompleksowe badania krwi oraz moczu (w kierunku ewent. dny), no i konkretne leczenie.
Zdjęcia rentgenowskie mogą nie wykazać wczesnych stanów zapalnych stawów i/lub kości... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No i tak było u mnie do tej pory. Ale ktoś wysnuł teorię, że ludzie nie kupują worków tylko podrzucają śmieci, palą etc.
Nie twierdzę, że nikt tak nie robił. Ale do licha, zawsze jakiś procent kantujących w każdej sytuacji się znajdzie...
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Nie wiem, ja po namyśle zamiast córki (18!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
To karta, czy bony?
Też mam 1/1.
Dziękuję yaagatka za szczęśliwy paragon!
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Mam wykopać studnię? Litości
W dodatku mieszkamy na górce, więc Allach raczy wiedzieć, gdzie u nas wody gruntowe. Równie dobrze mogę zacząć chodzić po wodę do rzeczki z wiadrami
Poza tym chodziło mi o samą ideę pomysłu - co za geniusz na to wpadł... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Szlag mnie trafia - co za kretyński pomysł! Mam przestać podlewać w lecie ogródek, bo mi za śmieci więcej policzą?!
Może w bloku ma to jeszcze jakiś sens, nie wiem...
Było sensowne rozliczenie - od ilości zużytych/wywożonych worków, to ktoś skretyniał i chce zabłysnąć najwyraźniej na firmamencie radnych!
P.S. Śmieci do tej pory segregowałam... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Widzę, gratulacje!
Ja też przed północą i to bezczelnie skopiowałam bez jednej poprawki swoje wygrane mailowe zgłoszenia na Sorayę, więc absolutnie pretensji do losu nie mam, bo się nie napracowałam przy tym konkursie.
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ach, żeby mi tak przyniósł szczęście na ten Nowy Rok
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Oj, nędznie... Poszły dwa wiersze, za które dwie biżuterie były, a raptem jeden krem wpadł
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Chyba nie sądzisz, że coś świeciło na kuponie?
mia
Postów 17551
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Ja ostatnio jestem tak nie w temacie, jak chodzi o Rossnet, że nawet nie wiem, w czym to te laptopy wygrywacie.
Ale z chęcią Wam pokibicuję!